Νέα

Πώς να βγάλω γκόμενα πωλήτρια σε σούπερ μάρκετ, take away κλπ.;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Howitzer
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 811
  • Εμφανίσεις 61K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

GALLAS

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2017
Κριτικές
51
Like
6.363
Πόντοι
7.636
Κάνε ένα πακετάκι σε 50άρικα και κατοστάρικα αν έχεις καβάντζα μερικά, πέρνα από δίπλα της και ρίξτα κάτω σαν να σου πέσαν καταλάθος από την τσέπη....θα δεις μετά όταν θα μπαίνεις στο Super, πως θα σε κοιτάει με τη γλώσσα απ'έξω!!! Θα παρακαλάει για λίγο νεράκι..........

agronnn1991

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
592
Πόντοι
86
Κάνε ένα πακετάκι σε 50άρικα και κατοστάρικα αν έχεις καβάντζα μερικά, πέρνα από δίπλα της και ρίξτα κάτω σαν να σου πέσαν καταλάθος από την τσέπη....θα δεις μετά όταν θα μπαίνεις στο Super, πως θα σε κοιτάει με τη γλώσσα απ'έξω!!! Θα παρακαλάει για λίγο νεράκι..........
Ε ναι αν ήταν καμιά ελεεινιδα εννοειται αυτό της πρέπει.. Δε ξέρω το κοριτσάκι μου φάνηκε σχετικά οκ σε συμπεριφορά.. Θα περιμένω να δω που είναι η παγιδα?

Εγγρ.
29 Οκτ 2021
Like
430
Πόντοι
21
Μια ταμείας πάντα χαμογελαστή ρωτάει συχνά αν αυτά που παίρνω (πχ δημητριακα, ποτά οτιδήποτε ξερω γω..) άν είναι καλά, γευστικά ή ότι ταιριάζει κάθε φορά...
Τι της λένε; για καμία φάση καλή φαίνεται

michaele

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2011
Like
844
Πόντοι
96
O big brother έχει επιστροφή και μπερδεύεται ή κοιμόταν και τον ξύπνησαν;

Tramounos

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2021
Like
225
Πόντοι
21
Kαπαρωμενη σίγουρα θα είναι έχει καλή εμφάνιση στο ελλαδισταν που πέφτει πείνα όλες με καλή εμφάνιση έχουνε γκομενο.. Ελεεινιδα? Μακρυά!! Αλβανιδα είναι η κοπέλα✌️✌️αλλά δυστυχώς έχει πάθει ελλεεινιδιαση? πιθανότατα θα έχει κανένα μπουλη ελλημαρα γκομενο με λεφτά από μπαμπά φωτοτυπία την έχω κόψει!! ! έχει όμως και τα καλά αλβανίκα γονιδια?
Οι αλβανιδες που εχουν ερθει ελλαδα μετα τα 18 δεν αλλαζουν δεν ελληνοποιουνται.
Οι πιο μικρες στανταρ ελληνοποιουνται και δεν αξιζει να εχουν τον τιτλο της αλβανιδας.
Απλα αφου θες αλβανη πηγαινε δυρραχιο η Τίρανα θα κανεις παρτι.
Πολλα μουνετα εκει πανω εγω στο δυρραχιο εμεινα με το στομα ανοιχτο.

agronnn1991

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
592
Πόντοι
86
Οι αλβανιδες που εχουν ερθει ελλαδα μετα τα 18 δεν αλλαζουν δεν ελληνοποιουνται.
Οι πιο μικρες στανταρ ελληνοποιουνται και δεν αξιζει να εχουν τον τιτλο της αλβανιδας.
Οι αλβανιδες αν σε συμπαθησουν μετά σε γνωρίζουν στον κύκλο τους.. Βοηθάει να πεις καλά πράγματα για την Αλβανία.. Οι μικρές μπορεί να είναι ελεινοποιημενες αλλά κάνουν παρέα αποκλειστικά μεταξύ τους.. Παρέα μόνο αλβανιδες και βορειοηπειρωτες μαζί.. Σπάνια θα δεις αλβανιδα με ελλεινιδα φίλη, δεν ταιριάζουν καθόλου,είναι σαν το λάδι με το νερό σαν χαρακτήρες.. ?

mmaanos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
6.273
Πόντοι
1.056
Ομολογώ ότι το κορίτσι μου φάνηκε μια χαρά τη περίμενα πιο ψωνισμενη.. Θα δω τώρα πως μπορώ να κάνω φαση
. Μιλάμε για ένααρκτ που εχιε πάντα κόσμο.. Αλλά αυτό το ρρρρ καβλα.. Ίσως της πω κάτι άσχετο ότι μένει δίπλα από την εκκλησία ξέρω γω.. Που δε μένει.. Έτσι να δω τι θα πει
Τυπε να σε ρωτήσω κάτι. Από τον τρόπο γραφής σου καταλαβαίνω ότι είσαι αυτός ο αλλοδαπός που άνοιξε και το νήμα. Γιατί γράφεις με άλλο nickname; :think:
Μήπως είσαι κλώνος;:think:

Tramounos

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2021
Like
225
Πόντοι
21
Οι αλβανιδες αν σε συμπαθησουν μετά σε γνωρίζουν στον κύκλο τους.. Βοηθάει να πεις καλά πράγματα για την Αλβανία.. Οι μικρές μπορεί να είναι ελεινοποιημενες αλλά κάνουν παρέα αποκλειστικά μεταξύ τους.. Παρέα μόνο αλβανιδες και βορειοηπειρωτες μαζί.. Σπάνια θα δεις αλβανιδα με ελλεινιδα φίλη, δεν ταιριάζουν καθόλου,είναι σαν το λάδι με το νερό σαν χαρακτήρες.. ?
Γενικά συμφερει ενας ελληνας να κανει τσαρκα αλα κμαν στην αλβανια.
Ο κμανν ναι μεν ασχολείται με μουνολιβαδα και με ανωτερες γυναικες απο την αλβανια αλλα υπαρχουν και καποια αρνητικα..
Πρωτο και καλυτερο ειναι η αποσταση πρέπει να παρεις αεροπλανο για να πας Ουκρανία
Δευτερον ειναι μεγαλη χωρα και αν βρεις γκομενα απο επαρχεια θα ταξιδευεις 8 με 10 ωρες μεχρι να φτασεις.
Τριτον το χειμωνα λογω κρυου και χιονιου ειναι εκτος κυριως απο δεκεμβρη εως μαρτη ειναι οφ η χωρα δεν μπορεις να εισαι ευελικτος και να κινησαι.
4ον πλακώνουν ολλοι σεξοτουριστες και η ντοπιες αποκτουν εμπερια συν οτι ανεβαινει και ο ανταγωνισμος.
Ανετα αλβανια καθε μηνα ανεβαινει κάποιος, ειναι μικρη χωρα οι αποστασεις μικρες.
Αρνητικα προσοχη υπαρχει κουτοπονηρια και μαφια για να σας φαει τα λεφτα.
Δευτερο αρνητικο αν πατε επαρχια θα πετυχετε γυναικες κατω του ελληνικου μεσου ορου.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Τι εντύπωση σου έχουν δώσει, ότι τους γουστάρουν τους Έλληνες ή μας θεωρούν λίγο φλώρους σε σχέση με τους Αλβανούς;

agronnn1991

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
592
Πόντοι
86
αρχηγε καλο να αποφυγεις τα βουνα οπως λες,αλλα συνορα με κοσοβα παιζει εντυπωσιακες γυναικες..αν πας τροπογια,πουκα κουκες θα δεις φυσικες ξανθιες και κοκκινομαλες αλβανιδες...αν μπορεις να παρεις γιωταχι να πας κοσοβο θα δεις εντυπωσιακα μουνια..οι πιο ασχημες αλβανιδες ειναι οι γυφτισες και οσες μενους κοντα στα ελληνοαλβανικα συνρα,εχουν παρει εληνικο dna..

agronnn1991

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
592
Πόντοι
86
Τι εντύπωση σου έχουν δώσει, ότι τους γουστάρουν τους Έλληνες ή μας θεωρούν λίγο φλώρους σε σχέση με τους Αλβανούς;
οι αλβανιδες γουσταρουν ελληνες γιατι εχουνε πιο πολλα λεφτα ενω ο αλβανος την εχει να τον υπακουει..βλεπει η αλβανιδα την ελλεινιδα που τρωει λεφτ απο τους χαζους,σου λεει ρε το μουνι εχει αξια στην ελλαδα,θα βρω και εγω εναν λιγουρη να του δαω λεφτα!

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
οι αλβανιδες γουσταρουν ελληνες γιατι εχουνε πιο πολλα λεφτα ενω ο αλβανος την εχει να τον υπακουει..βλεπει η αλβανιδα την ελλεινιδα που τρωει λεφτ απο τους χαζους,σου λεει ρε το μουνι εχει αξια στην ελλαδα,θα βρω και εγω εναν λιγουρη να του δαω λεφτα!
Αν μας γουστάρουν σαν άντρες εννοούσα. Το να μας θέλουν γιατί έχουμε πιο πολλά λεφτά δε λέγεται γούστο.

agronnn1991

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
592
Πόντοι
86
Αν μας γουστάρουν σαν άντρες εννοούσα. Το να μας θέλουν γιατί έχουμε πιο πολλά λεφτά δε λέγεται γούστο.
γουσταρουν λεφταδες τον αλβανο οικοδομο να τον κανουν τι να τις ταιζει φασολαδα καθε μερα..εννοειται γουσταρουν ελληνες γιατι εχουν περιουσια,αλλα τους θεωρουν και λιγο πιο μαλακους απο τους αλβανους

• Like
Αντιδράσεις: vril

agronnn1991

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
592
Πόντοι
86
Εγώ πάντως από take away βρήκα μια το καταλάβω ότι γουστάρει Για9τ μου περιποιουνταν μια ώρα το καφέ λέω αυτή δεν κάνει αγγαρεία της πήρα το μεσεντζερ.
Μιλήσαμε το μεσερι κάνα τέταρτο και τώρα βλέπω με έχει κάνει μπλοκ???.. Τρελές ελλεινιδες ποιος ξέρει τι είχε στο μυαλό της για να με κάνει μπλοκ έτσι ξαφνικά.. Αν δεν γουστάρεις μη μιλά ςαλο την αρχή.. Θα ξαναπάω βέβαια η κοπελιά δουλεύει πρωί και μακρυά σχετικά από τη γειτονιά αλλά αν με βγάλει ο δρόμος.. Μου αρέσει όχι τόσο βέβαια, αλλά είναι στα γούστα μου.. Πιο πολύ έχω περιέργεια να δω γιατί μου έκανε μπλοκ ενώ στην αρχή. Μου. Μίλησε..

matzafasoula

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2012
Like
875
Πόντοι
96
Από διάφορους και διάφορες που έχω γνωρίσει
γεννημένοι στην Ελλάδα από γονείς Αλβανούς
δηλώνουν Ελληνες με καταγωγή αλβανική.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.917
Πόντοι
6.256
Τελικα πως βγαζουμε γκομενα απο σουπεε μαρκετ;

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.917
Πόντοι
6.256
Εγώ πάντως από take away βρήκα μια το καταλάβω ότι γουστάρει Για9τ μου περιποιουνταν μια ώρα το καφέ λέω αυτή δεν κάνει αγγαρεία της πήρα το μεσεντζερ.
Μιλήσαμε το μεσερι κάνα τέταρτο και τώρα βλέπω με έχει κάνει μπλοκ???.. Τρελές ελλεινιδες ποιος ξέρει τι είχε στο μυαλό της για να με κάνει μπλοκ έτσι ξαφνικά.. Αν δεν γουστάρεις μη μιλά ςαλο την αρχή.. Θα ξαναπάω βέβαια η κοπελιά δουλεύει πρωί και μακρυά σχετικά από τη γειτονιά αλλά αν με βγάλει ο δρόμος.. Μου αρέσει όχι τόσο βέβαια, αλλά είναι στα γούστα μου.. Πιο πολύ έχω περιέργεια να δω γιατί μου έκανε μπλοκ ενώ στην αρχή. Μου. Μίλησε..
Ε δεν εισαι στην Πράγα.
Οι ελληνιδες εχουν τα θεματακια τους.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
χτες ψώνιζα στο σουπερ και σκεφτόμουν εδω το νημα...και ελεγα μέσα μου" μα καλα πως θα χωθει ο αλλος αφου ολες ειναι με μάσκα και δε φαίνονται" :think:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τελικα πως βγαζουμε γκομενα απο σουπεε μαρκετ;
σιγουρέψου πρώτα οτι σαρέσει καποια και χωρίς μασκα και το ξανασυζητάμε

matzafasoula

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2012
Like
875
Πόντοι
96
χτες ψώνιζα στο σουπερ και σκεφτόμουν εδω το νημα...και ελεγα μέσα μου" μα καλα πως θα χωθει ο αλλος αφου ολες ειναι με μάσκα και δε φαίνονται" :think:

Γιατί, σε πειράζει να κάνεις σεξ με μάσκα ?
Στο τσιμπούκι υπάρχει ένα πρόβλημα αλλά τι να κάνουμε, πανδημία έχουμε.

• Αγάπη
Αντιδράσεις: SKEF

agronnn1991

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
592
Πόντοι
86

Δηλαδή δε μπορείς να καταλα εις αν μια γυναίκα είναι ωραίο μουνακι επειδή φοράει μάσκα? ?Δεν βλέπεις πχ το αδύνατο σώματα κι η το όμορφο προσωπάκι που διαγράφεται.. Άμα ήταν μπάζο θα φαινότανε τ χοντρή κεφαλα.. Δεν νομίζω Τυπε τα γκομενακια να φοράνε μάσκες στο κωλαράκι η στη μεσουλα για να μην μπορείς εσύ να καταλάβεις αν η ταμίας είναι ωραίο μουνακι η όχι.. ?

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom