Νέα

Πώς συμπεριφέρονται οι εκδιδόμενες σε σοβαρές σχέσεις;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sakis1104
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 668
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (10 μέλη και 19 επισκέπτες)

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.571
Πόντοι
206
Του Ντόναλντ λέτε να του κάνουν και ηλεκτροσόκ ;
ή μόνο με φάρμακα τον έχουν ;

Το βράδυ λέτε είναι λυτός στο κρεβάτι ;
ή τον δένουν ;
Δε ξέρω, πάντως εγώ συμφωνώ σε αρκετά που γράφει για τους κατουρημένους και τους ηττοπαθείς.
Κρίνω το κάθε post ξεχωριστά

george150

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2024
Like
202
Πόντοι
21
Έχουν διαλυθεί και τα σπίτια. Οι κόρες από μικρές κάνουν ότι γουστάρουν. Πολύ θα γούσταρα να μάθαινα ότι κάποιος πήγε σε ιεροδουλη κι έπεσε στην κόρη του ή να του κουβαλάει αυτή σπιτι διαφορετικούς γαμιάδες καθε τόσο. Θα την χαρτζιλίκωνε κιόλας να της (του) τα τρώνε οι διαφοροι. Εκτος βεβαια αν έβρισκε κανέναν πλούσιο και τελικά την παζάρευε μαζί με την συζυγο σε ρόλο τσατσάς. :2funny:

george150

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2024
Like
202
Πόντοι
21
Τελικά δεν βλέπω φως να ταιριάζει η λέξη ιερόδουλη σε σοβαρή σχεση. Δεν εχω και κανέναν ως παραδειγμα να πιαστώ. Μονο πουτανοκαψούρηδες και καθυστερημένους πορνο-διασώστες λες και ζητησε η καθε ιερόδουλη να σωθει από αυτους.

Bkoul7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2021
Κριτικές
10
Like
1.709
Πόντοι
491
Καλησπέρα ανοίγω αυτό το θέμα και θα ήθελα να ακούσω και να μοιραστώ απόψεις και εμπειρίες για εκδιδόμενες γυναίκες οι οποίες δουλεβουν σε οίκους ανοχής στούντιο η ανεξάρτητες είτε σε γραφείο ποια πιστεύετε θα ήταν η συμπεριφορά τους σε μια σχέση τους εάν θέλουν απαντούν και οι εκδιδομενες
δεν ζητανε τα λεφτα μπροστα :headbaning2:

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
93.968
Πόντοι
46.423
Τελικά δεν βλέπω φως να ταιριάζει η λέξη ιερόδουλη σε σοβαρή σχεση. Δεν εχω και κανέναν ως παραδειγμα να πιαστώ. Μονο πουτανοκαψούρηδες και καθυστερημένους πορνο-διασώστες λες και ζητησε η καθε ιερόδουλη να σωθει από αυτους.

Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι οι ιερόδουλες διαφέρουν απο τις υπόλοιπες γυναίκες ?

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
93.968
Πόντοι
46.423
Άσε μας να ζήσουμε το όνειρό μας ρε φίλε.

Εμείς θέλουμε να ερωτευτούμε ...

:cheesy:

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.571
Πόντοι
206
Το παράδειγμα που να το έχεις? Υπάρχει περίπτωση κάποιος που γνωρίζεις προσωπικά να έρθει να σου πει με straight face έχω ΣΟΒΑΡΗ σχέση με εκδιδόμενη? Γιατί μετά θα ακολουθήσει η ερώτηση από μέρους σου "το σοβαρή πως το ορίζεις?" Εκτός αν τι να πω, έχεις γνωριμίες με τίποτα "περίεργους" και διανοητικά προβληματικούς

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
7.865
Πόντοι
2.596
Δεν σε καλύπτουν οι μουνάρες ελληνίδες ;
Μήπως έγινε καμία στραβή ;;;
Άσε Λάκη των μουνάρων Ελληνίδων (έστω και ημιτασιόν) μυρίζει άσχημα...
Δώστ€ χρήματα μουνόδουλοι της κάθε αλλοδαπής να μεγαλώνετε τα μπαστάρδια των είτε τους άχρηστους που τις έφεραν στον κωλόκοσμο, αλλά μετά πάρτε τα @@ρια μου για συνταξιοδότηση.
Είμαι τοπικιστής μέχρι τα μπούνια τύπε...

george150

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2024
Like
202
Πόντοι
21
Το παράδειγμα που να το έχεις? Υπάρχει περίπτωση κάποιος που γνωρίζεις προσωπικά να έρθει να σου πει με straight face έχω ΣΟΒΑΡΗ σχέση με εκδιδόμενη? Γιατί μετά θα ακολουθήσει η ερώτηση από μέρους σου "το σοβαρή πως το ορίζεις?" Εκτός αν τι να πω, έχεις γνωριμίες με τίποτα "περίεργους" και διανοητικά προβληματικούς
Εχω γνωρίσει πολυ κοσμο που ασχολειται με αγαπουλίστικη πορνεία να θέλουν έρωτες και όλοι έχουν φαει τα μουτρα τους σε βαθος χρονου. Αυτές τις παραστάσεις εχω. Πίστεψέ με αν ηταν αλλιώς τα πραγματα θα τα ελεγα αλλιώς.

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
93.968
Πόντοι
46.423

Donald Trump GIF by Election 2016

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
7.865
Πόντοι
2.596
Πίστεψέ με αν ηταν αλλιώς τα πραγματα θα τα ελεγα αλλιώς.
Αυτό λέω κι εγώ προς το νηματοθέτη που έκανε πως δεν καταλαβαίνει: κύριος να πας και κύριος να φεύγεις, την ελάχιστη εξαίρεση του κανόνα μην την ψάχνεις...
Την αγαπάς σαν άνθρωπος, τη λυπάσαι, τη συμπονείς;
Δώσε της παραπάνω χρήματα ρε ΜΑΛΑΚΑ και τέλος, αν αυτή είναι ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΗ και τα σκορπίσει αντί να τα επενδύσει είναι αξία της κακιάς της μοίρας...

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.804
Πόντοι
6.056
Δώστ€ χρήματα μουνόδουλοι της κάθε αλλοδαπής να μεγαλώνετε τα μπαστάρδια των
Αν τα δίνουν σε ελληνίδες ζωντοχήρες .... και μπάζα ... είσαι κομπλέ τύπε ;
Το ότι υπάρχουν άπειροι αξιολύπητοι σε αυτή την χώρα , είναι μία πραγματικότητα πάντως.
Κάνουμε συγκρίσεις ... ναυαγίων !!

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.804
Πόντοι
6.056
"το σοβαρή πως το ορίζεις?"
Εσύ πες μας πως το ορίζεις τύπε.
Αυτός που είχε γάμο ... με ιατρό με ιδιόκτητο ιατρείο ... αντικειμενικής 700Κ ...
και γαμήθηκε με το ... δάσκαλο του τέννις ...

ήταν σοβαρή η σχέση ;

Για μένα ήταν πιο γελοία από την εκδίκηση των νερντς.
Το νο2 , που ο μύξας, βρήκε τον κινέζο δάσκαλό του ... που έκανε ρέψιμο 40" ....

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.571
Πόντοι
206
Εσύ πες μας πως το ορίζεις τύπε.
Αυτός που είχε γάμο ... με ιατρό με ιδιόκτητο ιατρείο ... αντικειμενικής 700Κ ...
και γαμήθηκε με το ... δάσκαλο του τέννις ...

ήταν σοβαρή η σχέση ;

Για μένα ήταν πιο γελοία από την εκδίκηση των νερντς.
Το νο2 , που ο μύξας, βρήκε τον κινέζο δάσκαλό του ... που έκανε ρέψιμο 40" ....
Αυτό τι σχέση έχει? Είπα εγώ ότι αν η άλλη δεν επαγγέλεται εκδιδόμενη σημαίνει ότι η σχέση είναι "σοβαρή"?

ΤΙΜΩΡΟΣ(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
3.322
Πόντοι
456
Θα σε αγαπήσει κάποια, όταν δεν έχεις. Και θα πληρώνει τα έξοδά της .
Και θα σε κερνάει αν είσαι ρέστος. ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ .

Οι υπόλοιπες πάντα πουτάνες είναι.
Παπάρια τύπε.
Οι πουτάνες δεν πληρώνονται μόνο.
Πληρώνουν κιόλας (τους νταβάδες).
Γιατί γνωρίζουν πολύ καλά τη δύναμη του χρήματος, και ότι αυτός που πληρώνει κάνει κουμάντο.
Αυτή που σε πληρώνει δε σε αγάπησε.
Υποτακτικό σε έχει.
Το χω δει και σε σχέσεις φτωχού με πλούσια, αλλά και πουτάνας με νταβά, αξιολύπητα είναι και τα δύο.

Αν θες πραγματική σχέση, με ανταλλαγή χρήματος δε γίνεται.
Δες το και στις φιλικές σχέσεις, αν ένας φίλος πάντα πληρώνει και ο άλλος πάντα τσαμπέ, εκμετάλλευση δε θα καταλήξει;
Τώρα ποιός εκμεταλλεύεται ποιόν, αυτό είναι προς συζήτηση.

Αυτός που πληρώνει θέλει έναν υποτακτικό ή αυτός που πληρώνεται θέλει σπόνσορα;
Πάντως φιλία δε λέγεται, ούτε σχέση.

Γιαυτό και οι λεφτάδες, συνήθως με λεφτούδες πάνε. Συνήθως.
Αυτοί που δεν το κάνουν είναι μαύρα πρόβατα.΄Εξαιρέσεις υπάρχουν μην μου αρχίσεις.
Όπως και οι λεφτάδες έχουν φίλους λεφτάδες.
Δεν το κάνουν γιατί είναι ψώνια, αλλά γιατί δεν γίνεται ένας φτωχός να κάνει σχέση ερωτική αλλά ούτε φιλική με λεφτά.
Πάντα θα υποβόσκει η εκμετάλλευση.
Όμοιοι ομοίους πελάζουσι που λέει και ο σοφός λαός.
Τα υπόλοιπα τα pretty woman είναι ταινίες φαντασίας που στην πράξη δεν έχουν καλή κατάληξη.

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
2.369
Πόντοι
446
ρε κρατα αυτο που θες και μην το παιζεις μπουρδελιαρης τραβα σε μια βιβλιοθήκη να βγαλεις γουστα :coffee:

Έχεις πάει ποτέ στη ζωή σου σε βιβλιοθήκη; Η βιβλιοθήκη δεν είναι οίκος ανοχής.

Με μαγκιά, κλανιά και κώλο φυνιστρίνι δεν βγάζω γούστα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom