Νέα

Πώς περνάμε τη μέρα μας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kalogero
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 49K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.099
Πόντοι
25.467
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206
Είναι βέβαια ασέβεια προς τους νεκρούς, αλλά συνεχίστε.
Μιας και οι δύο τους έπασχαν από μικροφαλλία και άκρως μαζοχιστικές τάσεις,αναγκαστικά μετρήσαν τα μεγέθη τους.Ο (γκουχού γκούχου) μεγαλύτερος (γκούχου γκούχου) θα είχε τα ηνία.Εν τέλει κέρδισε ο Σοκόλ μιας και τον είχε 2,5 πόντους έναντι 2 του Καλόγερου.
Καταλάβατε?Για μισό πόντο!

awdl0re

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Απρ 2021
Like
5.255
Πόντοι
1.056
Ο ψύχραιμος Αγιος επιτέλους έσπασε κι αυτός.

κρίνετε πολύ επιπόλαια, ήταν μέρος του ρόλου, δεν υπάρχει παπάς που να μην εξαγριωθεί όταν παρεμβαίνουν στο μυστήριο του
με την ίδια υποκριτική δεινότητα θα σας έπλενε τα πόδια στωικά αν ο ρόλος του την προκειμένη στιγμή ήταν του Θεανθρώπου.

Εγώ απόλαυσα όλο το κείμενο του και δη τους αυτοσχεδιασμούς :)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.099
Πόντοι
25.467
Μιας και οι δύο τους έπασχαν από μικροφαλλία και άκρως μαζοχιστικές τάσεις,αναγκαστικά μετρήσαν τα μεγέθη τους.Ο (γκουχού γκούχου) μεγαλύτερος (γκούχου γκούχου) θα είχε τα ηνία.Εν τέλει κέρδισε ο Σοκόλ μιας και τον είχε 2,5 πόντους έναντι 2 του Καλόγερου.
Καταλάβατε?Για μισό πόντο!

Τέτοια ατυχία βρε παιδί μου.... Να τον φάει για μισό εκατοστό διαφορά...

Ρε τον κακομοίρη...

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206
Τέτοια ατυχία βρε παιδί μου.... Να τον φάει για μισό εκατοστό διαφορά...

Ρε τον κακομοίρη...
Έχω μάθει κι άλλα από τα κουτσομπολιά της γειτονιάς:
Μιας και ο Καλόγερος έχασε για μισό πόντο,η (ερωτική) συμφωνία τους περιλάμβανε απόλυτη υποταγή στις λαγνείες του Σοκόλ.
Ετσι,ο δεύτερος απαίτησε από τον πρώτο να βάζει ξανθιά περούκα και να τραγουδάει ''νιάου,νιάου βρε γατούλα,με τη ροζ μυτούλα,γατούλα μου μικρή''.Και ενώ ο Καλόγερος έκανε αυτό,ο Σοκόλ τον έπαιζε μανιωδώς.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.099
Πόντοι
25.467
κρίνετε πολύ επιπόλαια, ήταν μέρος του ρόλου, δεν υπάρχει παπάς που να μην εξαγριωθεί όταν παρεμβαίνουν στο μυστήριο του
με την ίδια υποκριτική δεινότητα θα σας έπλενε τα πόδια στωικά αν ο ρόλος του την προκειμένη στιγμή ήταν του Θεανθρώπου.

Εγώ απόλαυσα όλο το κείμενο του και δη τους αυτοσχεδιασμούς :)

Κοπιάστε και πάρτε ενα καφεδάκι. :)

Συγγνώμην που τελειωσαν τα κουλουράκια, αλλά οι μεντορέτες του μακαρίτη, κανουν σαν να μην έχουν φάει ποτέ στην ζωή τους.

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Κοπιάστε και πάρτε ενα καφεδάκι. :)

Συγγνώμην που τελειωσαν τα κουλουράκια, αλλά οι μεντορέτες του μακαρίτη, κανουν σαν να μην έχουν φάει ποτέ στην ζωή τους.
όταν είναι κωλόγριες οι μεντορέτες αυτά παθαίνεις. Γι'αυτό δεν αφήνουν κηδεία για κηδεία

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.099
Πόντοι
25.467
Έχω μάθει κι άλλα από τα κουτσομπολιά της γειτονιάς:
Μιας και ο Καλόγερος έχασε για μισό πόντο,η (ερωτική) συμφωνία τους περιλάμβανε απόλυτη υποταγή στις λαγνείες του Σοκόλ.
Ετσι,ο δεύτερος απαίτησε από τον πρώτο να βάζει ξανθιά περούκα και να τραγουδάει ''νιάου,νιάου βρε γατούλα,με τη ροζ μυτούλα,γατούλα μου μικρή''.Και ενώ ο Καλόγερος έκανε αυτό,ο Σοκόλ τον έπαιζε μανιωδώς.

Εντύπωση μου κάνει!

Τον Σοκολάτα τον είχα για τύπο που θα του άρεσε περισσότερο η Ζωζώ η Σαμπουντζάκη.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206
Εντύπωση μου κάνει!

Τον Σοκολάτα τον είχα για τύπο που θα του άρεσε περισσότερο η Ζωζώ η Σαμπουντζάκη.
Οι γειτόνισσες είχαν καλέσει πολλάκις την αστυνομία από τις αγριοφωνές του Σοκόλ σε ώρες κοινής ησυχίας.
Αυτό βέβαια άρεσε και στους 2 εραστές,για την ακρίβεια έβλεπαν τις χειροπέδες και άναβαν.

Εχω μάθει πράγματα και για τις μεντορέτες κύριε.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.362
Πόντοι
12.756
Οι γειτόνισσες είχαν καλέσει πολλάκις την αστυνομία από τις αγριοφωνές του Σοκόλ σε ώρες κοινής ησυχίας.
Αυτό βέβαια άρεσε και στους 2 εραστές,για την ακρίβεια έβλεπαν τις χειροπέδες και άναβαν.

ΠΕΣ τα ολα ΟΛΑ στο φως

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.099
Πόντοι
25.467

Σοβαρά;;;

Για λέγετε... :)

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.116
Πόντοι
1.206
ΠΕΣ τα ολα ΟΛΑ στο φως
Οι μεντορέτες λάτρευαν να αφοδεύουν 24/7 στο πρόσωπο και στο σώμα του Καλόγερου.Αυτός όμως το λάτρευε ακόμη περισσότερο,με αποτέλεσμα να έρχεται σε οργασμό ΠΑΝΤΟΤΕ.Τότε φώναζε ''Αχ,περνάω καλά''.

Την ώρα όμως που τον στραπόνιαζαν,ο εκλιπών ούρλιαζε έντονα και ρωτούσε ασταμάτητα την εκάστοτε μεντορέτα ''πες μου,πόσο πουτανάκι σου με έχεις κάνεις και τρέχω ξοπίσω σου να με γαμάς συνέχεια?''.

Όλα αυτα γίνονταν στο γεμάτο υγρασία και ανήλιαγο υπόγειο του εκλιπόντος.

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Οι μεντορέτες λάτρευαν να αφοδεύουν 24/7 στο πρόσωπο και στο σώμα του Καλόγερου.Αυτός όμως το λάτρευε ακόμη περισσότερο,με αποτέλεσμα να έρχεται σε οργασμό ΠΑΝΤΟΤΕ.

Την ώρα όμως που τον στραπόνιαζαν,ο εκλιπών ούρλιαζε έντονα και ρωτούσε ασταμάτητα την εκάστοτε μεντορέτα ''πες μου,πόσο πουτανάκι σου με έχεις κάνεις και τρέχω ξοπίσω σου να με γαμάς συνέχεια?''.
σαν πουρές κνορ το χέσιμο της κωλόγριας. Ρε τον μακαρίτη το γλένταγε

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.099
Πόντοι
25.467
Τι προσκυνομουνάκιας αυτός ο Πρίγκηψ ρε παιδί μου...

Άφησε την αίθουσα μπάχαλο και μιλάει με τις πουτάνες.

Αν τον κάνει η μάνα του βασιλιά... Πάει το καημένο το βασίλειο.... Θα το πουλήσει για να τα φάει με τις ξεκωλιάρες...

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.362
Πόντοι
12.756
Mono εγω ειμαι αισθηματιας μουνακιας..ετσι να μαθαινετε :sunglasses:

OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Ζήσαμε κι απόψε μία ομαδική παράκρουση δυστυχισμένων ανθρώπων. Και ανόητων, γιατί από τον παροξυσμό τους καρφώθηκαν για το πόσο δύστυχη ζωή έχουν. Σας διάβαζα και σας λυπόμουν για την κατάντια σας.

Υπήρξα μάγκας στη ζωή μου, πέτυχα τους στόχους μου και δεν χρειάζεται να ζηλεύω κανέναν. Σας συμπονώ, αλλά δεν μπορώ να κάνω τίποτα για σας.

Είστε πολύ λίγοι και είστε καταδικασμένοι να είστε πάντα θεατές της ζωής ανθρώπων σαν και μένα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom