alths_epi_kyrias
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2013
- Κριτικές
- 12
- Like
- 108
- Πόντοι
- 26
κοιτα. η αληθεια ειναι οτι βαζοντας τα στο χρηματηστηριο (η σε οποιαδηποτε επενδυση) τα "δανειζεις" σε καποιον. οταν τον εχεις ψαξει καπως αυτον τον καποιον ΚΑΙ οταν αυτος κινειται σε ενα χωρο που ελεγχεται (αρα δυσκολα θα σου παιξει χοντρη πουστια) σε ενα βαθμο τοτε εχεις λογο να του τα δανεισεις. οταν μιλαμε για δεικτες πχ s&p500 που προτεινει ο φιλος τα επενδυεις σε 500 τυπους ισοποσα. αμερικανικες εταιριες. ελεγχομενο περιβαλλον. ε και καποιοι να παιξουν πουστια η να πεσουν εξω στις προβλεψεις τους θα ρεφαρεις απο τους αλλους. αν τα εχεις στο στρωμα δεν τα δανειζεις σε κανεναν - τα εχεις σε αχρησια... χανουν την αξια τους γιατι συνεχως τυπονονται κιαλα
κοιτα λιγο στο γκουγκλ πως κινειται αυτος ο δεικτης (εχουν στοιχεια απτο 80 εως τωρα).. τα μονα μεγαλα κατεβασματα που εχει κανει ειναι σε περιοδους χοντρης κρισης. τωρα ειναι καπως ψηλα οποτε αν επαναληφθει το μοτιβο ισως πεσει συντομα (για να ξανανεβει γιατι μιλαμε για αμερικη)... αν τωρα γινει κανενα μπαμ τοσο χοντρο που ο δεικτης καταποντιστει και δεν ξανανεβει συντομα τοτε τα λεφτα σου και σε χαρτι να τα εχεις μικρη αξια θα εχουν...
καποιοι λενε οτι τωρα το αμερικανικο χρηματιστηριο ειναι πολυ φουσκωμενο διοτι τα επιτοκια ειναι χαμηλα, και αν τα επιτοκια αυξηθουν (που ορισμενοι προβλεπουν πως θα γινει συντομα) το αμερικανικο χρηματιστηριο θα πεσει... τι λες για αυτο κωστα ασχημε 86?
ΡΕ τύπε συυγνώμη κιόλας..δεκτά τα όσα λες και σε ευχαριστώ για το χρόνο σου που κάθισες και έγραψες...όμως το είπα ξεκάθαρα:δε θέλω να επενδύσω.Έχω ήδη επενδύσεις που μου αποφέρουν όσα χρειάζομαι σε συνάρτηση με τη δουλειά μου, δε θέλω άλλα.Θέλω να έχω και χρόνο να τα τρώω όχι μόνο να τα βγάζω!!!
Εγώ ρωτάω αν έχετε χρήμα στην τράπεζα.Προφανώς κάποιος που δεν έχει καθόλου χρήμα δεν έχει και στην τράπεζα.Όσοι έχουν τι το έκαναν;Το έχουν στην τράπεζα;Το πηραν σπίτι;Το επένδυσαν;το έκαναν λίρες; Αυτό ρωτάω.Και τελικά από όλα αυτά πόσο ποσοστό έχουν αφημένο στην τράπεζα.