Νέα

Πώς να βγάζεις γκόμενες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kalogero
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 243K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Βλεπω γραφετε για τους πυρφορους. Αν δε υπηρχαν τοσοι μουνοπροσκυνητες, εμεις οι αλβανοι δε θα γαμουσαμε ουτε με κυαλια. Να ζησουν χιλια χρονια.

Οσο για τις αλβανιδες, κοριτσια για σπιτι, με στοχο την αποκατασταση και την κρεβατικη ικανοποιηση του αντρα

Κατι σαν βαλκανιες σλαβες, πιο βρωμιαρες και λιγοτερο συμφεροντολογες ομως.
ντάξει αλλά πολύ μύκητας στις αλβανίδες φίλε. Πολύ τυρίλα μπόχα. Πόσες γενιές θα περάσουν για να μπούνε στο νόημα της υγιεινής

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
ντάξει αλλά πολύ μύκητας στις αλβανίδες φίλε. Πολύ τυρίλα μπόχα. Πόσες γενιές θα περάσουν για να μπούνε στο νόημα της υγιεινής
Οι 20-25 ειναι καλυτερες σε αυτο το θεμα.

Θα ελεγα στα 20-25 50% ειναι καθαρες
26-32 στο 20%

Απο εκει και μετα το χαος

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Και οι Ελληνιδες, για να μη πω ολες οι βαλκανιες, ειναι μεσα στα κονδυλωματα.

Ειναι βαλκανικες συνηθειες αυτα.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.481
Πόντοι
12.756
τα κονδυλωματα πραγματικα θεριζουν τα τελευταια χρονια με τις βρωμομουνες

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Οσο για τις αλβανιδες, κοριτσια για σπιτι, με στοχο την αποκατασταση και την κρεβατικη ικανοποιηση του αντρα

Κατι σαν βαλκανιες σλαβες, πιο βρωμιαρες και λιγοτερο συμφεροντολογες ομως.
Οι Ελληνίδες δεν κάνουν για σπίτι; Μετά το πρόστυχο αλβανικό ξεκώλιασμα ποιός σουτάρει τον άλλο σαν στημένη λεμονοφλουδα;:think:
Εσείς αυτές ή αυτές εσάς;

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.481
Πόντοι
12.756
να μπει ο βρωμιαρης ο κονδυλοφορος νιπλης να μας εξηγησει :2on1: :2on1: :2on1:

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
τα κονδυλωματα πραγματικα θεριζουν τα τελευταια χρονια με τις βρωμομουνες
Γαμησε τα, ενας φιλος μου ο Μπερια, εβγαλε στον κωλο μετα απο σεξ με καποιες ελληνιδες και 1-2 ρουμανες.

Βεβαια για καλο και για κακο μονο τοιχο τοιχο εν παρουσια του

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Οι Ελληνίδες δεν κάνουν για σπίτι; Μετά το πρόστυχο αλβανικό ξεκώλιασμα ποιός σουτάρει τον άλλο σαν στημένη λεμονοφλουδα;:think:
Εσείς αυτές ή αυτές εσάς;
Θα σου πω.

Οι Ελληνιδα, για μονιμο διπλα της, θελει πυρφορο. Οποτε οταν ερχεται η ωρα της μονιμοτητας σουταρει τον Αλβανο (και τον επαναφερει μετα το γαμο).

Σε αλλες περιπτωσεις, συνηθως ο αλβανος παει για αλλη.

Τωρα το αν κανουν για σπιτι, αν εισαι πυρφορος και χαρουμενος με μια γκομενα βασιλισσα, με απαιτησεις και κακομαθημενη, ναι μπορει να κανει.

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Γαμησε τα, ενας φιλος μου ο Μπερια, εβγαλε στον κωλο μετα απο σεξ με καποιες ελληνιδες και 1-2 ρουμανες.

Βεβαια για καλο και για κακο μονο τοιχο τοιχο εν παρουσια του
στον κώλο βγάζεις αν κάνεις πρωκτικό σεξ φίλε. Μήπως έκανε την κατά φυλόβιο δοκιμαστική ο φίλος σου? ή πέρασε από κάνα τράβελ ίδρυμα να ρωτήσει αν μπήκε στο κτηματολόγιο?

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.481
Πόντοι
12.756
στον κώλο βγάζεις αν κάνεις πρωκτικό σεξ φίλε. Μήπως έκανε την κατά φυλόβιο δοκιμαστική ο φίλος σου? ή πέρασε από κάνα τράβελ ίδρυμα να ρωτήσει αν μπήκε στο κτηματολόγιο?
δεν ειναι απαραιτητο..αν πανε εκει τα μολυσμενα υγρα θα βγαλεις χαλαρα

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Μα για αυτο λεω τοιχο τοιχο οταν ο Μπερια ειναι εκει.

Ενδεχομενως να προσβαλλει τα αλβανικα ιδεωδη.

Αν και μας εδειχνε στο γκουγκλ οτι μπορει να συμβει και υπο κανονικες συνθηκες, ο σωστος αλβανος φυλαει τα ρουχα του

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Προφανώς ήταν "ελληνίδες" και "ρουμάνες". Μεγαλογαμιάς με την όπισθεν και ο Μπέρια. :confused:

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Προφανώς ήταν "ελληνίδες" και "ρουμάνες". Μεγαλογαμιάς με την όπισθεν και ο Μπέρια. :confused:
Αυτο λεω και εγω, οτι εχουμε τον πρωτο αλβανο.

Βεβαια αυτος ειναι νοτιοαλβανιωτης, οποτε θα εχει καμποσο ελληνικο αιμα. Αυτα λεμε μεταξυ μας τουλαχιστον

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Αυτο λεω και εγω, οτι εχουμε τον πρωτο αλβανο.

Βεβαια αυτος ειναι νοτιοαλβανιωτης, οποτε θα εχει καμποσο ελληνικο αιμα. Αυτα λεμε μεταξυ μας τουλαχιστον
Που να δεις στο νήμα του ποδολάγνου, τι γινόταν από "πατριωτάκια" σου. Κάργα γκέγκηδες, έγραφε στις ιστορίες του, το χτένιζαν το κανταϊφι. :confused:

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Θα σου πω.

Οι Ελληνιδα, για μονιμο διπλα της, θελει πυρφορο. Οποτε οταν ερχεται η ωρα της μονιμοτητας σουταρει τον Αλβανο (και τον επαναφερει μετα το γαμο).

Σε αλλες περιπτωσεις, συνηθως ο αλβανος παει για αλλη.

Τωρα το αν κανουν για σπιτι, αν εισαι πυρφορος και χαρουμενος με μια γκομενα βασιλισσα, με απαιτησεις και κακομαθημενη, ναι μπορει να κανει.
Εμένα ένας Αλβανός μου είχε πει πως οι Ελληνίδες είναι μόνο για ξεπέτες. Έδειχνε μάλιστα επιδεικτικά φωτογραφίες και μυνήματα από αυτες που ξεκώλιαζε κατά τα λεγόμενά του σε μια παρέα περίπου 10 αγνώστων ατόμων . Οι κοπελίτσες μου φαίνονταν σεμνες αλλά αυτός τις έλεγε καριολάκια :confused:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.334
Πόντοι
25.467
Μα για αυτο λεω τοιχο τοιχο οταν ο Μπερια ειναι εκει.

Ενδεχομενως να προσβαλλει τα αλβανικα ιδεωδη.

Αν και μας εδειχνε στο γκουγκλ οτι μπορει να συμβει και υπο κανονικες συνθηκες, ο σωστος αλβανος φυλαει τα ρουχα του

Καθόλου δεν τα προσβάλλει.

Μην κοιτάτε που εμείς οι Έλληνες είμεθα αχάριστοι και ανάγωγοι. Αν δεν μας πηδάγατε εσείς τις γυναίκες τσάμπα, θα μπάιναμε σε τρομερά έξοδα για να μας τις πηδήξουν άλλοι.

Κανονικά, άγαλμα θα έπρεπε να σας είχαμε στήσει. Τον ανδριάντα του Αλβανού επιβήτορα στην πλατεία Ομονοιίας.

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Που να δεις στο νήμα του ποδολάγνου, τι γινόταν από "πατριωτάκια" σου. Κάργα γκέγκηδες, έγραφε στις ιστορίες του, το χτένιζαν το κανταϊφι. :confused:
Δεν ισχυουν αυτα.

Απλα οι γκεουλες εχουν φαντασιωσεις με σκληρους αντρες και γραφουν μαλακιες.

Με τι να καβλωσει ο γκεουλας? Με μαλθακοπουλη γρηγορογαμη? Αφου ειναι σαν γυναικες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εμένα ένας Αλβανός μου είχε πει πως οι Ελληνίδες είναι μόνο για ξεπέτες. Έδειχνε μάλιστα επιδεικτικά φωτογραφίες και μυνήματα από αυτες που ξεκώλιαζε κατά τα λεγόμενά του σε μια παρέα περίπου 10 αγνώστων ατόμων . Οι κοπελίτσες μου φαίνονταν σεμνες αλλά αυτός τις έλεγε καριολάκια :confused:
ολες οι σεμνες, εχουν καποιον που τις ξεκωλιαζει αφου τις κατουρησει

Αλβανικο γνωμικο, αγνωστου

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Να πως θα γαματε γκομενες (αν δεν ειστε αλβανοι)

OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Πώς τα πάτε; Περνάτε καλά;
Μόλις τελείωσα ένα σνίπετ κώδικα και πίνω τσάι με συνοδεία μαύρης σοκολάτας.
Μετά πάω για τα πορνοψώνια μου στο Auchan. Είναι και Δευτέρα του Πάσχα σήμερα και ίσως κλείνει νωρίτερα. Πρέπει να βιαστώ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom