ειναι οτι οσο νομιζουν οτι η πορνεια ειναι δυσκολη και με λασπη τοσες λιγοτερες θα θελουν να γινουν πουτανες και ετσι δεν θα χανουν λεφτα μεσα απο τον τεράστιο ανταγωνισμο ...οκ?
Από την άλλη , νομίζω ότι οι εργαζόμενες, ποτέ δεν θα καλύπτουν τη ζήτηση.
Να πέσει αναδουλειά δηλαδή, το θεωρώ απίθανο.
Έχω ξαναγράψει ότι από δικές μου δουλειές , γνωρίζω πολύ κόσμο. Με αρκετούς, έχω γνωριμία πολλών χρόνων και δεκαετιών . Ξέρω άτομα, που είναι 50 και φοράνε παπούτσια που είχαν αγοράσει όταν ήταν μαθητές. Και παίρνουν ct από τα γνωστά γραφεία ... και σκάνε 200€ για να πηδήξουν .
Οι ορμές των αρσενικών , είναι ατελείωτες και δεν μπορούν να καλυφθούν από τα θηλυκά.
Η σοφία της φύσης είναι αυτό . Δες με τα δέντρα. Η γύρη ... τα χύσια τους .... γεμίζει τον κόσμο .
Φτάνει όχι μόνο για να γονιμοποιήσει τα άνθη ... το αντίστοιχο μουνί ...
αλλά καλύπτει πεζοδρόμια, αυτοκίνητα , τέντες, στέγες.
Είναι δυνατόν όλη αυτή να πήγαινε στα ... άνθη ; Με τίποτε.
Το ίδιο και στα θηλαστικά !
Το ψωλόχυμα, είναι 50.000 περισσότερο ... από όσο μπορούν να πιουν οι μούνες.
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΦΥΣΗ.
Με τον καταναλωτισμό .... όταν οι περισσότερες γυναίκες ... φροντίζουν τον εαυτό τους ...
για να μπουν στην αγορά εργασίας ως καριόλες που ψάχνουν γαμπρό επιχειρηματία διαπλοκής, γκάνγκστερ , καθίκι που έφαγε κρατικά λεφτά .... οι αγάμητοι αυξάνονται .
Οπότε αυξάνονται οι ανάγκες, για γυναίκες που τους ξεκαβλώνουν επί πληρωμή.
Η βίζιτα και κάθε μορφή εργασίας στον αγοραίο ...
ΝΑΙ ... ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΣΤΗ ΛΑΤΖΑ ... ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΚΑΜΠΙΝΕΔΩΝ ....
ξέχεσμα γέρων ... χωράφι ... και όλες τις χαμαλοδουλειές ... που κάνουν εκατομμύρια γυναίκες
για ψίχουλα .......
Αλλά έχει κι αυτή τις δυσκολίες της.
Πολλοί πελάτες ... που είχαν πάρει άπειρες βίζιτες τον παλιό καιρό ....
την είχαν δει τη δυσκολία αυτή ....
Όταν ερχόταν το ελαφάκι/κοκινοσκουφίτσα ... στο σκοτεινό δωμάτιο του κακού λύκου ....
θηριώδους .... τριχωτού .... που μυρίζει το αλκοόλ>>40% που έχει πιει ....
με τον παργαλάτσο κάγκελο .... από τις τσόντες με ανατολικές μουνάρες που έβλεπε στην τβ του γαμιστρώνα .... και την αρπάζει ... τη γδύνει .... και σφυροκοπάει σαν κομπρεσέρ ...
που θέλει να σπάσει το κρεβάτι του γσμιστρώνα ......
Μία φρίκη, την τρώει το ελαφάκι/κοκινοσκουφίτσα.
Δεν είναι λάτζα, δεν είναι μαγειρεία πατσατζίδικου στις 04.30 ... αλλά κι εύκολο δεν το λες !