Λες να έφτιαξε λογαριασμό για να ξεφορτωθεί τις γάτες;Τελικά τύπε, εσύ είσαι η συμβία του;;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πώς να βγάζεις γκόμενες
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Kalogero
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 6K
- Εμφανίσεις 247K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.254
- Πόντοι
- 25.467
Ναι παππού σε πιάνω.
και καταλαβαίνω την ηλικία , ο τζον100 μίλησε για κάτι μερεμέτια και μετά ξέχασε να μ στείλει πμ. Αλτσχάιμερ
Ακριβώς αυτό, κύριε.
Prince Belozersky
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2021
- Like
- 3.997
- Πόντοι
- 1.706
σε χρώμα είναι μόνο αυτό το γκρι?Είναι απλά άλλες ράτσες, ο εργασιακός είναι σκύλος γεμάτος ενέργεια, πιο επιθετικός και θέλει αφεντικό με εμπειρία.
Είναι απίστευτα σκυλιά
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.038
- Πόντοι
- 5.506
Μόνο μη θέλει να ξεφορτωθεί και το συναγωνιστή τώρα με τα -500Λες να έφτιαξε λογαριασμό για να ξεφορτωθεί τις γάτες;
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.228
- Πόντοι
- 12.756
με γνωρισε με τα μειον 500 παλι καλαΜόνο μη θέλει να ξεφορτωθεί και το συναγωνιστή τώρα με τα -500
Εκεί θα βάλουμε πλάτηΜόνο μη θέλει να ξεφορτωθεί και το συναγωνιστή τώρα με τα -500
Prince Belozersky
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2021
- Like
- 3.997
- Πόντοι
- 1.706
εάν υπάρχουν μικρά παιδιά, ποτέ δύο ράτσες. Μαλινουά και ακίτα. Από σοβαρό εκπαιδευτή και βαθύ γνώστη μαλινουά.Πάντως, γνώμη μου, εσύ ξέρεις τι θέλεις αλλά φίλος μου εκπαιδευτής που μου βρήκε το τελευταίο που έχω στη Σερβία, όταν "έχασε" το Γερμανικό που είχε, η επόμενη επιλογή του ήταν Μαλινουά. Και μάλιστα, όπως επέμενε και για μένα και δεν τον άκουσα, κατά προτίμηση θηλυκό.
Φοβερά drives και skills. 8-9 μηνών έκανε παπάδες (βέβαια με ιδιοκτήτη πολύ καλό εκπαιδευτή).
Άρα ήταν γνήσιο αίσθημαμε γνωρισε με τα μειον 500 παλι καλα
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.228
- Πόντοι
- 12.756
ναι για αυτο και ειμαι μαζι της αν περιμενει απο μενα λεφτα πολλα σωθηκεΆρα ήταν γνήσιο αίσθημα
Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.680
- Πόντοι
- 3.936
Όχι έχει και μαύρα και πιο κλασικά.σε χρώμα είναι μόνο αυτό το γκρι?
Ρίξε μια ματιά εδώ, είναι από τους καλύτερους εκτροφείς στον κόσμο, από εκεί έχω πάρει 2.
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.254
- Πόντοι
- 25.467
Πάντως, γνώμη μου, εσύ ξέρεις τι θέλεις αλλά φίλος μου εκπαιδευτής που μου βρήκε το τελευταίο που έχω στη Σερβία, όταν "έχασε" το Γερμανικό που είχε, η επόμενη επιλογή του ήταν Μαλινουά. Και μάλιστα, όπως επέμενε και για μένα και δεν τον άκουσα, κατά προτίμηση θηλυκό.
Φοβερά drives και skills. 8-9 μηνών έκανε παπάδες (βέβαια με ιδιοκτήτη πολύ καλό εκπαιδευτή).
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τελικά τύπε, εσύ είσαι η συμβία του;;
Δύστροπα τα Μαλινουά.
Αν έχεις άλλα ζώα ή μικρά παιδιά στο σπίτι, καλύτερα να τα αποφύγεις.
Οι γάτες της αρέσουν; Θέλει κι αυτή σκυλί;ναι για αυτο και ειμαι μαζι της αν περιμενει απο μενα λεφτα πολλα σωθηκε
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.228
- Πόντοι
- 12.756
δνε πεταει την σκουφια της αλλα θα το φροντιζει και αυτηΟι γάτες της αρέσουν; Θέλει κι αυτή σκυλί;
Πες της είναι για την καραντίνα. Το 6 που λέγαμε.δνε πεταει την σκουφια της αλλα θα το φροντιζει και αυτη
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.038
- Πόντοι
- 5.506
Σε αυτό δεν έχω άποψη. Γι αυτό έχω το γκόλντεν και είμαι ήσυχος.εάν υπάρχουν μικρά παιδιά, ποτέ δύο ράτσες. Μαλινουά και ακίτα. Από σοβαρό εκπαιδευτή και βαθύ γνώστη μαλινουά.
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.254
- Πόντοι
- 25.467
Σε αυτό δεν έχω άποψη. Γι αυτό έχω το γκόλντεν και είμαι ήσυχος.
Τα ριτριβερ δεν είναι σκυλιά, Κλόουν είναι.
Λέω να πάρω ένα για τους κοινόχρηστους χώρους της πολυκατοικίαςΔύστροπα τα Μαλινουά.
Αν έχεις άλλα ζώα ή μικρά παιδιά στο σπίτι, καλύτερα να τα αποφύγεις.
Prince Belozersky
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2021
- Like
- 3.997
- Πόντοι
- 1.706
υπάρχει εκτροφέας να ασχοληθεί μεσάζων για κάποιον που δεν έχει χρόνο να τρέχει τσεχία?Όχι έχει και μαύρα και πιο κλασικά.
Ρίξε μια ματιά εδώ, είναι από τους καλύτερους εκτροφείς στον κόσμο, από εκεί έχω πάρει 2.
Ο νηματοθέτηςυπάρχει εκτροφέας να ασχοληθεί μεσάζων για κάποιον που δεν έχει χρόνο να τρέχει τσεχία?
Εχετε ξεσκίσει τον Καλογκέρο,σάκος του μποξ φάση.Το θέμα είναι η μαζική παραγωγή.Εντάξει στο ίντερνετ είναι εύκολο να βρίζεις να ξεσκίζεις από το μετερίζι,αλλά στον έξω κόσμο είναι αλλιώς.
Εγώ με τα ιδεώδη του Βαλκανιοπουτσισμού δεν μπορώ να πείσω γιατί απλά δεν μπαίνει στη μαζική παραγωγή.Οχι οτι θα βρω σύστημα.Απλά λέω τι παίζει.
Γενικά αυτό είναι το πρόβλημα.Τα άτομα που ξέρουν τις λύσεις κωλύονται ή μπλοκάρονται να τις εφαρμόσουν και αυτοί που δεν ξέρουν ή έχουν ξεπεραστεί είναι ενεργοί και έχουν λόγο.Είναι περίπου παλαβό,και όλοι το βλέπουν σαν εγκλωβισμό.
Εγώ με τα ιδεώδη του Βαλκανιοπουτσισμού δεν μπορώ να πείσω γιατί απλά δεν μπαίνει στη μαζική παραγωγή.Οχι οτι θα βρω σύστημα.Απλά λέω τι παίζει.
Γενικά αυτό είναι το πρόβλημα.Τα άτομα που ξέρουν τις λύσεις κωλύονται ή μπλοκάρονται να τις εφαρμόσουν και αυτοί που δεν ξέρουν ή έχουν ξεπεραστεί είναι ενεργοί και έχουν λόγο.Είναι περίπου παλαβό,και όλοι το βλέπουν σαν εγκλωβισμό.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 874
- Εμφανίσεις
- 39K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 50
- Εμφανίσεις