Νέα

Πώς να βγάλω γκόμενα πωλήτρια σε σούπερ μάρκετ, take away κλπ.;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Howitzer
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 811
  • Εμφανίσεις 61K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

agronnn1991

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
592
Πόντοι
86
Kαι αυτές το ίδιο θα λένε αν μας ακούνε να μιλάμε για στοίχημα....
ενταξει στη μαλακια δε πιανοτι οι ελεεινιδες..δεν ξερουν βασικα πραγματα..ρωτα πχ μια ελεεινιδα οχι κατι δυσκολο,ποια ειναι η πρωτευουσα της γερμανιας..9 στις 10 θα σε κοιτανε σαν χαζες..αντιθετα οι ξενες ειναι πιο υψηλου επιπεδου..

stelios1

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2005
Like
104
Πόντοι
1
ενταξει στη μαλακια δε πιανοτι οι ελεεινιδες..δεν ξερουν βασικα πραγματα..ρωτα πχ μια ελεεινιδα οχι κατι δυσκολο,ποια ειναι η πρωτευουσα της γερμανιας..9 στις 10 θα σε κοιτανε σαν χαζες..αντιθετα οι ξενες ειναι πιο υψηλου επιπεδου..
Ρώτα τες όμως ποια τα έχει με ποιον να μιλάνε ώρες.

billsnake

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2020
Like
104
Πόντοι
0
Οι ταμιες σούπερ μάρκετ δεν είναι τόσο δύσκολες όσο νομίζουμε,απλά σκεφτείτε τι ναυάγια θα τις γαμανε τίποτα άνεργοι και τίποτα καγκουρας! Άλλωστε για να φτάσουν να δουλεύουν σούπερ μάρκετ σημαίνει ότι δεν είναι τόσο υψηλής αυτοεκτίμηση γκομενες?άρα αν πουλήσουμε κασερακι και ότι είμαστε τίποτα εισοδατιες, δεν είναι απίθανο να γαμησουμε?θέλω Ν πω μια μέση ελεεινιδα με το ψώνιο και την αυτοπεποίθηση στο Θεό δεν θα πάει να δουλέψει σούπερ μάρκετ!
Πίστευε εσύ ότι όσες δουλεύουν σε σουπερ είναι τίποτα πεινασμένες για φράγκα και έτσι θα ζμπρώξεις μάστορα.. ??

agronnn1991

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
592
Πόντοι
86
Πίστευε εσύ ότι όσες δουλεύουν σε σουπερ είναι τίποτα πεινασμένες για φράγκα και έτσι θα ζμπρώξεις μάστορα.. ??
?Τι εννοείς δηλαδή? Δεν είναι φτωχές όσες δουλεύουν σε σούπερ μάρκετ η σετα Έβερεστ και τέτοια? Εγώ μάλλον για πολύ φτωχές τις κόβω.. Ξέρεις καμία πλούσια να δουλεύει σε σούπερ μάρκετ?

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Οι ταμιες σούπερ μάρκετ δεν είναι τόσο δύσκολες όσο νομίζουμε,απλά σκεφτείτε τι ναυάγια θα τις γαμανε τίποτα άνεργοι και τίποτα καγκουρας! Άλλωστε για να φτάσουν να δουλεύουν σούπερ μάρκετ σημαίνει ότι δεν είναι τόσο υψηλής αυτοεκτίμηση γκομενες?άρα αν πουλήσουμε κασερακι και ότι είμαστε τίποτα εισοδατιες, δεν είναι απίθανο να γαμησουμε?θέλω Ν πω μια μέση ελεεινιδα με το ψώνιο και την αυτοπεποίθηση στο Θεό δεν θα πάει να δουλέψει σούπερ μάρκετ!
δύσκολες δεν ειναι σα γυναίκες απλα ειναι δύσκολο το σημείο να τις προσεγγίσεις

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
46
Like
4.188
Πόντοι
5.595
?Τι εννοείς δηλαδή? Δεν είναι φτωχές όσες δουλεύουν σε σούπερ μάρκετ η σετα Έβερεστ και τέτοια? Εγώ μάλλον για πολύ φτωχές τις κόβω.. Ξέρεις καμία πλούσια να δουλεύει σε σούπερ μάρκετ?
Eισαι ασχετος φιλε... χαλαρωσε... εχεις πεταξει πολλες παπαριες...
Φτωχες με 7-8 κατοσταρικα τον μηνα... δεν τις λες...
Ξερεις ποσες παρακαλανε να πιασουνε δουλεια σε ΣΜ...??!!! για να περνουν καθε 1η του μηνα το μισθουλακο τους...!!!???!!! σου ξαναλεω 7-8 κατοσταρικακια δεν ειναι κ ασχημα στις μερες μας...
Α!Και επειδη κινουμαι στον χωρο... κ ξερω... Ουτε ανεργοι..ουτε καγκουρες τις γαμανε... Παντρεμενες ειναι οι περισσοτερες... Οποτε πας σε αλλο 'θεμα'....:wink:

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
τι σας νοιάζει ποσα βγάζουν ρε μάγκες τωρα εκει ειναι το θέμα μας?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

οι ποσοι και ποιοι τις γαμάνε?

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.696
Πόντοι
3.656
Ξερεις ποσες παρακαλανε να πιασουνε δουλεια σε ΣΜ...??!!! για να περνουν καθε 1η του μηνα το μισθουλακο τους...!!!???!!! σου ξαναλεω 7-8 κατοσταρικακια δεν ειναι κ ασχημα στις μερες μας...
Α!Και επειδη κινουμαι στον χωρο... κ ξερω... Ουτε ανεργοι..ουτε καγκουρες τις γαμανε... Παντρεμενες ειναι οι περισσοτερες... Οποτε πας σε αλλο 'θεμα'....:wink:

Ποιες παρακαλάνε για σούπερ,όσες τελειώσαν κανα λύκειο μόνο,άντε και κανα ΤΕΙ φυτικής παραγωγής .Ε ναι,γι'αυτές το σούπερ με 7-8 κατοστάρικα είναι σαν να μπήκαν στο Δημόσιο,πολλές βάζουν και βύσμα.

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
46
Like
4.188
Πόντοι
5.595
Ποιες παρακαλάνε για σούπερ,όσες τελειώσαν κανα λύκειο μόνο,άντε και κανα ΤΕΙ φυτικής παραγωγής .Ε ναι,γι'αυτές το σούπερ με 7-8 κατοστάρικα είναι σαν να μπήκαν στο Δημόσιο,πολλές βάζουν και βύσμα.
αν βαλεις κ αυτες που δεν εχουν τελειωσει καν το λυκειο... παμε στο 80-85% των γυναικων στην Ελλαδα...!!!
Εκτος κ αν καποιοι εδω μεσα ψαχνουν σε ΣΜ σπουδαγμενες κοπελες.. με γαλικα κ πιανο...!!!!:grin::headbang::jerking:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.748
Πόντοι
9.297
Το τι βρισιμο ρίχνω σε κάτι 20-30 χρονες λινατσες στον Τροχό της Τύχης η στον Αδύναμο Κρίκο δεν λέγεται.....

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.748
Πόντοι
9.297
αν βαλεις κ αυτες που δεν εχουν τελειωσει καν το λυκειο... παμε στο 80-85% των γυναικων στην Ελλαδα...!!!
Εκτος κ αν καποιοι εδω μεσα ψαχνουν σε ΣΜ σπουδαγμενες κοπελες.. με γαλικα κ πιανο...!!!!:grin::headbang::jerking:
Έχω ακούσει εγώ μαργαριτάρια από " μορφωμένες" με πτυχίο...αυτό "της ΜεναγακηΣ" όταν το ακούω.....:uzi::ak::shit::argue::zombie:Γκαου με πτυχία....!

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.748
Πόντοι
9.297
Καλά λέει...ακόμα και μπαζολες παντρεμένες είναι.Τα σουπερ- μάρκετ είναι αναλογικά κάτι σαν το Δημόσιο για τον ιδ.τομεα:όλοι θέλουν να μπουν εκεί γιατί δίνει μια κοινωνική καταξίωση.

agronnn1991

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
592
Πόντοι
86
δύσκολες δεν ειναι σα γυναίκες απλα ειναι δύσκολο το σημείο να τις προσεγγίσεις
Και εγώ επειδή μου αρέσει να πηγαίνω να παρατηρώ γενικά αυτό έχω καταλάβει ότι για ελεεινιδες είναι σχετικά εύκολες.. Άμα δείξεις και κασέρι.. Τούμπες θα κάνουν!! ?Αλλά πως θα τις προσεγγισουμε?? ??

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Και εγώ επειδή μου αρέσει να πηγαίνω να παρατηρώ γενικά αυτό έχω καταλάβει ότι για ελεεινιδες είναι σχετικά εύκολες.. Άμα δείξεις και κασέρι.. Τούμπες θα κάνουν!! ?Αλλά πως θα τις προσεγγισουμε?? ??
Εχω πει διαφορά κολπα

agronnn1991

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
592
Πόντοι
86
Και πολλά λες 800ευρω..οι πιο πολλές δουλεύουν 4ωρα για 350ευρω..εχουν όμως ελεύθερο χρόνο για γσμησια.. Αφού φαντάσου στα λιντλ θεωρούνται οι πιο καλό πληρωμένες του χώρου φαντάσου στα άλλα δηλαδή σκλαβιά κανονικη?

agronnn1991

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
592
Πόντοι
86
Καλά πήγαινε εσύ σε κάνα Βασιλόπουλος Σκλαβενίτη σε καλή περιοχή σαν πελάτης πήγαινε ψυχικό πχ δείξε λίγο ότι είσαι με κασέρι θα σου πω εγώ τι θα κάνουν οι παντρεμένος σου??.. Θα πέφτουν όλο τυχαία πάνω σου!! Και πια 800 βρε Τυπε 4ωρες είναι με 350 και αν..

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.748
Πόντοι
9.297
Το τι βρισιμο ρίχνω σε κάτι 20-30 χρονες λινατσες στον Τροχό της Τύχης η στον Αδύναμο Κρίκο δεν λέγεται.....
Μόλις το ξανακανα...δεν μπορούσε να βρει την Μελάνι Γκρίφιθ και την Άνευ Μπενιγκ η σαβουρογυφτολα'ι'καντζα.....

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.748
Πόντοι
9.297
Καλά πήγαινε εσύ σε κάνα Βασιλόπουλος Σκλαβενίτη σε καλή περιοχή σαν πελάτης πήγαινε ψυχικό πχ δείξε λίγο ότι είσαι με κασέρι θα σου πω εγώ τι θα κάνουν οι παντρεμένος σου??.. Θα πέφτουν όλο τυχαία πάνω σου!! Και πια 800 βρε Τυπε 4ωρες είναι με 350 και αν..
Κι όταν καταλάβουν ότι είσαι κι εσύ ένας φτωχο'υ'παλληλισκος όπως κι αυτές..."θα φας ντουματια που θα πάει συννιφου" που έλεγε και ΖΗΚΟΣ ο ΜΕΓΑΣ.
Γιατί αν δεν είσαι στο μεροκάματο αλλά πιο λαρτζ θα βρεις έναν πιο αξιοπρεπή τρόπο προσεγγισεως.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.696
Πόντοι
3.656
Και πολλά λες 800ευρω..οι πιο πολλές δουλεύουν 4ωρα για 350ευρω..εχουν όμως ελεύθερο χρόνο για γσμησια.. Αφού φαντάσου στα λιντλ θεωρούνται οι πιο καλό πληρωμένες του χώρου φαντάσου στα άλλα δηλαδή σκλαβιά κανονικη?

4ωρο νομίζω έχει μόνο στα Lidl,σε όλα τ'άλλα ειναι κανονικά 8ωρο αλλά και μένα 800 ευρώ μου φαίνονται πάρα πολλά,600-700 το πολύ πρέπει να παίρνουν

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.748
Πόντοι
9.297
Έχω ακούσει εγώ μαργαριτάρια από " μορφωμένες" με πτυχίο...αυτό "της ΜεναγακηΣ" όταν το ακούω.....:uzi::ak::shit::argue::zombie:Γκαου με πτυχία....!
85-90% έχουν τελειώσει Λύκειο...όμως είναι γνωστό ότι τα Τεχνικά Λύκεια μαζεύουν διαχρονικά τους καγκουρες...απλά δείτε τους σε παρελάσεις .Κάνουν μπαμ από μακρυά τα Τεχνικά Λύκεια.
Φυσικά καφροι υπάρχουν και με πτυχίο.Το αν έχεις επίπεδο δεν σχετίζεται με τα χαρτιά σου.Αλλο ΠΑΙΔΕΙΑ και άλλο ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom