Μάλλον δεν κατάλαβες τι έγραψα καλά, ίσως το διατύπωσα λανθασμένα ! Αξιόλογο άνθρωπο θεωρώ κάποιον που έχει μάθει στην ζωή του να σέβεται και προφανώς αυτό απαιτεί την στοιχιώδη μόρφωση, τουλάχιστον...Υπάρχουν πανέξυπνοι άνθρωποι γύρω μας αλλά συναισθηματικά κενοί, τώρα τελευταία λέγεται πως ο μεγαλύτερος δείκτης εφυίας είναι η συναισθηματική νοήμοσύνη, μάλλον καταλαβαίνεις τι εννοώ..Σε πληροφορώ λοιπόν πως όλες οι κοπέλες το πολύ σε 5 λεπτά μας έχουν ψυχολογίσει, μια αμόρφωτη λοιπόν δεν είναι σε θέση να το κάνει. Καμία δεν μου έχει πουλήσει παραμύθι και ούτε ποτέ ρώτησα κάποια το λόγο που διάλεξε αυτό τον δρόμο, είναι δικαίωμα της κάθε μιας το τι κάνει στη ζωή της και το σέβομαι !! Ολοι το ίδιο κάνουμε στην καθημερηνότητας μας, ανεχόμαστε τον κάθε παλαβό - περίεργο για να βγάλουμε χρήματα, είμαι στο ελεύθερο επάγγελμα 19 χρόνια τώρα και έχουν δει τα μάτια μου πολλά από πελάτες που συναναστρέφομαι, έχω απαξιωθέι, με έχουν προσβάλλει και απλώς προσπέρασα γιατί ήθελα να βγάλω χρήματα, πόσο λοιπόν διαφέρει? Το ίδιο κάνουμε όλοι μας και η κοινωνία έχει γεμίσει ημίτρελους, δυστυχώς, που πρέπει να αντιμετωπίζουμε καθνμερινά ! Εχεις κάθε δικαίωμα να έχεις την άποψη σου, τουλάχιστον συμφωνούμε οτι πιθανώς κάπου να διαφωνούμε !
Αγαπητέ
@Philanderer απλώς προσπαθώ να παραθέσω μια διαφορετική οπτική επι του θέματος, όσο ακόμα έχουμε δημοκρατία και μπορεί ο καθένας να εκφράζει τις απόψεις του !!
Για εμένα τουλάχιστον, τα κορίτσια του χώρου έχουν τον θαυμασμό και την συμπάθεια μου !!