The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.261
- Πόντοι
- 25.467
Λέω να πάρω ένα για τους κοινόχρηστους χώρους της πολυκατοικίας
Συστήνω ή ροτβάιλερ, ή γιγαντόσωμο σνάουζερ. Τα καλύτερα για φύλαξη ελεύθερων χώρων.
Λέω να πάρω ένα για τους κοινόχρηστους χώρους της πολυκατοικίας
μια και εισαι Αλεμανια ρε κμαν δεν μου φερνεις ενα λυκο;Εχετε ξεσκίσει τον Καλογκέρο,σάκος του μποξ φάση.Το θέμα είναι η μαζική παραγωγή.Εντάξει στο ίντερνετ είναι εύκολο να βρίζεις να ξεσκίζεις,αλλά στον έξω κόσμο είναι αλλιώς.
Εγώ με τα ιδεώδη του Βαλκναιοπουτισμού δεν μπορώ να πείσω γιατί απλά δεν μπαίνει στη μαζική παραγωγή.Οχι οτι θα βρω σύστημα.Απλά λέω τι παίζει.
Γενικά αυτό είναι το πρόβλημα.Τα άτομα που ξέρουν τις λύσεις βαριούνται ή μπλοκάρονται να τις εφαρμόσουν και αυτοί που δεν ξέρουν ή έχουν ξεπεραστεί είναι ενεργοί και έχουν λόγο.Είναι περίπου παλαβό,το βλέπουν σαν εγκλωβισμό.
Α γειά σου, γι αυτό τα προτιμάμε.Τα ριτριβερ δεν είναι σκυλιά, Κλόουν είναι.
Μα δεν το θέλω για φύλαξη. Το θέλω να διώξει τους γείτονεςΣυστήνω ή ροτβάιλερ, ή γιγαντόσωμο σνάουζερ. Τα καλύτερα για φύλαξη ελεύθερων χώρων.
αν θες παντως να κλεψεις τους γειτονες φωναξε νιπλη και την φιλιππινεζα του..εγγυησηΜα δεν το θέλω για φύλαξη. Το θέλω να διώξει τους γείτονες
Το σκυλί στο στέλνουν αεροπορικώς, η πλάκα είναι πως στην Τσεχία που είναι κορυφή για αυτή την ράτσα το κουτάβι είναι πιο φθηνό από Ελλάδα γύρω στα 600-700 αλλά με την μεταφορά σου βγαίνει από 1100 και πάνω.υπάρχει εκτροφέας να ασχοληθεί μεσάζων για κάποιον που δεν έχει χρόνο να τρέχει τσεχία?
Δοκίμασες να βάλεις σε μια καρέκλα την πεθερά σου;Μα δεν το θέλω για φύλαξη. Το θέλω να διώξει τους γείτονες
Ποιος από τους δύο φυλάει τσίλιες;αν θες παντως να κλεψεις τους γειτονες φωναξε νιπλη και την φιλιππινεζα του..εγγυηση
γουρούνι στο σακί χωρίς να το δει κάποιος κοντά? ούτε αυτοκίνητο δεν παίρνουμε έτσι αδερφέ, όχι σκυλίΤο σκυλί στο στέλνουν αεροπορικώς, η πλάκα είναι πως στην Τσεχία που είναι κορυφή για αυτή την ράτσα το κουτάβι είναι πιο φθηνό από Ελλάδα γύρω στα 600-700 αλλά με την μεταφορά σου βγαίνει από 1100 και πάνω.
Μα δεν το θέλω για φύλαξη. Το θέλω να διώξει τους γείτονες
η φιλιππινεζα φυσικαΠοιος από τους δύο φυλάει τσίλιες;
Αστο, αυτός θα ψάχνει να σου βρει δίμετρο λύκο, που να τον χωρέσεις στο διαμέρισμα.μια και εισαι Αλεμανια ρε κμαν δεν μου φερνεις ενα λυκο;
Τότε δεν θα πλησιάζω εγώ στην πολυκατοικία!Δοκίμασες να βάλεις σε μια καρέκλα την πεθερά σου;
χαχα ωραίος καλωσήρθες στην παρέα.Τότε δεν θα πλησιάζω εγώ στην πολυκατοικία!
Ευχαριστώ. Φοβερή παρέα πραγματικά!χαχα ωραίος καλωσήρθες στην παρέα.
η φιλιππινεζα φυσικα
Τες παν, το γαμήσαμε το νήμα, εδώ μιλάμε για γκόμενες.γουρούνι στο σακί χωρίς να το δει κάποιος κοντά? ούτε αυτοκίνητο δεν παίρνουμε έτσι αδερφέ, όχι σκυλί
Της έχει βγάλει τα δόντια μήπως;Της έχει κάνει τα εμβόλια ο Μουνής; Ή θα δαγκώσει κανέναν και θα τρέχει στο Λυσιατρείο ο Φουκαράς.
μωρη πουτανα μου λες απ εξω απ εξω να μοιοραστεις συνδρομη μαζι μου , γαμημενεθες να σου δινω τα μισα καθε μηνα για το νετφλιξ να μην ξοδευεσαι;
εδώ σκουπίζουμε τις μπότες μας με τον νηματοθέτη, άνετα πες για τα σκυλιά.Τες παν, το γαμήσαμε το νήμα, εδώ μιλάμε για γκόμενες.
Αν θες πάμε στο νήμα του τρούμπα
Ο σκύλος μου γαμάει τον δικό της...
να τα πούμε....