Νέα

Πώς συμπεριφέρονται οι εκδιδόμενες σε σοβαρές σχέσεις;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sakis1104
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 671
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (2 μέλη και 6 επισκέπτες)

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.572
Πόντοι
206
Παπάρια τύπε.
Οι πουτάνες δεν πληρώνονται μόνο.
Πληρώνουν κιόλας (τους νταβάδες).
Γιατί γνωρίζουν πολύ καλά τη δύναμη του χρήματος, και ότι αυτός που πληρώνει κάνει κουμάντο.
Αυτή που σε πληρώνει δε σε αγάπησε.
Υποτακτικό σε έχει.
Το χω δει και σε σχέσεις φτωχού με πλούσια, αλλά και πουτάνας με νταβά, αξιολύπητα είναι και τα δύο.

Αν θες πραγματική σχέση, με ανταλλαγή χρήματος δε γίνεται.
Δες το και στις φιλικές σχέσεις, αν ένας φίλος πάντα πληρώνει και ο άλλος πάντα τσαμπέ, εκμετάλλευση δε θα καταλήξει;
Τώρα ποιός εκμεταλλεύεται ποιόν, αυτό είναι προς συζήτηση.

Αυτός που πληρώνει θέλει έναν υποτακτικό ή αυτός που πληρώνεται θέλει σπόνσορα;
Πάντως φιλία δε λέγεται, ούτε σχέση.
Φαντάζομαι ότι αυτό που εννοεί είναι ότι σε περίπτωση που έχεις κάποια οικονομική δυσκολία για τον α ή β λόγο, όταν κάτι τύχει, ή σε κάποια έκτακτη ανάγκη, δε θα την κάνει για τον επόμενο. Θα σε στηρίξει και με τη δική της οινομική δύναμη. Όποια είναι αυτή, όσο μπορεί.
Δε θα απαιτεί να πληρώνεις για το οτιδήποτε κοινό κάνετε. Θα συνεισφέρει και αυτή. Δε θα απαιτεί οικονομικές υπερβάσεις από μέρους σου ώστε να ικανοποιήσει τις ορέξεις της και να μοστράρει χλίδα, χρήμα κλπ σε φίλες. Χρήμα, χλίδα και παροχές για τα οποία ποτέ δε μόχθησε η ίδια. Δε θα αράζει σπίτι στο κινητό και στα social και δε θα τριγυρνάει με τις φίλες και τα σχετικά ενώ εσύ δουλεύεις, περιμένοντας από εσένα να της κάνεις την επόμενη χρηματική μεταφορά.
*Και φυσικά αναφέρεται γενικά στις γυναίκες, εγώ αυτό καταλαβαίνω

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.496
Πόντοι
6.056
στο ερώτημα του νήματος ΔΕΝ υπάρχει μονομπλόγκ απάντηση

Εάν υπήρχε για τις εκδιδόμενες ,θα υπήρχε αντίστοιχα και για τις ΜΗ εκδιδόμενες .-

Αν έχεις τύχη διάβαινε....

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
6
Like
3.288
Πόντοι
736
Έχεις πάει ποτέ στη ζωή σου σε βιβλιοθήκη; Η βιβλιοθήκη δεν είναι οίκος ανοχής.

Με μαγκιά, κλανιά και κώλο φυνιστρίνι δεν βγάζω γούστα!
μιλα στα αρχιδια σου ...εδω ειμαστε κλειστα:coffee:

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.572
Πόντοι
206
στο ερώτημα του νήματος ΔΕΝ υπάρχει μονομπλόγκ απάντηση

Εάν υπήρχε για τις εκδιδόμενες ,θα υπήρχε αντίστοιχα και για τις ΜΗ εκδιδόμενες .-

Αν έχεις τύχη διάβαινε....
Ναι σωστά. Απλά για τους περισσότερους η ΣΟΒΑΡΗ σχέση προυποθέτει ΚΑΙ το κριτήριο της αποκλειστικότητας. Δε λέω ότι είναι το πιο σημαντικό, ούτε ότι ισχύει για όλους! Μη μου σπάσετε τα @@
Και η εκδιδόμενη....ναι...
*Περιμένω φίλο Τέλη τώρα να μου γράψει ότι είδαμε και τις μη εκδιδόμενες και για κάνα προπονητή μπάσκετ που γάμησε τη γιατρό μάνα του πιτσιρικά, ενώ ο κερατάς πατέρας ήταν σε κάνα συνέδριο. Και φυσικά θα συμφωνήσω πάλι μαζί του

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.496
Πόντοι
6.056
Ναι σωστά. Απλά για τους περισσότερους η ΣΟΒΑΡΗ σχέση προυποθέτει ΚΑΙ το κριτήριο της αποκλειστικότητας. Δε λέω ότι είναι το πιο σημαντικό, ούτε ότι ισχύει για όλους! Μη μου σπάσετε τα @@
Και η εκδιδόμενη....ναι...
*Περιμένω φίλο Τέλη τώρα να μου γράψει ότι είδαμε και τις μη εκδιδόμενες και για κάνα προπονητή μπάσκετ που γάμησε τη γιατρό μάνα του πιτσιρικά, ενώ ο κερατάς πατέρας ήταν σε κάνα συνέδριο. Και φυσικά θα συμφωνήσω πάλι μαζί του
καταλαβαίνω τι λες αλλά ποιά αποκλειστικότητα εννοούν ?
το πιθανότερο να ήταν πολυμεταχειρισμένη στο παρελθόν , οπότε ?
σε φάση που είναι παρθένα , πάλι είναι τύχη αν σου σταθεί με τις πιθανότητες να ψαχτεί και γιά άλλη εμπειρία ...διότι ένα (καυλί) ίσον κανένα ...

επομένως αν συναισθηματικά σας αρέσει μιά εκδιδόμενη ,προχωράς χωρίς κανέναν απολύτως ενδοιασμό

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.572
Πόντοι
206
σε φάση που είναι παρθένα , πάλι είναι τύχη αν σου σταθεί με τις πιθανότητες να ψαχτεί και γιά άλλη εμπειρία ...διότι ένα (καυλί) ίσον κανένα ...

επομένως αν συναισθηματικά σας αρέσει μιά εκδιδόμενη ,προχωράς χωρίς κανέναν απολύτως ενδοιασμό
Σεξουαλική αποκλειστικότητα ενώ βρίσκεστε στη σχέση προφανώς

• Χαχα

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.572
Πόντοι
206

Δε ξέρω. Ας προσέχουν οι ευάλωτοι :confused:

• Like

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.496
Πόντοι
6.056
Σεξουαλική αποκλειστικότητα ενώ βρίσκεστε στη σχέση προφανώς
σεβαστό !!! όπως το νομίζει ο καθένας ,δεν μας πέφτει λόγος
Άλλωστε επιτυχία είναι να αισθάνεται κάποιος συνειδητά οκέι και με τις αυταπάτες του ,στη προκείμενη φάση πως έχει αποκλειστικότητα

Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
7.866
Πόντοι
2.596
Αν τα δίνουν σε ελληνίδες ζωντοχήρες .... και μπάζα ... είσαι κομπλέ τύπε ;
Όχι βέβαια!
Ο σκληρός καργιόλης πρέπει να το αποδεικνύει στη πράξη!
Η λήψη είναι 2 μέτρα μακριά μέχρι να αρπάξουν τα πυρότουβλα και μετά βράζει...
Από τον Απρίλιο έχω σχέδιο να το μεγαλώσω μωρέ να χωθώ κι εγώ μέσα :headbaning1:

Συνημμένα

• ΣΤΑ @@ΡΙΑ ΜΟΥ.png
    ΣΤΑ @@ΡΙΑ ΜΟΥ.png
    508,9 KB · Εμφανίσεις: 2
  • ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ ΟΛΑ.jpg
    ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ ΟΛΑ.jpg
    1,6 MB · Εμφανίσεις: 2

george150

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2024
Like
206
Πόντοι
21
Ξέφυγε η συζήτηση. Το ερώτημα είναι πως φερονται οι εκδιδόμενες σε σοβαρες σχέσεις. Καλά ρε...δεν εχετε γνωστους να κόψτε ακοινώνητες σκατόφατσες πως φερονται εκείνοι; :2funny:δράση αντίδραση είναι. Καραγκιοζηδες είναι αυτοί, σκατά θα τα κάνουν κι οι εκδιδόμενες. Έτσι κι αλλιώς όμως οι ιερόδουλες δεν μπορουν να φερθουν εύκολα σοβαρά γιατί δεν πιστευουν ούτε οι ίδιες ότι κάποιος τις παίρνει σοβαρά. Πιατεύουν ότι τις θέλουν σεξ ή για να τους πάρουν τα λεφτά. Όπως λέει το ρητό που πιστεύουν κι οι ίδιες: ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΟΙ, ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΚΑΝΕΙΣ. :confused:

• Χαχα
Αντιδράσεις: vladgr

george150

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2024
Like
206
Πόντοι
21
Δεν πάει άλλο. Σκέφτομαι να κόψω μεχρι και το φαί και να μαζέψω λεφτά να φύγω Πολωνία. :2funny: Ή έστω σε κάποιο μουνολιβάδι. Κρυφή μου κλίση η φωτογράφιση. Θα φωτογραφίζω ωραιες παρουσίες κυριως Σλάβες και ολο και κάποια θα γαμάω 5 λεπτά. Με 3.000 και 4.000 ευρώ συνολο έξοδα έχω ακούσει όλο και κάποια θα βρίσκω για παρέα και θα τις νταντεύω κιόλας με δώρα. Κι όποτε με κλάνουν θα κοιμαμαι σε κάνα γκαράζ σαν κάτι αστέρια για να σκληραγωγούμαι. :2funny:

• Χαχα
Αντιδράσεις: Magi

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.811
Πόντοι
6.056
Γιαυτό και οι λεφτάδες, συνήθως με λεφτούδες πάνε. Συνήθως.
Αυτοί που δεν το κάνουν είναι μαύρα πρόβατα.΄Εξαιρέσεις υπάρχουν μην μου αρχίσεις.
Όπως και οι λεφτάδες έχουν φίλους λεφτάδες.
Δεν το κάνουν γιατί είναι ψώνια, αλλά γιατί δεν γίνεται ένας φτωχός να κάνει σχέση ερωτική αλλά ούτε φιλική με λεφτά.
Πάντα θα υποβόσκει η εκμετάλλευση.
Όμοιοι ομοίους πελάζουσι που λέει και ο σοφός λαός.
Τα υπόλοιπα τα pretty woman είναι ταινίες φαντασίας που στην πράξη δεν έχουν καλή κατάληξη.
Δεν μιλάμε για 15χρονους .... και 20χρονους .....
Εκεί ναι ... όμοιος τον όμοια και την όμοια .......

Αλλά όσοι είμαστε 50 .... είχαμε φίλους από τα 10 ....

Από παλιούς φίλους ... που κάναμε παρέα 40 χρόνια ........

Η πουτάνα η τύχη τα φέρνει κάποιος να μαζεύει τώρα καθαρά 200 χιλιάρικα το χρόνο ....
και άλλος να τα φέρνει ίσα ίσα βόλτα .... ή να παίρνει και δανεικά ...

Δεν θα τον κεράσουμε ;; Αν πάμε να πιούμε κάτι .... θα του πούμε να πληρώσει ;;
Και οι σύζυγοι/γκόμενες ΑΝ ΑΓΑΠΑΝΕ κάποιον (χλωμό , αρχίδια, συμφωνώ, λέμε όμως)
και ζούνε 5/10/15 χρόνια .... και φαλάρει ... μπατηρήσει ....

τότε ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝ , ΚΕΡΝΑΝΕ ... ΠΑΝΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ....

τότε είναι υποτακτικός ;
Σε έναν ιδανικό κόσμο , έτσι είναι .

Ότι το πιο συχνό .... είναι να του πουν να ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ ... .ναι έτσι είναι ... αλλά έτερον εκατερον

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom