Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.010
- Πόντοι
- 12.756
μαζεψα αυτα που θα μαζευες εσυ σε 1000 ζωες.σε αποσυρανε θες να πεις ονειδος του επιχειρειν...παιξε με ρεβολουτ αν σου περισευει λιγο ακομα
Δεν σε χάλασε
μαζεψα αυτα που θα μαζευες εσυ σε 1000 ζωες.σε αποσυρανε θες να πεις ονειδος του επιχειρειν...παιξε με ρεβολουτ αν σου περισευει λιγο ακομα
Τυπε μήπως να ανέβαζες το παντζούρι;Καμιά λύση για το δικό μου που δεν είναι φωτεινό λες να έχει?
Θα το θεωρήσει επιτυχία να γυρίσει σπιτι με μια κάσα λακαβουλιν το κιβώτιο θα το αφήσει άδειο κάνα μήνα έξω από την πόρτα για να δουν οι γειτωνοι ότι τελικά πέτυχε στη ζωή του
αν έχεις τοίχο για γκρέμισμα ναι. Αλλιώς σου χτίζει έναν και τον γκρεμίζειΚαμιά λύση για το δικό μου που δεν είναι φωτεινό λες να έχει?
σε χυνω μεσα βαθια στην ψυχουλα σου και τα καταπινει ολα τα μεταβολιζει σε πνευματικη ποση και τροφημαζεψα αυτα που θα μαζευες εσυ σε 1000 ζωες.
Δεν σε χάλασε
Τυπε μήπως να ανέβαζες το παντζούρι;
αν θες να ''σπασεις'' να πας στο τσατ νημα , μην μας χαλάσεις αυτο που με κοπο μπαχαλεψασε χυνω μεσα βαθια στην ψυχουλα σου και τα καταπινει ολα τα μεταβολιζει σε πνευματικη ποση και τροφη
ΠΡΩΤΟΣ εγω το μπαχαλεψα μαλακα βιοπαλαιστη πρωην επιχειρηματια..θα σου σπασω πρωτα την καρδια και μετα θα σπασω εγω απο στεναχωριααν θες να ''σπασεις'' να πας στο τσατ νημα , μην μας χαλάσεις αυτο που με κοπο μπαχαλεψα
Τυπε εγώ που άφησα απ' έξω τα άδεια πλαστικά μπουκάλια τσίπουρο που ήταν μέσα σε αλβανική φαντα με είχανε στη γειτονιά για καμποσοΕίναι δείγμα επιτυχίας τα άδεια λαγκαβουλίν??
ΠΡΩΤΟΣ εγω το μπαχαλεψα μαλακα βιοπαλαιστη πρωην επιχειρηματια..θα σου σπασω πρωτα την καρδια και μετα θα σπασω εγω απο στεναχωρια
ποτε ρε μουνι;αφου πρωτα μπηκα εγω εδω ρε γαμημενε πωλητη προικιων
Γι αυτο με ρωταγες αν ειναι να μπαχαλεψω αυτο
ειδες που η φτωχια σε κάνει και ψευτη ...
αυτα λες και σπιτι σου για να καλυψεις αυτα που αγορασες κρυφα οταν σε πιασουν
η φτώχια σε αλλάζειποτε ρε μουνι;αφου πρωτα μπηκα εγω εδω ρε γαμημενε πωλητη προικιων
ειμαι μεσαια ταξη μουνικακαη φτώχια σε αλλάζει
σου βγάζει ασχημα χαρακτηριστικά του ευατού σου ...
λυπαμαι που το περνας αυτο απο την μία , απο την άλλη , καλα να παθεις μουνοπανο
εισαι ενα βημα πριν να ψαχνεις φαγητο απο τους καδους σκουπιδιωνειμαι μεσαια ταξη μουνικακα
θα με βοηθησεις εσυ εισαι καλος ανθρωποςεισαι ενα βημα πριν να ψαχνεις φαγητο απο τους καδους σκουπιδιων
σε αυτο το σημειο θα σε φτασει η Δεξια πολυ συντομα
κατσε να φυγει ο κορονοιος...
διοργανωνεται after covid παρτυ μαγκες?ο Τσιλι ειναι φίλος
θα ερθει ουτως η αλλως
ειναι στην λιστα
θα στελνω την Φιλιππινεζα με ταξι να πεταει τα σκουπιδια στην Κορινθο για να μην τρως τα αποφαγια μουθα με βοηθησεις εσυ εισαι καλος ανθρωπος
θα σου ερθει επισημη προσκληση , οπως σου αρμοζει Τακαρεδιοργανωνεται after covid παρτυ μαγκες?
τις χορευτριες τις βαζω εγω ναπουμε....
Τις μαζορέτες του Ολυμπιακού θα κουβαλήσεις τυπε ;διοργανωνεται after covid παρτυ μαγκες?
τις χορευτριες τις βαζω εγω ναπουμε....
θα πεθανεις αργα,βασανιστικα με πονους σε ολο το κορμι,πυον και θα λιωνουν τα κοκκαλακια σου σιγα σιγα απο την κακια σου μουνιθα στελνω την Φιλιππινεζα με ταξι να πεταει τα σκουπιδια στην Κορινθο για να μην τρως τα αποφαγια μου
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
θα σου ερθει επισημη προσκληση , οπως σου αρμοζει Τακαρε
αναμεσα σε αυτες αν δεις και μια με τατουαζ και κακασχημη να του τρεχουν τα σαλια απο την πεινα , ο Αθηναιος θα ειναιΤις μαζορέτες του Ολυμπιακού θα κουβαλήσεις τυπε ;