Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.715
- Πόντοι
- 12.756
σωγαμπρε στην δουλεια σε πηγαινει με το αμαξι της η γυναικα και μετα συνεχιζει για την δικια της?
σωγαμπρε στην δουλεια σε πηγαινει με το αμαξι της η γυναικα και μετα συνεχιζει για την δικια της?
ρε γαμιολη πεθεροπληκτε ντροπη να μου την λες εγω ειμαι ο ΑΡΧΩΝ του σπιτιουσωγαμπρε στην δουλεια σε πηγαινει με το αμαξι της η γυναικα και μετα συνεχιζει για την δικια της?
Δεν είναι και άσχημη τοποθέτηση, θα του μείνει κάτι για πάντα.Μη τσιμπίσεις να του δώκεις τα δανεικά, θα τα φάει στα τατουατζίδικα τελικά.
Σε προλαβαίνω γιατί σε είδα ψημένο.
Ε)Θα δηλώνει Συνεργάτης Καλόγερου και Σαββίδηπολλες επιλογες...δεν ξευρω
του δινει και το κουτακι με το κολατσιο..σωγαμπρε στην δουλεια σε πηγαινει με το αμαξι της η γυναικα και μετα συνεχιζει για την δικια της?
ειπα ειμαι ο ΑΡΧΩΝτου δινει και το κουτακι με το κολατσιο..
Μπανανες , γιατι φραουλες ειναι ακριβες
Bάζει το Νίο να βεβαιώσει πως υπάρχουν, για να τσιμπάνε οι Μέντορες και να του φέρνουν τις δικές τους.πως να βγάζει γκόμενες ο σαββίδης άραγε
Σωστό, μπορεί μετά ο μουνιπουλόβερ να τον κάνει τον αθηναίο κάδρο για το καθιστικό του. Εντάξει, θα του έχει στοιχίσει κάτι παραπάνω αλλά θα είναι μοναδικό κομμάτι.Δεν είναι και άσχημη τοποθέτηση, θα του μείνει κάτι για πάντα.
Σκέψου να τα έπαιζε στο καζίνο ..
στο Γκριχελαν περα απο την πλακα ουτε δεκα δεν ειμαστε με αυτα τα τατου..θα ειμαι πολυτιμο κομματι στου καριολη το σαλονιΣωστό, μπορεί μετά ο μουνιπουλόβερ να τον κάνει τον αθηναίο κάδρο για το καθιστικό του. Εντάξει, θα του έχει στοιχίσει κάτι παραπάνω αλλά θα είναι μοναδικό κομμάτι.
θα τον γδαρω ζωντανο και θα παρω το δερμα του και θα το κανω τσοχα για τραπεζι ποκερΣωστό, μπορεί μετά ο μουνιπουλόβερ να τον κάνει τον αθηναίο κάδρο για το καθιστικό του. Εντάξει, θα του έχει στοιχίσει κάτι παραπάνω αλλά θα είναι μοναδικό κομμάτι.
Κούνια που σε κούναγε. Με την καλή την έννοια.ειπα ειμαι ο ΑΡΧΩΝ
Ακόμη και με το take away;εχει πιασει δουλεια Barista σε καφετζιδικο μαν , μονο αυτοι γαμανε τωρα
ο Νίο δεν θέλει ούτε να ακούει για σαββίδη για κάποιο λόγοBάζει το Νίο να βεβαιώσει πως υπάρχουν, για να τσιμπάνε οι Μέντορες και να του φέρνουν τις δικές τους.
Ε ρε και να χει γεμίσει την πλάτη τραπουλόχαρτο να σε δω πως θα βγάζετε άκρη.θα τον γδαρω ζωντανο και θα παρω το δερμα του και θα το κανω τσοχα για τραπεζι ποκερ
μόνο αυτοι γαμάνε τωρα. το τωρα σε αυτακιαΑκόμη και με το take away;
Στο take away γαμάει ο ντελιβεράς, από αρχαιοτάτων χρόνων.Ακόμη και με το take away;
Με την κακή τι γίνεται; Τον κουνάει απότομα και τον ρίχνει κάτω;Κούνια που σε κούναγε. Με την καλή την έννοια.