Εσύ δε βίωσες.
Έχεις γαμήσει ποτέ πουτάνα τύπε; Ή μόνο σχέση;
Όλα τα χω βιώσει και ξέρω, μια χυσαποθήκη είναι για τον κάθε πικραμένο.
Εγώ μπορεί να μην είμαι η ενφάν γκατέ της ελληνικής κοινωνίας αφού κι εγώ τις γαμάω, αλλά όπως είπα η ξεφτίλα έχει και όρια.
Αφού ακόμα και στο site bourdela.com ντρέπεσαι να το πεις με το προφίλ σου κι έχεις μπει με κλώνο.
Φαντάσου τι μεγάλη ξεφτίλα είναι μέχρι κι εσύ το γνωρίζεις.
Καλημέρα συμφορουμίτη.
Αμφιβάλλω αν έχεις βιώσει τίποτα πέραν ίσως μιας σύντομης εξαπάτησης από κάποια πουτανα του δεκαρικου. Ακόμα και του χιλιάρικου να ήταν, all the same. Αν πέφτω έξω, feel free to send me a message.
Ο λόγος είναι διότι είσαι σε μια μόνιμη κατάσταση μίσους, ζήλιας και υποτιθεμενης απέχθειας, που αυτόματα δείχνει ότι αισθάνεσαι εξαπατημένος και κατά συνέπεια κατώτερος. Εάν αισθάνεσαι έτσι, τότε έχεις πιαστεί κότσος και δεν έχεις καταλάβει την ιδιοσυγκρασια μιας τέτοιας γυναίκας. Άρα, πώς μπορείς να ξέρεις; Εάν είχες διαβάσει με προσοχή το αρχικό μου σχόλιο, δεν θα μπαίναμε σ' αυτόν τον διάλογο. Γι' αυτό σου είπα πριν ότι εθελοτυφλείς.
Τα γράφω όλα στο αρχικό σχόλιο εν συντομία. Δεν σου είπα ούτε για νταβάδες, ούτε για τυφλούς έρωτες, ούτε για πελάτες, ούτε για ξεπαράδιασμα, ούτε τίποτα. Σου περιέγραψα μιαν διαφορετική οπτική του "γιατί" να συνάψεις μια τέτοια σχέση. Εξάλλου, ακόμα και αν το κάνεις και μάλιστα με τα κριτήρια που προανέφερα στο αρχικό σχόλιο, θα χρειαστούν αρκετές τέτοιες... σχέσεις, μέχρι να ωριμάσεις σε ότι έχει να κάνει με αυτό.
Οι υπόλοιπες σελίδες είναι άχρηστα σχόλια που επαναλαμβάνουν γενικούρες στο ίδιο υποτακτικό μοτίβο. Ο ένας είχε ένα φίλο κάποτε που του πε, ο άλλος ξέρει πέντε νοματαιους, ο άλλος έζησε επτά χρόνια να κοιτιούνται με μια στριπτιζέζ, η άλλη απαγγέλει αποφθέγματα πληγωμένης πενηντάρας, και πάει λέγοντας.