Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Ποσειδώνος 67, Γλυφάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Iblis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 373
  • Εμφανίσεις 70K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Καρολος

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
δεν σου ζητησε κανεισ να προμοταρεισ..
εννοω ποια η αποψη σου για το

να το κανω και αλλο λιανά????

Εσυ τελικα εχεις προβλημα.Ασχολεισαι με μαγαζια που δεν εχεις περασει ουτε απ εξω,(για μεσα δεν το συζηταμε,γιατι εχεις φαει κοκκινη καρτα με τις μαλακιες που εκανες καποτε),αντι να ασχολεισαι με το που δουλευει τωρα η Αγγελικη, η αν περναει στο δωματιο η Κορινα.
Αντε αγορακι μου...
Παιξε αλλου...

SPORT200

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Οκτ 2008
Κριτικές
19
Like
264
Πόντοι
3.225
Εσυ τελικα εχεις προβλημα.Ασχολεισαι με μαγαζια που δεν εχεις περασει ουτε απ εξω,(για μεσα δεν το συζηταμε,γιατι εχεις φαει κοκκινη καρτα με τις μαλακιες που εκανες καποτε),αντι να ασχολεισαι με το που δουλευει τωρα η Αγγελικη, η αν περναει στο δωματιο η Κορινα.
Αντε αγορακι μου...
Παιξε αλλου...

μαλιστα κε ΚΟΥΝ ....επι το προκειμενο δεν απανταει κανεισ παντωσ  ...

αν σε γουσταρει θα περασεις καλα.....

τα κουβαδακια σου και  αϊντε στα μαγαζακια "σου" ...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Δεν νομιζω οτι το συγκεκριμενο εχει αναγκη απο προμοταρισμα. Εδω μεσα προμοταρονται μαγαζια που ουτε απ"εξω δεν αξιζει να περασεις. Οποτε το καλυτερο ειναι "δοκιμαζω - συγκρινω - κρινω"
οπότε εσύ γιατί μπαίνεις εδώ μέσα; για να βλέπεις τις περιγραφές των άλλων δεν μπαίνεις; Δεν μπαίνεις για να μη χρειάζεται να τα δοκιμάζεις όλα;
δεν απορώ με το νικ.
όλα τελικά εξηγούνται...

xasodikisgr

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
0
Δεν σου αρεσει το νικ μου? Δυστυχως εχω μονο ενα! Δεν εχω εγω πολλα, μηπως και εβρισκες καποιο της αρεσκειας σου.

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
αφήστε τα μίση....

δασουλης

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2012
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
:thumbsup: Μάλλον η φτώχια φέρνει γκρίνια...Λιγότερες οι ενημερώσεις, οι επισκέψεις και περισσότερα τα σχόλια, οι ανταλλαγές απόψεων, οι διαπιστώσεις, οι αναδρομές στο παρελθόν κτλ. Δεν το προσωποποιώ και δεν εξαιρώ τον εαυτό μου. Κι εγώ μία διαπίστωση έγραψα...

Καρολος

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
μαλιστα κε ΚΟΥΝ ....επι το προκειμενο δεν απανταει κανεισ παντωσ  ...

αν σε γουσταρει θα περασεις καλα.....

τα κουβαδακια σου και  αϊντε στα μαγαζακια "σου" ...

Ασε τις μαλακιες Νικολακη γιατι θα σε ξεμπροστιασω και δεν το θελεις....
Ενταξει??? 
Νικολακη........

SPORT200

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Οκτ 2008
Κριτικές
19
Like
264
Πόντοι
3.225
Ασε τις μαλακιες Νικολακη γιατι θα σε ξεμπροστιασω και δεν το θελεις....
Ενταξει??? 
Νικολακη........

παιδια ζητω συγγνωμη προκαταβολικα γι αυτο που θα ακολουθησει...αλλα ο τυποσ ειναι βλαξ...

βρε αρχιβλακα,παπαρα,δεν με λενε Νικο....και έχω γνωριστει με παιδια απο εδω μεσα οποτε μπορουν και επιτρεπω να σου δωσουν περιγραφη μου να δεισ αν μοιαζω με τον ΝΙκο  που λεσ,και δεν κωλωνω να συναντηθουμε,και να δειξουμε ταυτοτητεσ,και οι 2 ομωσ.)
αϊντε με τον καθε πικραμενο,βλαμενο εδω μεσα....αντε κοιτα τα χαλια σου,προμοτορακο,που εχεισ να γραψεισ 1 χρονο,και μου επιτιθεσαι διοτι κανω μια συγκεκριμενη ερωτηση,και κανενασ απο τουσ εμπλεκομενουσ δεν απαντα..αρα η προμοτορασ εισαι,η κατι τρεχει(οχι με την μαιρη)...γραψε και καμια κριτικη,αντι για εξυπναδεσ  γενικοτερα....

ζητώ και παλι συγγνωμη απο ολουσ σασ..

xasodikisgr

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
0
Δεν μου αρεσει να αναφερομαι σε εν ενεργεια εργαζομενες γενικος, αλλα επειδη εμαθα οτι η Ζωη αποχωρησε απο τον χωρο των μασαζ, θα σου πω οτι ειναι πολυ γλυκο και φιλοτιμο παιδι.

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
Δεν μου αρεσει να αναφερομαι σε εν ενεργεια εργαζομενες γενικος, αλλα επειδη εμαθα οτι η Ζωη αποχωρησε απο τον χωρο των μασαζ, θα σου πω οτι ειναι πολυ γλυκο και φιλοτιμο παιδι.

nickpar

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1
η αντζελα δουλευει ακομα εδω???

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Πέρασα μια βολτούλα και μπορώ να πω πως η αντζελα είναι μια γλύκα, η πωλίνα σε προδιαθέτει για πολλά, μία ομορφούλα μελαχρινή με κοντά μαλιά και τσαχπίνικα μάτια  . Προτίμησα μια συμπαθέστατη ελληνίδα ονόματι Μαργαρίτα. Κοντούλα με χυτό σωματάκι. της απολύτου αρεσκείας μου. Σε γενικές γραμμές πέρασα καλά γιατί ήθελα πιο πολύ μασάζ από οτιδήποτε άλλο.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.021
Πόντοι
46.232
μετά απο 5 χρόνια στο σαιτ...αποφάσισες να γράψεις..........άξιος  :grin: :grin: :grin:
μόνο σαν παλιός που είσαι θα πρέπει να ξέρεις ότι πρέπει να γράφεις στα ελληνικά.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Σε γενικές γραμμές πέρασα καλά γιατί ήθελα πιο πολύ μασάζ από οτιδήποτε άλλο.

Πρέπει να έχεις μεγάλο πρόβλημα με τη μέση σου συναγωνιστή..... ;)

Ελπίζω να βρείς την υγειά σου, σύντομα! :) :) :)

xymor

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
6
Like
520
Πόντοι
301
Πέρασα προσφατα απο το μαγαζί (ειχα κανά 6μηνο να πάω) και έχω να πω οτι το επίπεδο έχει ανέβει αρκετά.

Στην παρέλαση 6-7 κορίτσια απο τις οποίες μου έμειναν η γνωστη Μαργαρίτα που είναι στην υποδοχή, η Χριστίνα αν θυμαμαι το όνομα η οποία ειναι τρελό αστέρι κοντούλι μελαχρινό με καυλέ φατσα και φέτες σωμα και βυζι 2,5+ μαλλον και η ξανθια Αντζελα απο την Μόσχα η οποία έχει τεράστια βυζια 3+ και λεπτά πόδια και γλυκύτατη φάτσα.

Διάλεξα Αντζελα και πέρασα σχετικά καλά μετά απο ένα άγαρμπο μασαζ και στοματικό. Γενικά νομίζω ότι δεν ξερει τοσο καλά να σε καυλώνει όπως η Μαργαρίτα πχ που σε κάνει τουρμπο στο πρωτο 5λεπτο.

Της βάζω ενα 7/10 λόγω εμφάνισης κυρίως.

διαρκεια 45 λεπτα, κοστος 80 ευρω.

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Πέρασα προσφατα απο το μαγαζί (ειχα κανά 6μηνο να πάω) και έχω να πω οτι το επίπεδο έχει ανέβει αρκετά.

Στην παρέλαση 6-7 κορίτσια απο τις οποίες μου έμειναν η γνωστη Μαργαρίτα που είναι στην υποδοχή, η Χριστίνα αν θυμαμαι το όνομα η οποία ειναι τρελό αστέρι κοντούλι μελαχρινό με καυλέ φατσα και φέτες σωμα και βυζι 2,5+ μαλλον και η ξανθια Αντζελα απο την Μόσχα η οποία έχει τεράστια βυζια 3+ και λεπτά πόδια και γλυκύτατη φάτσα.

Διάλεξα Αντζελα και πέρασα σχετικά καλά μετά απο ένα άγαρμπο μασαζ και στοματικό. Γενικά νομίζω ότι δεν ξερει τοσο καλά να σε καυλώνει όπως η Μαργαρίτα πχ που σε κάνει τουρμπο στο πρωτο 5λεπτο.

Της βάζω ενα 7/10 λόγω εμφάνισης κυρίως.

διαρκεια 45 λεπτα, κοστος 80 ευρω.
εσύ ήσουνα που μου την έφαγες κρατώντας την κι άλλη ώρα ? τελικά τυχερός ήμουνα lol με ξενερώνουν τα αγαρμποατζούμπαλα

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom