Ναι,βλέπουμε πόσο εύκολα κάθονται.Γι'αυτό έχει τόσους αγάμητους που τις παρακαλάνε
Είπαμε για ποιους είναι πιο εύκολο,πιτσιρίκια με συνομήλικες,και όσους έχουν λεφτά ή επαγγέλματα-μαγνήτη.Οι υπόλοιποι χωρίς ελλεεινοσχέση,τους τρώει η αγαμία
απο αυτους τους αγαμητους που τις παρακαλανε,ξερεις ποσους εχω δει να ειναι πιτσιρικαδες?τι νομιζεις οτι για τους πιτσιρικαδες ειναι ευκολο να γαμησουν συνομιλικη?οι πιτσιρικες ειναι οι μεγαλυτερες αμυαλες και ντιβες,οντως δε καθονται αλλα οχι μονο στους μεγαλους ουτε στους πιτσιρικαδες καθονται για να τις παρακαλανε στα social media,ξερεις ποσους καγκουρες πιτσιρικαδες 20-24 εχω δει να παρακαλανε ντιβες κατω απο τις φωτο τους?ασε χαμος,οποτε αυτο ακυρωνει αυτο που λες οτι ειναι ευκολο για τους πιτσιρικαδες,σου εχω και παραδειγμα,μια φιλης της αδερφης μου πολυ μετρια εμφανησιακα,της εστειλε ενας με κοιλιακους γυμνασμενος μουσατος ο οποιος δε ταιριαζε καν με αυτη τη κοπελα γιατι ηταν τριςκαλυτερος,φαντασου δε καθονται ουτε στους γυμνασμενους μουσατους και απογοητευτηκε και αυτος και εστειλε σε μετριοτατες,δε ειναι καθολου ευκολο λοιπον ουτε για τους νεους οπως λες και ξαναλες,ακομα και η αδερφη μου απορουσε,λεει τι δουλεια εχει να στειλει αυτος στη κοπελα αυτη,δε ταιριαζουν καθολου,ειναι τριςκαλυτερος ετσι ελεγε.