House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 46
- Πόντοι
- 366
αναγκαστικα καουγκερλ και ριβερσ καουγκερλ..
εξαρταται.....εσυ μπορεις ας πουμε;
Τύπε νοίκιασε το Born on the 4th of July τον Tομ Cruise,είναι ανάπηρος στην ταινία και γαμάει μια πόρνη
Νομίζω πως στην ταινία δε του σηκώνεταιΟ αλλος ειναι αναπηρος και γαμαει νομιζω.. η οχι; χμ.. μεγαλους προβληματισμους μου εβαλες πρωι πρωι.. μεσημεριατικο
τυπε εγω θα σε πηγαινα ευχαριστως αν μπορουσα και ημουν αθηναΣεκθ; Ας είναι και σεκθ. Το μπουρδελάκι πάντως είναι και ταλαιπωρία, πρέπει να βρω και άνθρωπο να με πάει και να με φέρει...
οχι ρε με τον γυψο εχει σηκωμαρες..,...τεχνικα δυσκολο θα ειναι να γαμησει.....Ο αλλος ειναι αναπηρος και γαμαει νομιζω.. η οχι; χμ.. μεγαλους προβληματισμους μου εβαλες πρωι πρωι.. μεσημεριατικο
Μάγκες, ζητώ τη συμπαράστασή σας. Να ζητήσουμε από τα κορίτσια να μου κάνουν μια έκπτωση λόγω αναπηρίας. Έτσι κι αλλιώς ήσυχος θα είμαι.
και εσυ γιατι φοβουσαι;σου πε να του δανεισεις;πες πως και που το εσπασες να σου βρω την λυση. Φοβουμαι οτι δεν εχεις σπασει καν το ποδι... :S φοβουμαι οτι δεν εχεις λεφτα.
Λες να ψάχνει καμία να κάνει τη "φιλανθρωπία" κούτρα?
50 ευρώ και φραπέ κερασμένο,δίκιο είχες τελικά.Ετσι το κοβω το παιχτουρι
Λοιπόν, δίνω 50 ευρώ, κερνάω και καφέ, για όποια έρθει να μου τον παίξει σπίτι (αλλά να βλέπεται, μην είναι καμιά σαβούρα...).
και εσυ γιατι φοβουσαι;σου πε να του δανεισεις;
επεσε απο σκαλα μπουρδελου ....παιχτουρι εσυ βλεπεσε; και γιατι δεν μας λες πως το εσπασες το ρημαδι..