barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 24.980
- Πόντοι
- 5.506
Ενας εσυ και ενας ο Λακης που βαζει κατι φιογκους.το καλυτερο εχω βαλει
το καλυτερο
Ενας εσυ και ενας ο Λακης που βαζει κατι φιογκους.το καλυτερο εχω βαλει
το καλυτερο
Χιπιε ρε νιαμου!!!!!!!Μπορεί να φερει και τις βολευμπολίστριες...
Τις πουτανας σήμερα έξω τις πουταναςΧιπιε ρε νιαμου!!!!!!!
ο νιπλης δεν βγαινει εξω φοβαται το κακο ΧτικιοΤις πουτανας σήμερα έξω τις πουτανας
Δεν έχω ξαναδεί τόσο κόσμο Γλυφάδα και του μουνιού το πανηγύριο νιπλης δεν βγαινει εξω φοβαται το κακο Χτικιο
πανικος παντου πραγματι...Δεν έχω ξαναδεί τόσο κόσμο Γλυφάδα και του μουνιού το πανηγύρι
Ο νιπλης θα είχε παει στους γείτονες πάλι και τους χτύπησε την πόρτα μήπως κάνουν μπάρμπεκιου και φαει τσάμπα πάλιπανικος παντου πραγματι...
Τσαμικος Ταμπακος τους εχει γινει ο επιχειρηματιας του κωλου...ο γαμημενος Ζαφειρης Μελας της ΓλυφαδαςΟ νιπλης θα είχε παει στους γείτονες πάλι και τους χτύπησε την πόρτα μήπως κάνουν μπάρμπεκιου και φαει τσάμπα πάλι
Τσαμικος Ταμπακος τους εχει γινει ο επιχειρηματιας του κωλου...ο γαμημενος Ζαφειρης Μελας της Γλυφαδας
Τυπε λες να πηγαίνει κρασί της παρέας σε χάρτινο ασκό και μας τσαμπουναει για μέγα οίνους σκούρα άβατον γεροβασιλειου κορμιλιτσα Τσάνταλη κλπ;
εχει αδεια μπουκαλια και χυνει εκει το κρασι της παρεας μετα το κλεινει προσεκτικα εχει εκπαιδευτει ο πουστης σαν να μην εχει ανοιξει ποτε φαινεται...μιλαμε για απιστευτο λωποδυτη ΜπραμπΤυπε λες να πηγαίνει κρασί της παρέας σε χάρτινο ασκό και μας τσαμπουναει για μέγα οίνους σκούρα άβατον γεροβασιλειου κρομιλιτσα Τσάνταλη κλπ;
Πάει και κανένα γλυκό ταψί που το χει φτιάξει η φιλιππινεζα και καλά από τον εξεκιουτιβ παστρι σεφ μαι αςεχει αδεια μπουκαλια και χυνει εκει το κρασι της παρεας μετα το κλεινει προσεκτικα εχει εκπαιδευτει ο πουστης σαν να μην εχει ανοιξει ποτε φαινεται...μιλαμε για απιστευτο λωποδυτη Μπραμπ
Πάει και κανένα γλυκό ταψί που το χει φτιάξει η φιλιππινεζα και καλά από τον εξεκιουτιβ παστρι σεφ μαι ας
τι έγινε??? αποκλείεταιΕδω τπυ φακερου τπυ έδινες 150 γιουρια για να σε γαμησει.
μαλακιες ρε Πριγκηψ μην ασχολεισαιτι έγινε??? αποκλείεται
ο νιπλης εναι το Τσιμπουρι της Γλυφαδας αναμεσα σε ολα τα αλλα αγαπητε Κυριακο...αν κανει καποιος παρτυ στην γειτονια και δεν ειναι καλεσμενος παιρνει αστυνομια τηλεφωνο και ξερναει και τι φορανε οι καλεσμενοιΟ κ.Νίπλης μου δίνει την εντύπωση πως ο μοναδικός λόγος που θα μπορούσε να χτυπήσει το κουδούνι των γειτόνων θα ήταν για να τους απειλήσει με ξεκληρισμό σε περίπτωση που περάσει από το μυαλό τους να δώσουν στην αστυνομία το πάρτι που ετοιμάζετε ?
Άλλο τι κάνει αυτός για τους άλλους και άλλο τι κάνουν οι άλλοι για αυτόνο νιπλης εναι το Τσιμπουρι της Γλυφαδας αναμεσα σε ολα τα αλλα αγαπητε Κυριακο...αν κανει καποιος παρτυ στην γειτονια και δεν ειναι καλεσμενος παιρνει αστυνομια τηλεφωνο και ξερναει και τι φορανε οι καλεσμενοι
αν απλωσεις χερι θα σου αρπαξει και τα νυχια να ξεςΆλλο τι κάνει αυτός για τους άλλους και άλλο τι κάνουν οι άλλοι για αυτόν
Οι νικητές της ζωής έτσι λειτουργούν
Εσυ είσαι φίλος του και αν έχεις πραγματική ανάγκη θα λειτουργήσει αντιστρόφωςαν απλωσεις χερι θα σου αρπαξει και τα νυχια να ξες
τον συμπαθω πολυ τον μπουστη ειναι αληθεια και με εκμεταλευεται..ευτυχως μου εχει αφησει ανεπαφα τα νεφρα μουΕσυ είσαι φίλος του και αν έχεις πραγματική ανάγκη θα λειτουργήσει αντιστρόφως