Νέα

Πώς να βγάζεις γκόμενες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kalogero
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 247K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Ρε Μουνιβαγόνι!

Το ίδιο είναι το ψήσιμο στα μικροκύματα, που βάζεις προρύθμιση κι όταν είναι έτοιμο χτυπάει το μπάζερ, με το ψήσιμο στο κάρβουνο;
στο μαγαζι που πηγαινα μια περιοδο στην ηλια ηλιου και εχει κλεισει τωρα ενα ελληναδικο της πουτσας δηλαδη

ηταν μια θαμωνας γεωργιανη γυρω στα 27-28 τυφλα καθε φορα

εκεινη την μερα ειχε φερει και τη μαμα της και τα πινανε

σαν καλος μπιχτης εγω χωθηκα και ελεγα θα σε παντρευτω μωρο μου και εισαι κουκλα και βγαζαμε φωτο και οι 3 με τη μαμα της και αυτη

μην τα πολυλογω φυγαμε απο εκει πηγα σπιτι την μανα της στο κουκακι και καταληξαμε τραστ τζιτζιφιες να φιλιομαστε να με κερναει τεκιλες και μετα στο πριαμο τζιτζιφιες μοσχατο οπου ξεραθηκαμε στον υπνο και εγω να ξερναω στο μπανιο

το λαιβ παιχνιδι ειναι χιλιες φορες ανωτερο αλλα και το ιντερνετικο εχει τη χαρη του

ειδικα αν κανεις την αλλη να σ στελνει φωτο και τετοια

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
49.133
Πόντοι
9.297
Για το πρωκτικό...

Ποια η θέση του αλβανογαμισμού;
Συναγωνιστη Sokol,
Eιμαι σιγουρος οτι αν καποια κοπελα ( ειτε Αλβανιδα ειτε Ελληνιδα ειτε απο οποιαδηποτε χωρα) βρει καποτε καποιον που θα φροντιζει για τον οργασμο της με λιγο στοματικο ΔΕΝ θα γυρισει ποτε σε καποιον που δεν θα της το προσφερει αυτο...

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
Συναγωνιστη Sokol ,
To να ασχοληθειτε με τον οργασμο της γυναικας δεν σας απασχολει;Γιατι καποιες ισως να θελουν κατι παραπανω απο το να ικανοποιουν εσας μονο.
Δειχνει εγωισμο και στενομυαλο πνευμα αυτο.Δεν ειναι κακο βεβαια γιατι υπαρχουν πολλες κομπλεξαρες που πραγματικα δεν θελουν τιποτα αλλο αρα καλυπτονται απολυτως με αυτα που προσφερετε.
Ακριβως ετσι σκεφτοταν και ενας Ρωσοποντιος στον Στρατο και ελεγε "εγω δεν γλειφω γυναικες"...τυχερη η γυναικα που τον πηρε...αν τον αντεξε!

Γιατί παραθέτετε εμένα, ενώ απευθύνεσθε στον κ. Σοκολάτα;

Μήπως είναι αυτό που νομίζω;

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
49.133
Πόντοι
9.297

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
Απλως δεν εψαξα για το πιο πανω κειμενο , σαφως στον Sokol απευθυνομαι.

Και θεωρείτε ας πούμε ότι είναι πολύ λογικό να ενδιαφερθεί για αναρτήσεις σας προς το νικ μου και να τις διαβάσει, ούτως ώστε να σας απαντήσει.

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.752
Πόντοι
1.706
καλα κρασα εγω που ειμαι 39 βάζω απο 18-40 και οτι match εχω,ειναι πανω απο 30 που μου το παιζουν ιστορία για κατι σοβαρό.Εκει αν δεν εισαι φέτες σωματαράς η πιτσιρικας δε γαμας.
Δεν λέει πουθενά το tinder ότι είναι μόνο για γαμήσια.
Άμα έχεις βάλει ηλικία 39, μου φαίνεται λογικό να σου βγαίνουν γκόμενες 30 και πάνω. Αυτό εξαρτάται και από το τι βλέπουν στο προφίλ σου. Το ότι το παίζουν ιστορία για κάτι σοβαρό μπορεί αφενός να αληθεύει κι αφετέρου να σημαίνει ότι είναι επιφυλακτικές για να δουν στη συνέχεια τι θα πράξουν.

Εγώ πάντως άλλο ρώτησα τον Μπαρμπαπήδουλα. Αν πληρώνοντας βλέπεις καλύτερα προφίλ. Καλό προφίλ είναι όταν έχει μία ευπαρουσίαστη γκόμενα και το bio που την συνοδεύει δεν έχει μαλακίες.

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
Λαμπρά!

Στην περίπτωση όμως που η γυναίκα του το δέχεται μεν, αλλά χωρίς χαρά (μόνο με σφαλιάρες δηλαδή), ο αλβανογαμισμός τι προβλέπει;
Δεν υπαρχουν τετοιες περιπτωσεις, καμια βια.

Ειναι η αλβανικη ανωτεροτητα, η αντριλα, που κανει την γυναικα να το επιθυμει

Αν ζητουσε το ιδιο ενας χλαπατσας, προφανως θα αρνιοταν

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467
Δεν υπαρχουν τετοιες περιπτωσεις, καμια βια.

Ειναι η αλβανικη ανωτεροτητα, η αντριλα, που κανει την γυναικα να το επιθυμει

Αν ζητουσε το ιδιο ενας χλαπατσας, προφανως θα αρνιοταν

Αντιλαμβάνομαι Μάγιστρε του Δικέφαλου, πλην όμως η απουσία βίας δεν έρχεται σε αντίθεση με το πρώτο αξίωμα του Αλβανισμού που είναι : Λιγα λογια, πολλες φαπες";

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.269
Πόντοι
12.756
Αντιλαμβάνομαι Μάγιστρε του Δικέφαλου, πλην όμως η απουσία βίας δεν έρχεται σε αντίθεση με το πρώτο αξίωμα που είναι : Λιγα λογια, πολλες φαπες";
και πολλες πουτσες

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786
Τι το θες το τιντερ ρε θειτσο πηδας??
Αρχιδια ολημερις εδω μεσα εισαι και οταν λες οτι εισαι με γκομενα γουικεντ το σαββατο το βραδι δεν αντεχεις και βγαζεις υπερωριες μετα εδω μεσα.
Ναι όντως έτσι είναι. Πηδαω πολύ! Κάτσε και παιξτον λοιπόν κι εσυ με τον χαυγιτη το φιλαράκι σου (νυν γιουσουφάκι) γιατί κι αυτός τα ίδια μου λέει! :tooth:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.269
Πόντοι
12.756
Ναι όντως έτσι είναι. Πηδαω πολύ! Κάτσε και παιξτον λοιπόν κι εσυ με τον χαυγιτη το φιλαράκι σου (νυν γιουσουφάκι) γιατί κι αυτός τα ίδια μου λέει! :tooth:
εσυ και ο ΤΖΟΝ εφιαλτης του εχετε γινει σας κυνηγαει σε ολα τα νηματα...τον βλεπω να μπαναριστει απο κανα 2 ακομα και μετα θα ερθει η καταθλιψη και η ψυχολογικη καταρευση..που και που κυνηγαει και μενα οταν νιωθει μονος :confused:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.414
Πόντοι
2.786
εσυ και ο ΤΖΟΝ εφιαλτης του εχετε γινει σας κυνηγαει σε ολα τα νηματα...τον βλεπω να μπαναριστει απο κανα 2 ακομα και μετα θα ερθει η καταθλιψη και η ψυχολογικη καταρευση..που και που κυνηγαει και μενα οταν νιωθει μονος :confused:
Θα ήθελα να δω τι θα έκανε εάν έγραφα και στο νήμα με τις αφέντρες! :tooth:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.270
Πόντοι
25.467

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.881
Πόντοι
2.606
Εντάξει τύπε, εμείς οι πορφυρογέννητοι δόξα Τω Θεώ έχουμε τις άκρες μας για τέτοιες περιστάσεις, το κακό είναι οτι έχει πονέσει το χέρι μου. :confused:
Τυπε μου θύμησες Πορφυρογέννητο κρασαρα

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
49.133
Πόντοι
9.297
Και θεωρείτε ας πούμε ότι είναι πολύ λογικό να ενδιαφερθεί για αναρτήσεις σας προς το νικ μου και να τις διαβάσει, ούτως ώστε να σας απαντήσει.
Αν αυτο ειναι δικαιολογια για να μην απαντησει τοτε ας μην απαντησει...

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.881
Πόντοι
2.606
τετοιοοο λες να πινει ο νιπλης;
Με 200 ευρώ κρασί ο νιπλης πλένει τα ποδαρια του σήμερα βέβαια από την τσιγκουνιά του θα πάει κανένα σε πλαστικό μπουκάλι του 1.5 λίτρου Μπρούσκο από τα μεσόγεια από αυτά που ρίχνεις στην χοιρινή τηγανιά

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.269
Πόντοι
12.756
Με 200 ευρώ κρασί ο νιπλης πλένει τα ποδαρια του σήμερα βέβαια από την τσιγκουνιά του θα πάει κανένα σε πλαστικό μπουκάλι του 1.5 λίτρου Μπρούσκο από τα μεσόγεια από αυτά που ρίχνεις στην χοιρινή τηγανιά
θα παει το κρασι της παρεας στο χαρτινο με το βρυσακι :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom