ΚΑι μερικά γενικότερα κι από μένα και όχι σε πμ αφού είσαι υπεύθυνος να κάνεις μια δουλειά και θα πρέπει να δέχεσαι κριτική για το άν την κάνεις ή όχι:
1.Το νήμα είναι ιδιοκτησία μου και μάλιστα πνευματική όχι επειδή το άνοιξα αλλά γιατί είχα την ιδέα προς συζήτηση.
2.Προφανώς επειδή είναι δικό μου δε σημαίνει ότι θα βάλω περιορισμούς στο ποιος θα μπει να σχολιάσει και τι θα πει.'Οπως κάποιος συγγραφέας δε σου βάζει περιορισμούς στο αν θα διαβάσεις το βιβλίο του ή θα το κάνεις χαρτί τουαλέτας.Αρκεί να επιστρέπεται και στους υπόλοιπους να συζητήσουμε όχι μόνο στον Κωστάκη.
3.Το κριτήριό σου για τα off topic είναι λίγο υπο εξέταση, δε νομίζεις;;Έχεις αφήσει όλες τις απαντήσεις του Κωστάκη και έχεις σβήσει τις δικές μου.
4.Έκανα αναφορά στέλνοντάς σου pm.Αν θεωρείς ότι λέω μαλακίες το λες απλά και ξεκάθαρα.Να το πεις όμως να το ξέρω κι εγώ.
5.Σου ζητάω να παρέμβεις για να μπορέσει να συνεχιστεί η συζήτηση από όποιον θέλει να εκφράσει μια άποψη κι όχι να ακούμε συνέχεια μια πούτσα να πετάγεται.Εσύ δεν το κάνεις.Τότε μάλλον πρεπει να εξετάσω κι εγώ το κατά πόσο υπάρχει λόγος να προσπαθώ να συζητήσω διάφορα θέματα μέσα στο φόρουμ.Αφού στο τέλος θα βρεθεί πάντα κάποια πούτσα να πεταχτεί και θα γαμήσει τη συζήτηση.
Σκέψου και αποφάσισε.Κι αν δε θέλεις να επανέλθεις να μην επανέλθεις.Επίσης κι αν βαριέσαι να κάνεις το mod μην τον κάνεις.
Λοιπόν, επειδή αντί να κάτσεις να καταλάβεις πέντε πράματα θέλεις να κάνεις τον έξυπνο: Για τα ανωτέρω:
-Κριτική δέχομαι πάντα. 12 χρόνια που κάνω αυτή τη δουλειά. Κριτική σημαίνει
"Σωστό είναι αυτό", "Λάθος είναι αυτό, το σωστό θα ήταν έτσι".
-Δεν έχω να αποφασίσω κάτι. Ποιο είναι το δίλημμα?
-Αν βαριόμουν να κάνω το mod το νήμα "σου" θα ήταν τώρα 28 σελίδες, από τις οποίες οι 16 θα ήταν στοιχεία μπαχάλου. Εννοώ αυτές που αφαίρεσα.
1) Κάνεις λάθος για την "ιδιοκτησία". Ότι γράφεται εδώ (και σε κάθε website που διαθέτει forum στους επισκέπτες του) είναι πνευματική ιδιοκτησία του website. Μπορεί να τα πουλήσει, να τα εκδώσει σε βιβλίο, να τα σβήσει, να τα μεταφέρει σε άλλο website, ό,τι θέλει τα κάνει.
2) Η κουβέντα εδώ έγινε (και γίνεται) με σένα, γιατί εσύ μόνο διαμαρτυρήθηκες για τα σβησίματα που έγιναν. Κανένας άλλος (ούτε Κωστάκης, ούτε Γιωργάκης, ούτε Μιχαλάκης) δεν διαμαρτυρήθηκε. Και τα ποστ που σβήστηκαν ήταν 160-170, από τα οποία τα περισσότερα δεν ήταν δικά σου.
Αν θεωρείς ότι σβήστηκαν περισσότερα δικά σου από όσα κάποιου άλλου, τότε αυτό έγινε γιατί τα δικά σου ήταν σε μεγαλύτερο ποσοστό εριστικά, υβριστικά, off topic, κλπ.
3) Το κριτήριο για το αν κάτι είναι off topic, ή προσβλητικό, ή εριστικό χωρίς λόγο πάντως, θα είναι
το δικό μου που εφαρμόζεται, και όχι το δικό σου. Φαίνεται ότι ο «Κωστάκης» το περνάει πιο εύκολα από σένα.
4) Δεν είδα «αναφορά». Είδα το pm σου, στο οποίο μου ζητάς να μη σε κάνω να φαίνεσαι μαλάκας (γιατί σβήνω μόνο τα δικά σου). Και επί πλέον, είδα και το ποστ σου εδώ (σήμερα στις 01:35:37 - δε στο λέω με νούμερο γιατί αν σβηστεί ποστ θα αλλάξει το νούμερο, πάντως τώρα είναι το #111) στο οποίο διαμαρτύρεσαι γιατί ο «κωστάκης» σου μπαχαλεύει το νήμα, και μου λες και πως να κάνω τη δουλειά μου (να του ρίξω μπαν). Λοιπόν να τα ξαναπώ?
α) Δε θα μου πεις εσύ πως να κάνω τη δουλειά μου,
β) Ακριβώς για να μη μπαχαλεύουν τα νήματα είμαι εγώ εδώ. Κι' εσύ, είσαι υποχρεωμένος να σέβεσαι τις αποφάσεις μου.
γ) Δεν έχω κανένα λόγο να σε κάνω να φαίνεσαι μαλάκας. Ούτε εσένα, ούτε και κανέναν άλλον. Και
δ) Υπονοείς ότι «μεροληπτώ» υπέρ του «κωστάκη». Τι να σου πω... Σου λέω μόνο ότι τον ξέρω όσο ξέρω κι εσένα.
5) α) Έχω ήδη παρέμβει. Κατά 16 σελίδες.
β) Μπορείς να εξετάζεις όποια θέματα θέλεις, όποτε θέλεις, κι αν θέλεις μπορείς να θέτεις και σε δημόσια συζήτηση εδώ τα θέματα που σε απασχολούν, για να ακούς και άλλες γνώμες. Εσύ αποφασίζεις.
γ) Αν μέσα σ’ αυτά (τα θέματα) θέλεις να βάλεις και το θέμα
“κατά πόσο υπάρχει λόγος να προσπαθώ να συζητήσω διάφορα”, δεν είμαι εγώ αυτός που θα σε σταματήσει.
δ) Αν κάποιος σε ενοχλεί/προβάλλει/θίγει κλπ με αυτά που σου απαντάει, δε θα τον λες «πούτσα». Θα κάνεις αναφορά (υπάρχει η δυνατότητα για κάθε ποστ), και αν η αναφορά σου έχει βάση, το θέμα θα επιλύεται.
ε) Αλλά μάλλον θα είσαι πιο ευτυχής, αν χωνέψεις (και το πάρεις απόφαση) ότι εδώ που μπαίνεις, πούτσες (κυρίως) θα συναντάς. Είμαστε -βλέπεις- ένα αντρικό website. Τι περίμενες να βρεις?
Αυτά ως προς την παράθεση ανωτέρω.
Πάμε τώρα σ’ αυτά που σβήστηκαν (τα 160-170 ποστ). Εγώ μπορώ και τα βλέπω.
Ξεχώρισα τα 10 πρώτα (10 μόνο) δικά σου που σβήστηκαν και στα βάζω εδώ σε παράθεση για να τα θυμηθείς.
Δε θα σου αναλύσω το σκεπτικό γιατί αυτά τα συγκεκριμένα ποστ έφυγαν από το νήμα. Άλλωστε δεν είναι τα μόνα.
Πάντως μέσα σ’ αυτά
-Υπάρχουν αναφορές που είναι ΑΣΧΕΤΕΣ με το θέμα που (εσύ ο ίδιος) άνοιξες (όπως το πρώτο ποστ (1).
-Βρίζεις χωρίς λόγο (κόπανοι, κηφήνες, παράσιτα, τούβλο, χαμένο κορμί, κλπ)
-Ψιλοαπειλείς (αναφέροντας πράματα για μαχαίρια, όπλα, κλπ)
Ξαναδές τα λοιπόν, και αποφάσισε ΕΣΥ αν αυτά τα κείμενα μπαχαλεύουν ή όχι το (ενδιαφέρον) νήμα που άνοιξες. Επίσης, από την παράθεση κατωτέρω έχω αφαιρέσει τα emoticon - τα δικά μου ποστ δεν έχουν ούτε αυτό το στοιχείο μπαχαλέματος.
1) Είσαι ζουμπουρλογκόμενα από ρωσσία, φωτιά στο κρεβάτι και με όρεξη να περάσεις καλά;;;;Γιατί μόνο τέτοια επένδυση προτίθεμαι να κάνω στη σημερινή Ελλάδα!!!
2) Λαός λαός αλλά μια γνώμη δε λένε οι κόπανοι!!!!!
3) Και σκεφτόμουν να τα φάω στις πουτάνες και τα γλέντια ο μαλάκας;;;;!!!! Πάλι καλά μου με ξύπνησες αρχηγέ θα σου χρωστάω χάρη!!!!
4) Ξυρνάω πλευρό γιατί θα πιαστώ!!!
5) Έχεις δίκιο!!!! Πως δεν το σκέφτηκα;;;;; Λοιπόν μάγκες περιμένω IBAN για τις μεταφορές!!!!!
6) Καταρχήν για το μαχαίρι παραπάνω με βρίσκεις σύμφωνο αλλά με την καραμπίνα....καλή δε λέω..αλλά πολύ αμερικάνικη.Και όλο τσαχπινιές... και κολπάκια...και μόνο υπολογιστή καυτεθυνόμενου βλήματος στο κοντάκι δεν έχουν βάλει οι αμερικάνοι στα λειόκαννα!!!!
Εγώ ένα όπλο προτιμώ λειόκανο ως vfm:
(video)
Τώρα για τα σοβαρά οι κλέφτες που θα σε σκοτώσουν θα σε σκοτώσουν για να μην αφήσουν ίχνη όχι γιατί βρήκαν 50 ή 500000 ευρώ.Οπότε δεν έχει να κάνει με τα λεφτά.
Κι επιπλέον ...αν φτάσουμε στο να ακούσω θόρυβο το βράδυ.... καλύτερα στη φυλακή παρά στο χώμα!!!!
Δεν είπε κανείς ότι εγώ είμαι καλό παιδάκι!!!!!
7) Κωστάκη σε φωνάζουν στο νήμα οι παππούδες και οι μικροτσούτσουνοι...άντε αγόρι μου να μη σε κρατάμε...!!!!
Κάτι τέτοιοι ομορφούληδες σαν κι εσένα ξέρεις τι κώλο δώσανε στην κατοχή σε κάτι βλάχους με πρόβατα για ένα μπουκάλι γάλα;;;;
Μας βάλατε τουρμπίνα στον κώλο και τρέχουμε να προλάβουμε τα διαγραμματάκια σας και τις εκθετικές καμπύλες των μαθηματικών μοντέλων σας γελοίοι!!!! ΚΑι καθόμαστε και σας ακούμε και δε σας πλακώνουμε στη φάπα όλους μαζί!!!!! Δεν τολμάει ένας άνθρωπος να στήσει μια δουλειά, δεν μπορεί κάποιος να εξασφαλίσει το ψωμί των παιδιών του, δε μπορούν νέα παιδιά να παντρευτούν και ξενιτεύονται...Γιατί;;; Γιατί κρέμονται από τα ζαρωμένα τα δικά σας τα αρχιδάκια!!!!
Πόσο είναι το ποσοστό του κέρδους, και ο ρυθμός αύξησης του κέρδους και σύμφωνα με το τάδε πιθανοτικό μοντέλο σε τι ποσοστό θα έχουμε επιτύχει διείσδυση στην αγορά σε Χ χρόνια;;;
Ρε άει στο διάολο από εδώ πέρα κηφήνες!!!!!! Παράσιτα!!!!!!
8) Άμα τα σηκώσω θα κάνω κάτι αγορές 9βολα και μονόβολα μάγκνουμ και θα σας περιμένω να σας κεράσω φοντανάκια τύπε!!!!!!!
Υ.Γ.Δεν ξέρω αν το ξέρεις αλλά υπάρχει μια ευρωπαική οδηγία πλέον ότι τα σκάγια τουλάχιστον σε υδροβιότοπους δεν πρέπει να είναι από μόλυβι για να μη μολύνουν τον υδροφόρο ορίζοντα.Όλα τα μαγαζιά πλέον φέρνουν και ατσάλινα!!!!!! Άμα σε πετύχω τρεις τοίχους μαζεμένους θα περάσεις όυτε έξοδα ταφής δε θα χρειαστείς!!!!!!!
9) Σε κρατάει κάποιος εδώ ρε τούβλο;;;; ΣΕ έχουμε δέσει εδώ και πρέπει να μας δώσεις σώνει και καλά τα φώτα σου;;; Άει παγαινε ρε χαμένο κορμί!!!
Που θα μας πεις ότι έχουμε και 2017 αποτυχημένε!!!!! Έτσι λέγατε και το 2004 και η λίρα είχε 85 ευρώ και 8 χρόνια μετά χτύπησε ταβάνι 374!!!!!
ΕΣείς βέβαια όλα τα άχρηστα έχετε λόγο που χτυπιέστε.Γιατί αν δε βάλω εγώ τα λεφτά μου εκεί ποιανού θα φας εσύ αν είστε μεταξύ σας οι τζογαδόροι;;;!!!
Σαν τα καμάρια στις λέσχες...με το που δουν νέοπα διπλάρωμα...δε σφάξανε!!!
Και μη μου πεις για καπιταλισμός και οικονομική επιστήμη και λοιπές πίπες, καζινοκαπιταλισμός με τη βούλα είστε!!!!
10) Στα αρχίδια μας είπαμε;;;; Αν δεν είπαμε να πούμε!!!!!!
Την καλημέρα μου.