baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.639
- Πόντοι
- 5.097
δεν το χα σκεφτει οτι θα υπηρχε και ορολογια θα ανοιξω ενα θρεντ,σας αρεσει η μουμιολαγνειαμουμιολαγνεια :o οσο ζεις μαθαινεις
δεν το χα σκεφτει οτι θα υπηρχε και ορολογια θα ανοιξω ενα θρεντ,σας αρεσει η μουμιολαγνειαμουμιολαγνεια :o οσο ζεις μαθαινεις
δεν το χα σκεφτει οτι θα υπηρχε και ορολογια θα ανοιξω ενα θρεντ,σας αρεσει η μουμιολαγνεια
Ε με ένα 50άρικο που δίνεις τι περίμενες ρε παίχτηΠαρεμπιπτόντως, ήρθε ένας κολλητός και μου πήρε δώρο ένα dvd player μαζί με 5-6 τσόντες της περασμένης δεκαετίας. Δεν με κέρναγε μια πίπα καλύτερα;
Ρε σεις, για ένα κατούρημα έλλειψα και τα κάνατε πουτάνα. Τι μούμιες, για καμιά γκόμενα ενδιαφερόμαστε... Παρεμπιπτόντως, ήρθε ένας κολλητός και μου πήρε δώρο ένα dvd player μαζί με 5-6 τσόντες της περασμένης δεκαετίας. Δεν με κέρναγε μια πίπα καλύτερα;
ομολογω οτι εδω και γω καπου σ εχασα..... :o :o :o :o :oΡε σεις, για ένα κατούρημα έλλειψα και τα κάνατε πουτάνα. Τι μούμιες, για καμιά γκόμενα ενδιαφερόμαστε... Παρεμπιπτόντως, ήρθε ένας κολλητός και μου πήρε δώρο ένα dvd player μαζί με 5-6 τσόντες της περασμένης δεκαετίας. Δεν με κέρναγε μια πίπα καλύτερα;
θελεις να σου πει οδο για να τον βρειςομολογω οτι εδω και γω καπου σ εχασα..... :o :o :o :o :o
να του παω και πιπα κατοικον...;θελεις να σου πει οδο για να τον βρεις
να του παω και πιπα κατοικον...;
χτυπημενος ανθρωπος οτι του παει κανεις καλο ειναινα του παω και πιπα κατοικον...;
πόσα cm θες? Να δούμε τι υπάρχει διαθέσιμοαν ειναι να μου φερετε πιπα στο σπιτι να σπασω και γω το ποδι αχχααχαχαχααχχααχ
θες να φερω μια πιτσα κατοικον να φαμε καλυτερα;αν ειναι να μου φερετε πιπα στο σπιτι να σπασω και γω το ποδι αχχααχαχαχααχχααχ
ξερεισ κανα καλο μπουρδελακι????Θα αναλάβει κανείς να με πάει στο μπουρδέλο;