lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
αναβω air condition και ξεκιναω αργα αργα μια μερακληδικηοχι δεν με πειραζει.
αναβω air condition και ξεκιναω αργα αργα μια μερακληδικηοχι δεν με πειραζει.
δικε μου ματακιας και εσυ;γουσταρωΒαλε καμερα να φτιαχτουμε ολοι
Δεν μπορει να εισαι τοσο μαλακας!!!βαφτικε εβαλε την μαυρη κοιλωτα και εφυγε απο το σπιτι. μου ειπε οτι θα γυρισει στις 5 το πρωι.
με μια φιλη της θα ειναι και θα πινουν χυμους γιατι κανουν διαιτα. Ετσι μου ειπε
τι λετε να την πιστεψω
τον πειραζει να την παιζει καποιος για την γυναικα του.με καυλωσες ανωμαλε,σε πειραζει να παιξω μια για την γυναικα σου;
τετοιους χυμους τυπε?βαφτικε εβαλε την μαυρη κοιλωτα και εφυγε απο το σπιτι. μου ειπε οτι θα γυρισει στις 5 το πρωι.
με μια φιλη της θα ειναι και θα πινουν χυμους γιατι κανουν διαιτα. Ετσι μου ειπε
τι λετε να την πιστεψω
κανει κοινωνικο εργο ο δικος σου,ευγε!!!το θεμα με τις χοντρες νομιζω οτι ειναι σχετικο. υπαρχουν πολλοι αντρες που γουσταρουνε να γαμανε χοντρες,και δεν ειναι ολοι αυτοι χοντροι,και να σας αναφερω και ενα παραδειγμα.
ξαδερφος φιλου μου,που ειναι ολη μερα στο γυμναστηριο και το βραδυ δουλευει μπαρμαν,δεν εχει αφησει χοντρη για χοντρη αγαμητη.ειναι 25 χρονων,πολυ εμφανισμος,και του την πεφτουν πολλα μουνια,αλλα αυτος στις χοντρες.βεβαια πιστευω οτι το κανει για να βγαζει την καβλα με τις χοντρες,διοτι το γκομενακι που εχει δεσμο,ειναι 23 χρονων και ειναι παρα πολυ ωραια γκομενα.
εχει αφιερωθει κανονικα τυπε.κανει κοινωνικο εργο ο δικος σου,ευγε!!!
. Πεο-juice θα πινουν , μην εισαι κοροιδο... Παλι πρωτεινες η δικια σου σε κοροιδεψε με τη διαιτα...βαφτικε εβαλε την μαυρη κοιλωτα και εφυγε απο το σπιτι. μου ειπε οτι θα γυρισει στις 5 το πρωι.
τι λετε να την πιστεψω
αυτα να τα βλεπουν καποιοι που λενε οτι δεν υπαρχουν πια ηρωες!!!!τιμη και δοξα στον φιλο σουεχει αφιερωθει κανονικα τυπε.
εχει κοψει τελευταια;μηπως να την στειλεις κατασκηνωση;Σημερα ζυγισα την γυναικα μου και ειναι 145 κιλα. Γυμνη πανω στην ζυγαρια
Ψαξε τριγύρω σου καπου εκει θα τα εχει τα κιλα της.Σημερα ζυγισα την γυναικα μου και ειναι 145 κιλα. Γυμνη πανω στην ζυγαρια
Εχει ρεψει αποΣημερα ζυγισα την γυναικα μου και ειναι 145 κιλα. Γυμνη πανω στην ζυγαρια
η γυναικα μου πιανει τα αρχ......