Μάγκες, δυστυχώς εσυνέβη: έσπασα το ποδάρι μου και θα είμαι για ενάμισι μήνα στο γύψο. Λόγω της ταλαιπωρίας οι ορέξεις μου έχουν μειωθεί, αλλά θέλω να ρίξω και κανένα. Τι θα κάνατε στη θέση μου; Να προτιμήσω ισόγειο μπουρδέλο ή να φωνάξω καμία σπίτι;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πώς θα γαμήσω με το γύψο;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα paiktoura
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85
- Εμφανίσεις 6K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
pireas
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
νεο ειδος σεξ θα κανεις,πατεριτσατο...Μάγκες, δυστυχώς εσυνέβη: έσπασα το ποδάρι μου και θα είμαι για ενάμισι μήνα στο γύψο. Λόγω της ταλαιπωρίας οι ορέξεις μου έχουν μειωθεί, αλλά θέλω να ρίξω και κανένα. Τι θα κάνατε στη θέση μου; Να προτιμήσω ισόγειο μπουρδέλο ή να φωνάξω καμία σπίτι;
Σε λιγες μερες λογω της αναγκαστικης ξεκουρασης που θα εχεις οι καβλες σου θα κτυπησουν ταβανι. Πλευρισε καμμια που θα σε επισκευτει καλυτερα να την εχεις κανα μηνα γιατι δε παλευεται η δουλεια με το χερι στην τσεπη τοσο καιρο.Μάγκες, δυστυχώς εσυνέβη: έσπασα το ποδάρι μου και θα είμαι για ενάμισι μήνα στο γύψο. Λόγω της ταλαιπωρίας οι ορέξεις μου έχουν μειωθεί, αλλά θέλω να ρίξω και κανένα. Τι θα κάνατε στη θέση μου; Να προτιμήσω ισόγειο μπουρδέλο ή να φωνάξω καμία σπίτι;
Δημητρηςς
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 1.631
- Πόντοι
- 2.637
Μάγκες, δυστυχώς εσυνέβη: έσπασα το ποδάρι μου και θα είμαι για ενάμισι μήνα στο γύψο. Λόγω της ταλαιπωρίας οι ορέξεις μου έχουν μειωθεί, αλλά θέλω να ρίξω και κανένα. Τι θα κάνατε στη θέση μου; Να προτιμήσω ισόγειο μπουρδέλο ή να φωνάξω καμία σπίτι;
Σοβαρο ερωτημα ..... :S
Αλεκος2
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 25
- Πόντοι
- 16
Εγω φταίω τωρα που θα εμφανιστω την ωρα που θα ακουστει η λεξη πιπα απο το στομα του αλεκου; ...
εσυ να συμαζευτεις, αλλιως δε σου τον εδινω πιπα.
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 46
- Πόντοι
- 366
έλα και δίπλα ;)Εγω φταίω τωρα που θα εμφανιστω την ωρα που θα ακουστει η λεξη πιπα απο το στομα του αλεκου; ...
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
Που το εσπασες το ποδι;
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
τι να γαμησεις με τον γυψο ρε αναπηρε;Μάγκες, δυστυχώς εσυνέβη: έσπασα το ποδάρι μου και θα είμαι για ενάμισι μήνα στο γύψο. Λόγω της ταλαιπωρίας οι ορέξεις μου έχουν μειωθεί, αλλά θέλω να ρίξω και κανένα. Τι θα κάνατε στη θέση μου; Να προτιμήσω ισόγειο μπουρδέλο ή να φωνάξω καμία σπίτι;
καμια πιπα μονο και καμια handjob περιποιημενη.....σε καναν μηνα βλεπουμε....
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
το τριτο ποδι;Που το εσπασες το ποδι;
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 46
- Πόντοι
- 366
Και footjob στο καλό πόδι
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
το τριτο ποδι;
Ρε συ αν ο αλλος εχει σπασει το ποδι δεν μπορει να καμει σεκθ;
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
εξαρταται.....εσυ μπορεις ας πουμε;Ρε συ αν ο αλλος εχει σπασει το ποδι δεν μπορει να καμει σεκθ;
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 28
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 874
- Εμφανίσεις
- 38K
- Απαντήσεις
- 8
- Εμφανίσεις