Νέα

Πόσα λεφτά κρατάτε στην τράπεζα;;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alths_epi_kyrias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 178
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
φατα οσο μπορεις
μην γινει κανα κουρεμα το πασχα που θα τελειωσουν τα φραγκα στο κρατος

OP
OP
A

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
φατα οσο μπορεις
μην γινει κανα κουρεμα το πασχα που θα τελειωσουν τα φραγκα στο κρατος

Μωρέ να τα φάω αλλά άμα τρακάρω θα έχει γάζες το νοσοκομείο ή θα με τυλίξουν με τη νυχτικιά καμιάς γριάς αποβιώσασας;;; :S :S :S

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.918
Πόντοι
506
σημερα ακουσα για επενδυτικα πακετα ασφαλιστικων εταιρειων. Στην ουσια ειναι εξωτραπεζικες επενδυσεις με καποιο ελαχιστο κερδος 1-2%. Θα παιξουν πολυ μπαλα ιδιαιτερα αν δε κατσει η αξιολογηση. Αν μαλιστα εχεις και την δυνατοτητα να εξαργυρωσεις το κεφαλαιο σε τραπεζα του εξωτερικου τοτε μπορει ν α ειναι αυτο που ψαχνεις

OP
OP
A

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
σημερα ακουσα για επενδυτικα πακετα ασφαλιστικων εταιρειων. Στην ουσια ειναι εξωτραπεζικες επενδυσεις με καποιο ελαχιστο κερδος 1-2%. Θα παιξουν πολυ μπαλα ιδιαιτερα αν δε κατσει η αξιολογηση. Αν μαλιστα εχεις και την δυνατοτητα να εξαργυρωσεις το κεφαλαιο σε τραπεζα του εξωτερικου τοτε μπορει ν α ειναι αυτο που ψαχνεις

Φίλε καταρχήν με το χρηματιστήριο δε μπλέκω εφόσον δεν ξέρω ούτε τα βασικά.Κι έπειτα δε θέλω να τα επενδύσω.Να μη χάσω την καβάτζα μου θέλω.

spanios78

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Like
142
Πόντοι
6
ενα ανεκδοτο μου θυμιζει αυτο

τζιμη δεν ειναι καθολου ανεκδοτο!!!!!σχεδον 2 χρονια ανεργος..αν μου σπασουν τη πορτα εμενα,σας βλεπω να τσονταρετε ολοι,να βαλω αλλη!!!!
ετσι εχουν τα πραγματα,δυστηχως...
αλλα και οταν υπηρχε το χρημα,να σου πω την αληθεια τα περισσοτερα τα ειχα πανω μου,και τα αλλα σπιτι.
το τσαντακι το χαιδευα σαν τα βυζια αλλοδαπης ιεριας του ερωτα!

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.918
Πόντοι
506
Φίλε καταρχήν με το χρηματιστήριο δε μπλέκω εφόσον δεν ξέρω ούτε τα βασικά.Κι έπειτα δε θέλω να τα επενδύσω.Να μη χάσω την καβάτζα μου θέλω.

δεν ειναι χρηματιστηριο, εκει κανανε αλλη κομπινα και τα βγαλανε εξω. Και χεσε την αποδοση, μιλαμε να αξασφαλισεις τα λεφτα σου

OP
OP
A

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
φιλαρακι αμα εχεις σκοπο να τα φας,θα με παρεις παρεα....
θα ειμαι ο πρωσοπικο σου οδηγος...
εεε δε θα μου ριχνεις και μενα κανα "μπουτακι"να γλυψω!!!!
με μενα παντος φαγαν πολλοι και πολλες,δεν ειναι της παρουσεις,θα το αναλυσω καποια στιγμη...
μονο 2 ατομα ξηγυθηκαν στα δυσκολα,2 κολλητοι απ το σχολειο...

Για να μη σε ταράζω βραδιάτικα δεν έχω σκοπό να τα φάω, άστα να κάθονται..Πάντως άμα το αποφασίσω θα είσαι ο πρώτος που θα φωνάξω!!!! ;) ;) ;) ;)

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
τύπε ακουσα οτι το χρηματιστηριο θα γυρισει σε εποχες σημιτη, είπε και ο Φλαμπουραρης οτι το 17 θα δουμε αναπτυξη που θα τριβουμε τα ματια μας,αν εισαι ξύπνιος δε πρέπει να αφησεις την ευκαιρία αν εχεις αξιολογο μπαγιόκο

OP
OP
A

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
δεν ειναι χρηματιστηριο, εκει κανανε αλλη κομπινα και τα βγαλανε εξω. Και χεσε την αποδοση, μιλαμε να αξασφαλισεις τα λεφτα σου

Φίλε μου απο χρηματοπιστωτικό τομέα είμαι άσχετος οπότε ότι και να μου πεις είναι σα να μου μιλας κινέζικα.Και δεν έχω το χρόνο να ασχοληθώ και να μάθω και μπορεί να μη θέλω κιολας.Οπότε η επιλογή απορρίπτεται...για μένα τουλάχιστον!!!! :) :) :) :) :) :hi: :hi: :hi: :hi:

spanios78

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Like
142
Πόντοι
6
Για να μη σε ταράζω βραδιάτικα δεν έχω σκοπό να τα φάω, άστα να κάθονται..Πάντως άμα το αποφασίσω θα είσαι ο πρώτος που θα φωνάξω!!!! ;) ;) ;) ;)

δε σε ξερω,αλλα εισαι αδερφος!!!!!!
οπως ειπες πριν λιγο,και γω ποτε δε θα εκανα "επενδυσεις"σε χρηματιστηριο,ασφαλιστηκες κλπ..
δε νιωθω καλα αν δεν εχω ο ιδιος τον ελεγχο της τσεπης μου...
θα προτιμουσα να παω στο καζινο να τα φιτιλιασο,παρα να μου τα φαν τα κορακια!

OP
OP
A

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
32 μέλη και 51 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Και όμως κανένας δεν έχει μια πρόταση για την οποία να είναι σίγουρος!!!!! ΤΕλικά όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουμε!!!!!! :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :'( :'( :'( :'( :'( :'(

Εγγρ.
26 Νοε 2016
Κριτικές
1
Like
140
Πόντοι
1
πολύ λιγα στην τραπεζα, τα υπολοιπα στο χρηματιστήριο. Τοσο που έχει πεσει το χρηματηστηριο (εχει πιασει πατωμα) μονο ανοδο θα εχει απο δω και περα

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Ναι αλλά τι σημασία έχει;;;Στις μονοκατοικίες μόνο κάνουν ντου;;

Σε πολυκατοικία μπαίνουν πιο εύκολα.
Έχει ο άλλος δικαιολογία να φτάσει μέχρι την εξώπορτά σου.
Στη μονοκατοικία , με το που περνάει την αυλόπορτα, παύει να έχει δικαιολογίες και τον ξαπλώνω.

Σε πολυκατοικία , εφόσον είναι ψηλά , έχει θωρακισμένη εξώπορτα, κάγκελα σε παράθυρα και μπαλκονόπορτες και καλό συναγερμό και με βαρέως τύπου χρηματοκιβώτιο , μπορείς να έχεις κάποια λεφτά μέσα.
Αν λείπει κάτι από όλα τα παραπάνω , ρισκάρεις πολύ.

OP
OP
A

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Σε πολυκατοικία μπαίνουν πιο εύκολα.
Έχει ο άλλος δικαιολογία να φτάσει μέχρι την εξώπορτά σου.
Στη μονοκατοικία , με το που περνάει την αυλόπορτα, παύει να έχει δικαιολογίες και τον ξαπλώνω.

Σε πολυκατοικία , εφόσον είναι ψηλά , έχει θωρακισμένη εξώπορτα, κάγκελα σε παράθυρα και μπαλκονόπορτες και καλό συναγερμό και με βαρέως τύπου χρηματοκιβώτιο , μπορείς να έχεις κάποια λεφτά μέσα.
Αν λείπει κάτι από όλα τα παραπάνω , ρισκάρεις πολύ.

Και τι προτίνεις ρε Λάκη;Να τα αφήσω στην τράπεζα;;Κι αν πέσει κούρεμα;;

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
ΠΟτε μα ποτε μην εχετε λεφτα στο σπιτι.Παντα σε τραπεζα,αμα φοβαστε σε ελληνικη βαλτε τα σε κυπριακη(γιατι κουρεμα δεν ξαναγινεται) η σε οποια αλλη χωρα νομιζετε οτι αξιζει

Εγω ειχα στο σπιτι λεφτα,ρολογια,gps κτλπ ολα σε εμφανη θεση..ενα ωραιο απογευμα βρηκα τα παντα να λειπουν(γυρω στα 3000 ζημια) μεχρι και τα πλακακια μου σπασανε γιατι ενα ηταν ξεκολημενο και ισως νομιζαν οτι κρυβω κατι..

ΑΠο τοτε σπιτι δεν εχω τπτ μονο 20ευρο

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346

Fatsas 86

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Ανοίγω θέμα σε σχέση με αυτό που λέει ο τίτλος.Έχω αφημένο μέσα ακόμα ένα αρκετά καλό ποσό για τα δεδομένα μου.Να τα σηκώσω;;;;Κι αν μου κάνουν καμια μπούκα κανένα βράδυ και τα κλαίω με μαύρο δάκρυ;;;

Ακούω γνώμες ...και κυρίως προτάσεις!!!!!!

Σήκωσέ τα γιατί θα κοιμηθείς το βράδυ και θα είναι ευρώ και θα ξυπνήσεις το πρωί και όχι μόνο θα είναι δραχμές αλλά δεν θα μπορείς ούτε καν να τα ακουμπήσεις!

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Και τι προτίνεις ρε Λάκη;Να τα αφήσω στην τράπεζα;;Κι αν πέσει κούρεμα;;

Τύπε, δεν διαφωνώ πουθενά , ότι στην τράπεζα μπορεί να γίνουν στάχτη μέσα σε μία μέρα.
Το θέμα είναι ... έχεις στο σπίτι ή σε άλλο χώρο προδιαγραφές ασφαλείας σαν αυτές που είπα ;

Ρισκάρεις τη ζωή σου για τα λεφτά αυτά ;;;
Γιατί ξέρεις ότι υπάρχουν λεβεντόπαιδα που σε σφάζουν όχι για 10.000 ευρώ
αλλά για 50 ευρώ.

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
615
Πόντοι
326
Τύπε ... να κρατήσουμε τις δηλώσεις σου για όταν θα γίνει κούρεμα καταθέσεων και θα πάμε σε εθνικό νόμισμα ;

εγω δεν του ειπα να μην τα βγαλει ρε εξυπνε απο την τραπεζα

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ να τα βγαλει γιατι παντα υπαρχει ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ κουρεματος στην Ελλαδα

αλλα οχι κατω απο στρωματα και πιπες που λεει...και φοβαται για ληστες....μας εχει γαμησει με τις πιπες που γραφει...

να ανοιξει τα στραβα του να διαβασει μερικα πραγματα να μαθει ..ΕΛΕΟΣ...η καθε μαλακια που του κατεβαινει του καθενα την κανει thread

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom