Νέα

Ποσα ειναι τα περισσοτερα λεφτα εχετε ξοδεψει για πορνη? (σε βαθος χρονου)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα purgiotis40
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 92
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
purgiotis40

purgiotis40

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2017
Like
63
Πόντοι
1
Αχιλλεα σε μερικα επεσες μεσα..οντως ειναι αποδραση για μενα..ξεχασες ομως οτι ειμαι καψουρης μαζι της! οποτε δεν με σωνει τπτ!  :helpplea:

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.662
Πόντοι
3.495
Άκου κ ξανα ακου...
Πιες ενα ποτακι ήρεμος. .
Κανε τις ερωτήσεις μονος σου στον εαυτο σου....
Απαντα ειλικρινά. .
Κ το προβλημα λυθηκε..
Ερωτευμένος ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΦΙΛΕ....
ΣΤΟ ΜΟΥΝΙ ΕΧΕΙΣ ΚΟΛΗΣΕΙ ΣΕΞ...
αν σκεφτεις καθαρα ισως μην εχετε ουτε ενα κοινο σημειο..χομπι..πάθος. ...τιποτα..
Βγαλε την λεξη ΑΝΑΓΚΗ...Κ ΑΠΟΔΡΑΣΗ..
κ εχεις την λυση...
Αν γλυτώσεις λεφτα...
Στειλε το 10%

OP
OP
purgiotis40

purgiotis40

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2017
Like
63
Πόντοι
1
Άκου κ ξανα ακου...
Πιες ενα ποτακι ήρεμος. .
Κανε τις ερωτήσεις μονος σου στον εαυτο σου....
Απαντα ειλικρινά. .
Κ το προβλημα λυθηκε..
Ερωτευμένος ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΦΙΛΕ....
ΣΤΟ ΜΟΥΝΙ ΕΧΕΙΣ ΚΟΛΗΣΕΙ ΣΕΞ...
αν σκεφτεις καθαρα ισως μην εχετε ουτε ενα κοινο σημειο..χομπι..πάθος. ...τιποτα..
Βγαλε την λεξη ΑΝΑΓΚΗ...Κ ΑΠΟΔΡΑΣΗ..
κ εχεις την λυση...
Αν γλυτώσεις λεφτα...
Στειλε το 10%
κοινα σημεια μηδεν..ανηκουμε και σε διαφορετικες γενιες..απλα ειναι μια καλη βιζιτα που υπαρχει μονοπλευρη καψουρα απο μενα..το φχαριστιεμαι γι αυτο το συνεχιζω..

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.662
Πόντοι
3.495
Ξανα τα ίδια. ..
Είπαμε καψουρα δεν υπαρχει...
Καβλα παθος...ναι...

OP
OP
purgiotis40

purgiotis40

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2017
Like
63
Πόντοι
1
Ξανα τα ίδια. ..
Είπαμε καψουρα δεν υπαρχει...
Καβλα παθος...ναι...
ε αυτα τα συναισθηματα παραπλησια ειναι..παντως εχεις δικιο οτι πρεπει να φυγω απ αυτην..δεν εχω και καμμια μηχανη να κοβει χρηματα..κι αυτη ειναι καρχαριας! ολο ζηταει..

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.484
Πόντοι
24.596
source.gif
τυπε με καπελωσες :S :S εγω απλα προσπαθησα να μην γινει αισθητη τοσο πολυ η χτεσινη σου απουσια :dunno:

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.484
Πόντοι
24.596
παιδια επιτρεψτε μου να σας περιγραψω μια φαση με την μικρη και ισως καταλαβετε για εχω φαει κολλημα..γυρισαμε ενα βραδυ απο μπαρακι στην γλυφαδα που τα ειχαμε πιει λιγο..την πηγα σε οτελ..συγκεκριμενα στο μιραντα που ηταν κοντα..την εγδυσα τηςς εβαλα χειροπεδες και την πηρα ασαλιωτα απο πισω για 20 λεπτα! τα μαλλια της κοντεψα να τα ξεριζωσω απο το τραβηγμα..οι φωνες της που ηταν πονου και ηδονης με εφτιαχναν απιστευτα..αγριο ξυλο στα κωλομερια και βρισιες..φυσικα την επαιρνα ακαποτα..τον εβγαλα και της εδωσα στο στομα κατ ευθειαν απο τον λωκο της! φαση που δυσκολα κανεις ακομα και με κανονικη γκομενα.. :s&m_1:
τυπε σε μερεντιασε :think:

OP
OP
purgiotis40

purgiotis40

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2017
Like
63
Πόντοι
1
αμε! ετσι γουσταρουμε να νιωθουμε γουρουνια που τρωνε και κυλιονται στα σκ@τ@!  :pipa1:  φτανει ναναι γυναικεια!  :shit:

The_Greek

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
4
Like
841
Πόντοι
376
ε αυτα τα συναισθηματα παραπλησια ειναι..παντως εχεις δικιο οτι πρεπει να φυγω απ αυτην..δεν εχω και καμμια μηχανη να κοβει χρηματα..κι αυτη ειναι καρχαριας! ολο ζηταει..

Κάνε πάσα.... είμαι από τους καλύτερους ψαράδες. ¨Εχω και καλή βάρκα. Ρίχνω και παραγάδια, κάνω καθετί, κιούρτους, συρτή και όλα τα σχετικά. Το ψαρεντούφεκο το είπαμε πριν.

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.748
Πόντοι
2.606
OP
OP
purgiotis40

purgiotis40

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2017
Like
63
Πόντοι
1
Κάνε πάσα.... είμαι από τους καλύτερους ψαράδες. ¨Εχω και καλή βάρκα. Ρίχνω και παραγάδια, κάνω καθετί, κιούρτους, συρτή και όλα τα σχετικά. Το ψαρεντούφεκο το είπαμε πριν.
αστο θα σε δαγκωσει και σενα και θα κλαις! ειναι ομορφη σαν τις σειρηνες του οδυσσεα..επικινδυνη για καθε αντρικο πορτοφολι!

OP
OP
purgiotis40

purgiotis40

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2017
Like
63
Πόντοι
1
τι να πω..μυρισε ολο το δωματιο ειναι και μικρα στο μιραντα..γεμισαμε μερεντα παντου..συγγνωμην μωρο μου ειπε η μικρη..τι λες τωρα καυλα μου της ειπα! το γουσταρω οσο δεν παει αλλο..οσοι σιχαινεστε τα γυναικεια σκ@τ@ ειστε κρυφο αδερφουλες..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom