Fansadox
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2016
- Like
- 197
- Πόντοι
- 1
Μπα δεν ψάχνω για ντόπιο,είμαι της πρώην σοβιετικής σχολής. Αλλά αν το δεις ρεαλιστικά στις εκατό που δουλεύουν 2,3 δηλώνουν ελληνίδεςΨάχνεις σε λάθος μέρη μάλλον....
Μπα δεν ψάχνω για ντόπιο,είμαι της πρώην σοβιετικής σχολής. Αλλά αν το δεις ρεαλιστικά στις εκατό που δουλεύουν 2,3 δηλώνουν ελληνίδεςΨάχνεις σε λάθος μέρη μάλλον....
Μέση κατηγορία εγω θεωρώ τα 60€ γιατί 100€ κυκλοφορούν πλέον άλογα δε τα λες μέση κατηγορίαΜε το τελευταίο κομμάτι συμφωνώ απόλυτα.
Στο πρώτο μέρος θεωρώ "κρύβεις" λίγο...
Πάντα μιλώντας για πραγματικά ανεξάρτητες.
(ΑΛΛΟΙΩΣ όλα αλλάζουν)
Μέση κατηγορία παίζει 80-100 ευρώ.
Με 2 έως 3 ραντεβού την ημέρα επί 20 μέρες το μήνα βγαίνει κοντά στο πεντοχίλιαρο...
Ούτε δεκαχίλιαρα που ειπώθηκαν πριν αλλά ούτε και 2 χιλιάδες...
Ο θείος μου έχει ένα μικρό σουβλατζίδικο στο Αιγάλεω!
Το Ελληνικό Κράτος του έχει επιβάλει τα εξής: 1) 24% φπα , 2) Τέβε , 3) Ίκα(υπαλλήλου).
Ο θείος μου ο μ@λ@κ@ς σκύβει το κεφάλι και δουλεύει σαν σκυλί 12ώρο κάθε μέρα για να βγάλει τις υποχρεώσεις του και τα έξοδά του(φπα,τεβε,ικα,ενοικιο,ρευμα).
#Πάμε στις Ιερόδουλες τώρα:↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓
ΑΥΤΑ ΤΑ ΒΡΩΜΟΠΟΥΤΑΝΑ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΤΖΙΡΑΡΟΥΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ....ΟΥΤΕ 1 ΕΥΡΩ ΦΟΡΟ!!!
ΓΙΑΤΙ???
Μπα δεν ψάχνω για ντόπιο,είμαι της πρώην σοβιετικής σχολής. Αλλά αν το δεις ρεαλιστικά στις εκατό που δουλεύουν 2,3 δηλώνουν ελληνίδες
Δεν το λες και τζαμπα με αμοιβη 2 ευρω το λεπτο. (20 ευρω/10λεπτο). Αν το βαλεις κατω ουτε ο καλυτερος ποδοσφαιριστης δεν αμοιβεται τοσο και ας ξεπατωνετε στις προπονησεις και ΑΝ μπει σε ομαδα. Και σιγα την δουλεια που κανει γλυφει μια καποτα και σε αφηνει να τσαλαβουτας μεσα στο λιπαντικο για 5 λεπταΤο Ελληνικό κράτος, και όλα τα κράτη, να αναγνωρίσει ως νόμιμα όλα τα είδη πορνείας και τα call-girls για να μπορέσει να συμμαζέψει την κατάσταση. Διότι η άλλη που θέλει να γίνει βίζιτα δεν είναι αναγκασμένη να κλειστεί σε μπουρδέλο για να είναι νόμιμη και να τρώει καμιά 30 αριά πούτσες την ημέρα και στο σχεδόν τζάμπα !
Με το τελευταίο κομμάτι συμφωνώ απόλυτα.
Στο πρώτο μέρος θεωρώ "κρύβεις" λίγο...
Πάντα μιλώντας για πραγματικά ανεξάρτητες.
(ΑΛΛΟΙΩΣ όλα αλλάζουν)
Μέση κατηγορία παίζει 80-100 ευρώ.
Με 2 έως 3 ραντεβού την ημέρα επί 20 μέρες το μήνα βγαίνει κοντά στο πεντοχίλιαρο...
Ούτε δεκαχίλιαρα που ειπώθηκαν πριν αλλά ούτε και 2 χιλιάδες...
Μέση κατηγορία εγω θεωρώ τα 60€ γιατί 100€ κυκλοφορούν πλέον άλογα δε τα λες μέση κατηγορία
Και δεκαχιλιαρα παίζουν εξαρτάται τι είσαι διατεθειμένη να κάνεις τα αυταρχικά έχουν 200 την ώρα
Είναι ελεύθερο επάγγελμα με πολύ μεγάλο εύρος τιμών κ πολυπλοκότητα υπηρεσιών
Πραγματικά μια έξυπνη κ εμφάνιση γυναίκα βγάζει όσα θέλει
Μέση κατηγορία εγω θεωρώ τα 60€ γιατί 100€ κυκλοφορούν πλέον άλογα δε τα λες μέση κατηγορία
Και δεκαχιλιαρα παίζουν εξαρτάται τι είσαι διατεθειμένη να κάνεις τα αυταρχικά έχουν 200 την ώρα
Είναι ελεύθερο επάγγελμα με πολύ μεγάλο εύρος τιμών κ πολυπλοκότητα υπηρεσιών
Πραγματικά μια έξυπνη κ εμφάνιση γυναίκα βγάζει όσα θέλει
Δεν το λες και τζαμπα με αμοιβη 2 ευρω το λεπτο. (20 ευρω/10λεπτο). Αν το βαλεις κατω ουτε ο καλυτερος ποδοσφαιριστης δεν αμοιβεται τοσο και ας ξεπατωνετε στις προπονησεις και ΑΝ μπει σε ομαδα. Και σιγα την δουλεια που κανει γλυφει μια καποτα και σε αφηνει να τσαλαβουτας μεσα στο λιπαντικο για 5 λεπτα
Δεν υπαρχουν καθε μερα τα 3 ραντ τυπε μπορει να πεσουν απανωτα και γινονται στησιματα μπορει να πεσει νεκρα.
Δεν το λες και τζαμπα με αμοιβη 2 ευρω το λεπτο. (20 ευρω/10λεπτο). Αν το βαλεις κατω ουτε ο καλυτερος ποδοσφαιριστης δεν αμοιβεται τοσο και ας ξεπατωνετε στις προπονησεις και ΑΝ μπει σε ομαδα. Και σιγα την δουλεια που κανει γλυφει μια καποτα και σε αφηνει να τσαλαβουτας μεσα στο λιπαντικο για 5 λεπτα
Citytours,call girls που ψωνίζω αυτά είναι τα ποσοστά αν έχεις άλλη άποψη δείξε μου που κάνω λάθοςAποκλείεται τόσο λίγες. Είναι παραπάνω οι Ελληνίδες...
Πες μου ενα επαγγελμα που ειναι απλο.και ενα ελευθερο επαγγελματια που δεν εχει να αντιμετωπισει πελατες περιεργους.Ασε που για να κανεις μια μπιζνα πρεπει να εχεις δουλεψει πριν και να χωσεις ενα καλο πακετο. Η ιεροδουλη ενα στριγκακι σαπουνι και καμια μπογια το πολυ πολυκαι κονομα περισοτερα . Προυποθεση να της αρεσει και οχι να το βλεπει σαν βιασμο μονοΔεν είναι τόσο απλό...φαντάζομαι ότι αν τρως είκοσι και τριάντα πούτσες τη μία μετά την άλλη, δεν είναι ότι ευκολότερο και σωματικά και ψυχολογικά. Σκέψου και τους πελάτες, άλλος να βρωμάει, άλλος να μπεκροπίνει κλπ...
ακριβως ετσι όπως τα λεει η Φαιδρα είναι συν το ότι οι κοπελες για να συντηρηθούνε ωραιες,εχουνε και πολλα εξοδα ακριβο ντύσιμο, νυχια. καλλυντικα. πλαστικες ενιοτε,πολλες δεν οδηγούνε και χρησιμοποιουν ταξι για τις μετακινήσεις.Αν μιλάμε για ανεξάρτητη μέσης κατηγορίας πιστεύω με μια τακτικότητα κ σοβαρότητα μπορεί να βγάλει 2_3 χιλιάδες σε 20 μέρες/μηνα
Αυτό όμως αν είναι τυπική κ επαγγελματίας κ δουλεύει φουλ
Οστοσο πιστευω ότι σπάνια αυτά τα χρήματα πιάνουν τόπο γιατί η φύση της δουλειάς είναι τέτοια που απαιτει μεγάλη ισορροπία ψυχική κ συναισθηματική για να μη ξεφύγεις στα έξοδα κ κάπου εκεί χάνετε το νόημα με τις περισσότερες κοπέλες οι περισσότερες που έχω γνωρίσει απλά ζουν με άνεση δεν εχουν πετύχει κάτι σπουδαίο οικονομικά
Οι περισσότερες Ελληνίδες δεν διαφημίζονται όπως τα σιτυ τουρCitytours,call girls που ψωνίζω αυτά είναι τα ποσοστά αν έχεις άλλη άποψη δείξε μου που κάνω λάθος
Πες μου ενα επαγγελμα που ειναι απλο.και ενα ελευθερο επαγγελματια που δεν εχει να αντιμετωπισει πελατες περιεργους.Ασε που για να κανεις μια μπιζνα πρεπει να εχεις δουλεψει πριν και να χωσεις ενα καλο πακετο. Η ιεροδουλη ενα στριγκακι σαπουνι και καμια μπογια το πολυ πολυκαι κονομα περισοτερα . Προυποθεση να της αρεσει και οχι να το βλεπει σαν βιασμο μονο
Οι περισσότερες Ελληνίδες δεν διαφημίζονται όπως τα σιτυ τουρ
Εγώ μιλάω για έσοδα. τα έξοδα είναι μια άλλη ατελείωτη συζήτηση γιατί κ εκεί παίζει μεγάλο εύρος.Οι γυναίκες είναι ούτως η άλλως πολυέξοδες ε...με αυτή τη δουλειά ξεφεύγουν τελείως ...ακριβως ετσι όπως τα λεει η Φαιδρα είναι συν το ότι οι κοπελες για να συντηρηθούνε ωραιες,εχουνε και πολλα εξοδα ακριβο ντύσιμο, νυχια. καλλυντικα. πλαστικες ενιοτε,πολλες δεν οδηγούνε και χρησιμοποιουν ταξι για τις μετακινήσεις.
Δεν είναι μόνο τα πιτσιρίκια. Είναι και κατι σαραντάρες και βάλε οι οποίες βγήκαν στο κλαρί μάλλον απο ανάγκηAκριβώς...βάλε και τα ξεκωλάκια που θέλουν να μπουν στη σόου μπιζ και δουλεύουν κρυφά...
Γι' αυτές που καβλώνουν με το πουτανιλίκι πρέπει να είναι καλύτερα στις βίζιτες που παίρνουν λιγότερους και πιο καλούς πελάτες. Όταν τρώνε πάρα πολλούς σε μια μέρα, λογικό κάποια στιγμή να κουράζονται και να βαριούνται...