Νέα

Πώς να βγάλω γκόμενα πωλήτρια σε σούπερ μάρκετ, take away κλπ.;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Howitzer
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 811
  • Εμφανίσεις 61K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Εύκολο.. Πας σε ένα σούπερ μάρκετ καλής περιοχης(ψυχικό, Γλυφάδα, Κηφισιά) κάθε 3 μέρες.. Η γκόμενα νομιαζοε ότι είσαι μόνιμος κάτοικος περιοχής.. Λογικό.. Εκεί κοντά που μένουμε πάμε και ψωνιζουμε?ε άμα μένεις ψυχικό έχεις και φράγκα.. Αν θες να το κάνεις πιο πειστικό αγόρασε ένα ψεύτικο μπρελόκ BMW, η Porsche, βάλτο στα κλειδιά του ταξί και βγαλτα τάχα τυχαία ότι περνάς από μπροστά σου να το δει το σήμα ότι έχεις ακριβό αμαξι??
σαν το αλλο το κόλπο που κανεις καμάκι στο μπαρ με το μπρελόκ απο τη πορσε επανω ετσι για να το δει η γκόμενα?:grin::grin:

agronnn1991

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
592
Πόντοι
86
σαν το αλλο το κόλπο που κανεις καμάκι στο μπαρ με το μπρελόκ απο τη πορσε επανω ετσι για να το δει η γκόμενα?:grin::grin:
Τυπε παίζει να βλέπουνε πελάτες είχα γνωρίσει φιλικά μια που δούλευε σε γνωστό σούπερ μάρκετ στα βόρεια(Εκάλη) ξέρεις πως κάνουν οι τύπισσες πεινασμένες είναι η συγκεκριμένη πήγαινε κάθε μέρα Εκάλη από το μενιδι?δηλαδή αν έβρισκε πλούσιο πελάτη δεν θα καθότανε? Έστω τζάμπα ταξακι να έβρισκε να την πηγαινοφερνει.. Σαν σενάριο αν σου κάτσει είναι ρεαλιστικό α την πιάσεις γκομενα να έχεις φρέσκο μουνακι κάθε μέρα.. Αρκεί να γίνει η αρχη?

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Τυπε παίζει να βλέπουνε πελάτες είχα γνωρίσει φιλικά μια που δούλευε σε γνωστό σούπερ μάρκετ στα βόρεια(Εκάλη) ξέρεις πως κάνουν οι τύπισσες πεινασμένες είναι η συγκεκριμένη πήγαινε κάθε μέρα Εκάλη από το μενιδι?δηλαδή αν έβρισκε πλούσιο πελάτη δεν θα καθότανε? Έστω τζάμπα ταξακι να έβρισκε να την πηγαινοφερνει.. Σαν σενάριο αν σου κάτσει είναι ρεαλιστικό α την πιάσεις γκομενα να έχεις φρέσκο μουνακι κάθε μέρα.. Αρκεί να γίνει η αρχη?
αν το παιζεις ομως φραγκατος θα περιμένει και η αλλη την ανάλογη τσεπη..στο λεω γιατι ειχα φίλο που το επαιζε ετσι (ενω δεν ηταν) και ενα χιλιαρικο εβγαζε ο καημένος,του έτρωγε και αυτο

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Είσαι απλά βλάκας. Και κακώς που μπήκα σε διάλογο μαζί σου.
επρεπε να πεις βλακας με περικεφαλαια . Ειμαι αναγωγος δεν εχω επιπεδο ειμαι παρακατιανος. Κρατα μου και μουρη . Μην μου ξαναμιλησεις.
Και ναι κακως που μπηκες σε διαλογο μαζι μου και επεσε το επιπεδο σου . Μην μιλας και μην κανεις παρεα με κοινους θνητους. Επιπεδο .

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
επρεπε να πεις βλακας με περικεφαλαια . Ειμαι αναγωγος δεν εχω επιπεδο ειμαι παρακατιανος. Κρατα μου και μουρη . Μην μου ξαναμιλησεις.
Και ναι κακως που μπηκες σε διαλογο μαζι μου και επεσε το επιπεδο σου . Μην μιλας και μην κανεις παρεα με κοινους θνητους. Επιπεδο .
Και απλός που είσαι αρκεί. Αν θέλεις τόσο την περικεφαλαία, μπορείς να μας αναλύσεις πως σε ένα πληθυσμιακό δείγμα 1000 ανδρών και 1030 γυναικών, που μας παρέθεσε εδώ άλλος τύπος με στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, οι άνδρες έχουν μονοψήφιο και οι γυναίκες τριψήφιο και τετραψήφιο αριθμό ερωτικών συντρόφων.

agronnn1991

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
592
Πόντοι
86
αν το παιζεις ομως φραγκατος θα περιμένει και η αλλη την ανάλογη τσεπη..στο λεω γιατι ειχα φίλο που το επαιζε ετσι (ενω δεν ηταν) και ενα χιλιαρικο εβγαζε ο καημένος,του έτρωγε και αυτο
Μιλάμε για γρήγορα.. Τι γνωρίζεις τη γαμας σε δύο μέρες.. Δεν θα παντρευτεις κιόλας την ταμια?

agronnn1991

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
592
Πόντοι
86
Μιλάμε για σούπερ μαρμετ.. Ας μας πει κανέναν συναγωνιστής.. Έχει καμία ιστορία με καμια ταμεία σε take away σε εβερεστ γρήγορη.. Έχει και έχει ωραία μουνακι και μιρα σε ηλικία μάλιστα 20αρες πιπινακια.. Έχει ρίξεις κανένας μάγκας καμία τέτοια?? ?

agronnn1991

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
592
Πόντοι
86
Και απλός που είσαι αρκεί. Αν θέλεις τόσο την περικεφαλαία, μπορείς να μας αναλύσεις πως σε ένα πληθυσμιακό δείγμα 1000 ανδρών και 1030 γυναικών, που μας παρέθεσε εδώ άλλος τύπος με στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, οι άνδρες έχουν μονοψήφιο και οι γυναίκες τριψήφιο και τετραψήφιο αριθμό ερωτικών συντρόφων.
Δηλαδή τι θες να πεις ότι τι οι γυναίκες δεν γαμιουνται σαν σκυλιά με όποιον θέλουνε? Τυπε δε ζούμε στο 1950,σημερα μια κανονική γυναίκα έχει πολύ περισσότερη σεξουαλικη εμπειρία από έναν κανονικό άντρα..

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Δηλαδή τι θες να πεις ότι τι οι γυναίκες δεν γαμιουνται σαν σκυλιά με όποιον θέλουνε? Τυπε δε ζούμε στο 1950,σημερα μια κανονική γυναίκα έχει πολύ περισσότερη σεξουαλικη εμπειρία από έναν κανονικό άντρα..
Eκείνο που θέλω να πως είναι πως είστε ένας δυό που μας έχετε φλομώσει στις βλακείες εδώ μέσα.

6Y44

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Οκτ 2018
Κριτικές
56
Like
6.185
Πόντοι
11.836
Μιλάμε για σούπερ μαρμετ.. Ας μας πει κανέναν συναγωνιστής.. Έχει καμία ιστορία με καμια ταμεία σε take away σε εβερεστ γρήγορη.. Έχει και έχει ωραία μουνακι και μιρα σε ηλικία μάλιστα 20αρες πιπινακια.. Έχει ρίξεις κανένας μάγκας καμία τέτοια?? ?

Ότι ισχύει για τα υπόλοιπα ισχύει και για εδώ

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.747
Πόντοι
9.297
Μιλάμε για γρήγορα.. Τι γνωρίζεις τη γαμας σε δύο μέρες.. Δεν θα παντρευτεις κιόλας την ταμια?
Πολύ καλό για να είναι αληθινό στην ελληνική πραγματικότητα...δεν είμαστε Λονδίνο,Άμστερνταμ η Βερολίνο...και μετά που θα καταλάβει την μουφα που πούλησε αυτός ο ευγενής νέος θα ξενερώσει και δεν θα κάτσει πουθενά για μήνες η και χρόνια.Ζημια για όλους μας...μην είστε λιμοκοντοροι!

agronnn1991

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
592
Πόντοι
86
Ότι ισχύει για τα υπόλοιπα ισχύει και για εδώ
Έχει πιο λίγο κόσμο στα take away μπορείς να πιάσεις πιο εύκολα κουβέντα.. Σούπερ μάρκετ χαμός γίνεται, τα καλά γκομενακια απογεύματα δουλεύουν σούπερ μάρκετ που είναι γεμάτα κόσμο, το πρωί δουλεύουν τα μπάζα.. Εγώ εβερεστ έχει λίγα αλλά καλά πιπινακια το πρωι?

agronnn1991

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
592
Πόντοι
86
Eκείνο που θέλω να πως είναι πως είστε ένας δυό που μας έχετε φλομώσει στις βλακείες εδώ μέσα.
Το θέμα είναι να γαμανε Τυπε.. Τι με λοαζοε εμένα που οι ελεεινιδες έχουν πιο πολλά χιλιόμετρα και από Hyundai accent του 97?το θέμα είναι να το δίνουνε λιγάκι και σε εμάς!! Τώρα ότι έχουν γαμηθει μόνο με δύο τριεις παραμύθια για μικρά παιδιά.. Μια 25χρονη έχει πάει τουλάχιστον με 7,8 άντρες..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Το θέμα είναι να γαμανε Τυπε.. Τι με λοαζοε εμένα που οι ελεεινιδες έχουν πιο πολλά χιλιόμετρα και από Hyundai accent του 97?το θέμα είναι να το δίνουνε λιγάκι και σε εμάς!! Τώρα ότι έχουν γαμηθει μόνο με δύο τριεις παραμύθια για μικρά παιδιά.. Μια 25χρονη έχει πάει τουλάχιστον με 7,8 άντρες..
7, 8 σχέσεις βάλε και τις περιπέτειες της μια βραδιάς.. Και λέω μια κανονική 25χρονη..αμα είναι και λίγο τσαχπίνα πάω τροψηφ9α νούμερα!!

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
7, 8 σχέσεις βάλε και τις περιπέτειες της μια βραδιάς.. Και λέω μια κανονική 25χρονη..αμα είναι και λίγο τσαχπίνα πάω τροψηφ9α νούμερα!!
Τα στοιχεία είναι παραπάνω. Αυτή είναι η πληθυσμιακή αναλογία. Πες μας εσύ πως σε 1000 άνδρες και σε 1030 γυναίκες οι πρώτοι εχουν μονοψήφιο και οι δεύτερες τριψήφιο και τετραψηφιο αριθμό ερωτικων συντροφων. Και η περικεφαλαία δική σου.

matzafasoula

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2012
Like
875
Πόντοι
96
σήμερα εχυσα μια πουτάνα μεσα στο στόμα και σηκώθηκε έντρομη ...μ λεει "dont do this no no".....aa sorry της λεω..
Βάλτην στο πρόγραμμα.
Μία ή δύο φορές την βδομάδα
Θα σε θεωρήσει σταθερό και αγαπούλη.
Στο τέλος θα τα καταπίνει και θα λέει κι ευχαριστώ

Εκτός κι αν βρήκες γκόμενα από το ΠΙΚΠΑ

ΥΓ
Κάθε καλοκαίρι όταν έλειπε η γυναίκα μου και τα παιδιά
έκανα interview
Διαφορετικές κάθε 3ωρο, ένα Σαββατοκύριακο
για να διαλέξω με ποιές θα περάσω το καλοκαίρι.

Οι περισσότερες μετά από μερικές φορές με καλούσαν σπίτι τους, βρήκανε τον άντρα της ζωής τους.
Δεν πήγα σε καμμία, ήμουνα απασχολημένος :)

Τελευταία τροποποίηση:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.695
Πόντοι
3.656
Τα στοιχεία είναι παραπάνω. Αυτή είναι η πληθυσμιακή αναλογία. Πες μας εσύ πως σε 1000 άνδρες και σε 1030 γυναίκες οι πρώτοι εχουν μονοψήφιο και οι δεύτερες τριψήφιο και τετραψηφιο αριθμό ερωτικων συντροφων. Και η περικεφαλαία δική σου.

Γιατί από τις 1030 δεν γαμιούνται όλες

Όσες γαμηθούν,θα το κάνουν μ'ένα ποσοστό από τους 1000

Κοινώς,θα γαμιούνται με τους ίδιους και οι άλλοι θα τον παίζουν

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Γιατί από τις 1030 δεν γαμιούνται όλες

Όσες γαμηθούν,θα το κάνουν μ'ένα ποσοστό από τους 1000

Κοινώς,θα γαμιούνται με τους ίδιους και οι άλλοι θα τον παίζουν
Άρα οι τύποι παραπάνω γενικευουν με βλακείες που δεν ισχύουν

agronnn1991

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
592
Πόντοι
86
Άρα οι τύποι παραπάνω γενικευουν με βλακείες που δεν ισχύουν
Γιατι από τους χίλιους άντρες δεν γαμανε όλοι Τυπε.. Πολλοί είναι φτωχοί, πολλοί έχουνε περιττά κιλά, πολλοί είναι γκει, πολλοί δεν το έχουνε να μιλάνε με τις γυναίκες, τέλος. Πολύ μπορεί να είναι σεξουαλικη ανίκανοι.. Πόσοι είναι οι κυνηγοί από του χίλιους? Αντε να είναι οι 300..σου βάζω και τους πλούσιους που αυτοί γαμανε ντε φακτο..✌️

agronnn1991

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
592
Πόντοι
86
Οι 1000γυναικες τώρα.. Οι πιο πολλές έχουνε σεξουαλικη ζωή.. Σεξουαλικη αν ικανές γυναίκες δεν υπάρχουν, έχουνε τρυπουλα και είναι παθητικές,άρα περάστε κόσμε, λεβιές γυναίκες ελεχοστες, μόνο κάτι εντελώς μπάζα, επίσης ακόμα και οι υπερβαρες μπορούν να βρουν άντρα.. Άρα από τις 1000γυναικες οι πιο πολλές είναι σεξουαλικη ενεργές.. Από τους 1000αντρες οι 300 και αν, γιατί απαιτούνται τα πιο πάνω κριτήρια για να γαμησεις.. Πόσοι άντρες μπορούν να μιλήσουν σε μια γυναίκα?

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom