Νέα

Πόσα κιλά είστε

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 475
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
158cm - 98,8kg....αλλα ειμαι στην αναπτυξη... :dancing:

chrisvnv

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
37
Πόντοι
1
1.90 77 κιλα.. ναι ξερω.. ενα τσουβαλι κινιτα κοκκαλα...

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Πάντως γυρνάω από μίνι διακοπές και παιδιά οι 9 στους 10 στην παραλία έχουν παχάκια. Από παχάκια μέχρι ...παχάρες! Δυστυχώς!  :'(

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
1,77 και 80 κιλά...αλλά θέλω να χάσω κανά πεντάρι...... :headbang: :headbang: :headbang:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Πάντως γυρνάω από μίνι διακοπές και παιδιά οι 9 στους 10 στην παραλία έχουν παχάκια. Από παχάκια μέχρι ...παχάρες! Δυστυχώς!  :'(
ελα μωρε τωρα σιγα... διακοπες ειναι... κ καλο ειναι να εχετε λιγα... πιασιματα :2funny: :2funny: :2funny:

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
1,77 και 80 κιλά...αλλά θέλω να χάσω κανά πεντάρι...... :headbang: :headbang: :headbang:

ελα μωρε τωρα σιγα... διακοπες ειναι... κ καλο ειναι να εχετε λιγα... πιασιματα :2funny: :2funny: :2funny:

Ααααα...τότε δεν θα τα χάσω τα 5 κιλά.....αφού θές με πιασίματα.....:2funny: :2funny: :2funny::2funny: :2funny: :2funny::2funny: :2funny: :2funny::2funny: :2funny: :2funny::2funny: :2funny: :2funny:

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
εισθε θυματα της εικονας :2funny: ξερεις τι διαφορα στην αισθηση εχει ομως να ξαπλωνεις το κεφαλακι σου πανω σε φετες κοιλιακους κ πανω σε μια χαριτωμενη κοιλιτσα? τεραστια :2funny:
Ααααα...τότε δεν θα τα χάσω τα 5 κιλά.....αφού θές με πιασίματα.....:2funny: :2funny: :2funny::2funny: :2funny: :2funny::2funny: :2funny: :2funny::2funny: :2funny: :2funny::2funny: :2funny: :2funny:
ε ναι τι? κοκκαλα θα γινεις? η κοιλιτσα ειναι μαστ χαχαχα

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
εισθε θυματα της εικονας :2funny: ξερεις τι διαφορα στην αισθηση εχει ομως να ξαπλωνεις το κεφαλακι σου πανω σε φετες κοιλιακους κ πανω σε μια χαριτωμενη κοιλιτσα? τεραστια :2funny:ε ναι τι? κοκκαλα θα γινεις? η κοιλιτσα ειναι μαστ χαχαχα

Τοποθετείς τίποτα από πάνω?Γιατί σε βλέπω πολύ κάθετη..  :grin:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
α μπα... παω κατευθειαν στο οριτζιναλ... κοιλιτσα... ουτε μαξιλαρια ουτε τπτ χαχαχαχα
βεβαια αν ειναι να παιρνουμε ματι μονο θα προτιμησω τους κοιλιακους :2funny:

k4v0ur1d10n

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
1,82 με 83 κιλά, τα οποία έξτρα είναι αποκλειστικά και μόνο από τη κοιλιά και κάτω, με αποτέλεσμα να φαίνομαι κόκκαλο τελείως σε στήθος/χέρια/κεφάλι λαιμό. Αλλά η κοιλιά κοιλιά, όχι τίποτα το δραματικό, αλλα ώρες ώρες μου φαίνεται άσχημο. Φαντάσου και να μη γυμναζόμουν...

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
α μπα... παω κατευθειαν στο οριτζιναλ... κοιλιτσα... ουτε μαξιλαρια ουτε τπτ χαχαχαχα
βεβαια αν ειναι να παιρνουμε ματι μονο θα προτιμησω τους κοιλιακους :2funny:

Σε λίγα χρόνια σε βλέπω...να ακουμπάς το κεφαλάκι σου στη ''κοιλίτσα'' και ταυτόχρονα να κοιτάς έξω από το παράθυρό τον νεαρό βραζιλιάνο καθαριστή της πισίνας σου πρώην Βολεϊμπολίστα... :grin:

Κοινώς  www.freesmileys.org]  [/URL] VS www.freesmileys.org] ..Εκει[/URL] σε θέλω.. :grin:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
η κοιλιτσα δεν μας ενδιαφερει κ ιδιαιτερα ας ειναι οτι να ναι... το υψος ανω του 185 ειναι το δυσκολο να βρεις χαχαχα
Σε λίγα χρόνια σε βλέπω...να ακουμπάς το κεφαλάκι σου στη ''κοιλίτσα'' και ταυτόχρονα να κοιτάς έξω από το παράθυρό τον νεαρό βραζιλιάνο καθαριστή της πισίνας σου πρώην Βολεϊμπολίστα... :grin:

Κοινώς  www.freesmileys.org]  [/URL] VS www.freesmileys.org] ..Εκει[/URL] σε θέλω.. :grin:

το αποκλειω.. καποιοι βλεπουν πολυ ντεσπερεητ χαουζγουαιβς με φαινεται :2funny:
ασε που δεν μ αρεσουν κ οι πισινες χαχαχα

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
η κοιλιτσα δεν μας ενδιαφερει κ ιδιαιτερα ας ειναι οτι να ναι... το υψος ανω του 185 ειναι το δυσκολο να βρεις χαχαχα

Είπαμε, και η κοιλίτσα είναι εύκολο να βρεθεί  :boobies: (εγώ πάντως δύσκολα την αποκτώ  :headbang: )

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66

Αυτές δεν θα βλέπουμε ..όνομα και πράγμα... :grin:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
τι σοι ανδρες ειστε εσεις.. ρωτω.. που μου βλεπετε κ απεγνωσμενες οικοκυρες?????? εεεε??? :2funny:
φαν κ του σεξ κ η πολη??? :P :P :P :P :P

Είπαμε, και η κοιλίτσα είναι εύκολο να βρεθεί  :boobies: (εγώ πάντως δύσκολα την αποκτώ  :headbang: )
ε δεν πειραζει.. εχεις το υψος.. βαζουμε κ ενα μαξιλαρι... εγκρινεσαι λεμε :2funny: :2funny: :2funny:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
:2funny: :2funny: :2funny: οχι ενταξει θα σε θελω κ για τον ψυχικο σου κοσμο χαχαχαχα

Επισκέπτης
σαν να λέμε την έπεσε μια χοντρή σε ένα χοντρό και τις λέει αυτός κούκλα 22 πόντους την έχω αλλά τι να κάνουμε 10 πόντους κοιλιά εσύ 10 εγώ τι να σου κάνουν 2 πόντοι που περισσεύουν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom