Magi
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2023
- Κριτικές
- 6
- Like
- 3.280
- Πόντοι
- 736
ονοματακια?Άλλος ζωντόβολος αυτός.... όλα τα φυντάνια μαζεμένα.
ονοματακια?Άλλος ζωντόβολος αυτός.... όλα τα φυντάνια μαζεμένα.
ονοματακια?
αλήθειες λες εκεί που αξίζει να τις πεις παίχτη, γιατί πάνε άπατες αλλιώς και δεν είναι για όλους και όλες επίσης.Η αληθεια πρεπει να σερβιρεται. Εχουμε τις επιτυχιες μας. Κοπιασαμε φιλος.
Κάρντιφ και εξαργύρωση!ονοματακια?
αλήθειες λες εκεί που αξίζει να τις πεις παίχτη, γιατί πάνε άπατες αλλιώς και δεν είναι για όλους και όλες επίσης.
ο κοσμάκης γουστάρει παραμύθι και με όσο καλύτερο περιτύλιγμα.
παίχτη μου, δεν είναι όλα... κωλόμπαρο - μπουρδέλο - στούντιο - βίζιτα φάση.Άλλος βλάκας και αυτός...
για καμια μπουρναζογκόμενα με ακατοίκητο καλές ειναι οι τακτικές του
απο σοβαρή γκομενα με επίπεδο θα έτρωγε μια πόρτα όση ειναι η πόρτα του Golden Hall.
1...καποτε μια πατρόνα μου ειπε οτι οσο ο κοσμος νομιζει οτι η πορνεια ειναι ίδρωτας θα εχουμε δουλεια
2..δες ποσοι κλαίνε και σκουζουν για τις πορτες που τρωνε ..αυτο και μονο μας δειχνει οτι οι πουτανες ξερουν να διωξουν αυτον που δεν θελουν..
παίχτη μου, δεν είναι όλα... κωλόμπαρο - μπουρδέλο - στούντιο - βίζιτα φάση.
άλλο το ένα, άλλο το άλλο.
όταν τα διακρίνεις αυτά μεταξύ τους, είσαι σε καλό δρόμο.
κοιτα εγω δεν εχω θεμα ...αν δεν ενοχλεις ...ειναι η αποψη σου ...εγω ειπα οτι ειναι επιλογη...τα παραπανω ειναι μια πραγματικοτητα τωρα αν εσυ βολευεσαι στο ετσι ...μια χαραΤα παραπάνω που αναφέρεις επιβεβαιώνουν τα λόγια της Γαβριέλας ότι πουτάνα δεν γίνεσαι αλλά γεννιέσαι!
αυτός (η ατάκα κυρίως) ήταν η εικόνα του παραμυθιού που ανέφερα πριν, το εξώφυλλο.Ναι τα κωλόμπαρα που κολλάνε τώρα με το ότι αυτος που ανέβασες ειναι για καμιά dirtyblondo γκομενα και ως εκει ;
Δεν απαντάς Ψιψίναονοματακια?
αυτός (η ατάκα κυρίως) ήταν η εικόνα του παραμυθιού που ανέφερα πριν, το εξώφυλλο.
Δασκαλε προσεχώς για ινδικο ..Δεν απαντάς Ψιψίνα
Άλλα τρία ονόματα
1-1 το Κάρντιφ στο 91ο αλλά τι με νοιάζει!
Γιατί να ξοδέψει λεφτά ρε τύπε ;Να ρωτήσω κάτι, θέλει ένας φίλος μου να βρει μια Σλάβα από τα μουνολιβάδια. Επειδή εγω δεν μπορω να του βρω, δεν είναι το φορτε μου, μηπως μπορειτε εσεις να του βρειτε; δινει 4000 ευρώ. Φτάνουν;