Νέα

Πώς σκέφτονται οι γυναίκες; Τί γνώμη έχουν για εμάς;

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.323
Πόντοι
6.236
Ναι,βλέπουμε πόσο εύκολα κάθονται.Γι'αυτό έχει τόσους αγάμητους που τις παρακαλάνε

Είπαμε για ποιους είναι πιο εύκολο,πιτσιρίκια με συνομήλικες,και όσους έχουν λεφτά ή επαγγέλματα-μαγνήτη.Οι υπόλοιποι χωρίς ελλεεινοσχέση,τους τρώει η αγαμία
Αν είσαι μέσα στον κύκλο, καλώς, αν δεν είσαι...

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.922
Πόντοι
3.556
Αυτες τις μαλακιες τις ακους σε ακραια σοσιαλιστικες κοινωνιες οπως ειναι η Ελλαδα και η Ευρωπη γενικοτερα. Εχοντας εξασφαλισμενη τη στεγη, το φαι και τα λουσα ειτε απο τον μπαμπα-πεθερο (Ελλαδα), ειτε απο το κρατος (ανυπανδρες μητερες Αγγλια, κλπ), αλλα και τις δωρεαν σπουδες τους, μπορουν να λενε τις αμπελοφιλοσοφιες τους ανεμποδιστα χωρις προβλημα.
Ας πανε να τα πουν αυτα σε καμια Αμερικη που μετα τα 18 τις πεταει ο μπαμας εξω απο το σπιτι κλωτσηδον, η στη χειροτερη τις ζηταει νοικι για να μεινουν στο παιδικο τους δωματιο, και οπου οι σπουδες αποκτονται με αιμα (φοιτητικα δανεια πολλων δεκαδων χιλιαδων) και οπου η αποτυχια σημαινει ΑΣΤΕΓΙΑ και ΠΕΙΝΑ, ενω η δουλεια σημαινει πραγματικα δουλεια με εντατικους ρυθμους, λιγες αδειες, κλπ να δεις ποσο ωραια συμμαζευονται και ψαχνουν να κουλουριαστουν κατω απο την αγκαλια ενος αντρακλα κουβαλητη που θα τις ταιζει και θα τις προσεχει.
Για αλλες χωρες οπως Ρωσια, Αραβικες, Λατινικες, Ασιατικες χωρες, κλπ δε συζηταμε καν, χωρες οπου το μουνι τους εχει αξια πολυ κατω απο το μηδεν και λιγο πανω απο την θερμοκρασια Κελβιν. Εκει δεν τολμαν καν να ξεστομισουν τετοιες μαλακιες γιατι πιπτει ραβδος

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.515
Πόντοι
3.656
Ρε φίλε, όπως οι γκόμενες είναι αλλοπρόσαλλες με τον τρόπο τους, έτσι είναι και οι άντρες με τον δικό τους. Βλέπουν μουνί και νομίζουν ότι είδαν στον ουρανό "εν τούτω νίκα". Επόμενο είναι μια μερίδα αντρών να δυσκολεύεται να γαμήσει όπως και μια μερίδα γυναικών (π.χ. οι άσκημες) αντίστοιχα. Αν έχεις σχέση για να έχεις σεξ και όχι από π.χ. εκτίμηση, τότε μένεις με "τη σχέση" και χάνεις το σεξ γιατί υπάρχει (ίσως ασυνείδητα ίσως συνειδητά) το στοιχείο του καταναγκασμού (πρέπει και όχι θέλω). Η πλειοψηφία και των 2 φύλων μόλις χορτάσει γαμήσι βγάζει τον χειρότερο εαυτό στις σχέσεις. Η λύση είναι γκόμενα που μόλις πει τη λέξη "δέσμευση" την αφήνεις ακόμα κι αν την γουστάρεις γιατί ζητά κάτι αφύσικο. Πας στα πουτανάκια αν έχεις όρεξη ή δεν πας αν δεν έχεις μέχρι την επόμενη γκόμενα κ.ο.κ.

Και οι άσχημες πολύ πιο εύκολα θα βρουν να γαμηθούν σε σχέση με έναν εμφανίσιμο άντρα.

Επίσης,πολλοί άντρες ψάχνουν σχέση για να μην είναι μπακούρια και όχι μόνο για σεξ.Για να μην το προχωρήσω και παραπάνω,ότι πιο πολύ οι άντρες θέλουν σχέση και γάμο γιατί αυτοί δυσκολεύονται να βρουν γυναίκα,και όχι το αντίστροφο.

petros_sketo

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
10.225
Πόντοι
1.336
Δυστυχώς το insta έχει κάψει πολλές γυναίκες.Επειδή έχουν κάποιους ακολούθους και επειδή ο καθένας πλέον μπορεί να τους στείλει ενα μνμ και να σχολιάσει έχουν τη νοοτροπία ότι κάποιες είναι.Μέσα σε όλα αυτά φταίμε και εμείς εννοείται γιατί θεοποιούμε ότι θυληκό υπάρχει στα social.

ΒΛΑΣΣΗΣ13

Μέγας
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
5.411
Πόντοι
4.096
η πικρή αλήθεια, είναι ότι δεν μας αγαπάνε. Προσποιούνται, όσο μας έχουν ανάγκη. Τώρα που τους το επιτρέπει το Νομικό Σύστημα, μας διώχνουν. Δεν έγραψε άντρας τέτοιο Βιβλίο. Γυναίκα το έγραψε.

Η Πολίν Αρμάνζ μάς εξηγεί γιατί έγραψε το «Μισώ τους άνδρες»​

«Μισώ τους άντρες» δηλώνει απερίφραστα η 25χρονη Γαλλίδα μπλόγκερ, φεμινίστρια και ακτιβίστρια Πολίν Αρμάνζ στο μανιφέστο της, υπογράφοντας μια ωδή στη μισανδρία και στο δικαίωμα γραπτής έκφρασής της.
Το βιβλίο τυπώθηκε για πρώτη φορά τον Αύγουστο του 2020 και το γαλλικό Υπουργείο Ισότητας προσπάθησε να απαγορεύσει την κυκλοφορία του. Μέσα σε δύο εβδομάδες εξαντλήθηκαν τρεις ανατυπώσεις, ενώ ήδη έχει μεταφραστεί σε 12 γλώσσες. Το βιβλίο κυκλοφορεί στα ελληνικά από τις εκδόσεις Οξύ. Η Αρμάνζ, που ζει στη Λιλ μαζί με τον σύζυγό της και τον γάτο τους, απαντά στις ερωτήσεις που της θέσαμε.

polin_armanz.jpg
Μ αυτα τα μουτρα λογικο
Θα χει φαει πολυ κλασιμο

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
11.643
Πόντοι
2.536
Και οι άσχημες πολύ πιο εύκολα θα βρουν να γαμηθούν σε σχέση με έναν εμφανίσιμο άντρα.

Επίσης,πολλοί άντρες ψάχνουν σχέση για να μην είναι μπακούρια και όχι μόνο για σεξ.Για να μην το προχωρήσω και παραπάνω,ότι πιο πολύ οι άντρες θέλουν σχέση και γάμο γιατί αυτοί δυσκολεύονται να βρουν γυναίκα,και όχι το αντίστροφο.
Αν προτιμάς το δράμα από την κωμωδία, είναι δικό σου καπέλο φίλε μου. Εγώ υποστηρίζω ότι το ποσοστό προβληματικών ανθρώπων είναι ίδιο πάνω κάτω στα 2 φύλα (και σε κάθε ομαδοποίηση κάθε είδους) και πορεύομαι με αυτό

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.124
Πόντοι
3.846
Το συμπέρασμα είναι ότι οι Έλληνες δεν ξέρουν ελληνικά.

Πείτε στην 25χρονη παντρεμένη Γαλλίδα με το γάτο (μισείς τους άντρες και παντρεμένη με άντρα, γαμάτο σαν να λέμε χρυσαυγίτης που έχει αφεντικό από τη Νιγηρία) ότι στην Ελλάδα έχουμε τη Λένα Κιτσοπούλου, δεν την έχουμε ανάγκη.

Από περιέργεια διάβασα κείμενα της Κιτσοπούλου, μία μέτρια που σε ό,τι και αν γράψει βάζει τους άντρες κακούς και τις γυναίκες αγίες. Καλοί μονο οι γκέι άντρες, οι γυναίκες όλες σε αδιέξοδους γάμους, δεν χωρίζουν και κάθονται και τις δέρνουν οι κακοί άντρες τους που κατά κύριο λόγο ζουν σε κάτι χωριά της επαρχίας.

Και κάπως έτσι εξηγούνται τα προβλήματα επικοινωνίας σήμερα: Οι περισσότερες γυναίκες τα εξηγούν όλα με τα στερεότυπα και το τι συμβαίνει στον κύκλο τους. Η ανύπαντρη εικοσάχρονη από την Κηφισιά νομίζει ότι στην Πρέβεζα οι άντρες κυκλοφορούν με τη ζωστήρα στο χέρι και βαράνε όποια γυναίκα τόλμησε να βγει από το σπίτι. Μιλάνε για τους άντρες χωρίς να ξέρουν τι παίζει με τους άντρες, πως σκεφτόμαστε, τι θέλουμε.
Μια γυναίκα θεωρεί πολύ φυσιολογικό ότι αν βάλει ένα στρινγκ θα πρέπει ο άντρας να της γράψει το σπίτι του, ξεχνά όμως ότι αυτό θα το κάνει κάποιος αγάμητος σε απόγνωση, που και αυτός θα τη βαρεθεί όταν γαμήσει αρκετά και είτε θα τη στείλει είτε θα ξενογαμήσει.

Οι πιο ευτυχισμένες γυναίκες που έχω συναντήσει είναι αυτές που έκαναν οικογένεια αφού γνώρισαν τον άντρα τους ,τα συζήτησαν, τα βρήκαν και ξέρουν πως να επικοινωνούν και οι χωρισμένες/ελεύθερες που γαμιούνται με όποιον γουστάρουν όποτε γουστάρουν αυτές, χωρίς να θυσιάζουν την αξιοπρέπειά τους.

Η μιζέρεια είναι σε κάτι ρομαντικές που νομίζουν ότι θα τρώνε ένα ταψί μπακλαβά για πρωινό αλλά θα τις ερωτευτεί και ο Σπαλιάρας, κάτι υποτακτικές που δεν έχουν αυτοπεποίθηση για να χωρίσουν, κάτι ηλίθιες που θέλουν να ζήσουν τη φαντασίωση ότι έμπλεξαν με έναν αλήτη και τον έστρωσαν, κάτι ναυάγια που μια ζωή περίμεναν τον απόλυτο έρωτα. Με αυτές ούτε καλημέρα δεν αξίζει να πεις.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.922
Πόντοι
3.556
Δυστυχώς το insta έχει κάψει πολλές γυναίκες.Επειδή έχουν κάποιους ακολούθους και επειδή ο καθένας πλέον μπορεί να τους στείλει ενα μνμ και να σχολιάσει έχουν τη νοοτροπία ότι κάποιες είναι.Μέσα σε όλα αυτά φταίμε και εμείς εννοείται γιατί θεοποιούμε ότι θυληκό υπάρχει στα social.
Οχι ολοι μαν. Ενα 15-20% των αντρων ειναι που καλομαθαινει τις γυναικες στα σοσιαλ. Οι ιδιοι ειναι που κανουν 17.000 λαικ, φολλοου, ντιεμ, φρεντ ρικουεστ τη μερα σε 500 διαφορετικες γκομενες ΑΝΑ ΗΜΕΡΑ.
Ενα 20% των ανδρων θεοποιει και καλομαθαινει το 80% των γυναικων

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.515
Πόντοι
3.656
Οι πιο ευτυχισμένες γυναίκες που έχω συναντήσει είναι αυτές που έκαναν οικογένεια αφού γνώρισαν τον άντρα τους ,τα συζήτησαν, τα βρήκαν και ξέρουν πως να επικοινωνούν και οι χωρισμένες/ελεύθερες που γαμιούνται με όποιον γουστάρουν όποτε γουστάρουν αυτές, χωρίς να θυσιάζουν την αξιοπρέπειά τους.

Από την άλλη,όταν ακούς γυναίκα να λέει πως είναι ευτυχισμένη...να λυπάσαι το ανδρείκελο που έχει.

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.409
Πόντοι
3.296
Δεν εχει καμμια σημασια τι σκεφτονται για μας.
Αυτα που θελουν να πετυχουν ειναι δυο πραγματα:
-να τονωνουν διαρκως το εγω τους
-να αποκτησουν παιδια
Γι αυτο και αρετες του ανδρα(αυτοπεποιθηση,δυναμη κτλ)που οδηγουν στο να τις κανουν να νοιωθουν ασφαλεια ειναι για εκεινες ελκυστικες.
Στ αρχιδια σας αδελφια.
Εσεις να παραμεινετε στο υψος σας.
Να κυνηγατε διαρκως και να μη λιμναζετε σε σχεσεις.
Οροι οπως "η κοπελα μου" "η σχεση μου" "το κοριτσι μου" "η συντροφος μου" να αντικατασταθει απο μια που λεει "αυτη που γαμαω"
Απαξιωστε τες αφηστε τες μονες να ψαχνουν τι φταιει να μας μισουν και να καταληγουν στο ραφι οπως τους αρμοζει.

Trikavalos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2017
Like
1.092
Πόντοι
216
Πότε ακριβώς ήταν privileged οι άντρες? :confused:
Αρχίζω να υποπτεύομαι ότι οι μούσλι ενώ θεωρούνταν ακραίοι στο θέμα γυναίκα,σαν να αποδεικνύονται ότι έπιασαν τον ταύρο από τα κέρατα και για αυτό και θα επικρατήσουν στο τέλος

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.124
Πόντοι
3.846
Από την άλλη,όταν ακούς γυναίκα να λέει πως είναι ευτυχισμένη...να λυπάσαι το ανδρείκελο που έχει.
Αυτό είναι πρόβλημα του άντρα. Όχι φίλε δε θα τον λυπηθώ ,ας έκανε άλλες επιλογές. Ξέρω τι σημαίνει να είσαι ερωτευμένος και να μη βλέπεις ότι ξεφτιλίζεσαι κάθε μέρα και βουλιάζεις στην άβυσσο. Επειδή το πέρασα αυτό το στάδιο, έγινα καλύτερος άνθρωπος.

Έχω ακούσει πολλές φορές να μου λένε "καλύτερα σαβουρογάμης παρά αγάμητος, φτιάξτα με αυτό το μπάζο που σε γουστάρει να έχεις και εσύ γκόμενα και μετά βλέπουμε, μια γυναίκα δεν την απορριπτεις ποτέ". Όλα αυτά από άντρες, υποτίθεται φίλους. Άντρες που βασικά δε θέλουν να βρεις μια καλή, να κάνεις μία υγιή σχέση, θέλουν να είσαι με μία χειρότερη από τη δική τους. Η απάντηση είναι ότι είμαστε οι επιλογές μας. Εγώ προτιμώ να είμαι μόνος μου, παρά να είμαι ο ξεφτίλας σε μία σχέση και μια μέρα να ξυπνήσω και να μην έχω ούτε ένα ζευγάρι παπούτσια να βάλω ή να είμαι με μία που δεν τη γουστάρω και θα πρέπει συνεχώς να βρίσκω δικαιολογίες για να αποφεύγω να περνάω χρόνο μαζί της.

Για τα ναυάγια άντε να δώσω λόγω ανωριμότητας μια δικαιολογία μέχρι τα 20. Μετά κανένα έλεος.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.515
Πόντοι
3.656
Δεν εχει καμμια σημασια τι σκεφτονται για μας.
Αυτα που θελουν να πετυχουν ειναι δυο πραγματα:
-να τονωνουν διαρκως το εγω τους
-να αποκτησουν παιδια
Γι αυτο και αρετες του ανδρα(αυτοπεποιθηση,δυναμη κτλ)που οδηγουν στο να τις κανουν να νοιωθουν ασφαλεια ειναι για εκεινες ελκυστικες.
Στ αρχιδια σας αδελφια.
Εσεις να παραμεινετε στο υψος σας.
Να κυνηγατε διαρκως και να μη λιμναζετε σε σχεσεις.
Οροι οπως "η κοπελα μου" "η σχεση μου" "το κοριτσι μου" "η συντροφος μου" να αντικατασταθει απο μια που λεει "αυτη που γαμαω"
Απαξιωστε τες αφηστε τες μονες να ψαχνουν τι φταιει να μας μισουν και να καταληγουν στο ραφι οπως τους αρμοζει.

Εγώ δε νομίζω ότι οι ελλεεινίδες θέλουν άντρες με αυτοπεποίθηση.Ανδρείκελα θέλουν που να μην τους λένε ποτέ όχι.Τώρα αν αυτοί έχουν και λεφτά,ακόμα καλύτερα.Απο έναν alpha με λεφτά κι ένα ανδρείκελο με λεφτά,οι πιο πολλές θα επιλέξουν τον δεύτερο.

Και για το άλλο,το'χουμε πει χιλιάδες φορές,οι άντρες λιμνάζουν σε σχέσεις γιατί δεν μπορούν να βρίσκουν εύκολα γκόμενες.Και άμα χωρίς σχέση ξέρει ο άλλος ότι θα μείνει μπακούρι και αγάμητος καιρό,δεν την αφήνει εύκολα μετά.Και σε μεγαλύτερες ηλικίες που αρχίζει και παίζει μοναξιά,ακομα πιο δύσκολα την αφήνει.

Blastbeat208

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2007
Κριτικές
201
Like
4.589
Πόντοι
17.065
Αναρωτιεμαι τι θα γινοταν αν καποιος εβγαζε ενα βιβλιο με τιτλο Μισω τις γυναικες. Μαλλον δεν θα εφτανε ποτε στα ραφια των βιβλιοπωλειων.
Αν το εβγαζε στο Πακισταν θα γινοταν best seller.

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.409
Πόντοι
3.296
.
Εγώ δε νομίζω ότι οι ελλεεινίδες θέλουν άντρες με αυτοπεποίθηση.Ανδρείκελα θέλουν που να μην τους λένε ποτέ όχι.Τώρα αν αυτοί έχουν και λεφτά,ακόμα καλύτερα.Απο έναν alpha με λεφτά κι ένα ανδρείκελο με λεφτά,οι πιο πολλές θα επιλέξουν τον δεύτερο.

Και για το άλλο,το'χουμε πει χιλιάδες φορές,οι άντρες λιμνάζουν σε σχέσεις γιατί δεν μπορούν να βρίσκουν εύκολα γκόμενες.Και άμα χωρίς σχέση ξέρει ο άλλος ότι θα μείνει μπακούρι και αγάμητος καιρό,δεν την αφήνει εύκολα μετά.Και σε μεγαλύτερες ηλικίες που αρχίζει και παίζει μοναξιά,ακομα πιο δύσκολα την αφήνει.
Γιατι δε βρισκουν ευκολα γυναικες;
Γιατι υπαρχουν πολλες δεσμευμενες!
Αυτο ομως μπορει να αλλαξει αν σταματησει ο καθε ανασφαλης να λιμναζει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom