pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
ναι αμε τσολι και τσιβιτζιλου
θα την σκισω με τη μπαρα μου
ναι αμε τσολι και τσιβιτζιλου
πουτανα-μαλακαςΜήπως μπορούμε να βρούμε δύο λέξεις,όπου η μία να αντιστοιχεί στον άντρα και η άλλη στη γυναίκα και να χρησιμοποιούνται διεθνώς;
Σαν πρώτη σκέψη βρήκα το gentleman-lady
Το μαλάκας δεν είναι διεθνής λέξηπουτανα-μαλακας
το ξερω πλακα κανω..(αν και πολλες ξενες που εχω γνωρισει πλεον την ξερουν) αλλα το πουτανα ναιΤο μαλάκας δεν είναι διεθνής λέξη
Το μαλάκας είναι η πιο γνωστή Ελληνική λέξη παγκοσμίως.Το μαλάκας δεν είναι διεθνής λέξη
Θα έχουν γνωρίσει αρκετούς μαλάκεςτο ξερω πλακα κανω..(αν και πολλες ξενες που εχω γνωρισει πλεον την ξερουν) αλλα το πουτανα ναι
και μεις πολλες πουτανεςΘα έχουν γνωρίσει αρκετούς μαλάκες
Ελληνική όμως. Όχι διεθνής. Και κοντράρει το suvlaki και τον musakaΤο μαλάκας είναι η πιο γνωστή Ελληνική λέξη παγκοσμίως.
στη γαλλία μπορεί να έχει άλλη έννοια, όπως οι γκαρσονιέρεςΤο μαλάκας είναι η πιο γνωστή Ελληνική λέξη παγκοσμίως.
Και δεν τις γνωρίσαμε μόνοκαι μεις πολλες πουτανες
Τύπε, επειδή σε λυπήθηκα, προτείνω να το παρατήσεις γιατί έτσι κι αλλιώς άπατο θα πάει, μόνο εσύ και όσα κλωνάρια φτιάξεις θα γίνετε μέλη.Για πεδίο προφίλ (Φύλο) σε site γνωριμιών πρόκειται.
Ό,τι επιλέγεις αποθηκεύeται στη βάση δεδομένων με βάση το format της στιγμής.
Με ελληνικά μόνο, αν επιλέξεις Άντρας, αποθηκεύεται Άντρας.
Αν προσθέσω και αγγλικά κι επιλέξεις Άντρας, τότε αποθηκεύεται [:en]Man[:el]Άντρας[:]
Κάθε φορά που θα προσθέτω γλώσσα θα αλλάζει το format αποθήκευσης.
Τπ search tool δουλεύει με το νεώτερο format, αλλά τα πεδία των χρηστών στη βάση δεδομένων δεν ανανεώνονται αυτόματα.
Αν πχ μία γκόμενα ψάχνει τους άντρες, το search tool θα ψάχνει [:en]Man[:el]Άντρας[:] κι όσοι έχουν εγγραφεί πριν την προσθήκη της αγγλικής δεν θα φαίνονται στα αποτελέσματα διότι θα έχουν αποθηκευτεί με το αρχικό format (Άντρας).
Αυτόν τον πονοκέφαλο έχω να λύσω αυτήν την στιγμή και σκέφτηκα την εύκολη λύση δηλ. μία λέξη που να χρησιμοποιείται διεθνώς και να μην αλλάζει με την προσθήκη γλώσσας.
Εντάξει ψιλομαλακία είναι αυτή η λύση. Μάλλον πρέπει να στρωθώ στη δουλειά να κάνω αυτόματη ανανέωση της βάσης δεδομένων.
Και τι να κάνει ρε τύπε όταν ζει μέσα σε ένα υπόγειο όλη μέρα και που και που του ξεκλειδώνουν την ταράτσα για να δει στα 200 μέτρα την κοινόχρηστη πισίνα;ο αλλος θα κανει σαιτ...
τσαμπα τα μεγκαμπαιτ στον διαδικτυο που θα πιασει
Για πεδίο προφίλ (Φύλο) σε site γνωριμιών πρόκειται.
Ό,τι επιλέγεις αποθηκεύeται στη βάση δεδομένων με βάση το format της στιγμής.
Με ελληνικά μόνο, αν επιλέξεις Άντρας, αποθηκεύεται Άντρας.
Αν προσθέσω και αγγλικά κι επιλέξεις Άντρας, τότε αποθηκεύεται [:en]Man[:el]Άντρας[:]
Κάθε φορά που θα προσθέτω γλώσσα θα αλλάζει το format αποθήκευσης.
Τπ search tool δουλεύει με το νεώτερο format, αλλά τα πεδία των χρηστών στη βάση δεδομένων δεν ανανεώνονται αυτόματα.
Αν πχ μία γκόμενα ψάχνει τους άντρες, το search tool θα ψάχνει [:en]Man[:el]Άντρας[:] κι όσοι έχουν εγγραφεί πριν την προσθήκη της αγγλικής δεν θα φαίνονται στα αποτελέσματα διότι θα έχουν αποθηκευτεί με το αρχικό format (Άντρας).
Αυτόν τον πονοκέφαλο έχω να λύσω αυτήν την στιγμή και σκέφτηκα την εύκολη λύση δηλ. μία λέξη που να χρησιμοποιείται διεθνώς και να μην αλλάζει με την προσθήκη γλώσσας.
Εντάξει ψιλομαλακία είναι αυτή η λύση. Μάλλον πρέπει να στρωθώ στη δουλειά να κάνω αυτόματη ανανέωση της βάσης δεδομένων.
Και τι να κάνω ρε μαν, να τη βγάζω όλη μέρα στο bou ή έστω σε κάποιο άλλο forum?ο αλλος θα κανει σαιτ...
τσαμπα τα μεγκαμπαιτ στον διαδικτυο που θα πιασει
Man,woman είναι καλύτερο.Μήπως μπορούμε να βρούμε δύο λέξεις,όπου η μία να αντιστοιχεί στον άντρα και η άλλη στη γυναίκα και να χρησιμοποιούνται διεθνώς;
Σαν πρώτη σκέψη βρήκα το gentleman-lady
Δεν ειμαι στο χαρισματικο 10%. Ειμαι ενα 7αρι, βια 8αρι που χρησιμοποιω οτι οπλο εχω
αλλα με φοβερο πλασαρισμα. Η αποδοση του εγχειρηματος ειναι χαμηλη
οπως ειπα στον Σαντμαν και σε παραπεμπω σε οτι εγραψα εκει.
Οργανωση οταν λες, τι ακριβως εννοεις; δεν νομιζω να οργανωνεται αυτο το πραγμα.
Ειναι εντεχνο πλιατσικο αν θελoυμε να ακριβολογουμε.