Νέα

Πώς συμπεριφέρονται οι εκδιδόμενες σε σοβαρές σχέσεις;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sakis1104
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 630
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (4 μέλη και 16 επισκέπτες)

ΤΙΜΩΡΟΣ(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
3.321
Πόντοι
456
Τυπε δουλευεις χωρίς λεφτα;
Νομίζω όχι. Αρα δεν υφισταται δραστηριότητα βιοποριστική χωρίς χρήμα.
Ο τυροπιτάς φτιάχνει τυρόπιτες ή όχι τύπε;
Μήπως επειδή την ώρα που φτιάχνει τις τυρόπιτες φαντάζεται ότι είναι στις Μπαχάμες αυτό αναιρεί ότι φτιάχνει τυρόπιτες;
Ο «γκόμενος» προφανως για να τον επιλεξει ειναι ο ανθρωπός της, αυτός που εμπιστεύεται ή θελει να δώσει την εμπιστοσυνη της. Πως γίνεται να εχεις ΣΧΕΣΗ σοβαρή με μια γυναίκα και να γαμας αριστερά κ δεξιά. Το να σε διαλεξει μια πουτανα με τη δουλεια που κανει σημαινει οτι της εχεις εμπνευσει σεβασμό. Με το να γαμησεις αλλες εσυ την σέβεσαι; ...... Ζωή δεν ειναι μονο το γαμισι.
Αυτή τον σέβεται με το να γαμάει άλλους; Αφού το δικό της γαμήσι δεν πιάνεται το δικό του γιατί πιάνεται;
Αφού το ισοπεδώσαμε το σεξ δεν είναι τίποτα. Ωραία αυτή γαμιέται για λεφτά κι αυτός γιατί βαριόταν, που είναι το πρόβλημα; Χόμπυ είναι, δεν είναι σεξ με συναίσθημα. Δηλαδή θα του απαγορεύσει και τον καφέ με φίλους; Ποιά η διαφορά; Αφού το σεξ δεν είναι τίποτα.
Δηλαδη και μονο το γεγονος οτι σε διαλεγει αναμεσα σε εκατονταδες/χιλιαδες αλλους γι αυτό το κατι παραπανω που δεν εχει να κανει με το γαμισι δεν σου λεει τίποτα;
Δηλαδή μόνο και μόνο το γεγονός που τη διάλεξες ανάμεσα σε εκαντοντάδες/χιλιάδες πουτάνες δε σου λέει τίποτα;

Που ζείτε ρε μλκ;
Η πουτάνα διαλέγει ποιόν;
Τον τελειωμένο;
Ή πουτανοκαψούρηδες είστε που τα λέτε αυτά, Ο ΠΕΡΙΓΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ SITE
Ή πουτάνες που ζείτε σε άλλο πλανήτη, από την πολύ πούτσα πήραν τα μυαλά σας αέρα και νομίζετε ότι σας βλέπουν ως τίποτα παρά ένα κομάτι κρέας για να περάσει η ώρα.

NELLO

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
570
Πόντοι
81
Διαβάζω κάποιες τυχαίες κριτικές τώρα να αποφασίσω που να πάω. Εχω χαθεί λιγάκι. Μπερδεύομαι που πολλοί εχουν μεγάλες ψωλές, περιγράφουν τους εαυτούς τους, ξεκλειδώνουν τις ιερόδουλες με ερωτόλογα και αδάμαστη τεχνική, τους χαρίζουν 2-3 οργασμούς, τα υγρά τους θυμίζουν συντριβάνι, σκούζουν και βογγούν και όλα αυτά είτε στο πιτς φυτίλι είτε σε μια ώρα γαμήσι. Πως αντέχουν τόση ώρα να γαμάνε; ααα ξέχασα, οι ιερόδουλες κάνουν προκαταρκτικά σε αυτούς κι όχι αυτοί στις ιερόδουλες. Είμαι πολύ λίγος τελικά. :confused:
Να ρωτησω ρε παιδια, κατι που το ακουω συχνα τελευταια----------ξεκλειδώνω-σε την γκομενα/την ιερόδουλη κτλ
τι ακριβως μπορει να ειναι ως εννοια????????????
-μπορει να την θεωρησετε κουτη ερωτηση, εγω απλα ρωταω τι μπορει να σημαινει

==Φορουμ ειμαστε-συζηταμε==

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
6
Like
3.284
Πόντοι
736
Μήπως επειδή την ώρα που φτιάχνει τις τυρόπιτες φαντάζεται ότι είναι στις Μπαχάμες αυτό αναιρεί ότι φτιάχνει τυρόπιτες;

Αυτή τον σέβεται με το να γαμάει άλλους; Αφού το δικό της γαμήσι δεν πιάνεται το δικό του γιατί πιάνεται;
Αφού το ισοπεδώσαμε το σεξ δεν είναι τίποτα. Ωραία αυτή γαμιέται για λεφτά κι αυτός γιατί βαριόταν, που είναι το πρόβλημα; Χόμπυ είναι, δεν είναι σεξ με συναίσθημα. Δηλαδή θα του απαγορεύσει και τον καφέ με φίλους; Ποιά η διαφορά; Αφού το σεξ δεν είναι τίποτα.

Δηλαδή μόνο και μόνο το γεγονός που τη διάλεξες ανάμεσα σε εκαντοντάδες/χιλιάδες πουτάνες δε σου λέει τίποτα;

Που ζείτε ρε μλκ;
Τον τελειωμένο;
Ή πουτανοκαψούρηδες είστε που τα λέτε αυτά, Ο ΠΕΡΙΓΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ SITE
Ή πουτάνες που ζείτε σε άλλο πλανήτη, από την πολύ πούτσα πήραν τα μυαλά σας αέρα και νομίζετε ότι σας βλέπουν ως τίποτα παρά ένα κομάτι κρέας για να περάσει η ώρα.
ξερω πως νιωθεις ...ειναι γιατι δίδαξες αλλιως τον εαυτο σου ..και γιατι εισαι σε αλλη οπτικη ...οπως εσυ εχεις την δικη σου καυστικη πλευρα ετσι ειμαστε και εμεις χαλαρες ....ξερεις οταν ο ανθρωπος ειναι συνειδητοποιημένος και εχει σταθερη γραμμη χαλαρωνει και μετα επιλέγει το καλυτερο ...οπως καθε λογικος ανθρωπος...:coffee:

george150

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2024
Like
190
Πόντοι
1
Εγώ πάντως που εχω κάνει κονέ με ιερόδουλες, δεν με θυμάμαι ποτέ να τις αγάπησα ή να με αγάπησαν. Για την παρέα και για το μυστήριο της άλλης πλευράς συν το χιούμορ τα φτιάχναμε. Αυτό δηλαδή κατάλαβα εγώ. Δεν με ενοχλούσε που τον έπαιρνε από άλλους γιατί ήξερα οτι είναι η δουλειά της και τι να κατσω να της πω; κόψε μωράκι να φυγουμε γι αλλού; αφου δεν ήθελα ευθύνες ούτε είχα κάτι σαν στόχο. Πήγαινα και με άλλες. Σε γενικές γραμμές περάσαμε ωραία.
Να σας πω κι ενα μυστικό. Όλοι αυτοί που λένε ξέκοψε στις ιερόδουλες μαλακίες λένε. Θα γούσταρα να τους ελεγε μία ναι ανδράκι μου ξεκόβω τωρα και φυγαμε να δουμε τι θα έκαναν. Σε ποοιον τα πουλανε αυτά ρε; :confused:

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.566
Πόντοι
206
Τρολ νήμα απλά. Δε μπορώ να καταλάβω πως χρησιμοποιείται η λέξη εκδιδόμενη και ακουλουθεί μετά το σε "σοβαρές" σχέσεις. Ο νηματοθέτης τον όρο σοβαρή σχέση πως τον χρησιμοποιεί? Τι το "σοβαρό" εμπεριέχει η σχέση που την καθιστά σοβαρή? Και μετά ας απαντήσουμε γιατί είναι απλά τρολ. Ρε εσείς σοβαρευτείτε. Οι όποιες "σχέσεις" με τις εκδιδόμενες μια χαρά είναι

TheStranger

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
213
Πόντοι
21
ξερω πως νιωθεις ...ειναι γιατι δίδαξες αλλιως τον εαυτο σου ..και γιατι εισαι σε αλλη οπτικη ...οπως εσυ εχεις την δικη σου καυστικη πλευρα ετσι ειμαστε και εμεις χαλαρες ....ξερεις οταν ο ανθρωπος ειναι συνειδητοποιημένος και εχει σταθερη γραμμη χαλαρωνει και μετα επιλέγει το καλυτερο ...οπως καθε λογικος ανθρωπος...:coffee:

Δηλαδη για να καταλαβω, αν εσυ εισουν μια καθημερινη γυναικα (φανταζομαι εισαι της δουλειας γιαυτο το λεω) και γνωριζες καποιον που καθε μερα γυριζε τσοντες και πηγαινε με 5 διαφορετικες γυναικες πχ, θα ελεγες οκ ειμαι κομπλε δεν με ενοχλει; Ειλικρινη απαντηση αν μπορεις.

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.891
Πόντοι
5.975
Για Κυριακάτικο θέμα, καλά κρατάει μέχρι τώρα! Keep up guys!! :rockon:

TheStranger

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
213
Πόντοι
21
Εγώ πάντως που εχω κάνει κονέ με ιερόδουλες, δεν με θυμάμαι ποτέ να τις αγάπησα ή να με αγάπησαν. Για την παρέα και για το μυστήριο της άλλης πλευράς συν το χιούμορ τα φτιάχναμε. Αυτό δηλαδή κατάλαβα εγώ. Δεν με ενοχλούσε που τον έπαιρνε από άλλους γιατί ήξερα οτι είναι η δουλειά της και τι να κατσω να της πω; κόψε μωράκι να φυγουμε γι αλλού; αφου δεν ήθελα ευθύνες ούτε είχα κάτι σαν στόχο. Πήγαινα και με άλλες. Σε γενικές γραμμές περάσαμε ωραία.
Να σας πω κι ενα μυστικό. Όλοι αυτοί που λένε ξέκοψε στις ιερόδουλες μαλακίες λένε. Θα γούσταρα να τους ελεγε μία ναι ανδράκι μου ξεκόβω τωρα και φυγαμε να δουμε τι θα έκαναν. Σε ποοιον τα πουλανε αυτά ρε; :confused:

Γιατι να μην το πει καποιος αυτο αν ΟΝΤΩΣ την γουσταρει και την θελει; Αλλα ναι 99 στους 100 θα ηθελαν μονο να πηδανε πχ οποτε φυσικα και δεν θα της το ελεγαν αυτο (μπορει καποιοι να το ελεγαν και καλα για ξεκαρφωμα φυσικα).

Το κυριως θεμα ειναι πως Δεν θα ξεκοβε η τυπισσα, σχεδον απιθανο να γινει εκτις αν ειναι 50 η αλλη, εχει γινει σαν σκουμπρι, δεν εχει καλη πελατεια και οντως ψαχνει για κατι σοβαρο (φυσικα εξαιρεσεις παντα υπαρχουν).

ΤΙΜΩΡΟΣ(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
3.321
Πόντοι
456
Εγώ αγάπη μου έχω την οπτική του πελάτη, δεν δίδαξα κάπως τον εαυτό μου τα μπουρδέλα με δίδαξαν.

Τι πουλάει η πουτάνα;
Το κορμί της δεν πουλάει;
Ή μήπως πουλάει και την ψυχή;

Αν πουλάει το κορμί πώς αλλιώς νομίζεις ότι θα τη δουν παρά κρέας; Τι είναι το κορμί χωρίς ψυχή, κρέας δεν είναι;
Κι αν πουλάει την ψυχή τότε άλλα λόγια ναγαπιόμαστε γιατί μαλακίες λέτε τόση ώρα για σεξ με λεφτά ότι δε μετράει.

Οι ΜΟΝΟΙ που την βλέπουν αλλιώς είναι κάτι τελειωμένοι που πάνε στις πουτάνες και δεν γαμάνε αλλά πουλάνε έρωτα (Αγαπούληδες όπως τους λέμε κοροϊδευτικά εδώ). Και μετά τη βλέπουν οι εκλεκτοί του κρέατος και γράφουν διθυραμβικές κριτικές για την πριγκηπέσσα. Ο απόπατος της κοινωνίας, τελειωμένοι πιο βήτα δεν υπάρχοι έπιασαν πάτω δεν πάει παρακάτω. Κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι.

Αν είχαν γαμήσει ποτέ ΠΟΥΤΑΝΑ και όχι μια φαντασίωση, θα καταλάβαιναν.

george150

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2024
Like
190
Πόντοι
1
Να ρωτησω ρε παιδια, κατι που το ακουω συχνα τελευταια----------ξεκλειδώνω-σε την γκομενα/την ιερόδουλη κτλ
τι ακριβως μπορει να ειναι ως εννοια????????????
-μπορει να την θεωρησετε κουτη ερωτηση, εγω απλα ρωταω τι μπορει να σημαινει

==Φορουμ ειμαστε-συζηταμε==
Για παπάτζα πελατών πρόκειται ότι ντε και καλά ειναι σφιγμένη η πορνη λογω δουλειάς, δεν είναι δηλαδή θερμή η πράξη με ρεαλισμό κι ερχεται ο μεγαλογάμης πελάτης και την λυτρώνει. Της κάνει κόλπα κι αυτή μαρσάρει, τρέχουν τα υγρά και βγαίνει γαμισάρα. Παραμύθι του μυαλού τους για να νιωθουν γαμιαδες. :2funny:

• Like
Αντιδράσεις: Hase

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
6
Like
3.284
Πόντοι
736
Δηλαδη για να καταλαβω, αν εσυ εισουν μια καθημερινη γυναικα (φανταζομαι εισαι της δουλειας γιαυτο το λεω) και γνωριζες καποιον που καθε μερα γυριζε τσοντες και πηγαινε με 5 διαφορετικες γυναικες πχ, θα ελεγες οκ ειμαι κομπλε δεν με ενοχλει; Ειλικρινη απαντηση αν μπορεις.
Ασε τις υποθέσεις και ακου την πραγματικότητα....μου ηρθε ωραιος τυπος της δουλειας...με δικα του σχήματα ... περνάγαμε σουπερ ...και πραγματικα δεν ειχα θεμα οσο κραταγε μια σοβαροτητα στη δουλεια του και δεν θα μου φέρει αρρωστιες...ξαφνικα αρχισε να μου το παιζει κυριος εξω απο ολα αυτα ....

Καταλαβαινεις ειναι στον ανθρωπο να θελει να κοροιδευει και οχι στο επαγγελμα ...το επαγγελμα του καθενος ειναι ξεκαθαρο ..τα μυαλα εχουν θεμα το πως αντιλαμβάνονται και με ποιον γνώμονα...:coffee:

TheStranger

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
213
Πόντοι
21
Ασε τις υποθέσεις και ακου την πραγματικότητα....μου ηρθε ωραιος τυπος της δουλειας...με δικα του σχήματα ... περνάγαμε σουπερ ...και πραγματικα δεν ειχα θεμα οσο κραταγε μια σοβαροτητα στη δουλεια του και δεν θα μου φέρει αρρωστιες...ξαφνικα αρχισε να μου το παιζει κυριος εξω απο ολα αυτα ....

Καταλαβαινεις ειναι στον ανθρωπο να θελει να κοροιδευει και οχι στο επαγγελμα ...το επαγγελμα του καθενος ειναι ξεκαθαρο ..τα μυαλα εχουν θεμα το πως αντιλαμβάνονται και με ποιον γνώμονα...:coffee:

Εγω αλλο σε ρωτησα ομως, αν εισαστε και οι 2 ατομα της δουλειας δεν λεει κατι, και οι 2 κανετε τα ιδια ακριβως πραγματα (τωρα αν ο τυπος ηξερε τι παιρνει και μετα ηθελε να σε αλλαξει αυτο ειναι αλλο θεμα και ασχετο βεβαια με την ερωτηση που σου εθεσα).

ΥΓ: Εντωμεταξυ εισαι αντρας, τι στο καλο γινεται ρε παιδια, γιατι καποιοι λετε πως ειναι γυναικα; :2funny::2funny::2funny::2funny:

george150

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2024
Like
190
Πόντοι
1
Γιατι να μην το πει καποιος αυτο αν ΟΝΤΩΣ την γουσταρει και την θελει; Αλλα ναι 99 στους 100 θα ηθελαν μονο να πηδανε πχ οποτε φυσικα και δεν θα της το ελεγαν αυτο (μπορει καποιοι να το ελεγαν και καλα για ξεκαρφωμα φυσικα).

Το κυριως θεμα ειναι πως Δεν θα ξεκοβε η τυπισσα, σχεδον απιθανο να γινει εκτις αν ειναι 50 η αλλη, εχει γινει σαν σκουμπρι, δεν εχει καλη πελατεια και οντως ψαχνει για κατι σοβαρο (φυσικα εξαιρεσεις παντα υπαρχουν).
Το "ξέκοψε" το λένε εκ του ασφαλούς επειδή ξέρουν οτι θα ακουσουν όχι οποτε θα μπορούν να συντηρούν τον μυθο του ήρωα που προσπαθεί και ετσι χαιρονται. :2funny: Αυτες ααααααααν σταματήσουν σταματούν οποτε θέλουν εκείνες κι οχι επειδή το πρότεινε ο γαμπρός που αν του πουν ναι χεστηκε πάνω του γιατί τοτε αρχίζει η σχέση. Τοτε ξεκινά το χοντρό παιχνίδι. Όσο δουλεύουν οι ιερόδουλες υπάρχει ισορροπία.

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
6
Like
3.284
Πόντοι
736
Εγω αλλο σε ρωτησα ομως, αν εισαστε και οι 2 ατομα της δουλειας δεν λεει κατι, και οι 2 κανετε τα ιδια ακριβως πραγματα (τωρα αν ο τυπος ηξερε τι παιρνει και μετα ηθελε να σε αλλαξει αυτο ειναι αλλο θεμα και ασχετο βεβαια με την ερωτηση που σου εθεσα).
Ξεκαθαρα αν ειχα θεμα δεν θα ξεκίναγα αγαπητηλικια ....δηλαδη ποσο ηλιθιος μπορει να ειναι καποιος ...απο την στιγμη που το μυαλο δεν το χωραει δεν θα παει ...απλα τα πραγματα :coffee:

TheStranger

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
213
Πόντοι
21
Το "ξέκοψε" το λένε εκ του ασφαλούς επειδή ξέρουν οτι θα ακουσουν όχι οποτε θα μπορούν να συντηρούν τον μυθο του ήρωα που προσπαθεί και ετσι χαιρονται. :2funny: Αυτες ααααααααν σταματήσουν σταματούν οποτε θέλουν εκείνες κι οχι επειδή το πρότεινε ο γαμπρός που αν του πουν ναι χεστηκε πάνω του γιατί τοτε αρχίζει η σχέση. Τοτε ξεκινά το χοντρό παιχνίδι. Όσο δουλεύουν υπάρχει ισορροπία.

Εγω φιλε αν εφτανα σε σημειο να βγαινω με καποια της δουλειας δεν θα το ελεγα για πλακα, αν ηθελα απλα να μπιπ θα συνεχιζα να πληρωνω, λιγοτερα προβληματα ετσι (βεβαια το βλεπω ετσι επειδη ειμουν παντα του ρομαντζου και δεν εχω γνωρισει ποτε εκδιδομενη)

Moscowita

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
1.620
Πόντοι
506

Που ζείτε ρε μλκ;
Τον τελειωμένο;
Τυπε κατανοώ την εμμονή αου με τις τυρόπιττες κ σε δικαιολογώ απόλυτα.
Να σου ξεκαθαρισω καποια πραγματα γτ βρισκεσαι μαλλον σε πληρη σύγχυση καθότι τα «τυρια» ληγμένα.
1. Σχετικά με το επαγγελμα:
Λες με λιγα λογια οτι αν εισαι σε σχεση με μια χασάπισσα «νομιμοποιείσαι» να μπεις σ ενα μαντρι κ ν αρχισεις να σφαζεις προβατα μ ενα μπαλτά;
Να σαι σιγουρος δεν θα σου πει οτι της κοβεις τη δουλειά ακομα κι αν το κανεις.
2. Αν η πουτανα που εισαι σε σχεση δεν εχει θεμα να γαμας αριστερα κ δεξια οποια βρεις τοτε κανενα προβλημα.
3. Να στο θεσω αλλιως:
Η πουτανα γαμιεται με τον καθε βρωμιαρη ή μη για τα φραγκα. Με τα φραγκα της επιλεγει να ζει και να μοιραζεται τη ζωη της μαζι σου περα απ το βιοποριστικό. Με τα φραγκα της τρως κ εσυ κ με τα φραγκα σου τρωει κ αυτή. Σε πειραζει; Το να μοιραζεστε το βιος σου κ αυτη το δικο της;
Εκτος κ αν θετεις το ζητημα διαφορετικά. Απο ηθικής αποψης. Εσυ ομως εισαι σε ολα ηθικος; Γενικά ατη ζωη σου εννοω…
3. Εισαι ελευθερος να διαλεξεις οποια θελεις πουτανα ή μη.
Αν δεν της κανει κλικ κατι απο σενα αρχιδια διαλεξες. Εκτος κ αν εισαι τοσο μορτης που οποια πουτανα κ να διαλεξεις τη ριχνεις κ εχεις κ απαιτησεις να κοψει τη δουλεια της κ να τη βαλεις να σ ανοιγει φύλλο για τις τυρόπιττες.
4. Καποιοι ζουμε σε αλλο γαλαξια φιλος γτ εχουμε χορτασει το γαμισι κ πανω απ ολα βαζουμε το σεβασμο γτ μαθαμε οτι μ αυτον ερχονται ολα οπως επιθυμουμε. Συνεχισε στο δικο σου τεμπο κ στις αποψεις σου.
Προφανως καποια δε σου χει κατσει στη λαντζα οπως θα θελες κ γι αυτο τα παιρνεις στο κρανιο.
Δε πειραζει ομως.
Τα φασολια πειραζουν μονο κ αυτα αμα ειναι άβραστα κ για το λογο αυτο αφηνω το νημα εδω γτ μιλαμε σ αλλο επιπεδο(ουτως ή αλλως)
Καλή συνέχεια…
Υ.Γ εσυ δεν ησουνα που τα χες παρει στο κρανιο που εγραψα αρνητική κριτική για τη Μαρίνα60; Προφανώς και ο χαρακτηρισμός πουτανοκαψουρης δεν αφορά τον επιφαινόμενο αλλά τον τυροπιττάκια :hi:

george150

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2024
Like
190
Πόντοι
1
Εγω φιλε αν εφτανα σε σημειο να βγαινω με καποια της δουλειας δεν θα το ελεγα για πλακα, αν ηθελα απλα να μπιπ θα συνεχιζα να πληρωνω, λιγοτερα προβληματα ετσι (βεβαια το βλεπω ετσι επειδη ειμουν παντα του ρομαντζου και δεν εχω γνωρισει ποτε εκδιδομενη)
Αν σε γουσταρει η άλλη όχι μονο δεν πληρώνεις αλλά σε κερνάει κι εξω γλέντι. Σου παιρνει και δώρα. Το μονο που δεν πρέπει να κάνεις είναι να την στραγγίζεις από λεφτα. Μην ζητας μην δεχεσαι. Άλλο πράγμα η διασκεδαση μετσξύ σας αλλο ο κοπος της. Να το θυμασαι αυτο αν σου τύχει.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.793
Πόντοι
6.056
Εύχομαι ολόψυχα να ανέβουν κι άλλο οι τιμές παντού και να μην βρίσκετε κάποιοι ούτε μονόφθαλμη γριά να γαμήσετε. Ααααααααν δηλαδή γαμάτε και δεν ψαχνετε ερωτική ιστορία. Σας συμπονώ ξανά. Δεν ειστε όμως για πουθενά.
Κατευθείαν από την

Ερμού !!!

Τελευταία τροποποίηση:

TheStranger

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
213
Πόντοι
21
Αν σε γουσταρει η άλλη όχι μονο δεν πληρώνεις αλλά σε κερνάει κι εξω γλέντι. Σου παιρνει και δώρα. Το μονο που δεν πρέπει να κάνεις είναι να την στραγγίζεις από λεφτα. Μην ζητας μην δεχεσαι. Άλλο πράγμα η διασκεδαση μετσξύ σας αλλο ο κοπος της. Να το θυμασαι αυτο αν σου τύχει.

Ειμαι 44 και ζητημα αν εχω δεχτει να με κερασει γυναικα 3-4 φορες στην ζωη μου (και αυτο μονο μετα απο ζαλαδα του τυπου ολο εσυ κερνας κλπ κλπ). Δεν ειμαι ανθρωπος που θα δεχτω ουτε 1ε απο γυναικα ασχετα με το ποσα χρηματα εχει. Αλλα το εγω ειναι ασχετο, απλα θεωρω πως υπαρχουν καποιοι που θα θελουν καποια ακομα και ιεροδουλη να ειναι, ειτε επειδη θα εχουν φαει κολλημα ειτε επειδη θα ειναι αρρωστοι στο μυαλο (και δυστυχως η αρρωστια καλπαζει στην κοινωνια που ζουμε).

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
1.079
Πόντοι
216

Welcome back Ντονάλντιε :rockon:

Τι νέα από το μέτωπο της Ερμού;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom