jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7.826
Μια ζωη στη μυστικοπαθεια εισαι ουτε την ηλικια σου δεν εχεις το θαρρος να πεις εδω μεσα.συνομωσία ζαν, μην το ψάχνεις.
κρύβονται πολλά...
Μια ζωη στη μυστικοπαθεια εισαι ουτε την ηλικια σου δεν εχεις το θαρρος να πεις εδω μεσα.συνομωσία ζαν, μην το ψάχνεις.
κρύβονται πολλά...
Χαχαχαχαχααχ μαλακακο.υπάρχουν κολ γκιρλ και με 80 και με 100 αν θες...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
φοβάμαι ζαν
ξέρεις τι ζημιά μπορεί να μου κάνει το 48 αντί το 47?
Αγιε τι ειναι αυτα που λες πιπερι στο στομα.
Εγω παντως μια γκομενα του προμοτορα την εχω παρει ως κολγκιρλ.
Οταν ηταν με τον 100 συγγνωμη δεν θα σε ξαναπω προμοτορα ηταν γκομενα και οταν τη πηρα εγω ηταν κολγκιρλ
Ρε μαλάκα, ούτε 3 ώρες δεν πέρασαν, πόσο εγάλη εγκεφαλική βλάβη έχεις και δε μπορείς να πεις ΜΙΑ ΦΟΡΑ την αλήθεια; Τόσο ίδιος με το μαλάκα τον Τσίπρα πια;Γαλαζιε σε εχω ομαδοποιησει με τον προμοτορα 100.
Ιδια φατσα αβαταρ εχετε μονο που εσυ εισαι μπλε.
Να εισαι υπερ με το οτι θες,εγω ειμαι υπερ με τα μπουρδελα και τα στουντιο και δεν γουσταρω τα cg.
Εγω δεν δινω πανω απο 100 ευρω για μουνι ειναι υπερεκτιμιμενο
Από εκεί ξεκίνησε η σχετική επιθυμία ή προϋπήρχε;
Δείτε.
Από την μια είχα μεγάλο ταλέντο στον εξορκισμό, κι από την άλλη το ντόγκυ στάιλ ήταν μια στάση η οποία με προστάτευε, εφόσον ο δαιμονισμένος δεν έχει την ίδια ευχαίρεια να πιάσει αυτόν που που τον εξορκίζει. Επίσης παρατήρησα, πως η είσοδος της ποιμαντορικής μου ράβδου δια του πρωκτού, επέφερε καλύτερα αποτελέσματα, δίοτι από έκεινη την στιγμή και μετά, οι δαιμονισμένες ρουθούνιζαν κραύγαζαν δυνατά και κοπανιόνταν εκτοξεύοντας απειλές και προκλήσεις, ώσπου έπεφταν εξουθενωμένες μπρούμυτα στο κρεβάτι, όταν το θηρίον είχε εξέλθει πλέον από μέσα τους.
Δια της επεναλήψεως λοιπόν, μου έγινε συνήθεια.
Θηρίο εννοείτε το δαίμονα να υποθέσω, μην υπάρξουν παρεξηγήσεις.
εχω εσενα ως μεσον ρε 100 ειδες δεν σε λεω προμοτορα και θα πληρωσω 100?πριν λίγο είπες μέχρι 100.
δυο μηνύματα πιο πάνω !!
είσαι πολύ σταθερός και φερέγγυος
Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα.Δείτε.
Από την μια είχα μεγάλο ταλέντο στον εξορκισμό, κι από την άλλη το ντόγκυ στάιλ ήταν μια στάση η οποία με προστάτευε, εφόσον ο δαιμονισμένος δεν έχει την ίδια ευχαίρεια να πιάσει αυτόν που που τον εξορκίζει. Επίσης παρατήρησα, πως η είσοδος της ποιμαντορικής μου ράβδου δια του πρωκτού, επέφερε καλύτερα αποτελέσματα, δίοτι από έκεινη την στιγμή και μετά, οι δαιμονισμένες ρουθούνιζαν κραύγαζαν δυνατά και κοπανιόνταν εκτοξεύοντας απειλές και προκλήσεις, ώσπου έπεφταν εξουθενωμένες μπρούμυτα στο κρεβάτι, όταν το θηρίον είχε εξέλθει πλέον από μέσα τους.
Δια της επεναλήψεως λοιπόν, μου έγινε συνήθεια.
Εξυπακούεται, νεαρέ μου κύριε.Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα.
Ειδικά τα βαθιά μέσαΕξυπακούεται, νεαρέ μου κύριε.
Καλά, το μια κοψιά μεγάλη κουβέντα. Ο Αlex τα έχει τα κιλάκια του. Βαριέται τον κάματο και δε γυμνάζεται. Μόνον διαλειμματική νηστεία κάνει. Του αρέσουν και οι τσουπωτές και οι μπαμπάτσικες. Την 5ιω τη βλέπει φρεγαδάρα.Πως καταφέρνετε και είστε μια κοψιά όλοι σας, αυτής της ηλικίας (stokadoura, Barock, Alex)
Με πρόλαβε ο Τζον Τζον. Αλλά πάντα υπάρχει κάτι που άφησε και πρεπει να τον καλυψεις. Εκτός από 80 υπαρχει call girl και με 70 ευρώ.Γαλαζιε σε εχω ομαδοποιησει με τον προμοτορα 100.
Ιδια φατσα αβαταρ εχετε μονο που εσυ εισαι μπλε.
Να εισαι υπερ με το οτι θες,εγω ειμαι υπερ με τα μπουρδελα και τα στουντιο και δεν γουσταρω τα cg.
Εγω δεν δινω πανω απο 100 ευρω για μουνι ειναι υπερεκτιμιμενο
Χμμμ....60 δινω παραπανω ουτε ευρω ποια θα μου στειλεις?
Εγω βλέπω ότι και ο μουνιβαγονης ακόμα σε αφησε ξεκρεμαστο ενώ τον παρακαλαγες να βάλει πλάτη.Αστο 91 ο προμοτορας σημερα εχει πιασει το κωλο του και με τα δυο του χερια
παντως φιλε επειδη σε ειχα δει μια φορα ειχες πει οτι θες μονο πουτανες,και επειδη βλεπω εισαι πολυ νεος,32 ? ετσι οπως το ειχες πει λεω θα ειναι κανενας 50ρης...παρτο ομως λιγο αλλιως αυτο για μενα.Και γιατι δεν λες την ηλικια σπυ ακριβως?
Εγω αντι να πω οτι ειμαι 32 θα λεω ειμαι 30+ και κατω απο 35
Οι δυο μας θα μείνουμε μπρο.σκεφτομαι να βαλω πορτειρη στο νημα να κοβει τους ψυχικα διαταραγμενους
σκεφτομαι να βαλω πορτειρη στο νημα να κοβει τους ψυχικα διαταραγμενους