Νέα

Πώς ξέρει κάποιος αν ανήκει ή όχι στο χώρο του BDSM

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ritaki Piperaki
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 270
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ritaki Piperaki

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
6
Πόντοι
6
Περί προσωπικότητας
Είμαι άνθρωπος χαμηλών τόνων. Δεν μου αρέσουν οι καυγάδες, οι διαφωνίες, δεν θέλω να είναι οι άλλοι δυσαρεστημένοι μαζί μου και από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου δυσκολευόμουν να πώ «όχι» στα θέλω των γονιών, συγγενών, φίλων, συναδέλφων, συντρόφων. Χαίρομαι όταν μπορώ να προσφέρω στους άλλους, όταν είμαι χρήσιμος για τους άλλους. Μου αρέσει να προσέχω τον σύντροφό μου και να τον κακομαθαίνω κάνοντάς του όλα τα χατήρια. Πιστεύω πως η αγάπη είναι δόσιμο και έχω δοθεί στο σύντροφό μου ή επιθυμώ να δοθώ βαθιά στο σύντροφό μου και να αφοσιωθώ σε αυτόν με όλο μου το είναι.
Αυτό δεν σε κάνει σκλάβο ή υποτακτικό!

Είμαι άνθρωπος με ισχυρή προσωπικότητα και δυναμισμό. Περιφρονώ τους άλλους που δεν έχουν τόσο ισχυρή προσωπικότητα, μου αρέσει να έχω τον έλεγχο στο σπίτι, στη δουλειά, επιθυμώ κάποιον να με υπηρετεί και να εκτελεί τις εντολές μου. Πιστεύω πως όταν κάποιος δηλώσει πως με αγαπά είναι υποχρεωμένος να αποδεικνύει έμπρακτα την αγάπη του, δηλαδή να αφοσιωθεί σε εμένα και να μου δοθεί με όλο του το είναι. Θέλω να έχω άποψη επί παντώς θέματος που αφορά το σύντροφό μου και αν είναι δυνατόν αυτός να ακολουθεί τις συμβουλές μου, γιατί έχω πάντα δίκιο.
Αυτό δεν σε κάνει Αφέντη ή Κυρίαρχο.

Περί σεξουαλικότητας
Μου αρέσει το βρώμικο σεξ. Θέλω να δοκιμάζω καινούργια πράγματα και ειδικά τα παιχνίδια ρόλων είναι το αγαπημένο μου. Μου αρέσει να έχει ο άλλος το πάνω χέρι και να με χρησιμοποιεί σεξουαλικά σαν αντικείμενο του πόθου του. Να με εκμεταλλεύεται και να με κακομεταχειρίζεται, να μου προσφέρει πόνο, να με ξεφτιλίζει και να με κακοποιεί, καθώς αυτά μου χαρίζουν ηδονή και σεξουαλική ολοκλήρωση.
Αυτό δεν σε κάνει σκλάβο ή υποτακτικό!

Μου αρέσει το βρώμικο σεξ. Θέλω να δοκιμάζω καινούργια πράγματα και ειδικά τα παιχνίδια ρόλων είναι το αγαπημένο μου. Μου αρέσει να έχω το πάνω χέρι και να χρησιμοποιώ τον άλλο σεξουαλικά σαν αντικείμενο του πόθου μου. Να τον εκμεταλλεύομαι και να τον κακομεταχειρίζομαι, να του προσφέρω πόνο, να τον εξευτελίξω και να τον κακοποιώ, καθώς αυτά μου χαρίζουν ηδονή και σεξουαλική ολοκλήρωση.
Αυτό δεν σε κάνει Αφέντη ή Κυρίαρχο.

Περί αναζήτησης
Είμαι άτομο ανοιχτό σε νέα πράγματα και ιδέες. Μου αρέσει να ερευνώ και να ανακαλύπτω. Λατρεύω το διάβασμα. Θέλω να αναπτυχθώ σαν προσωπικότητα και σαν άτομο και αυτό με οδηγεί στο να θέλω να παίρνω γνώση για διάφορα θέματα. Πολλές φορές αναζητώ άτομα που έχουν γνώσει του αντικειμένου με το οποίο ασχολούμαι και επιδιώκω να συναναστρέφομαι μαζί τους για να μπορέσω να μάθω περισσότερα πράγματα.
Δεν ανήκεις στο χώρο του BDSM

Περί εγκλήματος
Είμαι το ισχυρό φύλο. Ο σύντροφός μου πρέπει να υπακούει. Πρέπει να είναι πιστός σε εμένα. Ο μόνος τρόπος για να διορθωθεί η συμπεριφορά του είναι η άσκηση σωματικής ή ψυχολογικής βίας, για να θυμόμαστε ποιός κάνει κουμάντο εδώ μέσα.
Είμαι ανίσχυρος να αντισταθώ στην σωματική και ψυχολογική βία που μου ασκεί ο σύντροφός μου. Φοβάμαι και δεν μπορώ να αντισταθώ ή να φύγω ή να ζητήσω βοήθεια. Προσπαθώ να κάνω ότι θέλει για να μήν ξεσπάει την οργή του επάνω μου.
Χρειάζεσαι βοήθεια από εξειδικευμένους ανθρώπους. Δεν ασκείς πρακτικές BDSM.

Περί μοναξιάς
Επιτέλους βρήκα ένα χώρο όπου οι άλλοι με αποδέχονται όπως είμαι. Αμέσως έκανα παρέες, βρήκα σύντροφο και έπαψα να είμαι μόνος. Βέβαια καταπιέζομαι και κάνω μεγάλες θυσίες, αλλά δεν με πειράζει, αρκεί που βγήκα από την απομόνωση. Εδώ κανείς δεν νοιάστηκε για τα μειονεκτήματα της εξωτερικής μου εμφάνισης ή για την οικογενειακή μου κατάσταση ή για την οικονομική μου θέση ή για την καταγωγή μου, αλλά αντίθετα βρήκα μία ανοιχτή αγκαλιά να κουρνιάσω και βρήκα ανθρώπους που γέμισαν την άδεια μου ζωή.
Πρέπει να φύγεις επειγόντως από το χώρο αυτό, γιατί είσαι επικίνδυνος για τον εαυτό σου και για τους γύρω σου. Δεν ανήκεις στο χώρο του BDSM

Περί μόδας
Μου αρέσει να περιστρέφεται η ζωή μου γύρω από ότι είναι «στη μόδα». Θέλω να εντάσσομαι σε ομάδες ανθρώπων συγκεκριμένων κατηγοριών, γιατί μου αρέσει να ξεχωρίζω. Ήταν στη μόδα να είσαι αναρχικός, έγινα αναρχικός. Ήρθαν στη μόδα τα ναρκωτικά, άρχισα να παίρνω ναρκωτικά. Μετά ξεχώρισαν οι γκέι και έγινα γκέι. Σήμερα βλέπω πως έχει πέραση το BDSM, θα ενταχθώ μάλλον σαν Dom (για να μή φάω και ξύλο). Μου αρέσει να έχω ένα κρυφό μυστικό και κάτι καινούργιο για να κομπάζω για αυτό στις παρέες μου.
Δεν ανήκεις στο χώρο του BDSM. Το πρόβλημα είναι πως δεν ξέρεις πού ανήκεις.

Το παραπάνω κείμενο αποτελεί μετάφραση από κείμενο του MASTER STEVE SAMPSON () που γράφτηκε, δημοσιεύτηκε και επιμελήθηκε από την Mistress Amazona σε τοπικό περιοδικό της Αριζόνα, το 1999.

Από κάποιο άλλο site...

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Ολο ετοιματζιδικα μας σερβιρεις ρε ριτακι..

Επισκέπτης
Μαθαμέ πότε δεν ανήκει κάποιος στον χώρο του BDSM,τελικά πότε ανήκει;;; :cheesy:

ntyrse

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
0
Μπραβο Ριτα πολυ καλο αυτο που εβαλες . Δεν αφορα αυτους που ξερουν αλλα αυτους που νομιζουν οτι ξερουν.Αφορα επισης αυτους κι αυτες που θελουν πραγματικα να μαθουν. Ειναι επισης μια καλη ευκαιρια να ανοιχτει και μια σοβαρη συζητηση μεσα απο εδω για το bdsm.Ομως δεν ξερω αν μπορουν να συμμετεχουν μονο αυτοι που ενδιαφερονται χωρις να μπερδευονται μεσα κι αυτοι που ανακατευονται παντου με τη γνωστη αμαθεια η ημιμαθεια και τα κανουν σαλατα στο τελος

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16

Το να ανήκει κάποιος σε ένα χώρο δεν είναι περιοριστικό της ελευθερίας του και της ελευθερίας των επιθυμιών του ? Μήπως δηλ. η οριοθέτηση του σε ένα χώρο τον φτωχαίνει ψυχικά , πνευματικά και βέβαια φτωχαίνει και τη λίμπιντο του ?

Αυτή είναι η ένσταση μου για τις κατηγοριοποιήσεις γενικά και στην προκειμένη περίπτωση και για τις σεξουαλικές κατηγοριοποιήσεις ...

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
ειναι τοσο σημαντικο να ανηκεις καπου? :S

Επισκέπτης
Το να ανήκει κάποιος σε ένα χώρο δεν είναι περιοριστικό της ελευθερίας του και της ελευθερίας των επιθυμιών του ? Μήπως δηλ. η οριοθέτηση του σε ένα χώρο τον φτωχαίνει ψυχικά , πνευματικά και βέβαια φτωχαίνει και τη λίμπιντο του ?

Αυτή είναι η ένσταση μου για τις κατηγοριοποιήσεις γενικά και στην προκειμένη περίπτωση και για τις σεξουαλικές κατηγοριοποιήσεις ...
Είναι οφ η Ρίτα για να το φιλοσοφήσετε.

Πάντως δεν γίνεται να μην ανήκεις κάπου,το να είσαι κολλημένος είναι το πρόβλημα....

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16
Είναι οφ η Ρίτα για να το φιλοσοφήσετε.

Πάντως δεν γίνεται να μην ανήκεις κάπου,το να είσαι κολλημένος είναι το πρόβλημα....

Γιατί πρέπει οπωσδήποτε να ανήκεις κάπου ? Άν είσαι για παράδειγμα εκλεκτικός και χρησιμοποιείς ιδέες και πρακτικές από διάφορους χώρους ?

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16
Δεν μαγειρεύεις σύντροφεεε!!! :2funny:

Δηλ. για να καταλάβω . Άν έχεις ένα ρομαντικό γεύμα στο σπίτι της κοπέλας ή στο δικό σου με κεριά και μουσική και μετά , αφου μαζεφτούν τα πιάτα , την δέσεις πάνω στο τραπέζι με ωραίους κόμπους και τη χτυπήσεις με ένα κομψό μαστίγιο και της χύσεις όμορφα και κερί , εδώ τι έχουμε ?

1. bdsm ?

2. ρομαντισμό + bdsm = εκλεκτικισμός ?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Δηλ. για να καταλάβω . Άν έχεις ένα ρομαντικό γεύμα στο σπίτι της κοπέλας ή στο δικό σου με κεριά και μουσική και μετά , αφου μαζεφτούν τα πιάτα , την δέσεις πάνω στο τραπέζι με ωραίους κόμπους και τη χτυπήσεις με ένα κομψό μαστίγιο και της χύσεις όμορφα και κερί , εδώ τι έχουμε ?

1. bdsm ?

α ρε λουκρητια τι χανεις...... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

1. bdsm ?

Πρέπει να φύγεις επειγόντως από το χώρο αυτό, γιατί είσαι επικίνδυνος για τον εαυτό σου και για τους γύρω σου. Δεν ανήκεις στο χώρο του BDSM

:2funny:

Επισκέπτης

1. bdsm ?

Καταρχήν μιλούσα γενικά.

Τώρα ειδικά...

Το bdsm γιατί να μην γίνεται να έχει δώσεις ερωτισμού;;; :think:

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16

Γιατί με απορρίπτεις έτσι σκληρά απ' αυτό το χώρο ? Τι δεν είναι σωστό ?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

ααααααααααααχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχα

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Περί μοναξιάς
Επιτέλους βρήκα ένα χώρο όπου οι άλλοι με αποδέχονται όπως είμαι. Αμέσως έκανα παρέες, βρήκα σύντροφο και έπαψα να είμαι μόνος. Βέβαια καταπιέζομαι και κάνω μεγάλες θυσίες, αλλά δεν με πειράζει, αρκεί που βγήκα από την απομόνωση. Εδώ κανείς δεν νοιάστηκε για τα μειονεκτήματα της εξωτερικής μου εμφάνισης ή για την οικογενειακή μου κατάσταση ή για την οικονομική μου θέση ή για την καταγωγή μου, αλλά αντίθετα βρήκα μία ανοιχτή αγκαλιά να κουρνιάσω και βρήκα ανθρώπους που γέμισαν την άδεια μου ζωή.

για το σαιτ μας λεει; :think: :think: :think:

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16
Περί μοναξιάς

για το σαιτ μας λεει; :think: :think: :think:

:2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom