Διαγραμμένο μέλος 210424
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 7.665
- Πόντοι
- 2.356
Μου έστειλε αλλά στο τέλος δεν έκατσεΠέτυχε;
Μου έστειλε αλλά στο τέλος δεν έκατσεΠέτυχε;
ΙΚΕΑ θες να πεις;"ΜΗΝ είσαι μπούλης 30άρης που μένεις με τους γονείς σου και παίρνεις ΚΕΑ"
Μόλις γύρισα από my market.. Το γκομενακι εκεί στο πόστο του φρεσκογαμημενο από τα γσμησια του σαββατοκύριακο.. Φόραγε μαύρο τζινακι με το που με βλέπει τουρλψνει κολαρακι τάχα ότι βάζει τις τυρόπιτας στο ψυγείο.. Τα είδα όλα μεσουλα από πίσω κολαρακι και λίγο από μαυρο βρακάκι..??
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Κάνω ένα έτσι πίσω δεν υπήρχε άλλος πελάτης.. Βέβαια καταλαβαίνω ότι με κοροϊδεύει. Αν με δει έξω στο δρόμο δεν νομίζω να συμπεροφερθει το ιδιο?
Μια φωτο θα σου πεφτε ο κωλος να βγαλεις, και για μας??Μόλις γύρισα από my market.. Το γκομενακι εκεί στο πόστο του φρεσκογαμημενο από τα γσμησια του σαββατοκύριακο.. Φόραγε μαύρο τζινακι με το που με βλέπει τουρλψνει κολαρακι τάχα ότι βάζει τις τυρόπιτας στο ψυγείο.. Τα είδα όλα μεσουλα από πίσω κολαρακι και λίγο από μαυρο βρακάκι..??
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Κάνω ένα έτσι πίσω δεν υπήρχε άλλος πελάτης.. Βέβαια καταλαβαίνω ότι με κοροϊδεύει. Αν με δει έξω στο δρόμο δεν νομίζω να συμπεροφερθει το ιδιο?
μπορεί να ειχε τιποτα χύσια στο στόμα εκει που πλήρωνε στο ταμείοΠώς καταλαβαίνεις αν έχει γαμηθεί πρόσφατα η γκόμενα;
Εύκολο.. Τη βλέπεις χαμογελαστή εχιε διάθεση μιλάει γλυκά με τις συναδελφισες της.. Έναν άντρα δεν τον καταλαβαίνεις άμα δεν έχει γκομενα? Είναι μέσα στη μουντιλαΠώς καταλαβαίνεις αν έχει γαμηθεί πρόσφατα η γκόμενα;
Το γράφει στο μέτωποΠώς καταλαβαίνεις αν έχει γαμηθεί πρόσφατα η γκόμενα;
Και παντρεμενος μεσα στη μουντιλα. Και να μην του σηκωνεται, στη μουντιλα. Και να εχει χασει το στοιχημα, μουντιλα. Οποτε δεν ειναι απολυτο αυτοΕύκολο.. Τη βλέπεις χαμογελαστή εχιε διάθεση μιλάει γλυκά με τις συναδελφισες της.. Έναν άντρα δεν τον καταλαβαίνεις άμα δεν έχει γκομενα? Είναι μέσα στη μουντιλα
Εγώ πιστεύω άμα έχεις ωραίο γκομενακιεισαι σαν να έπιασες το Τζόκερ φάση.. Και για τα σήκωμα τα, ψυχολογικό είναι πιο πολύ.. Με κανα ωραίο γκομενακι μια χαρά έχεις όρεξη με κα α μπάζο που να σηκωθεί γερανό θελει??Και παντρεμενος μεσα στη μουντιλα. Και να μην του σηκωνεται, στη μουντιλα. Και να εχει χασει το στοιχημα, μουντιλα. Οποτε δεν ειναι απολυτο αυτο
Ας πούμε οι χοντρέ που είχε στο σούπερ μάρκετ στα ταμεία ήταν μέσα στη μουντιλα και στη στενοχώρια, ενώ το γκομενακι χαμογελαστό ευδιάθετο..καο το βλέπεις πιο καλό φτιαγμένο μακιγισρισμεν.. Οι χοντρέ ήταν σαν να κάνανε αγγαρεία σου λέει να τελειώσω να πάω να φάω καμία μπουγάτσα σπίτιου ενώ το γκομενακι θα ερχόταν σίγουρα να το πάρει με το γιοταχο ο τυχερός καγκουρας να πέσει φασωμα και πιπουλα πριν την πάει σπίτι της??Το γράφει στο μέτωπο
ε ναι αλλα να κάνει και λιγο κουκου...αν ειναι μπάζο πως θα κανει? εσενα σου κάνει κουκου με οτιδήποτε?
ναι...και γω θα προτιμουσα αυτη οντωςΌχι ακριβώς ? δεν είπαμε και φάλαινες αλλά...θα προτιμούσα μια καυλιάρα μέτριας εμφάνισης παρά μια κρυοκωλη κουκλάρα
η εινα παντρεμένοςΕύκολο.. Τη βλέπεις χαμογελαστή εχιε διάθεση μιλάει γλυκά με τις συναδελφισες της.. Έναν άντρα δεν τον καταλαβαίνεις άμα δεν έχει γκομενα? Είναι μέσα στη μουντιλα
Ναι, μπορει, τι να σ πω..Εγώ πιστεύω άμα έχεις ωραίο γκομενακιεισαι σαν να έπιασες το Τζόκερ φάση.. Και για τα σήκωμα τα, ψυχολογικό είναι πιο πολύ.. Με κανα ωραίο γκομενακι μια χαρά έχεις όρεξη με κα α μπάζο που να σηκωθεί γερανό θελει??
Όχι, εννοώ ΚΕΑ (Κοινωνικό Επίδομα Αλληλεγγύης)ΙΚΕΑ θες να πεις;
Εύκολο.. Τη βλέπεις χαμογελαστή εχιε διάθεση μιλάει γλυκά με τις συναδελφισες της.. Έναν άντρα δεν τον καταλαβαίνεις άμα δεν έχει γκομενα? Είναι μέσα στη μουντιλα