Νέα

Πώς συμπεριφέρονται οι εκδιδόμενες σε σοβαρές σχέσεις;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sakis1104
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 613
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
7.859
Πόντοι
2.596
Έδινες δεύτερη δέσμη αρχηγάρα και θυμήθηκες τη βιολογία δέσμης ;
ή μεταγενέστερα .... σπουδές σε σχολή ... υγειονομική ;;;;
Αχ Λάκη, τι ρωτάς...
1η δέσμη τελείωσα το 1991, μπήκα 1992 ηλ/γος μηχ/κος Πάτρα - δεν χώνευα την Αθήνα - τομέα τηλεπικοινωνιών πήρα - ε γιατί γράφω για δειγματοληψίες, Σάννον θεωρήματα μεθόδους πεπερασμένων διαφορών εκεί στο Στοίχημα κλπ κλπ
Κοίτα να είσαι άνθρωπος μαζί τους και θα σε ξεπληρώσει η ζωή αυτό σου λέω με λίγα λόγια γιατί "θυμάται" όπως ένα αδρανειακό σύστημα και σε στέλνει στο διάολο την στιγμή που θεωρεί ότι είναι η καταλληλότερη για εκδίκηση.
Άσε με να δω κανένα ΝΒΑ αν αξίζει :hi:

Leoni 55

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2025
Like
0
Πόντοι
0
Έτσι όπως το γράφεις ... δεν λες και πολλά .....

Από ρδέλο ;
Βίζιτα ;

Πως έγινε η σχέση ;
Πήγαινες λουλούδια και έκανες το ρωμαίο ;;;;;

Και συμβολαιογράφος να ήταν η γκόμενα ... με τέτοιο τρόπο ... ήττα θα έτρωγες.

Οι χάπυ εντ ιστορίες που έχω δει εγώ ... ξεκινάνε κυνικά. Με απίστευτο κυνισμό .
Και δεν είχαν ήρωες ρομαντικούς πιτσιρικάδες.
Αλλά μεσόκοπους σκληρούς χύστες.

Στιχομυθία ... κάπως έτσι ....

-Πόσα βγάζεις εδώ ;;;
-ακολουθεί νούμερο ή ανάλυση ... οπότε φτάνουν σε νούμερο ΧΧ 50ρικα ....
-αν σου δίνω 3 ΧΧ / 5 50ρικα .... θα γούσταρες να είσαι αραχτή σπίτι μου ... να τρως να πίνεις ...
να μη σε τσιμπουκώνει/πηδάει/χύνει/παραγγέλνει/χορεύεις/πριβέ/σπέσιαλ πριβέ/μασαζ φραπε κτλ
και να πηδιέσαι μόνο μαζί μου ;;;;

Όπως είπε ο Χάμφρι στο τέλος της Καζαμπλάνκας ....

Louis I think that is the beginning of a beautiful friendship ....

όπου friendship ... βάλε relationship ....
Σε στούντιο την γνοριζα, μετά βγαίναμε έξω,

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
55
Like
1.437
Πόντοι
8.245
Ένα μήνα πριν Δεκέμβριος ραντεβου 2ωρο με εταιρα με πολλές και πολυ καλες κριτικες μυστες και μπηχτές του ιστότοπου έχουν γλεντησει ξεχαρμανιασει ξεμουνιασει τα πάντα όλα. Αφού τελιωσαμε το ραντεβού που ήταν μετα τα μεσάνυχτα με ρώτησε αν θα διανυκτέρευσω στο δωματιο της ειπα Ναι γιατί πάντα αυτο κανω χαιρετηθηκαμε φιλιθικαμε και έφυγε.
Μετα απο 2ωρες χτύπησε η πόρτα και ήταν εκείνη. Τα πίναμε και μιλαγαμε μεχρι το αργά το πρωί που έπρεπε να φύγουμε και οι 2.
Υπάρχει διάφορα ηλικίας
Δεν έχω μεγάλο.μοριο
Ο μισθός μου είναι 980e και το γνωριζει
Πλέων ειναι ελληνίδα το χει φτιάξει.
Τα ποτα μας τα πληρωσαμε μαζι.
Τις σκέψεις σας παρακαλώ για το πώς τι γιατι

Τελευταία τροποποίηση:

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.444
Πόντοι
4.746
2 αρχησε το ζορι γιατι θα πεις και αλλη μαλακια σιγουρα..παρε σκσκαμπο
Ειναι ολοφανερο απ τον τροπο γραφης οτι το ζορι το τραβάς εσύ προς το παρόν και θα το τραβας στο διηνεκες με τα μυαλα που κουβαλας. Όσο για το σκαμπό παρτο και κάτσε πάνω απ την ανάποδη.

OP
OP
Sakis1104

Sakis1104

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
273
Πόντοι
21
Ένα μήνα πριν Δεκέμβριος ραντεβου 2ωρο με εταιρα με πολλές και πολυ καλες κριτικες μυστες και μπηχτές του ιστότοπου έχουν γλεντησει ξεχαρμανιασει ξεμουνιασει τα πάντα όλα. Αφού τελιωσαμε το ραντεβού που ήταν μετα τα μεσάνυχτα με ρώτησε αν θα διανυκτέρευσω στο δωματιο της ειπα Ναι γιατί πάντα αυτο κανω χαιρετηθηκαμε φιλιθικαμε και έφυγε.
Μετα απο 2ωρες χτύπησε η πόρτα και ήταν εκείνη. Τα πίναμε και μιλαγαμε μεχρι το αργά το πρωί που έπρεπε να φύγουμε και οι 2.
Δεν έχω μεγάλο.μοριο
Ο μισθός μου είναι 980e
Πλέων ειναι ελληνίδα το χει φτιάξει.
Τα ποτα μας τα πληρωσαμε μαζι.
Τις σκέψεις σας παρακαλώ για το πώς τι γιατι
Καλησπέρα τυπε δεν μπορώ να σου δώσω ακριβής απάντηση και να έδινα λάθος θα ήμουν από προσωπική εμπειρία επειδή μου έχει τύχει αρκετές φορές από ανεξάρτητη να διανυκτερεύσει μαζί μου χωρίς έξτρα πληρωμή θα σου παραθέσω τροφή για σκεψεις1 οι γυναίκες μένουν πολύ γρήγορα στον εσωτερικό μας κόσμο από ότι εμείς άρα μαζί σου αισθάνθηκε ασφαλής και μάλλον γύρισε από το τελευταίο ραντεβού. 2 σαν άνθρωπος θέλει παρέα δεν έχει κάποιον να ποιοι ένα ποτό.3 Μένη μακριά και καλύτερα να φύγει το πρωί. 4 τις άρεσε πως μιλάς και ερωτοτροπίες και σε συμπαθησε5 εάν έφευγε απευθείας για σπίτι μπορεί να μην τις άρεσε το περιβάλλον.6 ένα ποτό μετά το τέλος τις δουλειάς χαλαρώνει. Και τέλος σε πειανει πελάτη .η αγάπη θέλει χρόνο να ερθει

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.560
Πόντοι
206
Έτσι όπως το γράφεις ... δεν λες και πολλά .....

Από ρδέλο ;
Βίζιτα ;

Πως έγινε η σχέση ;
Πήγαινες λουλούδια και έκανες το ρωμαίο ;;;;;

Και συμβολαιογράφος να ήταν η γκόμενα ... με τέτοιο τρόπο ... ήττα θα έτρωγες.

Οι χάπυ εντ ιστορίες που έχω δει εγώ ... ξεκινάνε κυνικά. Με απίστευτο κυνισμό .
Και δεν είχαν ήρωες ρομαντικούς πιτσιρικάδες.
Αλλά μεσόκοπους σκληρούς χύστες.

Στιχομυθία ... κάπως έτσι ....

-Πόσα βγάζεις εδώ ;;;
-ακολουθεί νούμερο ή ανάλυση ... οπότε φτάνουν σε νούμερο ΧΧ 50ρικα ....
-αν σου δίνω 3 ΧΧ / 5 50ρικα .... θα γούσταρες να είσαι αραχτή σπίτι μου ... να τρως να πίνεις ...
να μη σε τσιμπουκώνει/πηδάει/χύνει/παραγγέλνει/χορεύεις/πριβέ/σπέσιαλ πριβέ/μασαζ φραπε κτλ
και να πηδιέσαι μόνο μαζί μου ;;;;

Όπως είπε ο Χάμφρι στο τέλος της Καζαμπλάνκας ....

Louis I think that is the beginning of a beautiful friendship ....

όπου friendship ... βάλε relationship ....
Ναι, έτσι ακριβώς. Αγοράζεις "σχέση". Κυριολεκτικά. Όπως δηλαδή μπορείς να αγοράσεις κάποια ανεξαρτήτως επαγγέλματος (φυσικά υπάρχουν περισσότερες ιδιαιτερότητες εδώ λόγω της φύσης της δουλείας). Συμβαίνει συχνά. Έχω και εγώ καλό φίλο που το έχει κάνει. Παντρεμένοι τώρα με παιδί. Γελάω και κλαίω ταυτόχρονα.
Στη περίπτωση αυτή η κοπέλα δεν είναι πια εν ενεργεία προφανώς. Την έχεις αγοράσει για τη πάρτη σου. Είναι "δικιά" σου. Νομίζεις ή ισχύει είναι άλλο θέμα. Ίσως ναι, ίσως όχι. Θέλει κάποιος να το κάνει αυτό? Δικαίωμά του. Μερικά από τα ερωτήματα που εγώ θα θέσω είναι τα εξής.
Ποια η προοπτική (αν υπάρχει)? Το ξεκινάς και έχεις σκοπό να "τραβήξει?". Την αγοράζεις για κάποιο χρονικό διάστημα -προφανώς- και συνεχίζεις στην επόμενη? Ταυτόχρονα "αγοράζεις" και άλλες για "ποικιλία"? Η γκόμενα πως την έχει δει αυτή τη φάση? Είσαι ξηγημένος μαζί της? Της κόβεις μισθό κανονικά συν όλα τα έξοδα δικά σου για καλοπέραση, λούσα κλπ κλπ, ή απλά τα πληρώνεις όλα εσύ? Η γκόμενα θα θέλει κάποιες εγγυήσεις ότι όταν και αν εσύ αποφασίσεις να αγοράσεις κάποια άλλη, αυτή δε θα μείνει "ξεκρέμαστη"? Ξέρεις, περνάνε τα χρόνια, η αγοραστική δύναμη του μουνιού φθίνει (ναι προφανώς πάντα θα υπάρχει ζήτηση, αλλά σχεδόν πάντα ο καθένας κοιτάει να πάρει το μέγιστο). Θα ζητάει γάμους, παιδιά κλπ? :confused: Για τι ηλικίες μιλάμε? (το βασικό δηλαδή που παίζει ρόλο είναι η ηλικία της γκόμενας). Πολλά μπορούν να ειπωθούν
Ωραία είναι όλα αυτά από τη στιγμή που περνάνε καλά και οι 2. Και εγώ μέσα είμαι. Πάλι φυσικά το "σοβαρή" σχέση του τίτλου του νήματος δε μπορώ να το προσδιορίσω και μου φαίνεται αστείο. Έχει να κάνει με το πως κάποιος ορίζει την έννοια και ποια κριτήρια θα πρέπει να ικανοποιούνται ώστε να λογίζεται ως "σοβαρή"
*Τέλη κανόνισε τζάδικο να γίνει της πουτάνας -κυριολεκτικά και μεταφορικά-!

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
55
Like
1.437
Πόντοι
8.245
Καλησπέρα τυπε δεν μπορώ να σου δώσω ακριβής απάντηση και να έδινα λάθος θα ήμουν από προσωπική εμπειρία επειδή μου έχει τύχει αρκετές φορές από ανεξάρτητη να διανυκτερεύσει μαζί μου χωρίς έξτρα πληρωμή θα σου παραθέσω τροφή για σκεψεις1 οι γυναίκες μένουν πολύ γρήγορα στον εσωτερικό μας κόσμο από ότι εμείς άρα μαζί σου αισθάνθηκε ασφαλής και μάλλον γύρισε από το τελευταίο ραντεβού. 2 σαν άνθρωπος θέλει παρέα δεν έχει κάποιον να ποιοι ένα ποτό.3 Μένη μακριά και καλύτερα να φύγει το πρωί. 4 τις άρεσε πως μιλάς και ερωτοτροπίες και σε συμπαθησε5 εάν έφευγε απευθείας για σπίτι μπορεί να μην τις άρεσε το περιβάλλον.6 ένα ποτό μετά το τέλος τις δουλειάς χαλαρώνει. Και τέλος σε πειανει πελάτη .η αγάπη θέλει χρόνο να ερθει
Όπως σου έγραψα με ξέρει και την ξερω δεν έχει να κάνει με το ερωτικό κοματι παρέα θελει εχουμε βγει από τότε αρκευες φορές της δείχνω την Αθηνα ολα μισα μισα στις εξόδους μας μετα απο τόσα ραντεβου ξερει των χαρακτήρα μου οποτε ειναι άνετη και εγω δεν κανω πονηριές μαζι της περνάω ευχάριστα,ασε που δεν θέλω να το ξαναζήσω αυτο κιολας οποτε ολα καλα

OP
OP
Sakis1104

Sakis1104

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
273
Πόντοι
21
Όπως σου έγραψα με ξέρει και την ξερω δεν έχει να κάνει με το ερωτικό κοματι παρέα θελει εχουμε βγει από τότε αρκευες φορές της δείχνω την Αθηνα ολα μισα μισα στις εξόδους μας μετα απο τόσα ραντεβου ξερει των χαρακτήρα μου οποτε ειναι άνετη και εγω δεν κανω πονηριές μαζι της περνάω ευχάριστα,ασε που δεν θέλω να το ξαναζήσω αυτο κιολας οποτε ολα καλα
Κατάλαβα τυπε να περνάτε καλά με προσοχή η ζωή είναι ευχάριστες στιγμές για όλους κανένας δεν μπορεί να προβλέψει το μελλον

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
55
Like
1.437
Πόντοι
8.245
Κατάλαβα τυπε να περνάτε καλά με προσοχή η ζωή είναι ευχάριστες στιγμές για όλους κανένας δεν μπορεί να προβλέψει το μελλον
Σε ευχαριστω αυτο ισχυει για ολους τους Ανθρώπους

OP
OP
Sakis1104

Sakis1104

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
273
Πόντοι
21
Ναι, έτσι ακριβώς. Αγοράζεις "σχέση". Κυριολεκτικά. Όπως δηλαδή μπορείς να αγοράσεις κάποια ανεξαρτήτως επαγγέλματος (φυσικά υπάρχουν περισσότερες ιδιαιτερότητες εδώ λόγω της φύσης της δουλείας). Συμβαίνει συχνά. Έχω και εγώ καλό φίλο που το έχει κάνει. Παντρεμένοι τώρα με παιδί. Γελάω και κλαίω ταυτόχρονα.
Στη περίπτωση αυτή η κοπέλα δεν είναι πια εν ενεργεία προφανώς. Την έχεις αγοράσει για τη πάρτη σου. Είναι "δικιά" σου. Νομίζεις ή ισχύει είναι άλλο θέμα. Ίσως ναι, ίσως όχι. Θέλει κάποιος να το κάνει αυτό? Δικαίωμά του. Μερικά από τα ερωτήματα που εγώ θα θέσω είναι τα εξής.
Ποια η προοπτική (αν υπάρχει)? Το ξεκινάς και έχεις σκοπό να "τραβήξει?". Την αγοράζεις για κάποιο χρονικό διάστημα -προφανώς- και συνεχίζεις στην επόμενη? Ταυτόχρονα "αγοράζεις" και άλλες για "ποικιλία"? Η γκόμενα πως την έχει δει αυτή τη φάση? Είσαι ξηγημένος μαζί της? Της κόβεις μισθό κανονικά συν όλα τα έξοδα δικά σου για καλοπέραση, λούσα κλπ κλπ, ή απλά τα πληρώνεις όλα εσύ? Η γκόμενα θα θέλει κάποιες εγγυήσεις ότι όταν και αν εσύ αποφασίσεις να αγοράσεις κάποια άλλη, αυτή δε θα μείνει "ξεκρέμαστη"? Ξέρεις, περνάνε τα χρόνια, η αγοραστική δύναμη του μουνιού φθίνει (ναι προφανώς πάντα θα υπάρχει ζήτηση, αλλά σχεδόν πάντα ο καθένας κοιτάει να πάρει το μέγιστο). Θα ζητάει γάμους, παιδιά κλπ? :confused: Για τι ηλικίες μιλάμε? (το βασικό δηλαδή που παίζει ρόλο είναι η ηλικία της γκόμενας). Πολλά μπορούν να ειπωθούν
Ωραία είναι όλα αυτά από τη στιγμή που περνάνε καλά και οι 2. Και εγώ μέσα είμαι. Πάλι φυσικά το "σοβαρή" σχέση του τίτλου του νήματος δε μπορώ να το προσδιορίσω και μου φαίνεται αστείο. Έχει να κάνει με το πως κάποιος ορίζει την έννοια και ποια κριτήρια θα πρέπει να ικανοποιούνται ώστε να λογίζεται ως "σοβαρή"
*Τέλη κανόνισε τζάδικο να γίνει της πουτάνας -κυριολεκτικά και μεταφορικά-!
Τυπε πιστεύω το ποστ να είναι τρολ είναι αδιανόητα αυτά που αναφερεις

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.560
Πόντοι
206
Τυπε πιστεύω το ποστ να είναι τρολ είναι αδιανόητα αυτά που αναφερεις
Τρολ τύπε είναι το νήμα. Εν ενεργεία εκδιδόμενη και συμπεριφορά σε ΣΟΒΑΡΗ σχέση. Όσον αφορά το post μου, πες μου τι είναι αδιανόητο ώστε να σε βοηθήσω να το διανοηθείς

OP
OP
Sakis1104

Sakis1104

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
273
Πόντοι
21
Τρολ τύπε είναι το νήμα. Εν ενεργεία εκδιδόμενη και συμπεριφορά σε ΣΟΒΑΡΗ σχέση. Όσον αφορά το post μου, πες μου τι είναι αδιανόητο ώστε να σε βοηθήσω να το διανοηθείς
Μάλλον δεν διαβάζεις σωστά ούτε το πώς λέγεται το νήμα αλλά ούτε απαντήσεις και σχόλια και να γνωρίζεις ότι εν έτη 2025 κανένας δεν μπορεί να αγοράσει ανθρώπινη ζωή δεν ζεις στον μεσαίωνα αλλά ούτε και στην εποχή που πούλαγε και αγόραζες εκδιδομενη

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.560
Πόντοι
206
Μάλλον δεν διαβάζεις σωστά ούτε το πώς λέγεται το νήμα αλλά ούτε απαντήσεις και σχόλια και να γνωρίζεις ότι εν έτη 2025 κανένας δεν μπορεί να αγοράσει ανθρώπινη ζωή δεν ζεις στον μεσαίωνα αλλά ούτε και στην εποχή που πούλαγε και αγόραζες εκδιδομενη
Μια χαρά διάβασα τον τίτλο του νήματος, όπως και το αρχικό post. Φυσικά όχι όλες τις απαντήσεις, αλλά δε παίζει κανένα ρόλο.
Εντάξει φίλε, ευχαριστώ που μου είπες τι ισχύει και τι δεν ισχύει εν έτει 2025. Κάποιοι καταλαβαίνουν το πως χρησιμοποίησα τη λέξη αγορά και τον λόγο, κάποιοι όχι. Επίσης διάβασαν και το post στο οποίο απάντησα (που με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο). Υπάρχει και η λέξη αντίληψη.
Καλό ξημέρωμα και καλά να περνάς

OP
OP
Sakis1104

Sakis1104

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
273
Πόντοι
21
Μια χαρά διάβασα τον τίτλο του νήματος, όπως και το αρχικό post. Φυσικά όχι όλες τις απαντήσεις, αλλά δε παίζει κανένα ρόλο.
Εντάξει φίλε, ευχαριστώ που μου είπες τι ισχύει και τι δεν ισχύει εν έτει 2025. Κάποιοι καταλαβαίνουν το πως χρησιμοποίησα τη λέξη αγορά και τον λόγο, κάποιοι όχι. Επίσης διάβασαν και το post στο οποίο απάντησα (που με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο). Υπάρχει και η λέξη αντίληψη.
Καλό ξημέρωμα και καλά να περνάς
Καλό ξημέρωμα τυπε επίσης αντιλαμβάνομαι πως θετής την άποψη σου αλλά από την στιγμή που μπαίνει στο παιχνίδι χρηματική συναλλαγή σπιτωμα εξασφάλιση εξόδων είναι σαν να κλείνεις ένα πουλάκι στο κλουβί που θα στο φάει η γάτα κάποια στιγμη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom