Εξαρτάται τι ποσό είχες στην τράπεζα αλλά για μια κλήση περίεργο αν και έκλεισε η φορολογική χρόνια.Δεν νομίζω θα σου λέγανε τηλεφωνικά κάτι άλλο είναι.Και σίγουρα όχι τόσο καλό.Να πας άμεσα να το κοιτάξεις.Και αν θες μας ενημερώσεις να ξέρουμε και εμείς.Μια κλήση Ισως που δεν είχα πληρώσει πριν 6 μήνες ;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πόσα λεφτά κρατάτε στην τράπεζα;;;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα alths_epi_kyrias
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 178
- Εμφανίσεις 17K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 69.161
- Πόντοι
- 11.956
Στο λογαριασμό που ξέρει η γυναίκα μου πόσα έχω ? Η στον κρυφό λογαριασμό για τα εκτακτα?
για οσους εχουν κανει αναληψη χρηματων απο καζινο τους εχουν μεσα στο τραπεζικο συστημα με κοκκινο πανι?
μιλουσα με κατι κυριους και μου ειπανε οτι ειναι κοκκινο πανι αυτοι που κανουν αναληψεις η που πληρωνουν σε καζινο με πιστωτικη. μου εξηγησαν οτι αν σε περιπτωση π θελει να κανει δανειο δεν υπαρχει περιπτωση να του κανουνε.
μιλουσα με κατι κυριους και μου ειπανε οτι ειναι κοκκινο πανι αυτοι που κανουν αναληψεις η που πληρωνουν σε καζινο με πιστωτικη. μου εξηγησαν οτι αν σε περιπτωση π θελει να κανει δανειο δεν υπαρχει περιπτωση να του κανουνε.
EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 97
- Like
- 11.553
- Πόντοι
- 19.485
σταθερά 5εκ τέλβαρ, κοιτάζω πάντα να βγάζω 400-500κ/εβδομάδα και να κινούμαι με αυτά! κατά τ ΄άλλα δεν κρτάω κάτι στην τράπεζα!
ΝΑΙ τορλάρω!
ΝΑΙ τορλάρω!
Στο λογαριασμό που ξέρει η γυναίκα μου πόσα έχω ? Η στον κρυφό λογαριασμό για τα εκτακτα?
Οι πλουσιοι εχουν λογαριασμο offshore.
Εσυ εχεις λογαριασμο for whore!
aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 69.161
- Πόντοι
- 11.956
Εσύ?Οι πλουσιοι εχουν λογαριασμο offshore.
Εσυ εχεις λογαριασμο for whore!
Διαγραμμένο μέλος 192601
Μέγας
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2019
- Like
- 10.926
- Πόντοι
- 3.556
Ισως χρειαζεται να κανεις επικαιροποιηση στοιχειων;Να κάνω μια ερώτηση;
Ο λογαριασμός της τράπεζας μου έχει κάνει σφραγη και απαγορεύει να αγοράσω η να βγάλω λεφτά, με είπαν να πάω στο κατάστημα να το λύσω το θέμα.
Ξέρει κανένας γιατί η τράπεζα μπορεί να μου έχει κάνει τέτοιο θέμα;
Το υπολοιπο που σου εμφανιζει και το διαθεσιμο ειναι αυτο που περιμενεις ή ειναι μικροτερο ή μηδενικο;
Εγω ειμαι ελευθερος.
Δεν υπαρχει λογος για μυστικοτητα!
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 54.682
- Πόντοι
- 41.813
συνηθως για χρεη προς το δημοσιο,εφορια,εφκα,ικα,δημους για ποσα ανω των 500€ για 90 ημερες.Να κάνω μια ερώτηση;
Ο λογαριασμός της τράπεζας μου έχει κάνει σφραγη και απαγορεύει να αγοράσω η να βγάλω λεφτά, με είπαν να πάω στο κατάστημα να το λύσω το θέμα.
Ξέρει κανένας γιατί η τράπεζα μπορεί να μου έχει κάνει τέτοιο θέμα;
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 21.236
- Πόντοι
- 6.946
Έχω τόσα όσα χρειάζεται για να παρουσιάσω την καινοτομία μου στους dragons (ώστε να με χρηματοδοτησουν και να την κάνω για λατινική Αμερική με το κασέρι) .
Y13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 5.419
- Πόντοι
- 1.056
.... clima .... ο έτσι που την κάνατε γιουβέτσι ?Εγω ειμαι ελευθερος.
Δεν υπαρχει λογος για μυστικοτητα!
.... clima .... ο έτσι που την κάνατε γιουβέτσι ?
Τυπε τσεκαρε λιγο την παραθεση.
Τον ανεμο εννοεις!
Nikos P.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Σεπ 2023
- Like
- 1.051
- Πόντοι
- 206
Παντως σε οτι αφορά την λυση της τραπεζικης θυριδας για καποιον που εχει αρκετά λεφτα και γενικα για τον οποιονδηποτε νομιζω πως τωρα πια πρεπει να δηλώσεις το περιεχόμενο που θα βαλεις μεσα σε αυτήν επ ακριβώς.Δεν ξερω ομως αν αυτό σε επιβαρυνει σε οτι αφορά την εφορία ή οχι απο την στιγμη που δεν θα ειναι χρηματα σε τραπεζικο λογαριασμο.Απο την αλλη μπορεις να δηλωσεις εξ αρχης στην τραπεζα σου οτι θα βαλεις μεσα στην θυριδα 15.000 και αντί γι αυτο να βαλεις στην πραγματικοτητα 100.000!Εκτος κι αν ανοιξουν την θυριδα μόνοι τους για να το τσεκαρουν αν τους ειπες την αληθεια...Στην Ελλαδα ειμαστε ,οποτε τους εχω ικανους
Μελίνα magicgirls...
Call-Girl
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2024
- Like
- 2.481
Δεν ξέρω για τι ποσό μιλάμε, αλλά νομίζω η "Επένδυση ακινήτων" είναι η καλύτερη λύση ωστε να κοιμάσαι ήσυχος...Ανοίγω θέμα σε σχέση με αυτό που λέει ο τίτλος.Έχω αφημένο μέσα ακόμα ένα αρκετά καλό ποσό για τα δεδομένα μου.Να τα σηκώσω;;;;Κι αν μου κάνουν καμια μπούκα κανένα βράδυ και τα κλαίω με μαύρο δάκρυ;;;
Ακούω γνώμες ...και κυρίως προτάσεις!!!!!!
Firstingoals
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2024
- Like
- 34
- Πόντοι
- 0
Η καλύτερη λύση είναι τα εγεδ
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 6
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 107
- Εμφανίσεις
- 22K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 5K
Stories
Νέο!Christmasdetails: Αγάπες μου απόψε δεν θα σας κάνω παρεουλα
....από αύριο όμως είμαι κοντά σας ....για λίγους και εκλεκτούς και για αυτούς που με χρειάζονται πραγματικά αυτές τις νύχτες ...
@ΔανάηMagic λοβ γιου
....από αύριο όμως είμαι κοντά σας ....για λίγους και εκλεκτούς και για αυτούς που με χρειάζονται πραγματικά αυτές τις νύχτες ...
@ΔανάηMagic λοβ γιου