tellystalone6969
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 20.794
- Πόντοι
- 6.056
Ναι, έτσι ακριβώς. Αγοράζεις "σχέση". Κυριολεκτικά. Όπως δηλαδή μπορείς να αγοράσεις κάποια ανεξαρτήτως επαγγέλματος (φυσικά υπάρχουν περισσότερες ιδιαιτερότητες εδώ λόγω της φύσης της δουλείας). Συμβαίνει συχνά. Έχω και εγώ καλό φίλο που το έχει κάνει. Παντρεμένοι τώρα με παιδί. Γελάω και κλαίω ταυτόχρονα.
Στη περίπτωση αυτή η κοπέλα δεν είναι πια εν ενεργεία προφανώς. Την έχεις αγοράσει για τη πάρτη σου. Είναι "δικιά" σου. Νομίζεις ή ισχύει είναι άλλο θέμα. Ίσως ναι, ίσως όχι. Θέλει κάποιος να το κάνει αυτό? Δικαίωμά του. Μερικά από τα ερωτήματα που εγώ θα θέσω είναι τα εξής.
Ποια η προοπτική (αν υπάρχει)? Το ξεκινάς και έχεις σκοπό να "τραβήξει?". Την αγοράζεις για κάποιο χρονικό διάστημα -προφανώς- και συνεχίζεις στην επόμενη? Ταυτόχρονα "αγοράζεις" και άλλες για "ποικιλία"? Η γκόμενα πως την έχει δει αυτή τη φάση? Είσαι ξηγημένος μαζί της? Της κόβεις μισθό κανονικά συν όλα τα έξοδα δικά σου για καλοπέραση, λούσα κλπ κλπ, ή απλά τα πληρώνεις όλα εσύ? Η γκόμενα θα θέλει κάποιες εγγυήσεις ότι όταν και αν εσύ αποφασίσεις να αγοράσεις κάποια άλλη, αυτή δε θα μείνει "ξεκρέμαστη"? Ξέρεις, περνάνε τα χρόνια, η αγοραστική δύναμη του μουνιού φθίνει (ναι προφανώς πάντα θα υπάρχει ζήτηση, αλλά σχεδόν πάντα ο καθένας κοιτάει να πάρει το μέγιστο). Θα ζητάει γάμους, παιδιά κλπ? Για τι ηλικίες μιλάμε? (το βασικό δηλαδή που παίζει ρόλο είναι η ηλικία της γκόμενας). Πολλά μπορούν να ειπωθούν
Ωραία είναι όλα αυτά από τη στιγμή που περνάνε καλά και οι 2. Και εγώ μέσα είμαι. Πάλι φυσικά το "σοβαρή" σχέση του τίτλου του νήματος δε μπορώ να το προσδιορίσω και μου φαίνεται αστείο. Έχει να κάνει με το πως κάποιος ορίζει την έννοια και ποια κριτήρια θα πρέπει να ικανοποιούνται ώστε να λογίζεται ως "σοβαρή"
*Τέλη κανόνισε τζάδικο να γίνει της πουτάνας -κυριολεκτικά και μεταφορικά-!
Τυπάρα ... όλοι οι "επιχειρηματίες" ... γόνοι ... κληρονόμοι ... ποδοσφαριστές/μπασκεμπολίστες/πολίστες ... τραγουδιστές άνθρωποι της νύχτας θεάματος κτλ ....
που παντρεύονται μοντέλες, παρουσιάστριες και λοιπές γλάστρες μπάνικες ....
κάνουν κάτι διαφορετικό ;;;; Απλά δεν κάνουν χυδαία το παζάρι και κανονισμένα.
Πουτάνες αγοράζουν για λίγα χρόνια.
Η διαφορά είναι ... ότι ΣΥΝΗΘΩΣ ΑΥΤΕΣ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ....
όταν ξεμείνουν από φράγκα ΟΠΩΣ Ο ΛΕΟ/ΧΟΡΝ ΣΤΟ "ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ"
πάνε σε άλλον .
Αυτό που δεν πρέπει να πάθεις είναι να πιστέψεις ΟΤΙ ΣΕ ΑΓΑΠΗΣΑΝ .
Θα σε αγαπήσει κάποια, όταν δεν έχεις. Και θα πληρώνει τα έξοδά της .
Και θα σε κερνάει αν είσαι ρέστος. ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ .
Οι υπόλοιπες πάντα πουτάνες είναι.
Αν θα δώσεις 200€ για να τη χύσεις στο κωλάντερο ή θα έρχεται μαζί σου στην αράχωβα
και θα ποζάρει τα ελβετικά ρολόγια ,το χρώμα της σόλας της γόβας, τα γαζιά της τσάντας
και τα πλατό τυριών αλλαντικών ... είναι ΑΠΛΗ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΤΗΣ ΤΑΡΙΦΑΣ
που λέει το ανέκδοτο .
Δύσκολο να είσαι ο κουβάς.
Πολύ πιο εύκολο να είσαι το πηγάδι .