Νέα

Πώς συμπεριφέρονται οι εκδιδόμενες σε σοβαρές σχέσεις;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sakis1104
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 370
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

Bobiras77

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2025
Like
22
Πόντοι
0
Εσύ δε βίωσες.
Έχεις γαμήσει ποτέ πουτάνα τύπε; Ή μόνο σχέση;
Όλα τα χω βιώσει και ξέρω, μια χυσαποθήκη είναι για τον κάθε πικραμένο.
Εγώ μπορεί να μην είμαι η ενφάν γκατέ της ελληνικής κοινωνίας αφού κι εγώ τις γαμάω, αλλά όπως είπα η ξεφτίλα έχει και όρια.
Αφού ακόμα και στο site bourdela.com ντρέπεσαι να το πεις με το προφίλ σου κι έχεις μπει με κλώνο.
Φαντάσου τι μεγάλη ξεφτίλα είναι μέχρι κι εσύ το γνωρίζεις.

Καλημέρα συμφορουμίτη.

Αμφιβάλλω αν έχεις βιώσει τίποτα πέραν ίσως μιας σύντομης εξαπάτησης από κάποια πουτανα του δεκαρικου. Ακόμα και του χιλιάρικου να ήταν, all the same. Αν πέφτω έξω, feel free to send me a message.

Ο λόγος είναι διότι είσαι σε μια μόνιμη κατάσταση μίσους, ζήλιας και υποτιθεμενης απέχθειας, που αυτόματα δείχνει ότι αισθάνεσαι εξαπατημένος και κατά συνέπεια κατώτερος. Εάν αισθάνεσαι έτσι, τότε έχεις πιαστεί κότσος και δεν έχεις καταλάβει την ιδιοσυγκρασια μιας τέτοιας γυναίκας. Άρα, πώς μπορείς να ξέρεις; Εάν είχες διαβάσει με προσοχή το αρχικό μου σχόλιο, δεν θα μπαίναμε σ' αυτόν τον διάλογο. Γι' αυτό σου είπα πριν ότι εθελοτυφλείς.

Τα γράφω όλα στο αρχικό σχόλιο εν συντομία. Δεν σου είπα ούτε για νταβάδες, ούτε για τυφλούς έρωτες, ούτε για πελάτες, ούτε για ξεπαράδιασμα, ούτε τίποτα. Σου περιέγραψα μιαν διαφορετική οπτική του "γιατί" να συνάψεις μια τέτοια σχέση. Εξάλλου, ακόμα και αν το κάνεις και μάλιστα με τα κριτήρια που προανέφερα στο αρχικό σχόλιο, θα χρειαστούν αρκετές τέτοιες... σχέσεις, μέχρι να ωριμάσεις σε ότι έχει να κάνει με αυτό.

Οι υπόλοιπες σελίδες είναι άχρηστα σχόλια που επαναλαμβάνουν γενικούρες στο ίδιο υποτακτικό μοτίβο. Ο ένας είχε ένα φίλο κάποτε που του πε, ο άλλος ξέρει πέντε νοματαιους, ο άλλος έζησε επτά χρόνια να κοιτιούνται με μια στριπτιζέζ, η άλλη απαγγέλει αποφθέγματα πληγωμένης πενηντάρας, και πάει λέγοντας.

OP
OP
Sakis1104

Sakis1104

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
267
Πόντοι
21
Φανταζόμαστε όλοι ότι οι γνωριμίες σου, είναι το .... enfant gâté ....

Κληρονόμοι ξενοδοχείων ... μεγαλοεπιχειρηματίες ... τύποι με φεραρικά πορσικά .... κοτεράτοι ... μεγαλοκατασκευαστές ... διακεκριμένοι δικηγόροι ... μεγαλοχειρουργοί .... κάτοικοι Καστριού , Εκάλης, Βουλιαγμένης , γουεστ εντ λονδίνου , μαραί - σαιντ ζερμεν παρισιού , σίτυ παρκ ΝΥ .... κοκ ....

BestNot

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2024
Like
598
Πόντοι
81
Αυτο με το ολίγον έγκυος να το κοιτάξετε καποιοι..:coffee:
Τα ψυχολογικά σας δεν είν'και τα καλύτερα
Τα ψυχολογικά του μαντράχαλου, επίσης δεν είν'και τα καλύτερα
Οπότε γάμα τα

Υπάρχουνε πάντα και οι εξαιρέσεις ..

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
6
Like
3.258
Πόντοι
736
Τα ψυχολογικά σας δεν είν'και τα καλύτερα
Τα ψυχολογικά του μαντράχαλου, επίσης δεν είν'και τα καλύτερα
Οπότε γάμα τα

Υπάρχουνε πάντα και οι εξαιρέσεις ..
αν ειχες γνωρισει λοιπον τις εξαιρεσεις θα ησουν ποιο χαλαρος και συζητήσιμος...

ποιος ειναι ο μαντραχαλος ? και αν καταλαβα καλα μιλας για ψιχολογικα ξενων οποτε στα αρχιδια σου δεν θελει ταραχη ...και το ποιο βασικο ναι γαμαω και βγαζω ασπροπρόσωπους τους γαμιαδες αυτο ομως δεν σημαίνει οτι γαμαω τα παντα ..εχω κριτήρια.....αλλα ο μαντραχαλος ποιος ειναι?:coffee:

BestNot

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2024
Like
598
Πόντοι
81
Ελα ρε
Ενας άντρας, μια γυναίκα
Ποιός είναι ο μαντράχαλος ?

Και δεν με τρώει ο κώλος μου να γνωρίζω εξαιρέσεις, σε όποιο τομέα και νάναι

ΥΓ
Εχω γνωρίσει μοντέλες

Original που δουλεύουν μανεκέν
Ενα 60-70% δεν στέκουν, τόχουν χαμένο
Δεν μπλέκω

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
6
Like
3.258
Πόντοι
736
Ελα ρε
Ενας άντρας, μια γυναίκα
Ποιός είναι ο μαντράχαλος ?

Και δεν με τρώει ο κώλος μου να γνωρίζω εξαιρέσεις, σε όποιο τομέα και νάναι

ΥΓ
Εχω γνωρίσει μοντέλες

Original που δουλεύουν μανεκέν
Ενα 60-70% δεν στέκουν, τόχουν χαμένο
Δεν μπλέκω
σε πείραξε ο μαντραχαλος απο καποια γκομενα?:coffee:

Εγγρ.
5 Φεβ 2024
Like
2.724
Το θεμα δεν ειναι εκεινες πως θα ειναι αλλα εμεις, εγω δεν θα μπορουσα να ξερω πως ειμαι με καποια που εχει παρει τοσους αντρες οσες οι σελιδες τις 1ης εκδοσης του Silmarillion.
Φίλε μου τις άβγαλτες με απωθημένα να φοβάσαι... όχι αυτές που πήραν τη μισή Ελλάδα και θέλουν να αραξουν κάπου!

george150

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2024
Like
140
Πόντοι
1
Φανταζόμαστε όλοι ότι οι γνωριμίες σου, είναι το .... enfant gâté ....

Κληρονόμοι ξενοδοχείων ... μεγαλοεπιχειρηματίες ... τύποι με φεραρικά πορσικά .... κοτεράτοι ... μεγαλοκατασκευαστές ... διακεκριμένοι δικηγόροι ... μεγαλοχειρουργοί .... κάτοικοι Καστριού , Εκάλης, Βουλιαγμένης , γουεστ εντ λονδίνου , μαραί - σαιντ ζερμεν παρισιού , σίτυ παρκ ΝΥ .... κοκ ....

Ολοι έχουμε γνωριμίες. Υπάρχουν πλούσιοι και φτωχοί. Αν ο οποιοσδήποτε είναι αυνάνας θα του τα τρώνε οι ιερόδουλες. Η φαντασία είναι κάτι το αδάμαστο. Συνέχισε να φαντάζεσαι.

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
6
Like
3.258
Πόντοι
736
Κολλημένη είσαι ?
Ετσι ξεκινάς την μέρα σου ?
η αληθεια ειναι οτι δεν μου γεμιζει και πολυ το ματι ο γραπτος σου λογος..και δεν εισαι το ξεκίνημα θα φαμε σε λιγο για μεσημερι ..ας πουμε οτι εισαι σνακ...τελικα ο μαντραχαλουλης υπαρχει η ηταν ονείρωξη και αυτη..:coffee:

North people

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
1
Like
31
Πόντοι
0
Εγγρ.
5 Φεβ 2024
Like
2.724

TheStranger

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
208
Πόντοι
21
Φίλε μου τις άβγαλτες με απωθημένα να φοβάσαι... όχι αυτές που πήραν τη μισή Ελλάδα και θέλουν να αραξουν κάπου!

Οποια εχει παρει την μιση Ελλαδα θα θελει να παρει και την αλλη μιση, μεγαλο θεμα η συνηθεια........Χωρια οτι δεν γινεται να μην κολαει ο αλλος να μπει ελευθερος...... (ασε που για να φτασει σε σημειο μια εκδιδομενη να θελει να ηρεμησει θα ειναι 50+).

North people

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
1
Like
31
Πόντοι
0
Άβγαλτες πλέον ονομάζονται αυτές που έχουν "λιγότερες εμπειρίες"...
Ολες εχουν λιγοτερες εμπειριες σε συγκριση με μια επαγγελματια.. ακομα και απο αυτην που λεγαμε μικροι, οτι την εχει παρει η μιση πολη.

OP
OP
Sakis1104

Sakis1104

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
267
Πόντοι
21

Με τις αβγαλτες δεν ξέρεις τι θα σου βγει στην πορεία οι άλλες είναι ξεκάθαρη η εικονα

Εγγρ.
5 Φεβ 2024
Like
2.724
Οποια εχει παρει την μιση Ελλαδα θα θελει να παρει και την αλλη μιση, μεγαλο θεμα η συνηθεια........Χωρια οτι δεν γινεται να μην κολαει ο αλλος να μπει ελευθερος...... (ασε που για να φτασει σε σημειο μια εκδιδομενη να θελει να ηρεμησει θα ειναι 50+).
Προφανώς δεν έχεις χορέψει και είσαι έξω από τον χορό.
Κάποια πράγματα δεν έχουν να κάνουν με το επάγγελμα αλλα με τον χαρακτήρα!
Είχα φίλη που κάθε βδομάδα ερωτευοταν άλλον άνδρα,
καμία σχέση με το επάγγελμα η τύπισσα εν τω μεταξύ κ χαμηλών τόνων.
ΣΜΝ μπορείς να κολλήσεις και από την πιο αδιανόητη πηγή!
Εμείς τουλάχιστον κάθε μήνα κάνουμε τυπικά τις εξετάσεις μας.

TheStranger

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
208
Πόντοι
21
Προφανώς δεν έχεις χορέψει και είσαι έξω από τον χορό.
Κάποια πράγματα δεν έχουν να κάνουν με το επάγγελμα αλλα με τον χαρακτήρα!
Είχα φίλη που κάθε βδομάδα ερωτευοταν άλλον άνδρα,
καμία σχέση με το επάγγελμα η τύπισσα εν τω μεταξύ κ χαμηλών τόνων.
ΣΜΝ μπορείς να κολλήσεις και από την πιο αδιανόητη πηγή!
Εμείς τουλάχιστον κάθε μήνα κάνουμε τυπικά τις εξετάσεις μας.

Ακομα και καθε εβδομαδα καποια να πηγαινει με αλλον πολλες πατε με 10 την ημερα, δεν υπαρχει συγκριση. Και δεν κανετε ολες εξετασεις, το ξερεις καλα αυτο. Δεν λεω πως εξαιρεσεις δεν υπαρχουν αλλα γιατι να μπλεξει καποιος με 50αρα εκδιδομενη και οχι με καποια νεοτερη που και με 50 να εχει παει παλι απεχει ετη φωτος; Ρωτησα καποια εδω μεσα αυτο ακριβως, γιατι δεν θελει ακομα στα 30-40 να ηρεμησει με το να βρει καποιον και το πηρε στραβα, γιαυτο το 50αρι εγω το εχω σιγουρο για εκδιδομενες.

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.558
Πόντοι
206
Συμφωνώ φυσικά για τα απωθημένα. Όσο για αυτές που πήραν τη μισή Ελλάδα και θέλουν να αράξουν, καλή τύχη στον μαλάκα/ναυάγιο που θα τις φορτωθεί. Δηλαδή τόσα χρόνια ότι φάμε, ότι πιούμε και ότι αρπάξει η σούφρα μας και μετά να αράξουμε. Δε μας τα λέτε καλά κορίτσια. Δε γαμιέστε λέω εγώ? -μεταφορικά και κυριολεκτικά- :confused:
*Φυσικά δεν αναφέρομαι σε εσένα προσωπικά!
**Εννοείται δεν ισχύει μόνο για τις επαγγελματίες!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom