Νέα

Πώς συμπεριφέρονται οι εκδιδόμενες σε σοβαρές σχέσεις;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sakis1104
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 643
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 44 άτομα (14 μέλη και 30 επισκέπτες)

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.794
Πόντοι
6.056
Ναι, έτσι ακριβώς. Αγοράζεις "σχέση". Κυριολεκτικά. Όπως δηλαδή μπορείς να αγοράσεις κάποια ανεξαρτήτως επαγγέλματος (φυσικά υπάρχουν περισσότερες ιδιαιτερότητες εδώ λόγω της φύσης της δουλείας). Συμβαίνει συχνά. Έχω και εγώ καλό φίλο που το έχει κάνει. Παντρεμένοι τώρα με παιδί. Γελάω και κλαίω ταυτόχρονα.
Στη περίπτωση αυτή η κοπέλα δεν είναι πια εν ενεργεία προφανώς. Την έχεις αγοράσει για τη πάρτη σου. Είναι "δικιά" σου. Νομίζεις ή ισχύει είναι άλλο θέμα. Ίσως ναι, ίσως όχι. Θέλει κάποιος να το κάνει αυτό? Δικαίωμά του. Μερικά από τα ερωτήματα που εγώ θα θέσω είναι τα εξής.
Ποια η προοπτική (αν υπάρχει)? Το ξεκινάς και έχεις σκοπό να "τραβήξει?". Την αγοράζεις για κάποιο χρονικό διάστημα -προφανώς- και συνεχίζεις στην επόμενη? Ταυτόχρονα "αγοράζεις" και άλλες για "ποικιλία"? Η γκόμενα πως την έχει δει αυτή τη φάση? Είσαι ξηγημένος μαζί της? Της κόβεις μισθό κανονικά συν όλα τα έξοδα δικά σου για καλοπέραση, λούσα κλπ κλπ, ή απλά τα πληρώνεις όλα εσύ? Η γκόμενα θα θέλει κάποιες εγγυήσεις ότι όταν και αν εσύ αποφασίσεις να αγοράσεις κάποια άλλη, αυτή δε θα μείνει "ξεκρέμαστη"? Ξέρεις, περνάνε τα χρόνια, η αγοραστική δύναμη του μουνιού φθίνει (ναι προφανώς πάντα θα υπάρχει ζήτηση, αλλά σχεδόν πάντα ο καθένας κοιτάει να πάρει το μέγιστο). Θα ζητάει γάμους, παιδιά κλπ? :confused: Για τι ηλικίες μιλάμε? (το βασικό δηλαδή που παίζει ρόλο είναι η ηλικία της γκόμενας). Πολλά μπορούν να ειπωθούν
Ωραία είναι όλα αυτά από τη στιγμή που περνάνε καλά και οι 2. Και εγώ μέσα είμαι. Πάλι φυσικά το "σοβαρή" σχέση του τίτλου του νήματος δε μπορώ να το προσδιορίσω και μου φαίνεται αστείο. Έχει να κάνει με το πως κάποιος ορίζει την έννοια και ποια κριτήρια θα πρέπει να ικανοποιούνται ώστε να λογίζεται ως "σοβαρή"
*Τέλη κανόνισε τζάδικο να γίνει της πουτάνας -κυριολεκτικά και μεταφορικά-!

Τυπάρα ... όλοι οι "επιχειρηματίες" ... γόνοι ... κληρονόμοι ... ποδοσφαριστές/μπασκεμπολίστες/πολίστες ... τραγουδιστές άνθρωποι της νύχτας θεάματος κτλ ....

που παντρεύονται μοντέλες, παρουσιάστριες και λοιπές γλάστρες μπάνικες ....

κάνουν κάτι διαφορετικό ;;;; Απλά δεν κάνουν χυδαία το παζάρι και κανονισμένα.
Πουτάνες αγοράζουν για λίγα χρόνια.
Η διαφορά είναι ... ότι ΣΥΝΗΘΩΣ ΑΥΤΕΣ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ....

όταν ξεμείνουν από φράγκα ΟΠΩΣ Ο ΛΕΟ/ΧΟΡΝ ΣΤΟ "ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ"
πάνε σε άλλον .

Αυτό που δεν πρέπει να πάθεις είναι να πιστέψεις ΟΤΙ ΣΕ ΑΓΑΠΗΣΑΝ .

Θα σε αγαπήσει κάποια, όταν δεν έχεις. Και θα πληρώνει τα έξοδά της .
Και θα σε κερνάει αν είσαι ρέστος. ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ .

Οι υπόλοιπες πάντα πουτάνες είναι.
Αν θα δώσεις 200€ για να τη χύσεις στο κωλάντερο ή θα έρχεται μαζί σου στην αράχωβα
και θα ποζάρει τα ελβετικά ρολόγια ,το χρώμα της σόλας της γόβας, τα γαζιά της τσάντας
και τα πλατό τυριών αλλαντικών ... είναι ΑΠΛΗ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΤΗΣ ΤΑΡΙΦΑΣ
που λέει το ανέκδοτο .

Δύσκολο να είσαι ο κουβάς.
Πολύ πιο εύκολο να είσαι το πηγάδι .

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.568
Πόντοι
206
Τυπάρα ... όλοι οι "επιχειρηματίες" ... γόνοι ... κληρονόμοι ... ποδοσφαριστές/μπασκεμπολίστες/πολίστες ... τραγουδιστές άνθρωποι της νύχτας θεάματος κτλ ....

που παντρεύονται μοντέλες, παρουσιάστριες και λοιπές γλάστρες μπάνικες ....

κάνουν κάτι διαφορετικό ;;;; Απλά δεν κάνουν χυδαία το παζάρι και κανονισμένα.
Πουτάνες αγοράζουν για λίγα χρόνια.
Η διαφορά είναι ... ότι ΣΥΝΗΘΩΣ ΑΥΤΕΣ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ....

όταν ξεμείνουν από φράγκα ΟΠΩΣ Ο ΛΕΟ/ΧΟΡΝ ΣΤΟ "ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ"
πάνε σε άλλον .

Αυτό που δεν πρέπει να πάθεις είναι να πιστέψεις ΟΤΙ ΣΕ ΑΓΑΠΗΣΑΝ .

Οι υπόλοιπες πάντα πουτάνες είναι.
Αν θα δώσεις 200€ για να τη χύσεις στο κωλάντερο ή θα έρχεται μαζί σου στην αράχωβα
και θα ποζάρει τα ελβετικά ρολόγια ,το χρώμα της σόλας της γόβας, τα γαζιά της τσάντας
και τα πλατό τυριών αλλαντικών ... είναι ΑΠΛΗ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΤΗΣ ΤΑΡΙΦΑΣ
που λέει το ανέκδοτο .

Δύσκολο να είσαι ο κουβάς.
Πολύ πιο εύκολο να είσαι το πηγάδι .
Δε διαφωνώ. Εγώ είμαι υπέρ της συναλλαγής αν και οι 2 παίρνουν αυτό που θέλουν και περνάνε καλά. Αυτό έχει σημασία. Φυσικά κατ εμέ χωρίς δεσμεύσεις, γάμους, οικογένειες. Ο καθένας φυσικά πράττει όπως νομίζει.

george150

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2024
Like
197
Πόντοι
1
Πειτε μου πως να βρω Σλαβα. Εχω ακουσει οτι υπαρχουν πετυχημενοι χοντρομαλακες, νανοι, κωλογεροι και χτικιαρηδες που θελουν σωνει και καλα να βρουν Σλαβα για πουλ μουρ. Θα την εχουν ακίνητη να την πληρωνουν 4 και 5.000 ευρω για μια δυο μερες γιατι ετσι πειθουν εαυτους οτι εχουν περαση. Ούτε μπουρδελα ούτε στούντιο ούτε γκόμενες ούτε τίποτα. Μονο Σλαβες. :2funny::2funny:

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.794
Πόντοι
6.056
Πειτε μου πως να βρω Σλαβα.
Στην Ερμού, δεν χτυπάς Σλάβες ;
Μόνο μουνάρες ελληνίδες ;
Δεν σε καλύπτουν οι μουνάρες ελληνίδες ;
Μήπως έγινε καμία στραβή ;;;

200.gif
1736931710485.jpeg

Εκεί που είσαι τώρα, δεν βλέπεις μουνάρες Σλάβες ;
1736931754168.jpeg

• Χαχα
Αντιδράσεις: Magi

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
15.084
Πόντοι
3.846
και τι δουλειά κάνει η κοπέλα σου παιδί μου; - σε μπουρδέλο δουλεύει, μπορεί και να την ξέρεις μάλιστα.

Το να είναι ευτυχισμένοι και οι δύο γίνεται. Το να ξεπεραστεί το κοινωνικό, το θεωρώ αδύνατο. Ή θα πάτε σε άλλη πολη και θα λες ψέμματα για τη γυναίκα, ή θα ξεκόψεις από φίλους και παρέες. Εδώ υπάρχει ήδη τόσος ρατσισμός με Σλάβες που έχουν πτυχία και κανονικές δουλειές ,σκεφτείτε τι καφρίλα αντιμετωπίζουν οι σεξεργάτριες εκτός εργασίας. Γιατί ο σεβασμός είναι καλός όταν είναι να γίνει η δουλειά του πελάτη, εκτός χώρου εργασίας ο καθένας βάζει το κεφάλι κάτω και που σε είδα που σε ξέρω.
Αυτή είναι η αλήθεια. Και δεν το παίζω άγιος. Ούτε εγώ θα τολμούσα να παρουσιάσω στους γονείς μου μια σεξεργάτρια για κοπέλα μου.

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.568
Πόντοι
206
Η ανάγκη για σεξ και σούπερ -καλή- ερωτική ζωή, κατανοητή και απαραίτητη. Η ανάγκη που έχουν πολλοί για συντροφικότητα και κάποιοι για οικογένεια, κατανοητή επίσης (μπορούν να ειπωθούν πολλά). Το να τα συνδυάσεις σε μεγάλο βαθμό, είναι το ιδανικό. Το να το κάνεις/πιστεύεις ότι θα το κάνεις με κάποια εκδιδόμενη προβληματικό. Το να "εκβιάζεις" καταστάσεις με τη προοπτική να δημιουργήσεις κάτι αμφιβόλου αποτελέσματος, επίσης προβληματικό. Μεγάλα προβλήματα η ανωριμότητα και η ανασφάλεια.

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
7.864
Πόντοι
2.596

george150

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2024
Like
197
Πόντοι
1
Εχουν μεγάλη πλακα κάποια πελατάκια. Απο τα σχολικα χρονια ετρωγαν σβερκωμα. Δεν ειχαν δει μουνι ουτε ζωγραφιστο. Λογικο ειναι λοιπον να ψαχνουν μουνι νοικιασμενο. Κι επειδη ακριβως η μονη επιλογη είναι οι ιεροδουλες, πληρωνουν να νιωσουν άνδρες. Θελουν να εχουν τον ελεγχο κι οτι εσωσαν την δυστυχη ιεροδουλη. Στο τελος καταληγουν χειροτερα απο πριν. Είναι γνωστά τα ρεζιλίκια τους.

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.568
Πόντοι
206

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
15.084
Πόντοι
3.846
Ξέρω τύπο που επειδή είχε πάει αναπληρωτής πολύ μακριά από την πόλη του και δεν τον ένοιαζε έσκασε σε γάμο μαζί με μια στρίπερ που τα είχανε τότε. Πολλοί καλεσμένοι έσκυψαν το κεφάλι ή κοίταγαν αλλού μη και του αναγνωρίσει. Πολύ γέλιο.

OP
OP
Sakis1104

Sakis1104

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
275
Πόντοι
21
Την καλησπέρα μου σε όλους.

Διαβάζοντας όλα τα σχόλια με κάποια θα συμφωνήσω αν και εγώ είμαι της άποψης πως εφόσον η γυναίκα κάνει αυτή την δουλειά καλό είναι να μην έχει γκομενο-σχέση η ότι άλλο....

Δεσμος μεταξύ πελάτη-σεξεργάτριας είναι πιο πιθανός και ξεκάθαρος διότι και οι δύο ξέρουν τι θέλουν ο ένας από τον άλλον.
Φιλιά με συναίσθημα βγαίνουν πάνω στη δουλειά, εμενα τουλάχιστον,μου τυχαίνει πολλές φορές!

Επίσης δεν είναι απαραίτητος ένας γκόμενος ώστε να νιώσουμε ασφαλεια η να είναι προστάτης μας!

Μπορεί να υπάρχει σχέση με κοπέλα του χωρου θεωρώ στο 15% υπο προϋποθέσεις αλλά και αυτό θα είναι ψυχοφθορο και καταστροφή και για τους δύο κάποια στιγμή!

Αυτά από εμένα:smitten::hi:
Καλησπέρα lady

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
35
Like
2.989
Πόντοι
1.446
Έτσι ακριβώς πάει, απλά αν έχεις δεν μπορείς να ξέρεις αν αυτή που τώρα σε θέλει θα σε ήθελε και αν δεν είχες.
Εκτός αν είσαι αυτοδημιούργητος, ξεκίνησες από πολύ χαμηλά, ανέβηκες και έμεινες με την ίδια throughout the way όπως κάποιοι αθλητές που παντρεύτηκαν την high school sweetheart. Αλλά αυτό είναι σπάνιο life scenario.

george150

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2024
Like
197
Πόντοι
1
Βλεπω στην παρεά μας εχει μονιμοποιηθεί κι ο Λακης Μασκαρπόνε.Σώγαμπρος που λουκέτιασε το οδοντιατρείο που του αφησαν κληρονομιά και μετά έλεγε το είπε για δόλωμα. Μόνη του παρηγοριά το σάιτ να το παίζει πρίγκηπας οτι ντε και καλά εχει κάνει ζωάρα. Τώρα σφουγγαρίζει το υπόγειο που μενει. Σε λιγο θα είναι πάλι μαζί μας. :2funny:

george150

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2024
Like
197
Πόντοι
1
Πάντως πολυ ωραία η αντιθεση της ιερόδουλης του πως φερεται σε σοβαρή σχέση. Ιερόδουλη και σοβαρή σχέση δεν έχω δει. Ξερω μαγαζάτορες που φαλίρησαν σε τέτοιες σχέσεις. Είναι μικρός ο κόσμος. Ξέρω και άτομα που πλήρωναν συνέχεια νταβατζιλίκια λεφτα για να εχουν μία να τους χαιδευει λιγο το γαριδάκι τους μιας που κανονική γκόμενα δεν βρήκαν ποτέ με τα χάλια που είχαν σαν εμφάνιση και οργάνωση. Ξερω και αυτούς που τα έφτιαχναν για πλακα με ιεροδουλη και περνουσαν καλά γιατί ποτέ δεν το πήραν σοβαρά. Όπως και να χει σοβαρή σχεση δεν εχω δει. Σε ποιον τα πουλατε αυτά ρε; :confused:

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.794
Πόντοι
6.056
Έτσι ακριβώς πάει, απλά αν έχεις δεν μπορείς να ξέρεις αν αυτή που τώρα σε θέλει θα σε ήθελε και αν δεν είχες.
Εκτός αν είσαι αυτοδημιούργητος, ξεκίνησες από πολύ χαμηλά, ανέβηκες και έμεινες με την ίδια throughout the way όπως κάποιοι αθλητές που παντρεύτηκαν την high school sweetheart. Αλλά αυτό είναι σπάνιο life scenario.
Μπορείς να είσαι και λίγος καθίκης και το δοκιμάζεις.

-Πάμε αγάπη μου στο Χ (μπουρδέλο με κόστος ΖΖΖ € ).
-Κοίτα, αποφάσισα να μη χαλάσω μία για ένα μήνα, γιατί θα τα δώσω σε (πετάς μαλακία που μισούν οι γυναίκες).

Βλέπεις αντίδραση .

1)Φεύγει
2)Αρχίζει τη γκρίνια
3)Πετάει ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΕΓΩ
4)Το γυρίζει .... και αρχίζει μαλαγανιές ΟΚ , ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΤΟ DEATH WISH II που σου αρέσει .

Σε κάθε περίπτωση κάνεις εκτίμηση κατάστασης.

Αν είναι η περίπτωση 2 και την έχεις παντρευτεί ή έχεις παιδιά , απλά επιβεβαιώνεις οτι την έχεις πουτσιμένη.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.794
Πόντοι
6.056
Του Ντόναλντ λέτε να του κάνουν και ηλεκτροσόκ ;
ή μόνο με φάρμακα τον έχουν ;

Το βράδυ λέτε είναι λυτός στο κρεβάτι ;
ή τον δένουν ;

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.568
Πόντοι
206
Πάντως πολυ ωραία η αντιθεση της ιερόδουλης του πως φερεται σε σοβαρή σχέση. Ιερόδουλη και σοβαρή σχέση δεν έχω δει. Ξερω μαγαζάτορες που φαλίρησαν σε τέτοιες σχέσεις. Είναι μικρός ο κόσμος. Ξέρω και άτομα που πλήρωναν συνέχεια νταβατζιλίκια λεφτα για να εχουν μία να τους χαιδευει λιγο το γαριδάκι τους μιας που κανονική γκόμενα δεν βρήκαν ποτέ με τα χάλια που είχαν σαν εμφάνιση και οργάνωση. Ξερω και αυτούς που τα έφτιαχναν για πλακα με ιεροδουλη και περνουσαν καλά γιατί ποτέ δεν το πήραν σοβαρά. Όπως και να χει σοβαρή σχεση δεν εχω δει. Σε ποιον τα πουλατε αυτά ρε; :confused:
Σοβαρότατες σχέσεις. Σκέψου πχ πάει ο τύπος για τη βάρδιά του στη δουλειά, στο cafe απέναντι από το ρδέλο που δουλεύει η σοβάρη του σχέση, και σερβίρει στους γαμιάδες της το απαραίτητο καφεδάκι μετά το γαμήσι. Τα λένε κιόλας για το πως ήταν η φάση

george150

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2024
Like
197
Πόντοι
1
Προσοχή σε χοντρομαλάκες, χτικιάρηδες, κωλογερους και νάνους που προσπαθούν (ματαια) να εξισώσουν τις μοντέλες κτλ που παντρεύονται οι πλούσιοι με τις επαγγελματίες πόρνες που δίνουν και το βρακί τους από απωθημένο οι κοινοί θνητοί. Οι πρώτοι το κάνουν από χομπυ ενώ οι δευτεροι από ανάγκη. Οι πρώτοι ένα ετσι να κάνουν θα ερθει μια εκατοστή μουνιά ενώ οι δευτεροι βρίσκουν μία με το ζόρι και την παρακαλάνε πληρωνοντας διαρκώς μεχρι την επόμενη. Δεν είχαν ποτέ γκόμενα. Μόνη επαφή με γυναίκες όταν γεννηθηκαν απο μουνί και το αγγιξαν ξεπηδώντας στην ζωή. Είναι να μην τους λυπάσαι; :confused:

george150

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2024
Like
197
Πόντοι
1
Σοβαρότατες σχέσεις. Σκέψου πχ πάει ο τύπος για τη βάρδιά του στη δουλειά, στο cafe απέναντι από το ρδέλο που δουλεύει η σοβάρη του σχέση, και σερβίρει στους γαμιάδες της το απαραίτητο καφεδάκι μετά το γαμήσι. Τα λένε κιόλας για το πως ήταν η φάση
Και μετά θα πάει στην λεγάμενη να την ανακρίνει με διακριτικό ή μη τρόπο πως κύλισε η μερα της. Εγώ αν ήμουν κάθε φορά που θα ρωτούσαν, θα τα έλεγα όλα επί δέκα για να τους κοψω τον βήχα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom