argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.748
- Πόντοι
- 9.297
Πραγματικά φρενοβλαβεις....Οι ελλεεινίδες δεν γουστάρουν ταρίφες αλλά τον γκόμενό τους τον θέλουν ταρίφα
Πραγματικά φρενοβλαβεις....Οι ελλεεινίδες δεν γουστάρουν ταρίφες αλλά τον γκόμενό τους τον θέλουν ταρίφα
Δείχνει σεβασμό....αν πιτσιρικα ξεχάσει τον πληθυντικό σε έναν 35χρονο η είναι τελείως γκάου η ήδη έχει αρπάξει κάνα χιλιόμετρο από πέη...βέβαια και 35χρονος που ασχολείται με μικρές να προσέχει μην την πατήσει σαν τον Σεμεδο και τον προκομμενο τον μάνατζερ του.Του μιλάνε στον πληθυντικό
ετσι ειναι στην ελλαδα εχουν μεγάλο πλεονέκτημα οι γυναίκες ακόμα και τα μπάζα πιστευω.Πιστευω πως ειναι πολυ ευνοημένες εδω...αν παρεις ομως μια ελλεηνιδα και την βάλεις σε ενα κλάμπ στη ρωσια,θα πάρει τα αρχιδια μΤο θέμα Τυπε είναι ότι ο άλλος πληρώνει το εκορτ μια 200αρα το λιγότερο για να χυσει μια φορά σε κια ώρα λες και κάνει αγώνα.. Ενώ η όμορφου λα πωλήτρια του σούπερ μάρκετ μάντεψε.. Θα πάει στο καγκουρό της μετά τη δουλειά και θα ξεσκιζεται στο τζάμπα και για όσες φορές θέλει το καγκουρό.. Και θα του καθαρίσει και τζάμπα το σπίτι..
Θες να γαμησει το παιδί η όχι? Εξάλλου μετά απαυτο μπορεί να γαμησει και τις υπόλοιπες που θα ζηλέψουν ?????????Να της στείλει και δαχτυλίδι αρραβώνων και μονόπετρο και βέρα
εχεις σκεφτει να βγαζεις γκομενες κανοντας τους δωρο την κουρσα??η να κανεις γενναιες εκπτωσει επειδη πχ τη συμπαθησες..και τη τριτη φορα της την πεφτεις στα ισια..εννοω οτι αν η αλλη κανει διαδρομη του στυλ μαρουσι-κερατσινι μπορει και να το σκεφτει να σου κατσει,αν τη πηγαινοφερνεις καθε μερα τζαμπα..γουσταρουν τσαμπα ταξ οι ελεεινιδες,αλλα για μεγαλες διαδρομες,για 3 ευρω εννοειται δεν θα σου κατσει..Δεν κάθονται πλέον ευκολα οι καλες εδω οπότε μεχρι και οι ωραιοι εχουν στραφει προς κατώτερες βαθμίδες...φυσικα εγω προτιμώ να βγω έξω απο το να ειμαι αναγκασμένος να καταφύγω σε μπαζα
παντως εγω μια αλβανιδα,γυρω σα 30 αδυνατη με κολαρα που δουλευει στο my market τη ξεσκιζα..τωρα που τις βλεπετε εσεις οτι ολες ειναι χοντρες και μπαζα..δηλαδη μπορει το μπαζο να γεμιζει ραφια?μπορει η χοντρη να ειναι γρηγορη στα ταμεια??οχι φυσικα,εκει θες μια αδυντατη να ειναι γρηγορη στη δουλεια..ειδικα απογευμα εχει πολυ ωραια μουαακια ταμιες στα σουπερ μαρκετ..αυριο θα παω να παρω ματι παλι τις ταμιες!!Θες να γαμησει το παιδί η όχι? Εξάλλου μετά απαυτο μπορεί να γαμησει και τις υπόλοιπες που θα ζηλέψουν ?????????
Πολλές φορές οι χοντρούλες, οι αδύνατες, τα μπάζα, σε γενικές γραμμές οι όχι και τόσο εμφανίσιμες γυναίκες είναι ΑΡΚΕΤΑ καλυτερες στο σεξ από τις άλλες που έχουν εμφάνιση μοντέλου και όλη μέρα τις βλέπεις στο ινσταγκραμ με τα Gucci κτλ. Αυτές οι πολύ εμφανίσιμες στο ινσταγκραμ συνήθως είναι άχρηστες στο σεξ και... γι'αυτό τις βλεπεις και έτσι με τα Gucci κτλ. Καλύπτει το κενό μέσα τους και την αδυναμία τους στο σεξ η αυτοπροβολή στα κοινωνικά δίκτυα. Έχω γαμησει όλων των ειδών και συνήθως έτσι είναι. Και αυτές που έχουν μια "ψηλή" κοινωνική θέση συνήθως κάνουν τρομερές ανωμαλίες αν σε εμπιστεύονται ? λόγω του ότι είναι παγιδευμένες στη διασημότητα τους... και δεν μπορούν να κάνουν τίποτα απεδω και απεκει. Μια χαρά είναι οι ?ταμίες. ??παντως εγω μια αλβανιδα,γυρω σα 30 αδυνατη με κολαρα που δουλευει στο my market τη ξεσκιζα..τωρα που τις βλεπετε εσεις οτι ολες ειναι χοντρες και μπαζα..δηλαδη μπορει το μπαζο να γεμιζει ραφια?μπορει η χοντρη να ειναι γρηγορη στα ταμεια??οχι φυσικα,εκει θες μια αδυντατη να ειναι γρηγορη στη δουλεια..ειδικα απογευμα εχει πολυ ωραια μουαακια ταμιες στα σουπερ μαρκετ..αυριο θα παω να παρω ματι παλι τις ταμιες!!
Με κανονικο καμακι.Ακομα δε βρηκαμε τροπο να καμακωσουμε τις χοντρες του σκλαβενίτη;
Θα εξελιχθει σε παρτουζα δηλαδη;Θες να γαμησει το παιδί η όχι? Εξάλλου μετά απαυτο μπορεί να γαμησει και τις υπόλοιπες που θα ζηλέψουν ?????????
Καμάκι φαλαινοθηρικου;Με κανονικο καμακι.
Να ψωνιζουμε απογευματα;παντως εγω μια αλβανιδα,γυρω σα 30 αδυνατη με κολαρα που δουλευει στο my market τη ξεσκιζα..τωρα που τις βλεπετε εσεις οτι ολες ειναι χοντρες και μπαζα..δηλαδη μπορει το μπαζο να γεμιζει ραφια?μπορει η χοντρη να ειναι γρηγορη στα ταμεια??οχι φυσικα,εκει θες μια αδυντατη να ειναι γρηγορη στη δουλεια..ειδικα απογευμα εχει πολυ ωραια μουαακια ταμιες στα σουπερ μαρκετ..αυριο θα παω να παρω ματι παλι τις ταμιες!!
Με κανονικο καμακι.
Δεν νομίζω...απλά όταν δουν οι άλλες την ανθοδέσμη και το ρομαντικό σαν από παραμύθι αυτό κόλλημα...πολύ πιθανόν να ζηλέψουν και να θέλουν να της τον πιάσουν...η τουλάχιστον να τον δοκιμάσουν. Άρα λοιπόν και να μην κάτσει ο "στόχος" υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να κάτσουν οι άλλες πωλήτριες... όπως όταν ρίχνεις μια βόμβα και πετάγονται τα θραύσματα και τρώνε και τους άλλους γύρω από το στόχο κάπως έτσι θα λειτουργήσει ???? παρόλα αυτά... υπάρχει κίνδυνος να ερωτευτεί η κοπέλα και να ξεφύγει η κατασταση ?? χρησιμοποιήστε την τακτική με δικό σας ρίσκο! Υπάρχει κίνδυνος απώλειας περιουσίας και της ησυχίας σας????Θα εξελιχθει σε παρτουζα δηλαδη;
My market είδα ένα πιπίνι κοντό σχετικά με ωραίο κωλο και βυζια.
Αλλά πως να παίξεις μπάλα;Είχε ουρά από πίσω για να πληρώσουν...
ε ναι αλλα να κάνει και λιγο κουκου...αν ειναι μπάζο πως θα κανει? εσενα σου κάνει κουκου με οτιδήποτε?Πολλές φορές οι χοντρούλες, οι αδύνατες, τα μπάζα, σε γενικές γραμμές οι όχι και τόσο εμφανίσιμες γυναίκες είναι ΑΡΚΕΤΑ καλυτερες στο σεξ από τις άλλες που έχουν εμφάνιση μοντέλου και όλη μέρα τις βλέπεις στο ινσταγκραμ με τα Gucci κτλ. Αυτές οι πολύ εμφανίσιμες στο ινσταγκραμ συνήθως είναι άχρηστες στο σεξ και... γι'αυτό τις βλεπεις και έτσι με τα Gucci κτλ. Καλύπτει το κενό μέσα τους και την αδυναμία τους στο σεξ η αυτοπροβολή στα κοινωνικά δίκτυα. Έχω γαμησει όλων των ειδών και συνήθως έτσι είναι. Και αυτές που έχουν μια "ψηλή" κοινωνική θέση συνήθως κάνουν τρομερές ανωμαλίες αν σε εμπιστεύονται ? λόγω του ότι είναι παγιδευμένες στη διασημότητα τους... και δεν μπορούν να κάνουν τίποτα απεδω και απεκει. Μια χαρά είναι οι ?ταμίες. ??
το χω κανειΔιακριτικά όπως πληρώνεις άσε και το τηλέφωνο σου
το χω κανει