Επισκέπτης
158cm - 98,8kg....αλλα ειμαι στην αναπτυξη...
ελα μωρε τωρα σιγα... διακοπες ειναι... κ καλο ειναι να εχετε λιγα... πιασιματαΠάντως γυρνάω από μίνι διακοπές και παιδιά οι 9 στους 10 στην παραλία έχουν παχάκια. Από παχάκια μέχρι ...παχάρες! Δυστυχώς! :'(
1,77 και 80 κιλά...αλλά θέλω να χάσω κανά πεντάρι......
ελα μωρε τωρα σιγα... διακοπες ειναι... κ καλο ειναι να εχετε λιγα... πιασιματα
ελα μωρε τωρα σιγα... διακοπες ειναι... κ καλο ειναι να εχετε λιγα... πιασιματα
ε ναι τι? κοκκαλα θα γινεις? η κοιλιτσα ειναι μαστ χαχαχαΑαααα...τότε δεν θα τα χάσω τα 5 κιλά.....αφού θές με πιασίματα.....
εισθε θυματα της εικονας ξερεις τι διαφορα στην αισθηση εχει ομως να ξαπλωνεις το κεφαλακι σου πανω σε φετες κοιλιακους κ πανω σε μια χαριτωμενη κοιλιτσα? τεραστια ε ναι τι? κοκκαλα θα γινεις? η κοιλιτσα ειναι μαστ χαχαχα
α μπα... παω κατευθειαν στο οριτζιναλ... κοιλιτσα... ουτε μαξιλαρια ουτε τπτ χαχαχαχα
βεβαια αν ειναι να παιρνουμε ματι μονο θα προτιμησω τους κοιλιακους
κοκκαλα θα γινεις? [size=12pt]η κοιλιτσα ειναι μαστ[/size] χαχαχα
Σε λίγα χρόνια σε βλέπω...να ακουμπάς το κεφαλάκι σου στη ''κοιλίτσα'' και ταυτόχρονα να κοιτάς έξω από το παράθυρό τον νεαρό βραζιλιάνο καθαριστή της πισίνας σου πρώην Βολεϊμπολίστα...
Κοινώς www.freesmileys.org] [/URL] VS www.freesmileys.org] ..Εκει[/URL] σε θέλω..
η κοιλιτσα δεν μας ενδιαφερει κ ιδιαιτερα ας ειναι οτι να ναι... το υψος ανω του 185 ειναι το δυσκολο να βρεις χαχαχα
το αποκλειω.. καποιοι βλεπουν πολυ ντεσπερεητ χαουζγουαιβς με φαινεται
ασε που δεν μ αρεσουν κ οι πισινες χαχαχα
η κοιλιτσα δεν μας ενδιαφερει κ ιδιαιτερα ας ειναι οτι να ναι... το υψος ανω του 185 ειναι το δυσκολο να βρεις χαχαχα
το αποκλειω.. καποιοι βλεπουν πολυ ντεσπερεητ χαουζγουαιβς με φαινεται
ασε που δεν μ αρεσουν κ οι πισινες χαχαχα
ε δεν πειραζει.. εχεις το υψος.. βαζουμε κ ενα μαξιλαρι... εγκρινεσαι λεμεΕίπαμε, και η κοιλίτσα είναι εύκολο να βρεθεί (εγώ πάντως δύσκολα την αποκτώ )
ε δεν πειραζει.. εχεις το υψος.. βαζουμε κ ενα μαξιλαρι... εγκρινεσαι λεμε