Νέα

Πώς συμπεριφέρονται οι εκδιδόμενες σε σοβαρές σχέσεις;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sakis1104
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 613
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
6
Like
3.279
Πόντοι
736
Δηλαδή να παρατήσει κάποιος την κανονική δουλειά του και να εκπορνευεται για να είναι όπως πρέπει στην φαντασιωσικη σχέση που οριοθέτησες εσυ; Και ποια εισαι εσυ που ανατρεπεις κοινωνικους κανόνες' και γιατί να μην ισχυει το αντιστροφο;
1...πρωτη μαλακια ποιος σου ειπε να παρατησεις την κανονικη δουλεια..

2 αρχησε το ζορι γιατι θα πεις και αλλη μαλακια σιγουρα..παρε σκαμπο

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
6
Like
3.279
Πόντοι
736
Δηλαδή να παρατήσει κάποιος την κανονική δουλειά του και να εκπορνευεται για να είναι όπως πρέπει στην φαντασιωσικη σχέση που οριοθέτησες εσυ; Και ποια εισαι εσυ που ανατρεπεις κοινωνικους κανόνες' και γιατί να μην ισχυει το αντιστροφο;
σκαμπο πηρες ? εχω και δουλειες ..

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
7.859
Πόντοι
2.596
σε 3 χρόνια που θα έχω τα κατάλληλα όρια ηλικίας θα σας στέλνω από εκεί χαιρετίσματα :headbaning1:
Mακάρι να με στείλει καμμία μικρούλα στα κυπαρίσσια, τουλάχιστον να πάω ευτυχής :smitten:

Συνημμένα

• Screenshot_20250114-201825.png
    Screenshot_20250114-201825.png
    612,4 KB · Εμφανίσεις: 3
  • Χαχα
Αντιδράσεις: Magi

george150

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2024
Like
190
Πόντοι
1
Ο άλλος ο γαμίκουλας της χήρας με τα 5 ορφανά πορν γκάνγκστερ (τι σόι νικ βρήκε ο σκληράνδρας) :2funny: εχει ξεκινησει κλαψα κι αναφορές να με διωξουν. Ας με διώξουν. Μπουρδελα λεγεται θα ξαναρθω. Δεν φερονται σωστά στα νέα μέλη.

ΤΙΜΩΡΟΣ(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
3.321
Πόντοι
456
Ως πορνη χανει το δικαίωμα για οτιδήποτε αφορα τα νορμαλ κοινωνικα προτυπα για οτι αφορα την σχεση...Αυτο αυτοματως της δινει το δικαιωμα να θελει οπως γουσταρει η ιδια τον συντροφο της...δηλαδη ερχεσαι εσυ που εισαι ο κυριος σε εμανα την πουτανα να μου πεις οτι θα γαμας οπου θελεις ...και θα σου πω οτι αν δεν πληρωνεσαι για το γαμισι παρε ποδι και chao μαζι...:coffee:
Δηλαδή επειδή πληρώνεσαι δε γαμιέσαι;
Ωραία κι εγώ επειδή πληρώνω δε γαμάω με την ίδια λογική.

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
6
Like
3.279
Πόντοι
736
Δηλαδή επειδή πληρώνεσαι δε γαμιέσαι;
Ωραία κι εγώ επειδή πληρώνω δε γαμάω με την ίδια λογική.
στη σειρα και με ταξη ...για να βγαλουμε νοημα οχι σαν τον αλλο που πεταει μπαρουφες..κανε τον κοπο και ρωτα με τροπο να σε καταλαβω γιατι ετσι σορυ αλλα δεν καταλαβα τι ρωτας

ΤΙΜΩΡΟΣ(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
3.321
Πόντοι
456
στη σειρα και με ταξη ...για να βγαλουμε νοημα οχι σαν τον αλλο που πεταει μπαρουφες..κανε τον κοπο και ρωτα με τροπο να σε καταλαβω γιατι ετσι σορυ αλλα δεν καταλαβα τι ρωτας
Αν κατάλαβα καλά, εννοείς ότι η πουτάνα δικαιούται να γαμιέται με πελάτες ενώ ο "γκόμενος" δε δικαιούται να γαμάει άλλες;
Σωστά;
Εκτός και αν κατάλαβα λάθος συγχώρα με.

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
6
Like
3.279
Πόντοι
736
Αν κατάλαβα καλά, εννοείς ότι η πουτάνα δικαιούται να γαμιέται με πελάτες ενώ ο "γκόμενος" δε δικαιούται να γαμάει άλλες;
Σωστά;
μαλιστα αγαπητε αυτο ειπα οτι απο την στιγμη που δεν πληρώνεσαι για τα γαμισια που κανεις ,δεν ειναι δουλεια αλλα καυλαντα απο εμενα θα ηταν οχι...ειναι θεμα λογικης ..:coffee:

ΤΙΜΩΡΟΣ(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
3.321
Πόντοι
456
μαλιστα αγαπητε αυτο ειπα οτι απο την στιγμη που δεν πληρώνεσαι για τα γαμισια που κανεις ,δεν ειναι δουλεια αλλα καυλαντα απο εμενα θα ηταν οχι...ειναι θεμα λογικης ..:coffee:
Ωραία κι εγώ σου φέρνω 2 αντεπιχείρηματα.
1. Ότι το να πληρώνεις δεν αναιρεί αυτό που γίνεται.
Αν πληρώνομαι για να φτιάχνω μια τυρόπιτα, την τυρόπιτα την φτιάχνω όμως σωστά;

2. Επίσης που ξέρεις ότι γίνεται για καυλάντα;
Μπορεί εγώ να γαμάω πουτάνες από την μεγάλη μου καρδιά.
Λυπάμαι τις καημένες που τις ανάγκασε η σκληρή μοίρα να καταλήξουν σε αυτή τη δουλειά, και τις βοηθάω οικονομικά.
Και για να μη νιώθουν άσκημα ότι τους δίνω ελεημοσύνη, τους ρίχνω κι ένα μανίκι.
Θα με εμποδίσεις από το να κάνω μια καλή πράξη και να βοηθήσω έναν συνάνθρωπο μόνο και μόνο από τον εγωισμό σου;

george150

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2024
Like
190
Πόντοι
1
Ποτε θα ερθουν κι αλλες θηλυκές υπαρξεις στην παρέα μας; μόνο η μάγκι γραφει κι αγωνίζεται. Τι φοβουνται; μην τσαλακωθούν; μια παρέα είμαστε. Δεν κοιταμε όλοι να διωξουμε μέλη σαν τον σκληράνδρα πορν γκάνγστερ.

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
6
Like
3.279
Πόντοι
736
Ωραία κι εγώ σου φέρνω 2 αντεπιχείρηματα.
1. Ότι το να πληρώνεις δεν αναιρεί αυτό που γίνεται.
Αν πληρώνομαι για να φτιάχνω μια τυρόπιτα, την τυρόπιτα την φτιάχνω όμως σωστά;

2. Επίσης που ξέρεις ότι γίνεται για καυλάντα;
Μπορεί εγώ να γαμάω πουτάνες από την μεγάλη μου καρδιά.
Λυπάμαι τις καημένες που τις ανάγκασε η σκληρή μοίρα να καταλήξουν σε αυτή τη δουλειά, και τις βοηθάω οικονομικά.
Και για να μη νιώθουν άσκημα ότι τους δίνω ελεημοσύνη, τους ρίχνω κι ένα μανίκι.
Θα με εμποδίσεις από το να κάνω μια καλή πράξη και να βοηθήσω έναν συνάνθρωπο μόνο και μόνο από τον εγωισμό σου;
σεβαστο ...αλλα ολοφανερο οτι δεν με χρειάζεσαι εφοσον εισαι και πολυασχολος....να εισαι καλα και εφυγα ....

ειδες οτι καυγαδες ουτε τιποτα:coffee:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
138
Like
52.433
Πόντοι
27.261
Ο άλλος ο γαμίκουλας της χήρας με τα 5 ορφανά πορν γκάνγκστερ (τι σόι νικ βρήκε ο σκληράνδρας) :2funny: εχει ξεκινησει κλαψα κι αναφορές να με διωξουν. Ας με διώξουν. Μπουρδελα λεγεται θα ξαναρθω. Δεν φερονται σωστά στα νέα μέλη.
λοιπόν επειδή σε κατάλαβα παίκτη, μην πας πάλι στα γνωστά ναρκωπέδια της ηλιθιότητας και των αιωνίων ναυαγίων, κατάλαβες ποια λέω - την ίδια γλώσσα μιλάμε πάνω κάτω.
εκεί πλέον μόνο περνάς, βλέπεις, γελάς, φεύγεις.
άραξε εδώ στα παράπλευρα να γουστάρουμε και να γελάμε ok? :hi:

george150

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2024
Like
190
Πόντοι
1
Πάντως ότι και να λέμε αυτή η δουλειά είναι πολύ δυσκολη. Εγώ δεν θα μπορούσα να την κάνω. Να έρχεται οποιος γουστάρει να γαμάει κι εγώ να ανέχομαι πολλά παει πολύ. Μόνο και μόνο που είναι νομιμο-παράνομη χωρις νομικό πλαίσιο της προκοπής γίνεται μύλος. Δεν βγαζει το κράτος παρά μόνο παρατρεχάμενοι οπότε δεν νοιαζεται κανείς.

george150

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2024
Like
190
Πόντοι
1
λοιπόν επειδή σε κατάλαβα παίκτη, μην πας πάλι στα γνωστά ναρκωπέδια της ηλιθιότητας και των αιωνίων ναυαγίων, κατάλαβες ποια λέω - την ίδια γλώσσα μιλάμε πάνω κάτω.
εκεί πλέον μόνο περνάς, βλέπεις, γελάς, φεύγεις.
άραξε εδώ στα παράπλευρα να γουστάρουμε και να γελάμε ok? :hi:
Είμαι νέο μέλος και μου φερθηκαν αδικα. Θέλουν να με διωξουν γιατί φερω την αληθεια. Κατι εχει παρει τ αυτί μου ότι αν ειναι να σε διωξουν θα σε διωξουν όπου κι αν γραψεις. Ωστόσο θα σε ακούσω και θα παραμείνω εδώ. Γνωρισα κι αλλους φίλους και τα λέμε. Να εισαι καλα.

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
6
Like
3.279
Πόντοι
736
Πάντως ότι και να λέμε αυτή η δουλειά είναι πολύ δυσκολη. Εγώ δεν θα μπορούσα να την κάνω. Να έρχεται οποιος γουστάρει να γαμάει κι εγώ να ανέχομαι πολλά παει πολύ. Μόνο και μόνο που είναι νομιμο-παράνομη χωρις νομικό πλαίσιο της προκοπής γίνεται μύλος. Δεν βγαζει το κράτος παρά μόνο παρατρεχάμενοι οπότε δεν νοιαζεται κανείς.
1...καποτε μια πατρόνα μου ειπε οτι οσο ο κοσμος νομιζει οτι η πορνεια ειναι ίδρωτας θα εχουμε δουλεια

2..δες ποσοι κλαίνε και σκουζουν για τις πορτες που τρωνε ..αυτο και μονο μας δειχνει οτι οι πουτανες ξερουν να διωξουν αυτον που δεν θελουν..:coffee:

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.968
Πόντοι
216
Είμαι νέο μέλος και μου φερθηκαν αδικα. Θέλουν να με διωξουν γιατί φερω την αληθεια. Κατι εχει παρει τ αυτί μου ότι αν ειναι να σε διωξουν θα σε διωξουν όπου κι αν γραψεις. Ωστόσο θα σε ακούσω και θα παραμείνω εδώ. Γνωρισα κι αλλους φίλους και τα λέμε. Να εισαι καλα.
Πήγαινε μία βόλτα το βράδυ κατά τις 5 στο Περιστέρι να ξεδώσεις αλλά προσοχή στους ασφαλίτες χαχα

george150

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2024
Like
190
Πόντοι
1
1...καποτε μια πατρόνα μου ειπε οτι οσο ο κοσμος νομιζει οτι η πορνεια ειναι ίδρωτας θα εχουμε δουλεια

2..δες ποσοι κλαίνε και σκουζουν για τις πορτες που τρωνε ..αυτο και μονο μας δειχνει οτι οι πουτανες ξερουν να διωξουν αυτον που δεν θελουν..:coffee:
1 σωστό.

2 ολόσωστο. Φαντάσου τι κουμάσια μπορεί να είναι κάποιοι για να τρώνε πόρτα από ιεροδουλες. Δηλαδη ερχονται με λεφτα και τους διωχνουν. Ποιος ξερει τι ψαχνουν και τι θέλουν;.

george150

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2024
Like
190
Πόντοι
1
Πήγαινε μία βόλτα το βράδυ κατά τις 5 στο Περιστέρι να ξεδώσεις αλλά προσοχή στους ασφαλίτες χαχα
Αλλος τενεκές απο δω. Ούτε το Περιατερι καταλαβα ουτε τους ασφαλίτες. Είδες κι εσυ λαο λες πάω. Θα φωνάξω τον παπαφιλιπς που με ξερει να καθαρισει για παρτη μου.

george150

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2024
Like
190
Πόντοι
1
Διαβάζω κάποιες τυχαίες κριτικές τώρα να αποφασίσω που να πάω. Εχω χαθεί λιγάκι. Μπερδεύομαι που πολλοί εχουν μεγάλες ψωλές, περιγράφουν τους εαυτούς τους, ξεκλειδώνουν τις ιερόδουλες με ερωτόλογα και αδάμαστη τεχνική, τους χαρίζουν 2-3 οργασμούς, τα υγρά τους θυμίζουν συντριβάνι, σκούζουν και βογγούν και όλα αυτά είτε στο πιτς φυτίλι είτε σε μια ώρα γαμήσι. Πως αντέχουν τόση ώρα να γαμάνε; ααα ξέχασα, οι ιερόδουλες κάνουν προκαταρκτικά σε αυτούς κι όχι αυτοί στις ιερόδουλες. Είμαι πολύ λίγος τελικά. :confused:

Moscowita

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
1.620
Πόντοι
506
Σωστά;
Τυπε δουλευεις χωρίς λεφτα;
Νομίζω όχι. Αρα δεν υφισταται δραστηριότητα βιοποριστική χωρίς χρήμα.
Ο «γκόμενος» προφανως για να τον επιλεξει ειναι ο ανθρωπός της, αυτός που εμπιστεύεται ή θελει να δώσει την εμπιστοσυνη της. Πως γίνεται να εχεις ΣΧΕΣΗ σοβαρή με μια γυναίκα και να γαμας αριστερά κ δεξιά. Το να σε διαλεξει μια πουτανα με τη δουλεια που κανει σημαινει οτι της εχεις εμπνευσει σεβασμό. Με το να γαμησεις αλλες εσυ την σέβεσαι;
Δηλαδη και μονο το γεγονος οτι σε διαλεγει αναμεσα σε εκατονταδες/χιλιαδες αλλους γι αυτό το κατι παραπανω που δεν εχει να κανει με το γαμισι δεν σου λεει τίποτα;
Αν οχι τοτε δεν εισαι για σχεσεις οχι με πουτανα με καμία.
Και μη το παιρνεις προσωπικά.
Την αποψη μου λεω οπως κ εσυ.
Ζωή δεν ειναι μονο το γαμισι.
Οταν το καταλαβεις με οποια εισαι θα γαμας κ θα το φχαριστιεσαι καλυτερα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom