Νέα

Πόσα λεφτά κρατάτε στην τράπεζα;;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alths_epi_kyrias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 178
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

spanios78

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Like
142
Πόντοι
6
Αν μπορέσεις να μπεις ...

και έχεις κάποιες ώρες στη διάθεσή σου !!!!!!

Και επίσης πρέπει να μπορείς να φύγεις και ζωντανός .....

ναι συμφωνω,σε ολα αυτα,αλλα απο κει και περα,θελω 10 λεπτα!
και με τσιμεντα να ειναι,και με ατσαλινες βεργες κλπ...

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
615
Πόντοι
326

Συνημμένα

• στροματεξξξξξ.jpg
    στροματεξξξξξ.jpg
    14,8 KB · Εμφανίσεις: 17
OP
OP
A

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
ασε ρε να φαω ban επειδη εσυ γουσταρεις να την παιζεις με στρωματα χααχχααχ

αα και οτι κανω επενδυσεις τρελες ειναι αυτονοητο
δεν χρειαζεται καν να το αναφερεις

Λοιπόν κωστάκη θα σου πω το μυστικό!!!! Το αποφάσισα!!! Θα το μαζέψω όλο το χρήμα και θα παω να το παρω λίρες και θα τις βαλω σε θυρίδα.Κι ότι περισσέυει απο τα ειδοδήματά μου ή θα το τρώω ή θα το κάνω κι αυτό λίρες.Σκέψου πόσο χρήμα θα εξαφανιστεί από τις τράπεζες και το χρηματιστήριο και τα επενδυτικά προιόντα έτσι!!!!!

Πές την αλήθεια...Βγάζεις αφρούς από το στόμα έτσι;;;;!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Άντε καληνύχτα βλάκα!!!!! Κάποιοι από εμάς δουλεύουν αύριο δεν κοιτάμε τον τοίχο του γραφείου μας και να μη βλέπουμε άνθρωπο όλο το πρωί!!!!! :effemine: :effemine: :effemine: :effemine: :effemine:

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6
παντως επι του θεματος δεν ειμαι καθολου σιγουρος οτι αυτοι που εχουμε λεφτα σε ευρωπαικες τουλαχιστον τραπεζες θα τα εχουμε αν γινει το μεγαλο μπαμ... γιατι να μην πουν οι ευρωπαιοι "οποιος φορολογειται στην ελλαδα κ εχει λεφτα στις τραπεζες μας κουρεμα σα να ηταν στην ελλαδα"

ειναι κ αυτο ενα ενδεχομενο... οχι και τοσο απιθανο κατα τη γνωμη μου.. ειδικα αν η κατασταση εχει το ρολο τιμωριας των ελληνων

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Τύπε όπλο έχεις ;
Αν αύριο πέσει αναρχία και οι μπάτσοι πάνε σπίτι τους ...

τον κώλο σου πως θα τον υπερασπιστείς ;

Για εσένα έχεις κανονίσει.

Η οικογένεια όμως, θα ταμπουρωθεί πίσω από τα σακιά,

θα πάει στο εξοχικό,

ή θα πετάξει για εξωτερικό;

ασε ρε να φαω ban επειδη εσυ γουσταρεις να την παιζεις με στρωματα χααχχααχ

αα και οτι κανω επενδυσεις τρελες ειναι αυτονοητο
δεν χρειαζεται καν να το αναφερεις

Δεν νομίζω ότι κάποιο χρηματιστήριο θα είναι ασφαλές, αν γίνει η πυρηνική σχάση του € στην Ελλάδα...

Λοιπόν κωστάκη θα σου πω το μυστικό!!!! Το αποφάσισα!!! Θα το μαζέψω όλο το χρήμα και θα παω να το παρω λίρες και θα τις βαλω σε θυρίδα.Κι ότι περισσέυει απο τα ειδοδήματά μου ή θα το τρώω ή θα το κάνω κι αυτό λίρες.Σκέψου πόσο χρήμα θα εξαφανιστεί από τις τράπεζες και το χρηματιστήριο και τα επενδυτικά προιόντα έτσι!!!!!

Λάθος! Το όλο concept είναι λάθος, αλλά τέλος πάντων...

Αν ακούσεις τις συμβουλές του πιο έξυπνου λαού στον πλανήτη, συνετό θα ήταν να κάνεις τριχοτόμηση:

1/3 ακίνητα, 1/3 ρευστό, 1/3 χρυσό. Όχι όλα σε ένα.

Το νήμα στην αρχή νόμισα ότι το άνοιξε ο Boldemort (πού είσαι ρε ψυχή, λείπεις γαμώ την πουτάνα μου μέσα!),

που ρωτούσε αν έπρεπε τα 2.000 € του να τα σήκωνε, εδώ και 3 χρόνια αυτό πλέον...

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
ναι συμφωνω,σε ολα αυτα,αλλα απο κει και περα,θελω 10 λεπτα!
και με τσιμεντα να ειναι,και με ατσαλινες βεργες κλπ...

Σε 10 λεπτά δεν κόβεις χρηματοκιβώτιο βαρέως τύπου.
Ούτε βέβαια παραβιάζεις κλειδαριά.
Όσο για να το μετακινήσεις .... δεν το συζητάμε !

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
615
Πόντοι
326
Δεν νομίζω ότι κάποιο χρηματιστήριο θα είναι ασφαλές, αν γίνει η πυρηνική σχάση του € στην Ελλάδα...

Ρε σοβαρα δεν κουραστηκατε με αυτην την καραμελα ?

Εγω προσωπικα βαρεθηκα να ακουω αρνητικα σεναρια απο το 2012 που τελικα δεν εγινε το Grexit.

Ειδικα απο το 2012 και μετα το Αμερικανικο εχει ξεκολωθει να ανεβαινει. Οποιοσδηποτε ητανε στην Ελλαδα τοτε γραφοντουσαν συνεχεια τα πιθανα σεναρια , ειμαστε ενα βημα πριν το Grexit , οτι η Ελλαδα θα παρασυρει ολη την Ευρωπη και θα ειναι ντομινο αυτο για την Αμερικη.

Με αποτελεσμα να χανει ο κοσμος το μεγαλυτερο bull market της ιστοριας.

Και τωρα αντε παλι τα ιδια , to brexit η λεπεν στην γαλλια η Ελλαδα βγαινει απο το ευρω ? και ποιο ειναι το αποτελεσμα ? καθε μερα το αμερικανικο να ανεβαινει.

Δεν υπαρχει περιπτωση να ΓΙΝΕΙ CRASH με τα interest rates πατο !
Πιο πιθανο ειναι να πεσει κομητης αυριο και να καταστραφουν ολα παρα να γινει market crash στην wall-street με τα επιτοκια σε αυτα τα εξευτελιστικα επιπεδα.

Correction της ταξεως του 5% μπορει να γινει αλλα θα αγοραστει κατευθειαν.
Σε 3-4 μηνες απο τωρα ο Dow θα ειναι αλλες 1000 μοναδες πανω και ολοι θα αναρωτιουνται γιατι δεν γινεται crash.

Ελεος πια με αυτην την αρνητικοτητα.
Δεν σκεφτεται κανενας θετικα. Ολοι την συντελεια του κοσμου και χανουν το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ bull market ολων των εποχων !

Yuma

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2015
Like
45
Πόντοι
16
Παντως εγω δεν εχω ουτε μετρητα ουτε χρυσαφικα αλλα μονο πολλα ρολογια. Οταν τα πραματα χειροτερεψουν, θα πουλησω τα ρολογια και θα παρω κομπολογια, να μετραω τους καημους και τους αναστεναγμους.

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.434
Πόντοι
2.646
Τύπε έχω 80%  σε τράπεζα του εξωτερικού και 20% σε τράπεζα της Ελλάδας.Ολες οι πληρωμές με κάρτα,δικές μου και των φίλων μου.Σπιτι δεν έχω τίποτα,εκτός από όπλο.

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
615
Πόντοι
326
Τύπε έχω 80%  σε τράπεζα του εξωτερικού και 20% σε τράπεζα της Ελλάδας.Ολες οι πληρωμές με κάρτα,δικές μου και των φίλων μου.Σπιτι δεν έχω τίποτα,εκτός από όπλο.

ρε φιλε τι πας και του λες τωρα
να παει να χωρισει το 2ευρω δηλαδη και να βαλει τα 1 ευρω και 60 λεπτα στο εξωτερικο και τα υπολοιπα 40 λεπτα εδω περα

και κατω απο το στρωμα δεν θα του εχει μεινει να βαλει τιποτα

δεν κανεις ευκολα diversification 2 ευρω τι το περασες εδω ειναι σοβαρο το νημα

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Το ότι με συγκρίνεις με το Boldemort με προσβάλει λίγο να ξέρεις αν και το αντιπαρέρχομαι...Όσο για τις συμβουλές του πιο έξυπνου λαού του πλανήτη είναι γνωστές από χρόνια σε όλο μα όλο τον κόσμο.Εγώ ρώτησα τι κανεις με το 1/3 του ρευστού.Το αφήνεις στην τράπεζα ή όχι; Οπότε άσχετη τελείως με την ερώτηση η απάντησή σου!!!!!

Σε ελληνικές τράπεζες με κυβέρνηση Τσίπρα, όχι.

Δεν το αφήνεις μέσα. Έτσι απλά.

Το τί θα κανεις με το ρευστό από την στιγμή που θα το πάρεις μετ'εμποδίων, είναι το θέμα.

Συγγνώμη για την προσβολή με Boldemort.  :hi:

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.918
Πόντοι
506
επισης μια προπληρωμη σε πιστωτικες καρτες απο κανα πχ 5.000χιλιαρο ειναι ενας τροπος να σωσεις λεφτα.

OP
OP
A

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
βασικα μαλακια μου δεν επρεπε καν να ασχοληθω
αλλα οταν καποιος το τερματιζει και πεταει τοσο χοντρες βλακειες
δεν μπορω να μην του την πω

πρεπει να το χωνεψει μεσα στο πετσι του οτι ειναι μαλακας εκ γενετης
δεν γινεται αλλιως
πρεπει να τα ακουνε

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
Τι γνώμη έχετε για το να τα στείλεις σε τράπεζα της Κύπρου?

Έγινε κούρεμα, δεν έχουν όριο δηλαδή μπορείς να στείλεις και μικροποσά της τάξεως 20-50 χιλιάδες και δεν έχεις το άγχος του να στα κλέψουν από το σπίτι.

Ακούω γνώμες..

giorgos.k

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
23
Like
345
Πόντοι
1.520
μια μικρη ιστοριουλα....
δε θα ξεχασω ποτε το βλεμα και το τροπο που μου μιλησαν και μου φερθηκαν,"μονο πιπα δε μου πηραν,που αν τους ελεγα θα μου περναν!!"
οταν πριν καμια 10αρια χρονια,παω στη citibank στη κηφισια,με 5-6 καρτες,νταινερς,βιζα,κλπ.
και της ελεγα,
τι χρωσταμε εδω?
"τοσα κυριε"
παρτα,εδω?
"τοσα κυριε"
παρτα.και παει λεγοντας...
και μετα τους ειπα να της καταργησουν ολες..
πρεπει να ηταν το πιο σωστο πραγμα που εχω κανει στη ζωη μου..
περιτο να πω πως μου τα καναν μπαλονια να μη το κανω,τι προσφορες,τι ετσι κι αλλιως!
που τα βρήκες ρε τύπε τόσα λεφτά? Προσπαθώ να κλεισω κάποιες πιστωτικές του πατέρα μου και δεν παίζει φράγκο μόνο αν μετατραπούν σε καταναλωτικο με μικρό επιτόκιο

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.720
Πόντοι
22.785
................. :hi:

.............. 5,34 $

spanios78

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Like
142
Πόντοι
6
που τα βρήκες ρε τύπε τόσα λεφτά? Προσπαθώ να κλεισω κάποιες πιστωτικές του πατέρα μου και δεν παίζει φράγκο μόνο αν μετατραπούν σε καταναλωτικο με μικρό επιτόκιο

φιλαρακι σαλιο δεν υπαρχει!!!!
δεν ειδες που γραφω πριν 10 χρονια!!!!
θα σου πω εγω τι θα κανεις,θα βαζεις οτι μπορεις καθε μηνα...
και αστους να περνουν τηλ.τρολαρε τους και λιγο..το τραβαει ο οργανισμος τους!
και γω εχω μια 4000 που να βρω τωρα να την πληρωσω...ασε που μου ειπαν οτι με 1000 μετρητα,μου την καθαριζουν...αλλα εγω με 1000 περναω 40 μερες...
και κατι αλλο,μη κανεις καμια μαλακια και υπογραψεις τιποτα,αστα οπως ειναι...

giorgos.k

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
23
Like
345
Πόντοι
1.520
φιλαρακι σαλιο δεν υπαρχει!!!!
δεν ειδες που γραφω πριν 10 χρονια!!!!
θα σου πω εγω τι θα κανεις,θα βαζεις οτι μπορεις καθε μηνα...
και αστους να περνουν τηλ.τρολαρε τους και λιγο..το τραβαει ο οργανισμος τους!
και γω εχω μια 4000 που να βρω τωρα να την πληρωσω...ασε που μου ειπαν οτι με 1000 μετρητα,μου την καθαριζουν...αλλα εγω με 1000 περναω 40 μερες...
και κατι αλλο,μη κανεις καμια μαλακια και υπογραψεις τιποτα,αστα οπως ειναι...
εγω εχω σταθερό εισόδημα η σκέψη μου είμαι να τα μαζεψω σε ένα δανειο με μικρότερο ποσο πχ χρωσταει 10.000 ? 5 σε δάνειο και τέλος και το ξεπληρωνω δεν ξέρω αν γίνεται όμως

eleino redikolo

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Δεκ 2014
Like
5.583
Πόντοι
1.056
Τι γνώμη έχετε για το να τα στείλεις σε τράπεζα της Κύπρου?

Έγινε κούρεμα, δεν έχουν όριο δηλαδή μπορείς να στείλεις και μικροποσά της τάξεως 20-50 χιλιάδες και δεν έχεις το άγχος του να στα κλέψουν από το σπίτι.

Ακούω γνώμες..
τα καπιταλ κοντρολ τα εχεις ακουστα φιλε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom