argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 47.588
- Πόντοι
- 9.297
Τα νυχτερινά έχουν πιο μεγάλο μεροκάματο....Αντί να τα τρώνε απο γκόμενους,πάνε και δουλεύουν κυλιόμενα;
Τα νυχτερινά έχουν πιο μεγάλο μεροκάματο....Αντί να τα τρώνε απο γκόμενους,πάνε και δουλεύουν κυλιόμενα;
Οι γυναίκες είναι αποβλακωμενες από την ακατάσχετη διαδικτυακή μπουρδολογια...οι πιο μικρές θα καταλήξουν στον ΠΛΕΙΟΔΟΤΗ ενώ οι πιο μεγάλες θα έχουν αποσυρθεί .Παιδιά καλά...το ηλεκτρονικό καμάκι το ξέρουμε,και λίγο πολύ όλοι το έχουμε κάνει με τα οποία αποτελέσματα....Εκείνο όμως το παραδοσιακό καμάκι που ο παρτενέρ την πέφτει στο μπαράκι, στο καφέ,η και στο δρόμο,εχει αποτέλεσμα σήμερα ?....Τι γνώμη σας θέλω...Έχω άποψη ,αλλά θα ήθελα να ακούσω και τη γνώμη σας.. πρόσφατα μάλιστα πεξαμε δυνατή μπάλα ένα βράδυ με ένα φίλο σε ένα μπαράκι στου ψυρρη,χωρις αποτέλεσμα ...Υπήρχε απλά μια διάθεση επικοινωνίας,αλλα και μια τάση να χαρακτηριστούμε ως γραφικοί και ίσως λίγο ενοχλητικοί....Τέλος παντον όμως ,όπως και να είχε εμείς γελάσαμε και διασκεδάσαμε καλά εκείνο το βραδυ!...
Μιλάς σαν μπαρμπάδι....Οι γυναίκες είναι αποβλακωμενες από την ακατάσχετη διαδικτυακή μπουρδολογια...οι πιο μικρές θα καταλήξουν στον ΠΛΕΙΟΔΟΤΗ ενώ οι πιο μεγάλες θα έχουν αποσυρθεί .
Όμως ένας που κινείται με τον παραδοσιακό τρόπο θα την συγκινήσει ακόμα και αν λάβει αρνητική απάντηση ...ξεχωρίζουν έτσι όσοι έχουν όργανα από αυτούς που έχουν απλώς ένα πληκτρολόγιο.
Παιδιά καλά...το ηλεκτρονικό καμάκι το ξέρουμε,και λίγο πολύ όλοι το έχουμε κάνει με τα οποία αποτελέσματα....Εκείνο όμως το παραδοσιακό καμάκι που ο παρτενέρ την πέφτει στο μπαράκι, στο καφέ,η και στο δρόμο,εχει αποτέλεσμα σήμερα ?....Τι γνώμη σας θέλω...Έχω άποψη ,αλλά θα ήθελα να ακούσω και τη γνώμη σας.. πρόσφατα μάλιστα πεξαμε δυνατή μπάλα ένα βράδυ με ένα φίλο σε ένα μπαράκι στου ψυρρη,χωρις αποτέλεσμα ...Υπήρχε απλά μια διάθεση επικοινωνίας,αλλα και μια τάση να χαρακτηριστούμε ως γραφικοί και ίσως λίγο ενοχλητικοί....Τέλος παντον όμως ,όπως και να είχε εμείς γελάσαμε και διασκεδάσαμε καλά εκείνο το βραδυ!...
Ναι...είδαμε και τα πιτσιρίκια που αν δεν γκουγκλαρουν δεν ξέρουν καν τι σχήμα έχει ο ήλιος η τι έτος έχουμε....Μιλάς σαν μπαρμπάδι....
Νού σου
Άστα αυτά και μην γίνεις μπαρμπαδοζόμπι....Ναι...είδαμε και τα πιτσιρίκια που αν δεν γκουγκλαρουν δεν ξέρουν καν τι σχήμα έχει ο ήλιος η τι έτος έχουμε....
Ουδαμως...αυτοί την έπεσαν σε άλλη κούκλα τον καιρό που οι φωτογραφίες ήταν ασπρόμαυρες.Άστα αυτά και μην γίνεις μπαρμπαδοζόμπι....
Σαν τους γέρους στο μάπετ σόου σε φαντάζομαι....
Προς τα εκεί πας μάν.....
Ουδαμως...αυτοί την έπεσαν σε άλλη κούκλα τον καιρό που οι φωτογραφίες ήταν ασπρόμαυρες.
Παιδιά καλά...το ηλεκτρονικό καμάκι το ξέρουμε,και λίγο πολύ όλοι το έχουμε κάνει με τα οποία αποτελέσματα....Εκείνο όμως το παραδοσιακό καμάκι που ο παρτενέρ την πέφτει στο μπαράκι, στο καφέ,η και στο δρόμο,εχει αποτέλεσμα σήμερα ?....Τι γνώμη σας θέλω...Έχω άποψη ,αλλά θα ήθελα να ακούσω και τη γνώμη σας.. πρόσφατα μάλιστα πεξαμε δυνατή μπάλα ένα βράδυ με ένα φίλο σε ένα μπαράκι στου ψυρρη,χωρις αποτέλεσμα ...Υπήρχε απλά μια διάθεση επικοινωνίας,αλλα και μια τάση να χαρακτηριστούμε ως γραφικοί και ίσως λίγο ενοχλητικοί....Τέλος παντον όμως ,όπως και να είχε εμείς γελάσαμε και διασκεδάσαμε καλά εκείνο το βραδυ!...
Μόνο καταγγελία …Κάποτε στο μακρινό 2006 ,ανοίξει ήταν…παραλίγο να φάω ξύλο ,όταν μια καριολα αφού πρώτα με προκάλεσε και μ άφησε να την πλησιάσω ,μετά με έδωσε σε έναν τύπο που εμφανίστηκε απ το πουθενα και τη ρώτησε ποιος ήταν ο ρόλος μου…Αλλά τέτοιες κουφάλες είναι οι Ελληνίδες .Γυναίκες οι οποίες πια δεν εχω καμία εμπιστοσύνη ….Στο μπαρακι και στο καφε ανετα.
Στο δρομο παιζει να βρεθεις και με καταγγελια!
θα πηγαίνεις στο μαγαζί όταν δεν έχει πελάτες (Δευτέρες, Κυριακή βράδυ) και θα κάνεις τζίρο. Εκεί θα έχεις ευκαιρίες να μιλήσετε, Σάββατο βράδυ είναι αυτοκτονία.Συνάδελφοι μην γίνεστε αισχροι παρακαλώ, εκτός από πουτσαραδες έχουμε και καρδιές!
Προτάσεις να ακούω ,παρακαλώ!
χαρτάκι με το τηλέφωνο σου διακριτικά...Παίχτες θέμα!!
Κοντά στην δουλειά δουλεύει σε ένα καφέ ένα ωραίο μικρό. Της έκανα ένα κομπλιμέντο μια μέρα και γλυκαινε η φάτσα της,της άρεσε.ειχα καιρό να την δω οπότε προχθές βράδυ πέρασα με τα ρούχα μου (όχι με τα εργασίας)και αγόρασα κάτι...εντυπωσιάστηκε,πως εσύ εδώ τέτοια ώρα κλπ,σκαλωσε.μετα βγαίνοντας απ' το μαγαζί με την άκρη του ματιού είδα πως κοιτούσε...
Πως να το εντείνουμε?
Μόνο καταγγελία …Κάποτε στο μακρινό 2006 ,ανοίξει ήταν…παραλίγο να φάω ξύλο ,όταν μια καριολα αφού πρώτα με προκάλεσε και μ άφησε να την πλησιάσω ,μετά με έδωσε σε έναν τύπο που εμφανίστηκε απ το πουθενα και τη ρώτησε ποιος ήταν ο ρόλος μου…Αλλά τέτοιες κουφάλες είναι οι Ελληνίδες .Γυναίκες οι οποίες πια δεν εχω καμία εμπιστοσύνη ….
Μιλάς σαν μπαρμπάδι....
Νού σου
40αρης είναι ρε αλλά μιλάει σαν 80αρης.....φαλακρό μπαρμπάδι είναι ο Αργυρής για όσους τον γνωρίζουν προσωπικά
εξάλλου κάνει μπαμ ο τρόπος γραφής του, που παραπέμπει σε περασμένες δεκαετίες κουλτουριαδων παπούδων