athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.992
- Πόντοι
- 12.756
πιστευω ναιάραγε τα στούντιο στην Πάρο μπορούν να μετατραπούν σε γκαρσονιέρα?
πιστευω ναιάραγε τα στούντιο στην Πάρο μπορούν να μετατραπούν σε γκαρσονιέρα?
Όχι.Με την κακή τι γίνεται; Τον κουνάει απότομα και τον ρίχνει κάτω;
ο ντελιβερας γαμαγε παλιά...Στο take away γαμάει ο ντελιβεράς, από αρχαιοτάτων χρόνων.
διαολοσκυλα ειναι για σχεσηΤύπε μπερδεύτηκα
είναι για σχέση σπίτι, ΤΕΛΟΣ
ή
είναι για σχέση, σπίτι ΤΕΛΟΣ.
Γαμήσι εξ αποστάσεως; Τηλε-γαμήσι;; Πόσο πίσω έχουμε μείνει;ο ντελιβερας γαμαγε παλιά...
Τωρα γαμαει ο baristas
που έχει την γνωση
και φτιαχνει καφεδες με λατε αρτ καρδουλες και αρχιδια στον καπουτσινο
Αφού το παίρνεις μόνος σου και φεύγεις.Στο take away γαμάει ο ντελιβεράς, από αρχαιοτάτων χρόνων.
πιστεύω θα κάθεται στο πούντα μπιτς και θα κάνει καμάκι λέγοντας έχω σπίτι στην γαλλική ριβιέρα. Μετά θα βγάζει το xiaomi κινητό για να δείξει το σκρινσοτ με την πινέζα.πιστευω ναι
Και πως κλείνεις μάτι ρε τύπε με τα μούτρα του Τσε απέναντι να σε καρφώνουν; Δε σκιάζεσαι;διαολοσκυλα ειναι για σχεση
και ιδιαιτερως αυτες που ειναι ανταρσυα μλκκε κκεμλ και λιγες συριζα αλλα δεν σου λενε τα πολιτικα τους πιστευω με το πρωτο cat fight με αλλες
αφου ολες οι καργιολες περνανε απο εκειΓαμήσι εξ αποστάσεως; Τηλε-γαμήσι;; Πόσο πίσω έχουμε μείνει;
Το σιαξα.Αφού τον παίρνεις μόνος σου και φεύγεις.
Τι χρήση έχουν; Τ1 ή F1;άραγε τα στούντιο στην Πάρο μπορούν να μετατραπούν σε γκαρσονιέρα?
Εκεί καραδοκούν οι μπάρμεν όμως όπως λέει ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ από εδώ μέσα.πιστεύω θα κάθεται στο πούντα μπιτς και θα κάνει καμάκι λέγοντας έχω σπίτι στην γαλλική ριβιέρα. Μετά θα βγάζει το xiaomi κινητό για να δείξει το σκρινσοτ με την πινέζα.
και το tab.
Δούλα και κυρά δηλαδή.Όχι.
Σκούπα, μάπα, πλυντήριο, πιάτα, σούπερ μάρκετ, άπλωμα, σίδερο και για δώρο στην κουζίνα έχει επιλογή το μενού.
Μόνο η ερι και η ρεγκίνα λείπουν ρε θείο. Ασταδιάλα, πάλι με συγκινήσατε.παιζει να ειναι το πιο επιτυχημενο νημα παντως να ξερετε..45 ατομα μας διαβαζουν και οι σελιδες ρολαρουν αβερτα
καλυτερα να εχεις ρεζερβε αυτεςΚαι πως κλείνεις μάτι ρε τύπε με τα μούτρα του Τσε απέναντι να σε καρφώνουν; Δε σκιάζεσαι;
υπάρχει έτοιμη γνώση. Απλά παίρνεις τους φίλους σου και φεύγεις από το μαγαζί και το νησί.Εκεί καραδοκούν οι μπάρμεν όμως όπως λέει ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ από εδώ μέσα.
ΑΡΧΩΝ.Δούλα και κυρά δηλαδή.
Καταγγέλλω διαστρέβλωση των λόγων μου.Το σιαξα.
Κάνεις και ένα διάβημα στο Υπουργείο Τουρισμού όμως, έτσι για την αλητεία.υπάρχει έτοιμη γνώση. Απλά παίρνεις τους φίλους σου και φεύγεις από το μαγαζί και το νησί.
Της την έσκασες!