since1991
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουν 2020
- Κριτικές
- 5
- Like
- 2.531
- Πόντοι
- 736
έχει χάσει την εμπιστοσύνη στους άντρες
Όποιος πληρώνει ταρίφα για να γαμήσει δεν είναι άντρας τύποι. Εμού συμπεριλαμβανομένου.
έχει χάσει την εμπιστοσύνη στους άντρες
Μην τον επιλήτετε. Τού έχει παίξει άσχημα παιχνίδια η ζωή.ρε φιλε ξερεις τι εχω παρατηρησει?
την λες σε ολους ρε μαγκα χωρις επιχειρηματα
πες και δυο κουβεντες παραπανω ρε δεν ειναι ντροπη
βλεπεις μπαλιτσα??η Ελλαδα παλι δεν μπορει να αλλαξει 3 πασες
όταν πηγαίνεις για διόδια και περνάς από το pines τι συναισθήματα σου δημιουργούνται μίλα να ξαλαφρώσεις φίλεΌποιος πληρώνει ταρίφα για να γαμήσει δεν είναι άντρας τύποι. Εμού συμπεριλαμβανομένου.
αιντε φυγε απο δωΌποιος πληρώνει ταρίφα για να γαμήσει δεν είναι άντρας τύποι. Εμού συμπεριλαμβανομένου.
κουμαντο στην τι βι κανω εγω..αν θελει κατι αλλο να δει παει σαλονι που εχει αλλη τι βιβλεπεις μπαλιτσα??
δεν στο γυρναει σε σαρβαιβορ η δικια σ ??
εγω καθε βραδυ στο σαρβαιβορ ειχα καραμουζα αν ηθελα να δω κατι και με ηθελε και διπλα της η ρουφιανα να της κανω παρεα
τι καριολες ειναι αυτες ρε
οχι δε βρισκομαι εκει με αυτη την ιδιοτητα
ενεπλάκη και χρηματική συναλλαγή στο pines? ήρεμα ρωτάωΌποιος πληρώνει ταρίφα για να γαμήσει δεν είναι άντρας τύποι. Εμού συμπεριλαμβανομένου.
Μην τον επιλήτετε. Τού έχει παίξει άσχημα παιχνίδια η ζωή.
Αγάπησε και πόνεσε,
οι γυναίκες έχουνε τα δικαιώματα της τηλεόρασης φίλε. Ευτυχώς μας αποζημιώνει η τεχνολογία με τα λάπτοπβλεπεις μπαλιτσα??
δεν στο γυρναει σε σαρβαιβορ η δικια σ ??
εγω καθε βραδυ στο σαρβαιβορ ειχα καραμουζα αν ηθελα να δω κατι και με ηθελε και διπλα της η ρουφιανα να της κανω παρεα
τι καριολες ειναι αυτες ρε
Την είχαμε δει και αυτή. Μαγκιά, κλάψες, απειλές, και σκατά στον αμεμιστήρα.Ήταν μία εποχή που ήμουν των επιχειρημάτων
νοπ...οι γυναίκες έχουνε τα δικαιώματα της τηλεόρασης φίλε. Ευτυχώς μας αποζημιώνει η τεχνολογία με τα λάπτοπ
εμένα μου απαγορεύει να αλλάζω χώρο. ευτυχώς μου επιτρέπει το λάπτοπκουμαντο στην τι βι κανω εγω..αν θελει κατι αλλο να δει παει σαλονι που εχει αλλη τι βι
για πεΤην είχαμε δει και αυτή. Μαγκιά, κλάψες, απειλές, και σκατά στον αμεμιστήρα.
Η ζωή δεν παίζει παιχνίδια, είναι παιχνίδι. Και να μιλάτε για τον εαυτό σας, εγώ ποτέ δεν αγάπησα την λάθος γυναίκα. Αγάπησα μόνο μία (όχι την πρώην γυναίκα μου) και την αγάπησα μόνο για όσο καιρό το άξιζε.
Μπορει να ειμαι υπαλληλος κυριε.Δηλαδή καμώνεστε τον πελάτη, για να ελέγχετε πως φέρονται οι υπάλληλοι, αν έρχονται στην ώρα τους και πόσο δουλεύουν;
Πωωωω!!!
Μεγάλο σχολείο η αλβανική κουλτούρα!!!!