.
Εγώ συμφωνώ μαζί σου αλλά πώς σκέφτεσαι μια κινητοποίηση; Θα κάνουμε πορεία κέντρο; Θα έχουμε σοβαρή περιφρούρηση ή θα πιάνει ο ένας το καυλί του άλλου; Πώς θα αντιδράσουμε σε ενδεχόμενη επίθεση των ΜΑΤ; Θα καταθέσουμε ψήφισμα στη Βουλή; Θα κοινοποιήσουμε στην ΠτΔ; Ποιοι από εμάς θα το συντάξουν και πώς θα εγκριθεί;
Αυτά είναι αμείλικτα ερωτήματα φίλε μου.
χαχαχα
Όχι τέτοια κινητοποίηση φίλε μου
Να στο θέσω αλλιώς
Ξεκινάς μια γνωριμία με μια γκόμενα που σ αρέσει πολύ.Δεν θα ασχοληθώ με περιπτώσεις που μας κάνουν μέτρια εντύπωση καθώς εκεί είναι πολύ πιο εύκολο να το διαχειριστούμε.
Λοιπόν γνωρίζεσαι με τη γκόμενα και βγαίνεις μαζί της ραντεβού.
Παίζεις τη μπαλίτσα σου και τελικά στο 2ο άντε 3ο ραντεβού τη γαμάς.
Παράλληλα ενθουσιάζεσαι επειδή είναι φοβερό μουνί κι επειδή έχει και ενδιαφέρον σαν άνθρωπος.
Έχει χιούμορ,σε καταλαβαίνει,δεν είναι καθόλου ψώνιο και γενικά έχει μια χαρά προσωπικότητα.
Όπως είδες στα περιέγραψα όλα τέλεια.
Λοιπόν ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ κράτα αποστάσεις ΜΕ ΤΡΟΠΟ.
Τι εννοώ;
Δε χρειάζεται να κρεμόμαστε από ένα τηλέφωνό της ή να βγαίνουμε μαζί της πολύ συχνά.
Ας πούμε κράτα το 2 φορές τη βδομάδα για αρχή επειδή και το σεξ θα είναι πολύ καλό και στο ενδιάμεσο αραιή επικοινωνία χωρίς όμως να φαίνεσαι ξενερωμένος.
Απλά πέρνα της το νόημα πως δεν έχεις πολύ χρόνο γενικά και πως το λιγοστό χρόνο που έχεις(ψευδώς) τον αφιερώνεις σε εκείνη.
Άλλο λάθος που κάνουμε οι περισσότεροι σε τέτοια περίπτωση:
Κολλάμε εκεί και ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ να κυνηγάμε γιατί νοιώθουμε μια ψευδαίσθηση ασφάλειας ότι βρήκαμε τον άνθρωπό μας
ΌΧΙ ΜΑΓΚΕΣ.ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΑΚΑΘΕΚΤΟΙ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ.
Καλό το θεόμουνο δε λέω αλλά η ποικιλία έχει άλλη γεύση.Μπορεί πχ το θεόμουνο να μην έχει φοβερό στήσιμο στα 4 ή να μην κάνει το φοβερό τσιμπούκι ξέρω γω κι ας είναι σε γενικές γραμμές πολύ καλή στο σεξ.
ΆΛΛΗ ΓΚΟΜΕΝΑ=ΑΛΛΗ ΓΕΥΣΗ
Επίσης αυτό μας βοηθάει να ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΚΤΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.Κακά τα ψέμματα όταν βγαίνεις με ένα άνθρωπο,μοιράζεστε στιγμές και γαμήσια,ε ανθρώπινο είναι να δεθείτε με το πέρασμα του χρόνου και να θεωρείτε(ΚΑΚΩΣ)πως αυτός είναι ΔΙΚΟ ΣΑΣ άνθρωπος.
Μεγάλο αρνητικό αυτό γιατί στην πραγματικότητα κανείς δεν ανήκει σε κανέναν.
Έτσι αντί να κοι΄τας να περνάς καλά γενικά με όποια κι αν είσαι τη δεδομένη στιγμή μπαίνεις σε ένα τρυπάκι αδυναμίας να θεωρείς ότι ο άνθρωπος αυτός που γουστάρεις ξεχωριστά σου ανήκει κιόλας.
Εκεί πατάνε οι γυναίκες και κάνουν τις πουτανιές τους.
Από τη μια σε θέλουν εκεί να ξέρουν ότι σε ελέγχουν από την άλλη θέλουν την ανεξαρτησία τους.Θέλουν εσύ σα μαλάκας να κάνεις το σωστό ζύγισμα για να μη χάσεις το δηθεν "κελεπούρι" που κατάφερες.
ΟΠΟΤΕ ΜΑΓΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΕΙΤΕ.ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΤΕ ΤΕΣ ΜΕ ΤΡΟΠΟ.ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΡΑΙΗ ΣΠΟΡΑΔΙΚΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΕΠΑΦΗ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΤΕ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΛΑ.
ΑΠΟΜΥΘΟΠΟΙΕΙΣΤΕ ΤΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΔΕΣΜΟΣ ΣΧΕΣΗ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ και φυσικά ΓΑΜΟΣ και ΠΑΙΔΙΑ.
Για όποιον θέλει παιδιά οκ προσωπικά τα σιχαίνομαι αλλά αν κάποιος τα γουστάρει ας τα κάνει εκτός γάμου ώστε να έχει τις ελάχιστες δυνατές νομικές υποχρεώσεις.
Αυτό το τελευταίο το αφήνω στην άκρη καθώς αποτελεί τεράστιο θέμα προς συζήτηση.
Γενικά οι γυναίκες πονάνε όταν τους χαλάσεις την ασφάλειά τους.Εκεί η αυτοεκτίμησή τους κλονίζεται και γίνονται πολύ ευκολότεροι στόχοι για περισσότερους κυνηγούς.
Οπότε όλο και λιγότεροι άνδρες θα νοιώθουν τη δυσκολία αλλαγής συντρόφων.
Οι γυναίκες αντίθετα θα νοιώθουν φοβερή ανασφάλεια και θα αισθάνονται τρομαγμένες και πρόθυμες να κάνουν όλο και περισσότερα για να έχουν μια ελπίδα κάποιος τελευταίος να μείνει μαζί τους για κάτι πιο μόνιμο και σταθερό.