Νέα

Πώς να βγάζεις γκόμενες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kalogero
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 243K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Όταν ήμουν ιεροεξεταστής, μου είχαν αναθέσει να εξορκίσω μια δαιμονισμένη καλογραία (γραία, τρόπος του λέγειν) Εικοσιπεντούτης, ευειδεστάτη με πυρόξανθη κόμη και με φακίδες στα νο3 στήθη της.

Δοκίμασα να την εξορκίσω με τον απλό τρόπο, αλλά το δαιμόνιο που την είχε καταλάβει ήτο πολύ δυνατό.

Όπως θα αντιλαμβάνεσθε λοιπόν, έπρεπε πλέον να εισέλθω μέσα της, προκειμένου να το βρώ και να το αποθήσω.

Καθώς λοιπόν έμπηξα την "ποιμαντορική μου ράβδο" μέσα της, αυτή, καθοδηγούμενη από το δαιμόνιο, με ανέτρεψε από την ιεραποστολική στάση, και κάθησε επάνω μου εις την ιππαστί στάση. Κατόπιν καθοδηγούμενη πάλι από το δαίμονα, που πλέον ήτο σφόδρα πληγωμένος και έκανε τις ύστατές του προσπάθειες για να γαντζωθεί και να μην εξέλθει , επιασε το κεφάλι μου από τα μαλλία, μου το τράβαγε με δύναμη προς τα στήθη της, και κατόπιν το οδηγούσε μεθ ορμής στο πάτωμα.

Για να μην τα πολυλογώ , μετά από κάποια ώρα, και αρκετές εναλλαγές στάσεων, κατάφερα να βγάλω τον δαίμονα από μέσα της και να τον στείλω στο πυρ το εξώτερον, αλλά αυτή η λυσσαλέα μάχη μου στοιχισε την κόμη μου, η οποία εκριζώθει από το πολύ τράβηγμα.
Εμπαίδωσα οριστικά την τεράστια απώλεια που αποτελείτε για το νήμα των παπούλιδων και τη τεραστια τιμή να σας έχουμε εδώ :hi:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.473
Πόντοι
25.467
Εμπαίδωσα οριστικά την τεράστια απώλεια που αποτελείτε για το νήμα των παπούλιδων και τη τεραστια τιμή να σας έχουμε εδώ :hi:

Υπερβάλετε.

Πάντως, σας ευχαριστώ για την φιλοφρόνηση.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.048
Πόντοι
5.506
Όταν ήμουν ιεροεξεταστής, μου είχαν αναθέσει να εξορκίσω μια δαιμονισμένη καλογραία (γραία, τρόπος του λέγειν) Εικοσιπεντούτης, ευειδεστάτη με πυρόξανθη κόμη και με φακίδες στα νο3 στήθη της.

Δοκίμασα να την εξορκίσω με τον απλό τρόπο, αλλά το δαιμόνιο που την είχε καταλάβει ήτο πολύ δυνατό.

Όπως θα αντιλαμβάνεσθε λοιπόν, έπρεπε πλέον να εισέλθω μέσα της, προκειμένου να το βρώ και να το αποθήσω.

Καθώς λοιπόν έμπηξα την "ποιμαντορική μου ράβδο" μέσα της, αυτή, καθοδηγούμενη από το δαιμόνιο, με ανέτρεψε από την ιεραποστολική στάση, και κάθησε επάνω μου εις την ιππαστί στάση. Κατόπιν καθοδηγούμενη πάλι από το δαίμονα, που πλέον ήτο σφόδρα πληγωμένος και έκανε τις ύστατές του προσπάθειες για να γαντζωθεί και να μην εξέλθει , επιασε το κεφάλι μου από τα μαλλία, μου το τράβαγε με δύναμη προς τα στήθη της, και κατόπιν το οδηγούσε μεθ ορμής στο πάτωμα.

Για να μην τα πολυλογώ , μετά από κάποια ώρα, και αρκετές εναλλαγές στάσεων, κατάφερα να βγάλω τον δαίμονα από μέσα της και να τον στείλω στο πυρ το εξώτερον, αλλά αυτή η λυσσαλέα μάχη μου στοιχισε την κόμη μου, η οποία εκριζώθει από το πολύ τράβηγμα.
κωλο γαμησες μπαρμπα?

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.473
Πόντοι
25.467

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.048
Πόντοι
5.506

font012

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2017
Like
1.661
Πόντοι
216
Για να βγεί το δαιμόνιο, πρέπει να το χτυπήσεις από όλα τα σημεία που έχεις πρόσβαση.

Αναγκαστικά λοιπόν, ναι.
Από εκεί ξεκίνησε η σχετική επιθυμία ή προϋπήρχε;

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.506
Πόντοι
216

Αυτος ο τροπος γραφης μου θυμιζει τον διδασκαλο Ιωσηφ!

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
έχω πει ότι είμαι 45+ και κάτω από 50.
τόσο είμαι. σιγά μην παπάριαζα την ηλικία μου
Και γιατι δεν λες την ηλικια σπυ ακριβως?
Εγω αντι να πω οτι ειμαι 32 θα λεω ειμαι 30+ και κατω απο 35

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
9
Like
7.826
Ζαν Κλώντ, έχεις τεράστιο πρόβλημα. Όλοι, άλλοι με ειρωνεία, άλλοι με το γάντι, άλλοι ευθέως, σε κράζουν και εσύ εκεί το βιολί βιολάκι. Ζουρλομανδύα και γρήγορα, δεν υπάρχει λύση στο πρόβλημά σου.

Όσο για τον κολλητό σου τον μουνιβαγόνη. Λάσπη στον απατεώνα, και τίποτα άλλο που ζήτησε ο ίδιος εκπτωτική τιμή με αντάλλαγμα καλή κριτική προς παραπλάνηση των υπολοιπων μελών και προς όφελος της εργαζόμενης. Τιμή και δόξα στην εργαζόμενη που αρνήθηκε και δεν κιότεψε στις απειλές του και τον έβγαλε δημόσια στον τάκο.

ΥΓ. Και εγώ είμαι υπέρ των call gilrs και δεν γουστάρω studios και μπουρδέλα. Και στηρίζω τα γαμήσια στα call girls. Σε κάποιες από αυτές έχω ανεβάσει και φωτογραφίες τους στα νήματά τους. Σε τι βαθμό προμότορα με έχεις;
Γαλαζιε σε εχω ομαδοποιησει με τον προμοτορα 100.
Ιδια φατσα αβαταρ εχετε μονο που εσυ εισαι μπλε.
Να εισαι υπερ με το οτι θες,εγω ειμαι υπερ με τα μπουρδελα και τα στουντιο και δεν γουσταρω τα cg.
Εγω δεν δινω πανω απο 100 ευρω για μουνι ειναι υπερεκτιμιμενο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom