You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πώς να βγάζεις γκόμενες
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Kalogero
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 6K
- Εμφανίσεις 247K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.539
- Πόντοι
- 12.756
κανουνε match στο tinder ολα τα μουνια με αναπηρες ΕλληνιδεςΠου πήγαν όλοι; Βγάλατε γκόμενες ρε μουνιά και δε μιλάτε;![]()
Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.682
- Πόντοι
- 3.936
Όπως τα λες, με το ένα χέρι τον παίζω και με το άλλο πληκτρολογώ...???Που πήγαν όλοι; Βγάλατε γκόμενες ρε μουνιά και δε μιλάτε;![]()
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.082
- Πόντοι
- 5.506
Ψοφάνε να καταντήσουν σαν τον άλλο το σώγαμπρο απόκανουνε match στο tinder ολα τα μουνια με αναπηρες Ελληνιδες
Κανένα καλό καινούριο dating app παίζει για εμάς τους κοσμοπολίτες;
![Orchestra :orchestra: :orchestra:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/orchestra.gif)
Τελευταία τροποποίηση:
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.539
- Πόντοι
- 12.756
μονο για φτωχατζες εχει..Ψοφάνε να καταντήσουν σαν τον άλλο το σώγαμπρο από τα Λιόσια τη Γλυφάδα![]()
Κανένα καλό καινούριο dating app παίζει για εμάς τους κοσμοπολίτες;![]()
Εμεις πρεπει να περιμενουμε να ανοιξουν τα πρακτορεία μοντέλων
Υπομονη τυπε , υπομονη
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.082
- Πόντοι
- 5.506
Εντάξει τύπε, εμείς οι πορφυρογέννητοι δόξα Τω Θεώ έχουμε τις άκρες μας για τέτοιες περιστάσεις, το κακό είναι οτι έχει πονέσει το χέρι μου.μονο για φτωχατζες εχει..
Εμεις πρεπει να περιμενουμε να ανοιξουν τα πρακτορεία μοντέλων
Υπομονη τυπε , υπομονη
Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.414
- Πόντοι
- 2.786
Τinder φίλε... τώρα με την καραντίνα γίνεται του μουνιού. Πολλά μπαζάκια αλλά έχει και καλά.Κανένα καλό καινούριο dating app παίζει για εμάς τους κοσμοπολίτες;![]()
Υπάρχει. Αλλά δεν μπορώ να βρω έναν σίγουρο τρόπο να πείσω τις γυναίκες να έρχονται. Γράφτηκα σε δύο ανταγωνιστικά sites για πειραματισμό και μου έστειλαν κάποιες κι επίσης έστειλα κι εγώ. Προσπαθώ να τις πείσω να συνεχίσουμε στο δικό μου. Σε μία βδομάδα και με δέκα συνομιλίες, δεν έχει γραφτεί καμμία.Κανένα καλό καινούριο dating app παίζει για εμάς τους κοσμοπολίτες;![]()
Εμπιστεύονται τα γνωστά sites προφανώς.
Άμα πληρώσεις μήπως επηρεάζει τον αλγόριθμο, δηλ βγαίνουν καλύτερα προφίλ ή δεν το έχεις δοκιμάσει;Τinder φίλε... τώρα με την καραντίνα γίνεται του μουνιού. Πολλά μπαζάκια αλλά έχει και καλά.
Sokol.Ndreu
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2021
- Like
- 1.419
- Πόντοι
- 216
Ο αλβανογαμισμος ειναι αντροκεντρικη υποθεσηΚαλοπροαιρετη η ερωτηση...στην αλβανικη συνταγη του σεξ περιλαμβανεται στοματικο η θεωρειται κατι υποτιμητικο η και περιττο;Η ερωτηση παει και στο αν κανουν στοματικο οι Αλβανιδες και στο αν κανουν στοματικο οι Αλβανοι.
Δε εχω ακουσει ποτε για Αλβανο να γλυφει γκομενα. Η απαγορευση του ειναι απο τους αγραφους νομους της αλβανικης ιδεολογιας
Απο την αλλη η γυναικα πρεπει ΠΑΝΤΑ να το κανει αν ο αντρας το θελει
Παλαιας κοπης σερνικα τυπε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σου στελνω λογαριασμο πρωτα να κανεις καταθεσηοκ δώσε σκάιπ
jean-Claud
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 7.827
Τι το θες το τιντερ ρε θειτσο πηδας??Τinder φίλε... τώρα με την καραντίνα γίνεται του μουνιού. Πολλά μπαζάκια αλλά έχει και καλά.
![]()
Αρχιδια ολημερις εδω μεσα εισαι και οταν λες οτι εισαι με γκομενα γουικεντ το σαββατο το βραδι δεν αντεχεις και βγαζεις υπερωριες μετα εδω μεσα.
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.275
- Πόντοι
- 25.467
Ο αλβανογαμισμος ειναι αντροκεντρικη υποθεση
Δε εχω ακουσει ποτε για Αλβανο να γλυφει γκομενα. Η απαγορευση του ειναι απο τους αγραφους νομους της αλβανικης ιδεολογιας
Απο την αλλη η γυναικα πρεπει ΠΑΝΤΑ να το κανει αν ο αντρας το θελει
Παλαιας κοπης σερνικα τυπε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σου στελνω λογαριασμο πρωτα να κανεις καταθεση
Για το πρωκτικό...
Ποια η θέση του αλβανογαμισμού;
Sokol.Ndreu
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2021
- Like
- 1.419
- Πόντοι
- 216
Ο καλος Αλβανος που τιμα τον δικεφαλο αετο το επιβαλλει στη γυναικα. Η οποια προφανως το δεχεται με χαραΓια το πρωκτικό...
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.275
- Πόντοι
- 25.467
Ο καλος Αλβανος που τιμα τον δικεφαλο αετο το επιβαλλει στη γυναικα. Η οποια προφανως το δεχεται με χαρα
Λαμπρά!
Στην περίπτωση όμως που η γυναίκα του το δέχεται μεν, αλλά χωρίς χαρά (μόνο με σφαλιάρες δηλαδή), ο αλβανογαμισμός τι προβλέπει;
Δ
Διαγραμμένο μέλος 203076
Επισκέπτης
Άμα πληρώσεις μήπως επηρεάζει τον αλγόριθμο, δηλ βγαίνουν καλύτερα προφίλ ή δεν το έχεις δοκιμάσει
καλα κρασα εγω που ειμαι 39 βάζω απο 18-40 και οτι match εχω,ειναι πανω απο 30 που μου το παιζουν ιστορία για κατι σοβαρό.Εκει αν δεν εισαι φέτες σωματαράς η πιτσιρικας δε γαμας.Άμα πληρώσεις μήπως επηρεάζει τον αλγόριθμο, δηλ βγαίνουν καλύτερα προφίλ ή δεν το έχεις δοκιμάσει;
Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.682
- Πόντοι
- 3.936
ΆΕΚ ή ΠΑΟΚ;Ο καλος Αλβανος που τιμα τον δικεφαλο αετο το επιβαλλει στη γυναικα. Η οποια προφανως το δεχεται με χαρα
pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
ολα το ιδιο ειναι ρε μην συγκρινεις βεβαια αλλα απο καπου ξεκιναει η γνωριμιαρε χάσαμε το νόημα.
το γαμήσι κανονικά ξεκινάει από τη γνωριμία, το μπούρου μπούρου, τον καφέ, τα ποτάκια...
αν είναι να σε ματσάρουν τα κινητά και λέτε ένα γεια και να πηδιέστε, καλύτερα να πληρώσεις να ξέρεις και τι παίρνεις...
εκτός αν πάλι υπάρχουν όλα αυτά και απλά ξεκινά η γνωριμία
στη συγχρονη εποχη αυτο ειναι το μελλον
Δ
Διαγραμμένο μέλος 203076
Επισκέπτης
εγω το τιντερ το εχω αντι για φυληςρε χάσαμε το νόημα.
το γαμήσι κανονικά ξεκινάει από τη γνωριμία, το μπούρου μπούρου, τον καφέ, τα ποτάκια...
αν είναι να σε ματσάρουν τα κινητά και λέτε ένα γεια και να πηδιέστε, καλύτερα να πληρώσεις να ξέρεις και τι παίρνεις...
εκτός αν πάλι υπάρχουν όλα αυτά και απλά ξεκινά η γνωριμία
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.275
- Πόντοι
- 25.467
ολα το ιδιο ειναι ρε μην συγκρινεις βεβαια αλλα απο καπου ξεκιναει η γνωριμια
στη συγχρονη εποχη αυτο ειναι το μελλον
Ρε Μουνιβαγόνι!
Το ίδιο είναι το ψήσιμο στα μικροκύματα, που βάζεις προρύθμιση κι όταν είναι έτοιμο χτυπάει το μπάζερ, με το ψήσιμο στο κάρβουνο;
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 49.353
- Πόντοι
- 9.297
Συναγωνιστη Sokol ,Για το πρωκτικό...
To να ασχοληθειτε με τον οργασμο της γυναικας δεν σας απασχολει;Γιατι καποιες ισως να θελουν κατι παραπανω απο το να ικανοποιουν εσας μονο.
Δειχνει εγωισμο και στενομυαλο πνευμα αυτο.Δεν ειναι κακο βεβαια γιατι υπαρχουν πολλες κομπλεξαρες που πραγματικα δεν θελουν τιποτα αλλο αρα καλυπτονται απολυτως με αυτα που προσφερετε.
Ακριβως ετσι σκεφτοταν και ενας Ρωσοποντιος στον Στρατο και ελεγε "εγω δεν γλειφω γυναικες"...τυχερη η γυναικα που τον πηρε...αν τον αντεξε!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 874
- Εμφανίσεις
- 39K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 50
- Εμφανίσεις