Εντάξει εγώ διαφωνώ με τον σαντμαν εκεί που λέει ότι Αθήνα θα γαμαγε πιο εύκολα.. Στα χωριά ναι μεν έχει πιο λίγες γκόμενές αλλά έχεις πιο μικρό ανταγωνισμό, οι μισοί είναι εντελώς καραβλαχοι και οι άλλοι μισοί τίποτα γέροι και τσιγγάνοι, άρα αυτόματα τα γκομενακια σε θεωρούν τουλάχιστον 9αρι,με τέτοιο γελοίο ανταγωνισμό ενώ Αθήνα υπάρχουνε εκατομμύρια ψωλες να διαλεξουν?
Κοιτα εχω ζησει αθηνα και εχω ζησει επαρχια διαφορες ουσιαστικες δεν ειδα απλα πιστευω οτι αθηνα ειναι ενα κατιτις πιο εύκολα.
Στην επαρχια ειδικα σε πολεις κατω των 20χιλιαδων κατοικων υπαρχει το φαινομενο μην τις δει κανεις και τι θα πει η κοινωνια.
Γενικα το κλασσικο ατου στην ελλαδα ειναι βγαινουνε παρεα σε κυκλο γνωριζομαστε καινοτι προκυψει απο τον κυκλο.
Βέβαια οι κατινιες και μπλεξιματα δεν λειπουν οταν υπαρχουν πολλα μπακουρακια.
Το κακο φαινόμενο το ελληνικό ειναι οτι σχεδον το 80% των γνωριμιων γινεται μεσα απο κυκλο.
Με λιγα λογια οποιος δεν εχει κυκλο την εχει γαμησει θα πρεπει να καταβαλει υπερανθρωπες προσπαθειες για να κινησει αρχικα το ενδιαφερον κ να σπασει την αμυνα τις καθε ελληνιδας.
Επισης υυπαρχει και ο τομεας των λιγων εμπειριων,μ αυτα τα δεδομενα που επικρατουν στην ελλαδα ο καθε αντραας θα γαμησει μια δυο τρεις το πολυ διαφορετικες μεχρι να μπει η κουλουρα δεν θα υπαρχει χρονος και ευελιξια οπως και κυκλος να μπορεσει παραπανω,Βέβαια καποιοι εχουν μεγαλους κυκλους και για να γαμησουν πανω απο 10 θα πρπεει να έχουν γινει και φειμους στη τοπικη κοινωνια.