Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Αγαπητε ειμαστε στην ιδια πλευρα αλλα σε διαφορετικο μερος,γευθηκα βεβαια τις χαρες της Αθηνας .Μου αρεσει το ουκ ωνουμαι μυριων δραχμων μεταμελειαν ,που σημαινει οτι δεν αγοραζω κατι για το οποιο θα μετανοιωσω αργοτερα γιατι το πληρωσα ακριβα {μυριων δραχμων}τα παγια εξοδα ειναι απο 50/μηνα μεχρι 150/μηνα μονο στο μεταξι, αναλογα ποσες φορες θα μου κατσει η γκομενα στο σπιτι. Καποιες φορες παιρνω και κανα ανεξαρτητο cg ετσι για αλλαγη.
Για σεξομανεις σαν εμενα δεν συμφερουν τα στουντιο και τα μασαζ, πεταμενα λεφτα για φυκια.
Η ποσοτικη φορμουλα της επιτυχιας ειναι (χρονος_συνουσιας+αριθμος_οργασμων)/χρηματα,
η ποιοτικη φορμουλα της επιτυχιας (χρονος_συνουσιας+εμφανιση_παροχες)/χρηματα
Η μεικτη (απολυτη) φορμουλα της επιτυχιας ειναι (χρονος_συνουσιας+αριθμος_οργασμων+εμφανιση_παροχες+αριθμος_εκδιδομενων)/χρηματα
Εγω σε μια μερα χαλασα 60 μεταξι και φυλης.κοιταω να κρατηθω αυτη τη βδομαδα αλλα δεν το βλεπω140 μεσα σε δυο μερες.Πιστευω οτι αλλα 150 θα εχω φαει μεχρι τελος του μηνα.
σε περιοδους προ-κοβιντ εγω γυρω στα 3-4 κατοσταρικα το μηνα φυλης (σε σταθερες περισσοτερο) τωρα που πεσανε οι δουλειες μου πρεπει να κατσω να κανω μια επανεκτιμηση δε ξερω..Τι ποσό πιστεύετε; Εγώ σίγουρα κάνα 50-60€ τον μήνα.
Είμαι λίγο εγκρατεις εσείς;