Νέα

Πώς να βγάζεις γκόμενες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kalogero
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 243K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
υπάρχουν κολ γκιρλ και με 80 και με 100 αν θες...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

φοβάμαι ζαν
ξέρεις τι ζημιά μπορεί να μου κάνει το 48 αντί το 47? :confused:
Χαχαχαχαχααχ μαλακακο.
Λοιπον 60 δινω παραπανω ουτε ευρω ποια θα μου στειλεις?

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
22.938
Πόντοι
5.506
Αγιε τι ειναι αυτα που λες πιπερι στο στομα.
Εγω παντως μια γκομενα του προμοτορα την εχω παρει ως κολγκιρλ.
Οταν ηταν με τον 100 συγγνωμη δεν θα σε ξαναπω προμοτορα ηταν γκομενα και οταν τη πηρα εγω ηταν κολγκιρλ
Γαλαζιε σε εχω ομαδοποιησει με τον προμοτορα 100.
Ιδια φατσα αβαταρ εχετε μονο που εσυ εισαι μπλε.
Να εισαι υπερ με το οτι θες,εγω ειμαι υπερ με τα μπουρδελα και τα στουντιο και δεν γουσταρω τα cg.
Εγω δεν δινω πανω απο 100 ευρω για μουνι ειναι υπερεκτιμιμενο
Ρε μαλάκα, ούτε 3 ώρες δεν πέρασαν, πόσο εγάλη εγκεφαλική βλάβη έχεις και δε μπορείς να πεις ΜΙΑ ΦΟΡΑ την αλήθεια; Τόσο ίδιος με το μαλάκα τον Τσίπρα πια;

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.449
Πόντοι
25.467
Από εκεί ξεκίνησε η σχετική επιθυμία ή προϋπήρχε;

Δείτε.

Από την μια είχα μεγάλο ταλέντο στον εξορκισμό, κι από την άλλη το ντόγκυ στάιλ ήταν μια στάση η οποία με προστάτευε, εφόσον ο δαιμονισμένος δεν έχει την ίδια ευχαίρεια να πιάσει αυτόν που που τον εξορκίζει. Επίσης παρατήρησα, πως η είσοδος της ποιμαντορικής μου ράβδου δια του πρωκτού, επέφερε καλύτερα αποτελέσματα, δίοτι από έκεινη την στιγμή και μετά, οι δαιμονισμένες ρουθούνιζαν κραύγαζαν δυνατά και κοπανιόνταν εκτοξεύοντας απειλές και προκλήσεις, ώσπου έπεφταν εξουθενωμένες μπρούμυτα στο κρεβάτι, όταν το θηρίον είχε εξέλθει πλέον από μέσα τους.

Δια της επεναλήψεως λοιπόν, μου έγινε συνήθεια.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
22.938
Πόντοι
5.506
Δείτε.

Από την μια είχα μεγάλο ταλέντο στον εξορκισμό, κι από την άλλη το ντόγκυ στάιλ ήταν μια στάση η οποία με προστάτευε, εφόσον ο δαιμονισμένος δεν έχει την ίδια ευχαίρεια να πιάσει αυτόν που που τον εξορκίζει. Επίσης παρατήρησα, πως η είσοδος της ποιμαντορικής μου ράβδου δια του πρωκτού, επέφερε καλύτερα αποτελέσματα, δίοτι από έκεινη την στιγμή και μετά, οι δαιμονισμένες ρουθούνιζαν κραύγαζαν δυνατά και κοπανιόνταν εκτοξεύοντας απειλές και προκλήσεις, ώσπου έπεφταν εξουθενωμένες μπρούμυτα στο κρεβάτι, όταν το θηρίον είχε εξέλθει πλέον από μέσα τους.

Θηρίο εννοείτε το δαίμονα να υποθέσω, μην υπάρξουν παρεξηγήσεις.

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
πριν λίγο είπες μέχρι 100.
δυο μηνύματα πιο πάνω !!
είσαι πολύ σταθερός και φερέγγυος :confused:
εχω εσενα ως μεσον ρε 100 ειδες δεν σε λεω προμοτορα και θα πληρωσω 100?
Αξιζει ρε χαζοβιολη ενα μουνι 100 ευρω τη στιγμη που στο μεταξι εχει 10 και φυλης 20?

font012

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2017
Like
1.661
Πόντοι
216
Δείτε.

Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Πως καταφέρνετε και είστε μια κοψιά όλοι σας, :confused: αυτής της ηλικίας (stokadoura, Barock, Alex) :think:
Καλά, το μια κοψιά μεγάλη κουβέντα. Ο Αlex τα έχει τα κιλάκια του. Βαριέται τον κάματο και δε γυμνάζεται. Μόνον διαλειμματική νηστεία κάνει. Του αρέσουν και οι τσουπωτές και οι μπαμπάτσικες. Την 5ιω τη βλέπει φρεγαδάρα. :confused:

Τελευταία τροποποίηση:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.164
Πόντοι
28.246
Γαλαζιε σε εχω ομαδοποιησει με τον προμοτορα 100.
Ιδια φατσα αβαταρ εχετε μονο που εσυ εισαι μπλε.
Να εισαι υπερ με το οτι θες,εγω ειμαι υπερ με τα μπουρδελα και τα στουντιο και δεν γουσταρω τα cg.
Εγω δεν δινω πανω απο 100 ευρω για μουνι ειναι υπερεκτιμιμενο
Με πρόλαβε ο Τζον Τζον. Αλλά πάντα υπάρχει κάτι που άφησε και πρεπει να τον καλυψεις. Εκτός από 80 υπαρχει call girl και με 70 ευρώ.

Αφιερωμένο το ρεφρέν σε σένα, Ζαν!

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Αφιερωμένο σε μια ψυχή που ζει στη Ρόδο

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
εδω να σημειωσω οτι ο αλεξ αγνοειται ηδη δυο βδομαδες

συνεχιστε...

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.164
Πόντοι
28.246
Αστο 91 ο προμοτορας σημερα εχει πιασει το κωλο του και με τα δυο του χερια
Εγω βλέπω ότι και ο μουνιβαγονης ακόμα σε αφησε ξεκρεμαστο ενώ τον παρακαλαγες να βάλει πλάτη.

Άλλος, όχι μόνο έχει πιάσει τον κωλο του αλλά έχει πιάσει και τοίχο.

Που να βρω ένα φιλαράκι.............

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Και γιατι δεν λες την ηλικια σπυ ακριβως?
Εγω αντι να πω οτι ειμαι 32 θα λεω ειμαι 30+ και κατω απο 35
παντως φιλε επειδη σε ειχα δει μια φορα ειχες πει οτι θες μονο πουτανες,και επειδη βλεπω εισαι πολυ νεος,32 ? ετσι οπως το ειχες πει λεω θα ειναι κανενας 50ρης...παρτο ομως λιγο αλλιως αυτο για μενα.
και στο λεω εγω που τα μπουρδελα το εχω πλεον σα χομπι αλλα ειχα και σχεσεις πολλες και φασεις.Τα εχει ολα η ζωη,σε καταλαβαινω οτι εισαι ξενερωμενος με τις γυναικες αλλα και μονο πουτανες..δε λεει...στο λεω ομως καλοπροαιρετα.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.559
Πόντοι
12.756
σκεφτομαι να βαλω πορτειρη στο νημα να κοβει τους ψυχικα διαταραγμενους :confused:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.449
Πόντοι
25.467

Stories

Νέο!