Φίλε μου εγώ δεν είμαι ούτε ο συνήγορος του πολίτη, ούτε της ιερόδουλης.
Όπως και στον κάθε χώρο έτσι κι εδώ υπάρχουν καλές και κακές επαγγελματίες, σωστοί και μη σωστοί πελάτες.
Ότι πολλοί από εμάς είναι απαράδεκτοι (συμπεριφορά, τρόποι, απαιτήσεις, καθαριότητα κλπ) είναι γνωστό. Εξάλλου φαινεται και στο τι διαβάζουμε εδώ μέσα.
Λύση? Δεν υπάρχει...that's the way it is, τα κορίτσια καλό θα είναι απλά να την κάνουν σε αυτές τις περιπτώσεις κι ας χάσουν το κατοστάρι.
Στην αντίθετη περίπτωση είναι κάπως πιο εύκολα τα πράγματα καθώς εμείς γράφουμε...
Φυσικά άντε βρες ποια είναι η αλήθεια, καθώς κυκλοφορούν μαλάκες, νταβατζάκοι, αγαπούληδες, μνησίκακοι κλπ κλπ (πότε τα γραφθέντα - καλά Ή κακα- ελέγχονται, αλλά επίσης thats the way it is...
Τα ζητούμενα όμως στη συζήτηση είναι πόσα βγάζουν τα κορίτσια κι οι υπερβολές και η αφελής (κατ'ελάχιστο ) άποψη πολλών ότι το μέσο μέλος του bou ειναι o mr. lover και 9 στις 10 οι κοπέλες περνούν σούπερ μαζί του.
Ε δεν είναι έτσι. Ακόμα κι αν είναι όμορφος, προσεγμένος, καθαρός και καλός εραστής εν γένη, ακόμα κι αν - λέμε ΑΝ μεγάλο - υπάρχει χημεία και οικειότητα, μιλάμε για συνάντηση μιας ώρας, επαγγελματικής φύσεως, όπου εμείς μπορεί να πηγαίνουμε "φτιαγμένοι", η κοπέλα όμως έρχεται για να βγάλει το (πάρα πολύ καλό) μεροκάματο κι αυτό την ενδιαφέρει. Και μπορεί να είναι πτώμα στην κούραση, κακοδιάθετη, με χίλια προσωπικά προβλήματα, με πονοκέφαλο Ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο, αλλά θα πρέπει να σε κάνει να νιώσεις άρχοντας. Και οι σωστές επαγγελματίες το κάνουν, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι οι ίδιες ευχαριστιούνται. Όσο και αν, για όσους ξέρουν, έχουν αναπτύξει μηχανισμούς ωραιοποίησης του εν "εν εξελίξει" γεγονότος.
Φυσικά υπάρχουν περιπτώσεις που περνάνε Καλά, και που τελειώνουν και και Και, αλλά αυτές είναι η πολύ μικρή μειοψηφία και απαιτούνται πολλά αν...
Όσο για το χρήμα τα έγραψα και πιο πάνω. Ρεαλιστικά νούμερα - για Ανεξάρτητες πάντα.
22 μέρες το μήνα, 2 με 3 ραντεβού τη μέρα μ.ο, 80-100 ευρώ μας κάνουν περίπου 5.000 ευρώ το μήνα. Κάπου εκεί, εκτός αν κάποια κάνει λιγότερα ραντεβού Ή αντέχει, θέλει και το πάει σερί, οπότε ναι μπορεί να προσεγγίζει και κάτι νούμερα που διάβασα σε προηγούμενα σχόμια